- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
şşşşşttttttttttttttt,ne ayıpneye kandıramadın kardeloş çalışmamı var
napıyım canım ders falan yaptık yarın yazılısı varmış matematikten ama matematiği kötü napcaz bakalım
sanada iyi geceler kuzum allaha emanetsin
bende birazdan giderim kociş gelicek çünkü
benimki kk yi kıskanıyo canım artıkben 26 yasindayim canim,26 olucam yakinda..
canim bende iyiyim cok sukur,rabbim sIkIntilarinizi gidersin canim,kolayliklar ihsan etsin
canim rahim filmin temiz cikmis,hayirli olsun,
ebrarcim,gec oldu ama ben az sonra dualari okuyacagim canim,sen bitti yazabilirsin.regl oldugum icin bitmesini bekledim
ah su erkekler,bizimkide öyle geceleri burda olunca,gerci haklilarda kendileri ile ilgilenilsin istiyorlar
ben 29 yaşımı yarılamıştım evlenirken garipcim,o yüzden bana nazaran hala küçüksün.
aaaa,derinnnn,ne itiştirip kakıştırıyon,sen hiç söz dinlemiyon he.döfcem senicanlar ben anca gelebildim ya..
ebuşum kusura bakma bitanem valla çok da yoruldum..orayı topla burayı topla..belim agrıdı valla.kociş bişy taşıtmadı ama ben kaçamak yaptım bişyleri çektim ittim... şimdide boynumla belim acıyo ((tatlış rüyalar gulüm.. bu arada bencede nazar duası okusak iyi olacak...
garipçim iyi olmana sevindim canım..eskisi gibi takmıyon dimi bişeyleri üzme kendini hiç tamam mı..öptüm
boncuum derslerinde başarılar fıstıkım benim öpüyorum
kardeloşşş delüsüüü sorma kavak yellerini yaw oda iyice sacmaladı..efe gene gitti ve yine seyredesim kalmadı...aslı olayına çok güldüm eşin haklıöptüm senide bebişim
diger tüm kısçeler hepinizi çok öptüm..bende çok yorgunum kalamıyorum yatayım...
kayram altta gördüm seni ama gidiyom taklım çok öptüm Allaha emanet olun...
sana maşallah demek istiyorum müsadenlevallahi öyle tatlım ne onlarsız ne onlarla oluyor ... sayfalar alıp başını gitmişte ben pek konuşmadım kendim söyledimkendim dinledim bugünneyse gecenin saat 3 ü ve ben hala oturuyorum sebep? çünkü 1 de canım çiğ köfteçekti kocama dedim hadi gidelim bahçelide bi çiğ köfte yiyelim gittik yedik doydugumda bir vicdan azabı aldı beni ki sormayın gitsin löp löp yağ olmasın diyede oturuyorum halaaa....şeytana uydum
heee,iyi bari canım,her anlamda başarılı bi gece geçirmişiniz benceselam canım.evet şaşırdım bende hatta dedim kuru fasulye var(çok sever)evde yiyelim tamam dursun 1 gün bişey olmaz dedi.hazırlandım çıktık yemek yedik biraz dolaştık,arabayı yıkattık 4 haftadır garajda yatıyodu,saolsun belediye yolları yaptı daha doğrusu yapamadı oydular deştiler araba çıkmıyodu.dün kızdı eşim toprak döktüler.sonrada tatlıcıya gittik 11.30 tu zor dayandım hadi evimize dedim.sorada hemen uyudukk
selam canım sende benim gibi alışveriş için çok dolaşmayı sevmeyenlerdensin.biz sevmeyince başkasınınki garip geliyo işte.normal dolaşırken vitrinlere bile bakmam,huyum işte alıcaksam belli bikaç yerim vardır oralara giderim.almıcaksam da gözümün ucuyla bile bakmam.neden bakim bakıpta aklıma takılmasından iyidir.masrafsız hatunum.zaten genelde hep eşim der gel şurdan kendine bişey bak et diye.çekinirim nedense bişey istemem de zaten aldıklarım hep onun demesi ısrarıyla olmuştur.
o kadar gezdiripte bide fikrine önem vermese zaten tam dayaklık olurduevet banu nerlerde unutmuşum bende bak sen diyince dank etti.inş güzel haberler le döner.
ehhh aşk olsun canım ne diyeyim şimdi sana valla çok kızdım.sen daha yeni aşılama yaptırdın..!!! stres üzüntü bide ağlamak ne canım yaa bunlardan uzak durman gerekiyor.küstüm sana konuşmıcambiz senden güzel şeyler duymayı sabırsızlıkla beklerkennn.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hepiniz iyisiniz inş.
ececim akşam çok güzel geçti valla.eşimde bi heves var anlatamam güzel haber duymak için heycanlanıyo belli etmemeye çalışsada herkes eşinin gözünden anlar.bide komik tarafı regl tarihim 2 nisan dedim ben boncuğuma.genelde 1 2 gün önce gelir,ben büyük ihtimalle 1 nisanda test yaparım.eğer pozitif olursa eşime dediğimde güler bana hehe yemem bugun 1 nisan diye.rabbim cümlemize hayırlısıyla bebişlerimizi nasip etsin inş.
romantiklik diz boyuydu desene,maşallah
bu arada,inşallah bu ay gelir senin minişinde,gelsin minik selina lar,yoksa selena mı koycen
inşallah rana cuım,en kısa zamanda inşallah.cewabınız için çok saolun,
bana zararsız adetle bile atabilirsin dedi doktor gebeliği engelliyor yumurta çatlamadığı için dedi hormon testi istemişti reglimin 3. günü haftasonuna denk geldi dewlet hast. gittiğim içinde yaptıramadım yani sonuç alamadım net bi şekilde yarın için özel hrs hastanesinden randewu aldım bakalım inş memnun kalırım we umarım ciddi bişi yokturda bi an önce bende anne olurummmm inşş.
günaydın kızlar nerelerdesiniz
günaydın kardelen.