ay birsoş yaa matematikde zor çocuk naapsın ensevmediğim dersti
bi kursa filan versen düzelirmiki :26:
aleyna,ece,birsen,lagmira kizlar hepiniz allaha emanet olun,simdi cikmam gerekiyor,dualari söylemek icin girmistim..hepinize iyi geceler
canım çok heves yapma olurmu sonra üzülmeselam kızlar hatta hepınıze tünaydın diyim yeni kalka bıldım ancasabaha kadar uyumadım uyuyamadım ya heycandan süpeden acabalardan??? bugunde gune hasta olmayarak basladım ınsallah olmamda bebiş gelir
canım uyarın için tsklr sen nasılsın iyimisin artık ağrılar ne alemdeslm kuzular nasılsınız
ben ıyıyım sukur bırazdan cıkıcam yuruyus yapıcam artık baslayayım zaten allah nasıp ederse cok yatıcam degılmı ya kızlar bu arada aldıgınız urunlere dıkat edın japonyadakı olayı hepınız duymussunuzdur aldıgınız urunler oradanmı gelıyor yoksa yerel mı onlara dıkkat edın ben cok tedırgın oldum ızledıkce alahım ulkemızı vatandaslarımızı korusun hala ıcım sıkkın çernobil olayını gelıyor aklıma havadan gelme gıbı bırsey soz konusu degıl sımdılık sukurler olsun ama aldıgımız urunlere dıkat edelım dogacak evlatlarımız ıcın
canım çok gecmiş olsunsağol canım....... ben yemek yapmaya gidiyorum hastalarım var gene annemin ayagındada kist çıkmış dizinde Allah allah yaanii.. Rabbim ne çok seviyor bizi günahlarımızdan kurtulalrım diye biri bitmeden birini veriyor..çok şükür.. neyse yemeğimi yapayım acıktım demeye başlalar... :)
ah canım iyimisin şimdi gectimi artıkSelamunaleyküm :)) ben haftasonunu hastanede geçirdim ebrarımla konuşurken bir kusmaya başladım ardı kesilmedi sabahında soluğu hastanede aldık çok kusmaktan serum taktılar şimdi daha iyiyim umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım Allahın selamı üzerinize olsun.
Ebrar cım dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah AMİN
hayırdır canım niden ağrıyokıslar başım cok ağrıyor bee
ay ne güzel ya inş güzel gecer gününüztığla ise balıksırtı örneğidir.hoşgeldin bu arada canım topiğimizinn gülüüü.gel öpem içimden geldiama acil çıkıyom eşim geliyo.yemeğe gidelim dedi hazırlanmam lazım.byby
oh masallah çokmu gexdin kız bittim demişsinselam hanımlar hepinize iyi akşamlar ben sabahdan beri dışardayım ya görümcem resmen yordu bugün beni bi pardesü alcak 40 yer dolaştık amaninn bittim az önce geldim hemen yemek yaptım bitek pilavım kaldı ama yoyuldum
sizde nevar neyok geçmişe dönemedim dün gecede giremedim hiç kardeşim gitti geldikten sonra girdim herzamanki gibi attı beni bende uğraşmadım hiç .herkes iyi inşallah hanımlar
buarada banumdan haber varmı merak ettim onu aşılama olcaktı inşallah olmuştur yaa
selam kızlar bugun test yaptım hamılelık ve olumsuz cıktı....Ama hala hasta olmadım
canım evde ki testler kesin değil zaten sen kanda baktır o kesin oluyoınsallah oyledır gorcez 2 gun daha beklıycem eger yıne hasta olmazsam kan tahlılımı yaptırıyım
canım ya kayınnalar hep öle ne yaparsın belki gercekten zorda kalmıştıruff kızlar aglayasım var hem test olumsuz cıktı hemde kayınvalıdem aradı bırsuru azar ısıt ufffff
slm canım görüşemedik zaten bende bugün hemen çıkacağim da neyse inş görüşürzselam canlarrrrrrrrrrrrr
kardeloşum canım..çıktım yukarı bak..ama ben çıkana kadar eşimin gelme saati geldişimdi çıkıcam gene...
mirandacım hastalanmışsın cnm geçmiş olsun...ay çok zor o durum..kardeşimde öyle oluyodu hamileyken serum yedi kaç kere...Allah yardımcın olsun...
garipçim sagol canım...inşallah dedigin gibi dükkan işi olur..ya ondan ziyade borçlar için krediye ihtiyacım var..bi çekebilsem ikisinide halledicem Allahın izniyle...sen napıyosun cnm ?
ebuşum görümcecigin gezdirdi seni dimekçok zor oluyo öyle yaa.tüm magazaları didik didik edenlere uyuz oluyommmmmmmmm meslek geregi
altta kim var göremiyom şuanda selam herkese...
hee sevtun bebeginin kalp atışını duymuş şükür..Allah tamamına erdirsin sevtun..
ben kaçtımmmmmmmm
kızlar niye sesiniz çıkmaz yaa ben çıkıyorum kociş gelir şimdi
hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum çok merak ettim seni bi haber ver yaa
derdam senide merak ettim canım nerelerdesin
aleyna,ece,birsen,lagmira kizlar hepiniz allaha emanet olun,simdi cikmam gerekiyor,dualari söylemek icin girmistim..hepinize iyi geceler
canım çok heves yapma olurmu sonra üzülme
canım uyarın için tsklr sen nasılsın iyimisin artık ağrılar ne alemde
canım çok gecmiş olsun
ah canım iyimisin şimdi gectimi artık
hayırdır canım niden ağrıyo
ay ne güzel ya inş güzel gecer gününüz
oh masallah çokmu gexdin kız bittim demişsin
canım evde ki testler kesin değil zaten sen kanda baktır o kesin oluyo
canım ya kayınnalar hep öle ne yaparsın belki gercekten zorda kalmıştır
slm canım görüşemedik zaten bende bugün hemen çıkacağim da neyse inş görüşürz
ya canım ben gecmiştteydim ondan yazamadım canım bugün görüşemeyiz artık bu gün gececi değilim gündür çok yoğun gecti de neyse artık yarın inş görüşürüz kib
kızlar çok alıntı yapmak isterdim ama gözlerim acılmıyo çok uykum var bugün ne olur kusura bakmayın olurmu öpüldünüz nanaktan
lagrema canım örneğin çok güzelmiş sonunda çözmüşsünüz çok sevindim
Birsencimm canım nasılsın
iyiyim canım rahim filmin temiz çıkmış bende filmden 1.5 ay sonra aşılama yaptırdım o zaman daha kolay oluyomuş inşallah seninde doğal yoldan tutar
cnm gözümden kacmıs yemek yapıyordum oan kusurabakma ıyıyım buarada sen nasılsınselam kızlar ben geldim boncuğum bi seni görüyorum altta.nasılsın canım?
çok gecmıs olsun cnm kendıne dıkkatetSelamunaleyküm :)) ben haftasonunu hastanede geçirdim ebrarımla konuşurken bir kusmaya başladım ardı kesilmedi sabahında soluğu hastanede aldık çok kusmaktan serum taktılar şimdi daha iyiyim umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım Allahın selamı üzerinize olsun.
Ebrar cım dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah AMİN
bugün çok duygusaldım hep ağladım hala ağlıyorum sen nasılsın
Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
CEM KARACA
KIZLAR DÜN ÖYLE BIR GECER ZAMANDAKI BU SARKIYA BAYILDIM SIZE ARMAGAN EDIYORUM
boncuğum nasılsın canım sana derslerinde başarılar dilerim
sağol cnm ama ders calısamıyorum malesef olmuyor bu saatte hem esımı hem kendımı kandırdım sanırımsen nasılsın cnm
canım gerçekten buara öyle denk geliyoya inşallah enkısa zamanda karşılaşır konuşuruziyi geceler ebrarcim,bir karsilasip muhabbet edemedik seninlenasip bende sana dualari söylemek icin girdim canim,bende cikacagim simdi.yarin tum gun evde olmayacagim,o yuzden simdiden bildirmek istedim
aslında biz burdaydıkda karşılaşmadık canımsanırım topiğe nazar değdi uğramaz oldunuzzz heeeee uğrasanızda yazmaz oldunuzzz :)))))
evet zor bende sevmezdim ama kızımada yazzık zaten öğlen 12 akşam 6 okulda bide kurs olursa temelli bıkar şimdiden bıktırmak olmaz
iyi geceler kızlar
birsencim maşallah baya büyümüşsünüz
ebrar ablacım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?