Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neye kandıramadın kardeloş çalışmamı var

napıyım canım ders falan yaptık yarın yazılısı varmış matematikten ama matematiği kötü napcaz bakalım
şşşşşttttttttttttttt,ne ayıp
sanada iyi geceler kuzum allaha emanetsin
bende birazdan giderim kociş gelicek çünkü

benimki kk yi kıskanıyo canım artık
ben 29 yaşımı yarılamıştım evlenirken garipcim,o yüzden bana nazaran hala küçüksün.

aaaa,derinnnn,ne itiştirip kakıştırıyon,sen hiç söz dinlemiyon he.döfcem seni
sana maşallah demek istiyorum müsadenle
heee,iyi bari canım,her anlamda başarılı bi gece geçirmişiniz bence
romantiklik diz boyuydu desene,maşallah
bu arada,inşallah bu ay gelir senin minişinde,gelsin minik selina lar,yoksa selena mı koycen
inşallah rana cuım,en kısa zamanda inşallah.
günaydın kızlar nerelerdesiniz

günaydın kardelen.

gökçem,minik gökçe nasıl kuşum,büyüdü mü zilli?
selam kuşum,nasılsın?
selamın aleyküüüüm nasılsınızzzzzzzz hatunlarr

aleyküm selam zeynep.

günaydın canım ben test yaptırmıycam ki adetim geçerse ancak ozaman canım inşallah tutmaştır bebeğin nasıl

anladım canım inş tutmuştur . gökcede iyi teyzesi yere battaniye serdim üstüne uzattım oynaşıyo yerde keşke geceleride böyle huzurlu olsa :) gecede yattıgı yerden havaya tekmeler savuruyo bu bebek gibi bende bu durumdayım sıyırdım yani :)

canım senin ki doğal yollardan mı oldu bu tatlı cadı

kadelen5233 teyzesi gökcede iyi çok şükür gece huzursuz uykular aglamalar havaya tekmeleri saymazsak eger:) azcık sürünmeye başladı göbek üstü battaniyenin üzerinde dönüp duruyo çok fena olucak bu kız kocamın tarafına çekmiş zahar:) sen nasılsın canım

canım senin ki doğal yollardan mı oldu bu tatlı cadı

canım dogal yoldan oldu:78: iki aşılama 1 tüp bebek olmadı sonra laparaskopi yaptırdım sonra genetik test yaptırdım bayagı bişeyler çıktı o sırada ara verdik dr um asprinle neroks b verdi iki ay kullandım ikinci ay hamile kaldım canım ama o ay iki defa birlikte olduk :26:tam hatırlamıyorum bile hangi gün oldugunu

amiin canım inş.hoşgeldin bu arada
evt ormantik bi gündü canım.amin inş gelsin hepimizin minişiii.yok kız selena fln koymam anasının adından olmasın:76:
hoşgeldiniz ,
elixsir+,
kardelen5233,
KAYRAM29+,
zeynepkaygin,
SeLiNa23,
GokceRana23

hoşgeldin

iksir cim,neden başın ağrıyo canım,bişeye mi sıkıldın?
bu geçirir mi
iyi gelmez mi canım hemencik geçti sağolasın bebikiiim
ooooo cicişim gelmiş hoş gelmiş
EBRAR ABLAMM senn nasılsınn ??

elixsir ve kayram sizdenn hergünn güzell haberler alıyorummm zatenn =)

ayy yaa nasıll özlemişim wallaa

boncukum gerçekten güzelmişş
hoşgeldiniz ,
elixsir+,
kardelen5233,
KAYRAM29+,
zeynepkaygin,
SeLiNa23,
GokceRana23
h.b. canım nasılsın
ALLAHIN selamı üzerinize olsun kızlaar

selşnacım aşk olsun tamam duygusal takılmıyorum ama gerçekten elimde değildi

bundan sonra al eline o zamangörmicem bi daha seni öyle üzgün ağladım fln fln.o zaman gerçekten konuşmamm.topiktede normal hayatında da ne olursa olsun gülümse.ok mi?

ne tatlıdır o şimdi,resmi var mı annesi face de,görmek isterem.

slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh

kızlar benim kociş geldi yemek ahzırlıyıcam ona kib görüşürüz daha sonra gelirim yine öptm
kardelencim gökcenin epeydir resmini koymuyorum fface koyunca söylerim canım

slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh

hoşgeldin canım.ben seni hiç görmedim ama olsun hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin.ne kadarlık şimdi cinsiyeti nedir.çok soru sordum sanırım ama merak ettim.

ebrarcım ben okudum canım

ayyy ciddi olamazsın yani sabah tartıdaki 500gr fazlalık ondanmıkii halbuki küçücüktüüü

de de ama neden bu maşallah canım :) gece gece canımın çiğ köfe çekip yememmi :)
sana maşallah demek istiyorum müsadenle.

ben geldimmm hoşgeldimmm... günaydınnn hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? gününüz çokkk güzel olsun inşallah...

günaydın canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…