Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tünaydınn canım hoşgeldin.ben iyiyim sen nasılsınn?

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

SAMYELİ..................15bitti
SUNGER...................15bitti
SELİNA....................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
EBRAR.....................15
SEVTUN...................15bitti
DURU.......................15bitti
BONCUK...................15bitti
DERİN......................15bitti
KARDELEN49..............10bitti
KARDELENBHR............10
KAYRA.....................10bitti
KARDELOŞ................10
LAGRİMA..................10bitti
GARİP......................10
GÜNEYCANAN............10bitti
ECEE.......................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
ALEYNA...................10
TOSTİ.....................10bitti
ANATOLİA................10bitti
SEMRA.....................10
MİRANDA..................10bitti
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

SAMYELİ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49...............15bitti
SUNGER.....................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15bitti
BANU.........................15bitti
EBRAR........................15
LAGRİMA.....................15bitti
DERİN.........................10bitti
BONCUK.....................10bitti
GARİP........................10
GÜNEYCANAN..............10bitti
TOSTİ.......................10bitti
ECEE.........................10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
KARDELOŞ..................10
KARDELENBHR.............10
DURU........................10bitti
ANATOLİA..................10bitti
ALEYNA.....................10
SEMRA......................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

BANU........................15bitti
SAMYELİ....................15bitti
EBRAR.......................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
GARİP.......................15
NANELİŞKR.................15bitti
ALEYNA.....................15
BONCUK.....................10bitti
DERİN........................10bitti
KARDELEN49................10bitti
KARDELOŞ...................10
KARDELENBHR..............10
DURU.........................10bitti
KAYRA.......................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
GÜNEYCANAN..............10bitti
TOSTİ.......................10bitti
ECEE.........................10bitti
ANATOLİA..................10bitti
SEMRA......................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

sagol gökçem insallah gecer cnm senın basına gelen mucızeyı bızde yasarız birgün
slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh
hayırlı ugurlu olsun cnm sağol duaların için

mrh arkadaşlar bu duaları belli bi grup olarak aranızda mı yapıyorsunuz ?
yardım ve dualarımla aranızda olmak için yazdım ama kimse cewaplamadı sanırım belli bi grpsunuz inş dualarınız kabul olur ALLAHA emanet olunnnnn..!!!

cnm sen o kıstı hıc takma kafaya benımde yılda bır yada ıkı kez gelır basıma adetle beraber sökülür gıder hıc canını sıkma o ay ıcın yumurtan catlamamıstır normal bı folikül kıst olmustur asllında her kadında yılda bırkez olurmus ama onlar farkına varmadan gıdermıs adetle normal bırsey yanı hem gebelıgede engel degıl folikül kıstı oldugu için.adetle gıtmezsede doğum kontrol hapıyla gıder

cnm dualara katılmak ıcın dvmlı bızım aramızda olman gerek her cuma duamız oluyor bazen aksılıkler oluyor o yüzden tam zamanında haber vermen ve dvmlı olman cok önemlı eger ok dersen haftaya olan lısteye ebrar ekler senı

hoşgeldin canım.ben seni hiç görmedim ama olsun hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin.ne kadarlık şimdi cinsiyeti nedir.çok soru sordum sanırım ama merak ettim.
hoşbuldum canımm
evet canım seninle karşılaşmadık arada bir geliyordum tatlım
çok saol canım 26günlük erkek canım
darısı başınızas inşalah
sagol gökçem insallah gecer cnm senın basına gelen mucızeyı bızde yasarız birgün
hayırlı ugurlu olsun cnm sağol duaların için

hoşgeldiniz ,
elixsir+,
kardelen5233,
KAYRAM29+,
zeynepkaygin,
SeLiNa23,
GokceRana23
canım ben annemle konusurken burayı unutmusum kusura bakma sen daha ıyısın dımı

amiin canım inş.hoşgeldin bu arada

evt ormantik bi gündü canım.amin inş gelsin hepimizin minişiii.yok kız selena fln koymam anasının adından olmasın:76:

hoşgeldin
hosbulduk kuzum ama dedıgım gıbı msn de de gordum senı ama annemle konustugum ıcın slm veremedım arada bole gunler cok ıyı oluyor allahım muhabbetınızı bozmasın
ben bi karnımı doyurup gelcem kızlra,sonra daha iyi yazabilirim.
senı obur senıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh
canım ne kadar mutlu oldum bılemessın ve bı okadar da duygulandım ısmımı unutmadıgın ıcın allah razı olsun senden yavrunla esınle bır omur boyu mutlu yasayın ınsaallah hayırlı ugurlu olsun canım
gercekten bak kuzu dayanamayıp yıyorsan da pısman olma pısman olacagına ıkı hareket yap
canım boncugum acıklama yapmıs zaten ama ben almıs bulundum bır kere arkadasımın dedıgı gıbı devamlı gırıp duaları aksatmamak gerekıyor sayılı okuyoruz bu yuzden aksayınca sorun oluyor sende devam edersen aramızda gormekten mutluluk duyarız

tabiki aranızda olamam gerektiğini bilyorum o yüzden dualarımla yanınızda olmak istedim zaten dediğim gibi isterseniz dualarımla yardımcı olmak isterim tabi

tamam öyle yaparım bne cıkıyorum biraz uzanacagım miğdem çok kötü pc açık görüşürüzzz.....

yazın için çok saol canım dewamlılık sağlamıcak olsam neden söyleyim ki ciddiyetinin farkındayım merak etmeyin siz

Kızlar 3 gündür giremiyorum şuan annemdeyim adslim arızalı hla yapılmadı kaçgündür telefon açıorum ama yapmadılar geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir kardelenbahr iyisindir inşalah ebrar tansiyonun nasıl ben hastahanelerdeyim aşılama dedi çapa olmazsa raporu vericekler gelişmeleri kısa bir özet yaparsanız sevinirim hemen hemen 70 sayfaya yakın okuyamadım.Yarınki dua
çin şimdiden amin diyorum benim için okuyanlarada Allah razı olsun hakkınızı helal edin hepinizi öptüm belki bir ara gene bakarım.

banucum aşılamam nezaman yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…