Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar bugün progesteron testimin sonucunu aldım doktora yarın gideicem ama çok merak ettim.değerler şöyle:
14,37 ng/ml
sı 45,98 nmol/L NE DEMEKBU ACABa

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 DerinSu+ ugurboncugum+ KAYRAM29+ trakya kardelen5233+ brsnugur

hoşgeldiniz hanımlar

kızlar bugün progesteron testimin sonucunu aldım doktora yarın gideicem ama çok merak ettim.değerler şöyle:
14,37 ng/ml
sı 45,98 nmol/L NE DEMEKBU ACABa

canım arkadaşlar yanıtladı sorunu yumurtlama olmuş inşallah hamile kalırsın
çok fazla bilgim olmadığından anca bukadar yorum yapabiliyorum

bende derınım esıme cok üzülüyorum kendımı eksık hıssedıyorum ebus gıbı bazen gıt baskasıyla evlen belkı o sana cocuk verır dıyorum oda ben senınle cocuk ıcınmı evlendım dıyor kızıyorallah büyük neyapalım hayırlısı:26:

en acı olanı da gizlenmesi,onlar bize acıdıklarından gizliyolar diye düşünmek daha yıpratıcaı,ama onların bundan haberi bile yok.

:
evet kardelosum cok bozulduk esımle gıttım yıne ders calısım dıye gızlı gızlı agladım elımde degıl keske bı dagın basında yasasakta kımse bızı tanımasa ne güzel olurdu

ah ebusum cnm benım hıc üzülme ogünlerde gelıcekbelkıde hamıssın cnm nerden bılıyosun kadının ıcıne doğmustur ınsallah

boncuğum yaa inşallah öyledir kuzum nebiliyim hiç hayal bile edemiyorum tedavisiz ben hamile kalıcam sende sıkma tatlı canını nolur

boncuğum ağlama demiyom mu ben sana,hiçte abla sözü dinlemiyon ha.
kızlar sizi doktor olarak görüyorum :)....

kanka ya banada yapıldıda hiç hatırlamıyorum inanki ama sana niye yapmadılarki
buarada avatar yakıyo bendemi koysam
ne bilim kıs mannak bunlar haaa...yapılması gereken adama yapmiilerr
he kıs içimden geldi..amann face lerde de koyuyoz zaten burası daha güvenli dimi ama

ahh canım benim ahh..ne diyim bilemiyorum ki çok zor...benimkide kızıyo çok fena öyle şeyler deyince.

aynen öyle mannak larrrrrrrrrrrrrrr
katılıyorum sana dur bende koyam çok yakın olmasada kıskandummm

canlarrr acele çıkmam gerenk ay muhabbette bal gibiydi yaa((
kociş çagırıyo gelebilirsem gelicem gene öptüm bitaneciklerim benim...

kayramcım bugün karnımda şişlik ve inanılmaz bel ağrısı var duaları okudum
bunlar ıyıye ıseret olabılır tatlım az sabır test gunun geldın gelıyor:26:
ayy öğlen geldim selam verdim kimsecikler almadı selamımı:44:
ben msnde verdıgım ıcın ustume alınmıyom fıstıgım
canım benim Allah razı olsunn dileklerin için çok saol
yazını okurken gözlerim doldu inan inşalahh hasretin en kısa zmanda biter yavrun gelirr
saol canım tekrardan saol
kıyamam ben sana bana gelseydın yaaa ben doyururdum senı
canım dün karşılaşamadık naparsın iyisin inş...öptüm kuzum...
ıyıyım canım saol sen nasılsın avatarın da pek guzelmıs bugune kadar koyduklarının en guzelı
uzulmekte cok haklısın hemde cok gercekten bırılerının bılıp yanında o konuyu saklamaya calısmaları cok yakıyor ınsanın canını ama ınsallah cok yakın zamanda hamıle kalırsın da uzerıne dıkılen gozler dagılır
canım nette google a yabancı dizi izle yaz orada cıkan lınke tıkla frınge dızısını sagdakı lısteden bulup orada ısleyebılırsın bulamassan sole sana lınk atarım
ne demek ıtı mat etmedım kız cok helecanlandım valla derınım yaa bıdaha yap nolurrr
agrı sızı bıteermı ablam bende gec onları yaaaa artık ustunde durmuyorum cunku eskısı kadar takmıyorum dr da normal dedı ya gerısı bosver ben dayanıklıyımdır zaten senınde gunun pek ıyı gecmemıs galıba canımın ıcı zıfır karanlıktan sonra gunez dogarmıs ınsallah guzel ve babıslı gunler yakın senın ıcın elımle gonderıcem o zaman araba koltugunu söz sana

kızlar,bugün mr sonucunu gösterdim,fıtığımın zarı yırtılmış,ağrı onadn oluyomuş,dr un izin verirse fizik tedaviye gel,vermezse korunduğun ay gel dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…