- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
tığla ise balıksırtı örneğidir.hoşgeldin bu arada canım topiğimizinn gülüüü.gel öpem içimden geldiama acil çıkıyom eşim geliyo.yemeğe gidelim dedi hazırlanmam lazım.byby
selam hanımlar hepinize iyi akşamlar ben sabahdan beri dışardayım ya görümcem resmen yordu bugün beni bi pardesü alcak 40 yer dolaştık amaninn bittim az önce geldim hemen yemek yaptım bitek pilavım kaldı ama yoyuldum
sizde nevar neyok geçmişe dönemedim dün gecede giremedim hiç kardeşim gitti geldikten sonra girdim herzamanki gibi attı beni bende uğraşmadım hiç .herkes iyi inşallah hanımlar
buarada banumdan haber varmı merak ettim onu aşılama olcaktı inşallah olmuştur yaa
Selamunaleyküm :)) ben haftasonunu hastanede geçirdim ebrarımla konuşurken bir kusmaya başladım ardı kesilmedi sabahında soluğu hastanede aldık çok kusmaktan serum taktılar şimdi daha iyiyim umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım Allahın selamı üzerinize olsun.
Ebrar cım dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah AMİN
hoşgeldin canım yorulmuşsun bayağı banunun aşılaması bugün kesinmiydi
selam kızlar bugun test yaptım hamılelık ve olumsuz cıktı....Ama hala hasta olmadım
hoşbuldum canım ya sorma görümceyi kıramadım zaten alışveriş işi oldumu illa ben olucam zor beğeniyo fikirlerimede değer veriyo birazda ondan ama ben bittim
ya bende çok merak ediyorum kesin değildi inşallah yumoş büyümüştürde yapılmıştır aşılaması
:89::89::89:
selam kuzu nasılsın?
sen nasılsın canım dinleniyosun değilmi heyecan doruktadır eminimki
ebroşum,hoş geldin,bizde özlediydik seni.
çok yorulmuşun,güzel miydi pardesüler?
banada lazım.:82:
banu hiç gelmedi canım yaa,inşallah herşey yolundadır.
selam canım sende yeni katıldın aramıza sanırsam hoşgeldin öncelikle
hayırlısı olsun kaç gün geçti adetinden canım
ya alışveriş güzelde canım ben çok dolaşmayı sevmiyorum bide çok kalabalıktı ayy beynim döndü resmenay alışverişe bayılırım ben ablamla saatlerce gezerdik hiç banamasın demezdi canım ablam şimdi annemlerde büyük oğlunun doğum gününü kutluyor negüzel ben gidemedim tabii neyse bugün çok ağladım ev okadar sessiz ki ebrar ne ses var ne seda boş duvarlara bakıp öyle ağladım banu inşallah aşılama olmuştur
allah iyilik versin canımselam cano,iyiyim canım yaa,hamdolsun günümüze.
inanmıycaksın ama yemin ederim hiç heyecan yok
hosbulduk canlar normalde gecen ay 22 sınde oldum ve 2 gun gerı atıyordu normalde 21 20 sı felan olmam lazımdı hala olmadımama testede hamıle degılım ben anlamadım erkenmı yaptım yoksa farzedelımkı 22. olcam yıne bugunde olmadım dunde aMANN ne bılım ben ıste canısı
ya alışveriş güzelde canım ben çok dolaşmayı sevmiyorum bide çok kalabalıktı ayy beynim döndü resmen
kıyamam ya niye ağlıyosun yanlızlık sadece allaha mahsuz bak bizler varız
allah iyilik versin canım
olmasın zaten kardelenim relaks ol herşey güzel olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?