kızlar yaa şu progeteron tahlilini neden hiç yapmadı doktorlar ki:26ysaki yumurtlama bozuklugu var yani.
kızlar bugün progesteron testimin sonucunu aldım doktora yarın gideicem ama çok merak ettim.değerler şöyle:
14,37 ng/ml
sı 45,98 nmol/L NE DEMEKBU ACABa
bende derınım esıme cok üzülüyorum kendımı eksık hıssedıyorum ebus gıbı bazen gıt baskasıyla evlen belkı o sana cocuk verır dıyorum oda ben senınle cocuk ıcınmı evlendım dıyor kızıyorcanım benim çok iyi anlıyorum seni inanki...bende kendim için diyorum ki bu gidişle heralde daha 19 yaşında olan kaynım bile evlenip çocuk sahibi olurşaşırmam yani..Allah hayırlısını versin de napalım..geç olsun güç olmasın...sıkma canını bebegim,eşlerimizi düşünmesek belki daha az üzülecegiz bu konuya dimi..inan beni biliyosun kendim için hiç üzülmüyorum..eşimi baba etmeyi öyle çok istiyorum i...arada üzülüyosam sırf onun için üzülüyorum (
Allah zihin açıklıgı versin canımmmmm
evet kardelosum cok bozulduk esımle gıttım yıne ders calısım dıye gızlı gızlı agladım elımde degıl keske bı dagın basında yasasakta kımse bızı tanımasa ne güzel olurduen acı olanı da gizlenmesi,onlar bize acıdıklarından gizliyolar diye düşünmek daha yıpratıcaı,ama onların bundan haberi bile yok.
:
ah ebusum cnm benım hıc üzülme ogünlerde gelıcekkızlar ya bugün ne oldu herşey beni buluyoya yaralıya sinek konarmış hesabı
eşim işi gereği elini filan çok kesiyo bizde tetanos aşısı yaptıralım dedik sağlık ocağına gittik neyse bekliyoruz sıranın gelmesini bitane hamile kadın bana dediki numaranız kaç bende numara almadık aşı olucaz dedim bana hemen dediki aa hamilemisiniz tetanos vurduruyosunuz bende hayır ben değilim dedim ama oanda bi tuhaf oldum içim yandı sanki .neyse aşıyı oldu eşim çıktık alışveriş merkezine gittik yiğenim olacağı için bi bebe mağazasına girdik bişeyler baktık neyse araba koltukları varya onlara daldı gözlerimiz o arada yanımıza bi yetkili geldi bize dediki oto koltuğu bakıyosunuz galiba yardımcı oluyum eşimle ben bi durduk şöyle adamda tuhaf tuhaf baktı eşim dediki inşallah ogünler gelirse yardımcı olursunuz bize o anda gözlerimden yaşlar boşaldı çok fena oldumallahım bizede nasip eder inşallah
bende derınım esıme cok üzülüyorum kendımı eksık hıssedıyorum ebus gıbı bazen gıt baskasıyla evlen belkı o sana cocuk verır dıyorum oda ben senınle cocuk ıcınmı evlendım dıyor kızıyorallah büyük neyapalım hayırlısı:26:
evet kardelosum cok bozulduk esımle gıttım yıne ders calısım dıye gızlı gızlı agladım elımde degıl keske bı dagın basında yasasakta kımse bızı tanımasa ne güzel olurdu
ah ebusum cnm benım hıc üzülme ogünlerde gelıcekbelkıde hamıssın cnm nerden bılıyosun kadının ıcıne doğmustur ınsallah
boncuğum ağlama demiyom mu ben sana,hiçte abla sözü dinlemiyon ha.bende derınım esıme cok üzülüyorum kendımı eksık hıssedıyorum ebus gıbı bazen gıt baskasıyla evlen belkı o sana cocuk verır dıyorum oda ben senınle cocuk ıcınmı evlendım dıyor kızıyorallah büyük neyapalım hayırlısı:26:
evet kardelosum cok bozulduk esımle gıttım yıne ders calısım dıye gızlı gızlı agladım elımde degıl keske bı dagın basında yasasakta kımse bızı tanımasa ne güzel olurdu
ah ebusum cnm benım hıc üzülme ogünlerde gelıcekbelkıde hamıssın cnm nerden bılıyosun kadının ıcıne doğmustur ınsallah
kızlar sizi doktor olarak görüyorum :)....
ne bilim kıs mannak bunlar haaa...yapılması gereken adama yapmiilerrkanka ya banada yapıldıda hiç hatırlamıyorum inanki ama sana niye yapmadılarki
buarada avatar yakıyo bendemi koysam
bende derınım esıme cok üzülüyorum kendımı eksık hıssedıyorum ebus gıbı bazen gıt baskasıyla evlen belkı o sana cocuk verır dıyorum oda ben senınle cocuk ıcınmı evlendım dıyor kızıyorallah büyük neyapalım hayırlısı:26:
kızlar sizi doktor olarak görüyorum :)....
ne bilim kıs mannak bunlar haaa...yapılması gereken adama yapmiilerr
he kıs içimden geldi..amann face lerde de koyuyoz zaten burası daha güvenli dimi ama
ahh canım benim ahh..ne diyim bilemiyorum ki çok zor...benimkide kızıyo çok fena öyle şeyler deyince.
ah ah keşke doktor olsaydık yaa nerde ama
inşallah hamilesindir tatlım
bunlar ıyıye ıseret olabılır tatlım az sabır test gunun geldın gelıyor:26:kayramcım bugün karnımda şişlik ve inanılmaz bel ağrısı var duaları okudum
ben msnde verdıgım ıcın ustume alınmıyom fıstıgımayy öğlen geldim selam verdim kimsecikler almadı selamımı:44:
saol canım tekrardan saolcanım benim Allah razı olsunn dileklerin için çok saol
yazını okurken gözlerim doldu inan inşalahh hasretin en kısa zmanda biter yavrun gelirr
kıyamam ben sana bana gelseydın yaaa ben doyururdum senısevindim canım,bebiş olarak geri dönüşümü olur inşallah.
bugün daha iyisin inşallah iksir cim.
saatin geç olup,kilo yapacağından korkmadan yemen ama belkide senin kilo sorunun yoktur,kendi açımdan baktım heralde,kusura bakma.
canım,arkadaşlarım cevap vermişler zaten durumu.
sen ciddiyetle yaklaşmışındır illaki,ama bi süre gelip,dua zamanı ortadan kaybolan çok olunca,baştan bu uyarılar mecburen yapılıyo.
yanlış anlamıcanı umarız.
kahvaltı yapmamıştım bugün kayra cım.
banu cum hayırlısıyla aşılamada tutar inşallah canım,ne gün olcak belli oldu mu?
ebroşun tansiyon geçti şükür,o da seni merak ediyodu,tabi bizde.
herkeze iyi akşamlar kızlar.
ıyıyım canım saol sen nasılsın avatarın da pek guzelmıs bugune kadar koyduklarının en guzelıcanım dün karşılaşamadık naparsın iyisin inş...öptüm kuzum...
uzulmekte cok haklısın hemde cok gercekten bırılerının bılıp yanında o konuyu saklamaya calısmaları cok yakıyor ınsanın canını ama ınsallah cok yakın zamanda hamıle kalırsın da uzerıne dıkılen gozler dagılırebusum duayı bıtırenlerı ekledım cnm ama sen okumamıssın bıldırırsen sevınırımsaka bıyana gece gelırsen görüşürüz ınsallah
derınım cnm tam ıyı oldugum anda çevre faktörü yıne etkılıyor benı kaynanamla konustuk bızden sonra evlenenlerden bırı doğum yapmıs daha bır sene bıle olmadı bastan berı saklıyormus gelde üzülme cnm demekkı herkes herseyın farkında
canım nette google a yabancı dizi izle yaz orada cıkan lınke tıkla frınge dızısını sagdakı lısteden bulup orada ısleyebılırsın bulamassan sole sana lınk atarımcanim saglik olsun,bende tasinma islerim oldugu icin duzenli giremiyorum siteye,ama sizide merak ediyorum,ara ara girmeye calisiyorum istebenim ayin 14 dunde oldu canim,bitti cok sukur,ugurboncuguma yeni tarif icin yazmistim ama,senin ps sorunlu ya canim,farketmedin heralde, bugun ugramamissin hic,esin evdeymis,esler evde olunca zor oluyor,hic istekleri bitmiyor,gezmeleride allah yardimcin olsun tatlim
sagolasin derincim,ne kadar takmamayi istesemde beceriyorum desem yalan olur derincimama eskisi kadar kendimi yipratmamayi ögreniyorum galiba
canim daha 6 gunun varmis,bekle bakalim gelir insallahbende cok merak etmeye basladim o diziyi canim,nasil izleyebilirim?internetten mi izliyorsun?
bu arada papatya cayi gercekten cok iyi geliyor rahatlatiyor insani,adacayida öyle.burda doktorlar bagaz siskinligine veya intihabina hep papatya icilmesini tavsiye ediyorlar
evet kardelencim,benim esimde özellikle aksamlari kk girdigimde yan yan bakiyor,su an oldugu gibine yapalim idare ediyoruz artik esleri rabbim onlari basimizdan eksik etmesin
ay yerim ben o gökceyi,allah yardimcin olsun canim,zorluklari vardir elbet,ama bir o kadarda tatlilar dimi
canim hayirli olsun bebegin,rabbim size hayirli evlat eylesin..guzel dualarinada amin diyorum canim
merak etmistik seni banucum,iyi olmana sevindim..asilama icin hakkinda hayirlisi olsun..
gecmis olsun canim,allah kolaylik versin islerinde..
canim rabbim kolayliklar ihsan etsin,dilerim saglik ve sihhat ile alirsin bebgini kucagina,allah yardimcin olsun
hhh derincim,koca koltuklar kaldirilirmi hic,belini falan incitebilirsin allah korusun,dikkat et kendine
lagmiracim,demek icliköfte canim cekti,hemde gecenin o saatindeafiyet olsun canim söyledigin gibi yag olmasin,ama sanirim sen zayifsin,resmini görmustum..hic yagi falan dusunup dert etme kendine,esinle bas basa iclikofte yemissin,sefan olsun canim
selinacim,sende esinle yemege gitmis,romantik bir aksam gecirmissin,seninde sefan olsun tatlim,rabbim beklediginiz bebis haberini en yakin zamanda hayirlisi ile nasip etsin
ne demek ıtı mat etmedım kız cok helecanlandım valla derınım yaa bıdaha yap nolurrrbebem aynen öyle..gizlemeleri insanın canını dahada acıtır bencede...ıs degilim hamile yaw bu sabah yaptım gene test:))yaptım yarım saat sonunda bişy yotu...aşma eve geldim sanki biri çizmiş bana gıcılık olsun diyepembe silik ama itimat etmedim tabisi
yazı onusuna gelince diyom ya sinir oluyom bu şeye diye..K basmıyo zaten çeirdetenidare ediver gaari bide yazıyorum bi baıyom satırı başa bi yere atmış kaymış oara yazıyom salak klavyeeee
ben geldim...ociş ızana kadar buralardayım..hadi beraber çalalım
agrı sızı bıteermı ablam bende gec onları yaaaa artık ustunde durmuyorum cunku eskısı kadar takmıyorum dr da normal dedı ya gerısı bosver ben dayanıklıyımdır zaten senınde gunun pek ıyı gecmemıs galıba canımın ıcı zıfır karanlıktan sonra gunez dogarmıs ınsallah guzel ve babıslı gunler yakın senın ıcın elımle gonderıcem o zaman araba koltugunu söz sanaSELİNAM kuzum dün akşam çok güzel geçmiş sevindim senin adına ah bu kocişlerin hakkını nasıl öderiz bilmemki ellerinden geleni yapıyolar mutlu olmamız için .canım inşallah 1 nisanda şaka değil gerçek olur yaa dualarım seninle
BANUMDA uğramış henüz olmamış aşılama hayırlısı olsun inşallah kuzum çok merak ettim seni buara herkesin modem arızalı durununkide öyleymiş biran önce yapılırda dönersin inşallah bitanem
KAYRAM sen nasılsın datlum ağrın sızın yok inşallah nerelerrdesn bakem ?
İKSİRİM sen nasılsın canım buara keyfin yok sanki ?sorun yok inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?