Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler arkadaşlar ;
bu duaları kimler için okuyorsunuz ?eger benimde bi faydam olursa yardıma hazırım ....

aleyna,ece,birsen,lagmira kizlar hepiniz allaha emanet olun,simdi cikmam gerekiyor,dualari söylemek icin girmistim..hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
ay birsoş yaa matematikde zor çocuk naapsın ensevmediğim dersti
bi kursa filan versen düzelirmiki :26:

evet zor bende sevmezdim ama kızımada yazzık zaten öğlen 12 akşam 6 okulda bide kurs olursa temelli bıkar şimdiden bıktırmak olmaz

selam kızlar hatta hepınıze tünaydın diyim yeni kalka bıldım anca sabaha kadar uyumadım uyuyamadım ya heycandan süpeden acabalardan??? bugunde gune hasta olmayarak basladım ınsallah olmamda bebiş gelir
canım çok heves yapma olurmu sonra üzülme
canım uyarın için tsklr sen nasılsın iyimisin artık ağrılar ne alemde
canım çok gecmiş olsun
ah canım iyimisin şimdi gectimi artık
kıslar başım cok ağrıyor bee
hayırdır canım niden ağrıyo
tığla ise balıksırtı örneğidir.hoşgeldin bu arada canım topiğimizinn gülüüü.gel öpem içimden geldiama acil çıkıyom eşim geliyo.yemeğe gidelim dedi hazırlanmam lazım.byby
ay ne güzel ya inş güzel gecer gününüz
oh masallah çokmu gexdin kız bittim demişsin
selam kızlar bugun test yaptım hamılelık ve olumsuz cıktı....Ama hala hasta olmadım

ınsallah oyledır gorcez 2 gun daha beklıycem eger yıne hasta olmazsam kan tahlılımı yaptırıyım
canım evde ki testler kesin değil zaten sen kanda baktır o kesin oluyo
uff kızlar aglayasım var hem test olumsuz cıktı hemde kayınvalıdem aradı bırsuru azar ısıt ufffff
canım ya kayınnalar hep öle ne yaparsın belki gercekten zorda kalmıştır
slm canım görüşemedik zaten bende bugün hemen çıkacağim da neyse inş görüşürz
kızlar niye sesiniz çıkmaz yaa ben çıkıyorum kociş gelir şimdi
hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum çok merak ettim seni bi haber ver yaa
derdam senide merak ettim canım nerelerdesin

ya canım ben gecmiştteydim ondan yazamadım canım bugün görüşemeyiz artık bu gün gececi değilim gündür çok yoğun gecti de neyse artık yarın inş görüşürüz kib

kızlar çok alıntı yapmak isterdim ama gözlerim acılmıyo çok uykum var bugün ne olur kusura bakmayın olurmu öpüldünüz nanaktan
lagrema canım örneğin çok güzelmiş sonunda çözmüşsünüz çok sevindim

sağol cnm... sonunda :))))))

iyiyim canım rahim filmin temiz çıkmış bende filmden 1.5 ay sonra aşılama yaptırdım o zaman daha kolay oluyomuş inşallah seninde doğal yoldan tutar

ewet canımm şükürr temiz çıktıı

inşallahh birsenimm hayırlısıı sabırla beklicezz artık elimizden geleni yapıyoruzz

selam kızlar ben geldim boncuğum bi seni görüyorum altta.nasılsın canım?
cnm gözümden kacmıs yemek yapıyordum oan kusurabakma ıyıyım buarada sen nasılsın

çok gecmıs olsun cnm kendıne dıkkatet

bugün çok duygusaldım hep ağladım hala ağlıyorum sen nasılsın

bende aglayana hıc dayanamam zaten kendım sudan nedenlerle aglarımkendını üzme bak bebişinde üzülür umarım müjdeyı verıceksın ınsallah
kızlar bende ders calısım gıdımde acık pc arada bakarım

Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
CEM KARACA
KIZLAR DÜN ÖYLE BIR GECER ZAMANDAKI BU SARKIYA BAYILDIM SIZE ARMAGAN EDIYORUM

Kişi Sevdigini Allah-a Emanet Ederse Bütün Melekler O Kişiyi Korur Ve Asla Onu Görmedende Ölmezmiş Öyleyse ALLAH-a Emanet Olun

boncuğum nasılsın canım sana derslerinde başarılar dilerim

iyi geceler ebrarcim,bir karsilasip muhabbet edemedik seninlenasip bende sana dualari söylemek icin girdim canim,bende cikacagim simdi.yarin tum gun evde olmayacagim,o yuzden simdiden bildirmek istedim
canım gerçekten buara öyle denk geliyoya inşallah enkısa zamanda karşılaşır konuşuruz
tamam şimdi ekliyorum canım ağzına sağlık buarada haberim olmadı nezaman geldi de bitti senin kırmızılar
sanırım topiğe nazar değdi uğramaz oldunuzzz heeeee uğrasanızda yazmaz oldunuzzz :)))))
aslında biz burdaydıkda karşılaşmadık canım
haftaya nazar için topiğe okuycaz dua inşallah
evet zor bende sevmezdim ama kızımada yazzık zaten öğlen 12 akşam 6 okulda bide kurs olursa temelli bıkar şimdiden bıktırmak olmaz

oda doğru yaa çocuklarda bıkıyo inanki boşver olduğu kadar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…