iyi geceler tostim nasılsın canım şükür kavuşturana özledim seni
iyiyim canım sgl neyse benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın iyigeceler herkese bye
mrb ben bu sıteye yenı katıldım 1 sene 4 ay olcak evlıyım size bir sorum olucak esımne bırlıkte olduktan sonra emen idrarım geliyor bu ne anama gelıyor bulener varsa lütfen cvp yazınbu ay da bebek yok olsun ben duva etmeye devam edıcem ınsalah alah duyur sesimi
canım maşallah böyle yoğun olmak iyi oluyo aslında kafanı dağıtıyosunhamdolsun iyiyim ablacım bende özledim ama anca fırsat buldum inan ki bugün 2 kere dr gittim troitlere baktırdım cok şükür değerler ii cıktı hergün bişeyler cıkıyor yarın kuran var bende cuma yıne dr gidicem düşükten 15 gün sonra gel demişlerdi öyle işte koşturmaca anca şimdi fırsat buldum da girdim
mrb ben bu sıteye yenı katıldım 1 sene 4 ay olcak evlıyım size bir sorum olucak esımne bırlıkte olduktan sonra emen idrarım geliyor bu ne anama gelıyor bulener varsa lütfen cvp yazınbu ay da bebek yok olsun ben duva etmeye devam edıcem ınsalah alah duyur sesimi
bana müsade koçiş cagırıyyy
iyi gecelr herkese öpüyorum ablacım byy
canım gerçekten buara öyle denk geliyoya inşallah enkısa zamanda karşılaşır konuşuruz
tamam şimdi ekliyorum canım ağzına sağlık buarada haberim olmadı nezaman geldi de bitti senin kırmızılar
aslında biz burdaydıkda karşılaşmadık canım
haftaya nazar için topiğe okuycaz dua inşallah
oda doğru yaa çocuklarda bıkıyo inanki boşver olduğu kadar yaa
canım saol ınsallah hepımızın en kısa zamanda kucakları mını mını yavrularla dolarAnladım canım.Rabbim gönlüne göre versin inşaallah.En kısa zamanda meleğin gelir kucağına.Allah'ım hayırlısıyla fazla yatmadan sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip eder inş.
kızlar benim çıkmam gerekiyo.malum ülkeyi kurtarcaz.analize girmem gerekiyo.hepinizi çoooook öpüyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun :79::79::79:
gercı ben bazıların acıyorum ya ama yıne de allah onlara muhtac etmesın onları da eksık etmesınvalla öyleler...bir cevap veremiyorlar.bugüb git yarın gel.. sanki bizede söyleselerölürler..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah saol cnm :) allah isteyen her kadına anneliği tatdırsın :)
evet ya ben ıkı gunluk yapıyorum yınede bıktım hyr yemek yapmak mesela degıl degısık seyler yapmak mesele bı ton tarıf kıtabı var elımın altında her gun onlardan da yapamıyorum dusun dur ondan sonra annem derdı de ınanamazdımyaptım canım yaptım o bitti bile aman hergün ayrı yemek insan şaşırıyor beaa
ah kuzummmm gecmıs olsun dularını da rabbım kabul etsın allahım bu donemı saglıcakla atlayıp yavrunu kucagına almayı nasıp etsınSelamunaleyküm :)) ben haftasonunu hastanede geçirdim ebrarımla konuşurken bir kusmaya başladım ardı kesilmedi sabahında soluğu hastanede aldık çok kusmaktan serum taktılar şimdi daha iyiyim umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım Allahın selamı üzerinize olsun.
Ebrar cım dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah AMİN
geccmıs olsun canım sen bı yerım agrıyor dedıkce artık ıcım acıyor yaakıslar başım cok ağrıyor bee
dmek olee heeeeeee yemek ler falan kaedelosun dedıgı gıbı kacırma afıyet olsun canım ıyı eglencelertığla ise balıksırtı örneğidir.hoşgeldin bu arada canım topiğimizinn gülüüü.gel öpem içimden geldiama acil çıkıyom eşim geliyo.yemeğe gidelim dedi hazırlanmam lazım.byby
ablam konustuk gercı yorulmussun kıyamam sana ben banuyu gercekten bende merak edıyorum canım benım ınsallah yuzunu guldurecek habeerler almıstırselam hanımlar hepinize iyi akşamlar ben sabahdan beri dışardayım ya görümcem resmen yordu bugün beni bi pardesü alcak 40 yer dolaştık amaninn bittim az önce geldim hemen yemek yaptım bitek pilavım kaldı ama yoyuldum
sizde nevar neyok geçmişe dönemedim dün gecede giremedim hiç kardeşim gitti geldikten sonra girdim herzamanki gibi attı beni bende uğraşmadım hiç .herkes iyi inşallah hanımlar
buarada banumdan haber varmı merak ettim onu aşılama olcaktı inşallah olmuştur yaa
ben ıdrar testlerıne guven olmayacagı kanaatındeyım bazı kısılerde adet gununde bıle sonuc verebılır ama bazılarında 7-8 gun gectıkten sonra ancak sonuc verıyorlar bence en ıyısı kanda baktırman canımselam kızlar bugun test yaptım hamılelık ve olumsuz cıktı....Ama hala hasta olmadım
ne demek osledınızmı tabıkı osledık delüm benümmmhoşbuldum canım yaa özlediniz demi bende özledim datlum yanlız elde olmayan sebeplerden gelemedim
pardesüler güzeldide çok dolaşınca öğğğğğğğğğğğ oldum desem
canım oncelıkle folıkul kıstı yumarta kıztlerıdır ama bunun bır suru cesıdı var sna daha net bır teshıs koymadımı doktorum yanı hangı kızmına gırıyorsun bazıları dogum kontrol haplarıyla erıtılebılır ama bazıları erıtılemez ama gebe kalmaya engel degıldır hangı asamada oldugunu en ıyı doktorun soler canım umarım yardımcı olabılmısımdırmrh arkadaşlar
ben yeni yazıyorum sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum ....
7 aydır korunmuyoruz ama hala hamile olamadım malesefff en son jinekolojik muayenemde folikül kisti olduğu söylenmişti durumum bu şekilde war mı bana yaşadıklarınızdan bi tawsiye...???
garıpcım saol canımpapatya cayı mucızevıymıs gercekten agrılarım hafıfledı cok ama kırmızılardan haber yok gercı sökturucü kullanmadan gelmeyecek galıba olsun ne yapalım nasıp meselesı daha 6 gunum var gelır ınsallah gelmesse o zaman kullancam ılacı bu arada sıddetle tavsıye ederım canım mukemmel bugun yıne 5 bolum bırden ısledık acayıp beyın açıyor tavsıye ederımcanim rabbim sIkIntilarini gidersin
cok sevindim canim,hamdolsun iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?bamya yapmissin aksama,afiyet olsun
ispanakli icli köftemiilk defa duydum canim,masallah ne kadar hamaratsin sen kardelencim
bende esimle nette izledim,ay gercekten cok yetenekli cocukinsallah en yakin zamanda dukkan isini halledersin canim,hayirlisiyla allah yardimcin olsun
canim allah umit ettiklerine nail eylesin,insallah bebis vardir
amiiiiiiiiiiiin,canim.cok sagolasin paylasim icin
hersey allahin taktiri canim,ne kadar tedavi olsanda,nasip degilse yine olmuyor
hayirli olsun canim,bebeginin kalp arislarini duymussun.rabbim kucaginada almak nasip ezsin
evet kayracim cok haklisin dikkat etmek lazim,rabbim korusun herkesi
daha öncede duymustum bu dizinin ismini,ama izlemek nasip olmadi.merak ediyorum bende
ay cok tatli gercekten,ben zaten beyaz bebek kiyafeti örgulerine bayilirim..keske marifetim olsaydi,yapabilseydim
cok gecmis olsun canim,rabbim sifa versin,en yakin zamanda gecer insallah
canim benim,demek yoruldun,alabildinizmi görumcenin istegini,o kadar gezmenize degmistir insallahkardesin gitmis bu arada,allah kavustursun
canim benim ya,uzulme rabbim buyuk,bizimde anne olacagimiz gunler gelecek elbet,allah kerim
sabah bıseyın yoktu be tatlım ne oldu da agladın gercı herkeste oluyor ara ara ama dıkkat et sen yınede uzmemeye calıs kendını ınsallah bebısın tutmusturbugün çok duygusaldım hep ağladım hala ağlıyorum sen nasılsın
allah allah kımlerle konusuyon acabaKardelenimm h.b ccanımm geçmişi okuyodumm =)
canım herşey yolunda allah şükür en son 10 gün sonra rahim filimi çektirdimm hiçç bişicikler çıkmadıı artıkk bekliyez yapıcak bişi yok sen nasılsınn ??
...
şülee bi geçmişee baktımm ama çok üzüldümm yaa gereksiz saçmaa şeylerr hiçç yakıştıramadım o hakaretlerr kötüü çokk kötüüü ....
kızlarr çok özledimm sizii yaa wallaa bazılarınızla konuşuyorum msn denn diğerlerinizin haberlerini alıyorummm
sorun yok kuzum zaten de bısey cıkmamıs cok sukur sen calısmalara devam sımdı sansın daha da yuksekkardelenimm ilaç olarak sadece klomen kullandım 3 ay zatenn çatlatma iğnesinide 2 defa yaptırdımm sorunmuu oluyomuşş hadi yaa walla ilk defa duydumm canım yaa .... bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam işten dolayıı olmuyoo kuzum yaa eve geliyorum yemekk çamaşırr koştura koştura bide eşimin kuzeni bizde kalıyoo bir süredirr akşamları çene çalmaktann giremiyorum
canım kolay gelsın ama yorma kendını fazlasagol cnm ya iyiyim nolsun çalışıyorum hep aynı
evet başlıcak cano sorma bende sıkıldım sıkılcam diziden sinir oluyom bu gece fazla bakamam heralde işim var.
ayyyy bendece o uyku ondan olsun ondannnnnnnnnnn
kızlar ben gidiyom gene..odayı taşıcaz yaa..fırsatı bulmuşken halledelim..öptüm sizi..
yanı topıgın nazar degmıs halı buysa lagrımacım sessızlık acısından soluyorum daha aksam 6 gıbı gırıp okudum bıraz sayfalar almıs basını gıtmıs bencede de daha az konusun okuması zor oluyorsanırım topiğe nazar değdi uğramaz oldunuzzz heeeee uğrasanızda yazmaz oldunuzzz :)))))
canlar ben anca gelebildim ya..
ebuşum kusura bakma bitanem valla çok da yoruldum..orayı topla burayı topla..belim agrıdı valla.kociş bişy taşıtmadı ama ben kaçamak yaptım bişyleri çektim ittim... şimdide boynumla belim acıyo ((tatlış rüyalar gulüm.. bu arada bencede nazar duası okusak iyi olacak...
garipçim iyi olmana sevindim canım..eskisi gibi takmıyon dimi bişeyleri üzme kendini hiç tamam mı..öptüm
boncuum derslerinde başarılar fıstıkım benim öpüyorum
kardeloşşş delüsüüü sorma kavak yellerini yaw oda iyice sacmaladı..efe gene gitti ve yine seyredesim kalmadı...aslı olayına çok güldüm eşin haklıöptüm senide bebişim
diger tüm kısçeler hepinizi çok öptüm..bende çok yorgunum kalamıyorum yatayım...
kayram altta gördüm seni ama gidiyom taklım çok öptüm Allaha emanet olun...
gercı ben bazıların acıyorum ya ama yıne de allah onlara muhtac etmesın onları da eksık etmesın
yanı topıgın nazar degmıs halı buysa lagrımacım sessızlık acısından soluyorum daha aksam 6 gıbı gırıp okudum bıraz sayfalar almıs basını gıtmıs bencede de daha az konusun okuması zor oluyorsaka saka
selam canım.evet şaşırdım bende hatta dedim kuru fasulye var(çok sever)evde yiyelim tamam dursun 1 gün bişey olmaz dedi.hazırlandım çıktık yemek yedik biraz dolaştık,arabayı yıkattık 4 haftadır garajda yatıyodu,saolsun belediye yolları yaptı daha doğrusu yapamadı oydular deştiler araba çıkmıyodu.dün kızdı eşim toprak döktüler.sonrada tatlıcıya gittik 11.30 tu zor dayandım hadi evimize dedim.sorada hemen uyudukkbende seni öpem balım
durduğun kabahat,romantik ortam yakalıyon kız,koş bence
selam canım sende benim gibi alışveriş için çok dolaşmayı sevmeyenlerdensin.biz sevmeyince başkasınınki garip geliyo işte.normal dolaşırken vitrinlere bile bakmam,huyum işte alıcaksam belli bikaç yerim vardır oralara giderim.almıcaksam da gözümün ucuyla bile bakmam.neden bakim bakıpta aklıma takılmasından iyidir.masrafsız hatunum.zaten genelde hep eşim der gel şurdan kendine bişey bak et diye.çekinirim nedense bişey istemem de zaten aldıklarım hep onun demesi ısrarıyla olmuştur.selam hanımlar hepinize iyi akşamlar ben sabahdan beri dışardayım ya görümcem resmen yordu bugün beni bi pardesü alcak 40 yer dolaştık amaninn bittim az önce geldim hemen yemek yaptım bitek pilavım kaldı ama yoyuldum
sizde nevar neyok geçmişe dönemedim dün gecede giremedim hiç kardeşim gitti geldikten sonra girdim herzamanki gibi attı beni bende uğraşmadım hiç .herkes iyi inşallah hanımlar
buarada banumdan haber varmı merak ettim onu aşılama olcaktı inşallah olmuştur yaa
o kadar gezdiripte bide fikrine önem vermese zaten tam dayaklık olurduhoşbuldum canım ya sorma görümceyi kıramadım zaten alışveriş işi oldumu illa ben olucam zor beğeniyo fikirlerimede değer veriyo birazda ondan ama ben bittim
ya bende çok merak ediyorum kesin değildi inşallah yumoş büyümüştürde yapılmıştır aşılaması
ehhh aşk olsun canım ne diyeyim şimdi sana valla çok kızdım.sen daha yeni aşılama yaptırdın..!!! stres üzüntü bide ağlamak ne canım yaa bunlardan uzak durman gerekiyor.küstüm sana konuşmıcamay alışverişe bayılırım ben ablamla saatlerce gezerdik hiç banamasın demezdi canım ablam şimdi annemlerde büyük oğlunun doğum gününü kutluyor negüzel ben gidemedim tabii neyse bugün çok ağladım ev okadar sessiz ki ebrar ne ses var ne seda boş duvarlara bakıp öyle ağladım banu inşallah aşılama olmuştur
canım oncelıkle folıkul kıstı yumarta kıztlerıdır ama bunun bır suru cesıdı var sna daha net bır teshıs koymadımı doktorum yanı hangı kızmına gırıyorsun bazıları dogum kontrol haplarıyla erıtılebılır ama bazıları erıtılemez ama gebe kalmaya engel degıldır hangı asamada oldugunu en ıyı doktorun soler canım umarım yardımcı olabılmısımdır
herkese hayırlı günler diliyorum
kardelenbhrcım senin test günün ne zaman canım rabbim nasip etmiştir inşallah
boncugum son günlerde çok üzgün gördüm seni rabbim sabır versin sana derslerine yogunlaş canım bilyorum elinde degil ama inş bugünlerde gececek
sana sunu dıyeyım duydugumda bende cok sasırmıstım belkı psıkolojık neenlı olabılır ama şöle bır durum var eger yedıkten sonra pısman oldgun seyler daha cabuk yaga donusuyormus metabolızma malum garıp bırsey kandıamaya gelmıyor belkı buda dogru olabılırvallahi öyle tatlım ne onlarsız ne onlarla oluyor ... sayfalar alıp başını gitmişte ben pek konuşmadım kendim söyledimkendim dinledim bugünneyse gecenin saat 3 ü ve ben hala oturuyorum sebep? çünkü 1 de canım çiğ köfteçekti kocama dedim hadi gidelim bahçelide bi çiğ köfte yiyelim gittik yedik doydugumda bir vicdan azabı aldı beni ki sormayın gitsin löp löp yağ olmasın diyede oturuyorum halaaa....şeytana uydum
cewabınız için çok saolun,
bana zararsız adetle bile atabilirsin dedi doktor gebeliği engelliyor yumurta çatlamadığı için dedi hormon testi istemişti reglimin 3. günü haftasonuna denk geldi dewlet hast. gittiğim içinde yaptıramadım yani sonuç alamadım net bi şekilde yarın için özel hrs hastanesinden randewu aldım bakalım inş memnun kalırım we umarım ciddi bişi yokturda bi an önce bende anne olurummmm inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?