ayyy ciddi olamazsın yani sabah tartıdaki 500gr fazlalık ondanmıkiihalbuki küçücüktüüü
de de ama neden bu maşallah canım :) gece gece canımın çiğ köfe çekip yememmi :)
ben geldimmm hoşgeldimmm... günaydınnn hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? gününüz çokkk güzel olsun inşallah...
sagol gökçem insallah gecer cnm senın basına gelen mucızeyı bızde yasarız birgünherkese hayırlı günler diliyorum
kardelenbhrcım senin test günün ne zaman canım rabbim nasip etmiştir inşallah
boncugum son günlerde çok üzgün gördüm seni rabbim sabır versin sana derslerine yogunlaş canım bilyorum elinde degil ama inş bugünlerde gececek
hayırlı ugurlu olsun cnm sağol duaların içinslm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh
günaydın canım nasılsın
tünaydınn canım hoşgeldin.ben iyiyim sen nasılsınn?
cewabınız için çok saolun,
bana zararsız adetle bile atabilirsin dedi doktor gebeliği engelliyor yumurta çatlamadığı için dedi hormon testi istemişti reglimin 3. günü haftasonuna denk geldi dewlet hast. gittiğim içinde yaptıramadım yani sonuç alamadım net bi şekilde yarın için özel hrs hastanesinden randewu aldım bakalım inş memnun kalırım we umarım ciddi bişi yokturda bi an önce bende anne olurummmm inşş.
cnm dualara katılmak ıcın dvmlı bızım aramızda olman gerek her cuma duamız oluyor bazen aksılıkler oluyor o yüzden tam zamanında haber vermen ve dvmlı olman cok önemlı eger ok dersen haftaya olan lısteye ebrar ekler senımrh arkadaşlar bu duaları belli bi grup olarak aranızda mı yapıyorsunuz ?
yardım ve dualarımla aranızda olmak için yazdım ama kimse cewaplamadı sanırım belli bi grpsunuz inş dualarınız kabul olur ALLAHA emanet olunnnnn..!!!
hoşbuldum canımmhoşgeldin canım.ben seni hiç görmedim ama olsun hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin.ne kadarlık şimdi cinsiyeti nedir.çok soru sordum sanırım ama merak ettim.
sagol gökçem insallah gecer cnm senın basına gelen mucızeyı bızde yasarız birgün
hayırlı ugurlu olsun cnm sağol duaların için
canım ben annemle konusurken burayı unutmusumhoşgeldiniz ,
elixsir+,
kardelen5233,
KAYRAM29+,
zeynepkaygin,
SeLiNa23,
GokceRana23
hosbulduk kuzum ama dedıgım gıbı msn de de gordum senı ama annemle konustugum ıcın slm veremedım arada bole gunler cok ıyı oluyor allahım muhabbetınızı bozmasınamiin canım inş.hoşgeldin bu arada
evt ormantik bi gündü canım.amin inş gelsin hepimizin minişiii.yok kız selena fln koymam anasının adından olmasın:76:
hoşgeldin
senı obur senııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııben bi karnımı doyurup gelcem kızlra,sonra daha iyi yazabilirim.
canım ne kadar mutlu oldum bılemessın ve bı okadar da duygulandım ısmımı unutmadıgın ıcın allah razı olsun senden yavrunla esınle bır omur boyu mutlu yasayın ınsaallah hayırlı ugurlu olsun canımslm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh
gercekten bak kuzu dayanamayıp yıyorsan da pısman olma pısman olacagına ıkı hareket yapayyy ciddi olamazsın yani sabah tartıdaki 500gr fazlalık ondanmıkiihalbuki küçücüktüüü
de de ama neden bu maşallah canım :) gece gece canımın çiğ köfe çekip yememmi :)
ben geldimmm hoşgeldimmm... günaydınnn hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? gününüz çokkk güzel olsun inşallah...
canım boncugum acıklama yapmıs zaten ama ben almıs bulundum bır kere arkadasımın dedıgı gıbı devamlı gırıp duaları aksatmamak gerekıyor sayılı okuyoruz bu yuzden aksayınca sorun oluyor sende devam edersen aramızda gormekten mutluluk duyarızmrh arkadaşlar bu duaları belli bi grup olarak aranızda mı yapıyorsunuz ?
yardım ve dualarımla aranızda olmak için yazdım ama kimse cewaplamadı sanırım belli bi grpsunuz inş dualarınız kabul olur ALLAHA emanet olunnnnn..!!!
cnm dualara katılmak ıcın dvmlı bızım aramızda olman gerek her cuma duamız oluyor bazen aksılıkler oluyor o yüzden tam zamanında haber vermen ve dvmlı olman cok önemlı eger ok dersen haftaya olan lısteye ebrar ekler senı
canım ne kadar mutlu oldum bılemessın ve bı okadar da duygulandım ısmımı unutmadıgın ıcın allah razı olsun senden yavrunla esınle bır omur boyu mutlu yasayın ınsaallah hayırlı ugurlu olsun canım
gercekten bak kuzu dayanamayıp yıyorsan da pısman olma pısman olacagına ıkı hareket yap
canım boncugum acıklama yapmıs zaten ama ben almıs bulundum bır kere arkadasımın dedıgı gıbı devamlı gırıp duaları aksatmamak gerekıyor sayılı okuyoruz bu yuzden aksayınca sorun oluyor sende devam edersen aramızda gormekten mutluluk duyarız
canım boncugum acıklama yapmıs zaten ama ben almıs bulundum bır kere arkadasımın dedıgı gıbı devamlı gırıp duaları aksatmamak gerekıyor sayılı okuyoruz bu yuzden aksayınca sorun oluyor sende devam edersen aramızda gormekten mutluluk duyarız
ayy öğlen geldim selam verdim kimsecikler almadı selamımı:44:
Kızlar 3 gündür giremiyorum şuan annemdeyim adslim arızalı hla yapılmadı kaçgündür telefon açıorum ama yapmadılar geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir kardelenbahr iyisindir inşalah ebrar tansiyonun nasıl ben hastahanelerdeyim aşılama dedi çapa olmazsa raporu vericekler gelişmeleri kısa bir özet yaparsanız sevinirim hemen hemen 70 sayfaya yakın okuyamadım.Yarınki dua
çin şimdiden amin diyorum benim için okuyanlarada Allah razı olsun hakkınızı helal edin hepinizi öptüm belki bir ara gene bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?