Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

1. kardelen5233

yalnızım dostlarım,yalnızım yalnızzzzzz

bebem aynen öyle..gizlemeleri insanın canını dahada acıtır bencede...ıs degilim hamile yaw bu sabah yaptım gene test:))yaptım yarım saat sonunda bişy yotu...aşma eve geldim sanki biri çizmiş bana gıcılık olsun diye pembe silik ama itimat etmedim tabisi
yazı onusuna gelince diyom ya sinir oluyom bu şeye diye..K basmıyo zaten çeirdetenidare ediver gaaribide yazıyorum bi baıyom satırı başa bi yere atmış kaymış oara yazıyom salak klavyeeee

1. kardelen5233

ben geldim...ociş ızana kadar buralardayım..hadi beraber çalalım

garibim kusura bakma hemen çıkmam gerekti cevap yazamadım canım kociş evde istekleri bitmiyo
bide bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo sanki yere göğe sığmıyom
sanada işlerinde kolaylık diliyorum kuzum biara muhabbet edebilsek yaa çok iyi olcaktı özledim seni
Alah razı olsun sizlerdende canım çok saoll
aminn inşalahhhhhhhhhh

amin canım Alllah razı olsun inşalah
canım özeldende yazdım ama tekrardan güle güle büyüt bebişini duaların içinde çok saol güzelim
yaa cano beni açırdın ay koptum yazdıklarını okuyunca artık sende k özürlüsün
nabersin test yapmışsın hayırlısı olsun darısıda bana özlemiştim negatif görmeyi
anam sen ister yeter hemen eklerim bitti diye hemide seve seve
nasılsın cano

1. kardelen5233

yettim gariii

SELİNAM kuzum dün akşam çok güzel geçmiş sevindim senin adına ah bu kocişlerin hakkını nasıl öderiz bilmemki ellerinden geleni yapıyolar mutlu olmamız için .canım inşallah 1 nisanda şaka değil gerçek olur yaa dualarım seninle
BANUMDA uğramış henüz olmamış aşılama hayırlısı olsun inşallah kuzum çok merak ettim seni buara herkesin modem arızalı durununkide öyleymiş biran önce yapılırda dönersin inşallah bitanem
KAYRAM sen nasılsın datlum ağrın sızın yok inşallah nerelerrdesn bakem ?
İKSİRİM sen nasılsın canım buara keyfin yok sanki ?sorun yok inşallah tatlım

gene aynı olmuş kukum

bende geldim aloooo kimse varmı orda
burdayık,hazırık,nazırık.

kızlar ya bugün ne oldu herşey beni buluyoya yaralıya sinek konarmış hesabı
eşim işi gereği elini filan çok kesiyo bizde tetanos aşısı yaptıralım dedik sağlık ocağına gittik neyse bekliyoruz sıranın gelmesini bitane hamile kadın bana dediki numaranız kaç bende numara almadık aşı olucaz dedim bana hemen dediki aa hamilemisiniz tetanos vurduruyosunuz bende hayır ben değilim dedim ama oanda bi tuhaf oldum içim yandı sanki .neyse aşıyı oldu eşim çıktık alışveriş merkezine gittik yiğenim olacağı için bi bebe mağazasına girdik bişeyler baktık neyse araba koltukları varya onlara daldı gözlerimiz o arada yanımıza bi yetkili geldi bize dediki oto koltuğu bakıyosunuz galiba yardımcı oluyum eşimle ben bi durduk şöyle adamda tuhaf tuhaf baktı eşim dediki inşallah ogünler gelirse yardımcı olursunuz bize o anda gözlerimden yaşlar boşaldı çok fena oldum allahım bizede nasip eder inşallah

ayyyy canolar yaaa Allah iyiliginizi versin emi çok yaşayın siz siz demeseniz hiç görmicem heee K hepten uçmuş ayy deminden beri gülmekten yerlere yatıyom kocişe okudum onu da güldürdüm bi ton...ay akşam akşam ne iyi geldi ywww sizi sefiyom
ondan daha da komigi tuşları söktüm altından çekirdegi çıkarıcam diye elimde kaldı zor taktım ödüm çatladı bozdum diye oyyyyyy karnım agrıdı heeee

delüsün yaa valla bende koptum bende seviyom canım bende

kanka yaaaaa,üzülme nolur,rabbim sizede bizede nasib etcek inşallah en kısa zamanda,herşey rabbimin takdiri.
banada çok diyolar,çol çocuk olunca böyle oluyo falan,kadın meclislerinde,napim çatlim mi şimdi.

bende çok güldüm,hatta herif sordu noluyo diye,süledim.

offffcanımsın yaa..oluyo öyle bitanem üzme kendini...benide yazın elbise giyindigimde genelde hamile sanıyolar.hatta geçenlerde biri yanıma koştu dükkanı açarken ayyy dedi karnını şiş gördüm hamilesin sandım varmı bişy dedi ve bunun gibi birsürü şey oluyo cano...Allahım o günleri göstericek yakında merak etme...hem belkide var bişeyler ne biliyon Allah büyük...

delüsün yaa valla bende koptum bende seviyom canım bende

ayy sorma canım benim yaaa..siz beni güldürdünüz Allahta sizi tez zamanda anne etsin emiiii

inşallah olur cano yaa rabbimin bir bildiği vardır elbet kaderimiz buymuş hatta bugün diyorumki ya ayrılalım sen evlen başka biriyle ters ters bakıyo bende takılıyorum tabi onsuz bi hayatın hiç anlamı olmaz çocuk filan ikinci planda benim için

kızlar bugün progesteron testimin sonucunu aldım doktora yarın gideicem ama çok merak ettim.değerler şöyle:
14,37 ng/ml
sı 45,98 nmol/L NE DEMEKBU ACABA:

cano yaa nezormuş bu anne olmak hayatta tahmin etmezdim inanki
ya benimde çok olay geliyo başıma böyle hatta eşime anlatırdımda gülerdi bide adam sorduya eşimin gözler yaşardı çok kötü oldum allahım nolur bitsin bu hasret

ayy aynı benim gibisin yaa..ama şakası bilem kötü kısss dimi..kocişlerimiz herşeyimiz

trakyacım hoşgeldin..ben anlamıyom canım o testten...inş iyidir.

aminnn inşallahh canım ya..az kaldı bak gör..Allahım bu kk da birlikte yola çıktıgımız çogu arkadasımızı anne etti sıra bizede gelicek kuşum benim

saçmalama kız,olur mu öyle şey delüüüüüü
kızlar bugün progesteron testimin sonucunu aldım doktora yarın gideicem ama çok merak ettim.değerler şöyle:
14,37 ng/ml
sı 45,98 nmol/L NE DEMEKBU ACABA:

14 37 güzel yumurtlamışın demek.
diğeri referans aralığı muhtemelen,eğer değilse,hamile olma ihtimalin çok yüksek.

ayy aynı benim gibisin yaa..ama şakası bilem kötü kısss dimi..kocişlerimiz herşeyimiz

trakyacım hoşgeldin..ben anlamıyom canım o testten...inş iyidir.
valla şakasıda kötüde bazen geliyolar işte
aminnn inşallahh canım ya..az kaldı bak gör..Allahım bu kk da birlikte yola çıktıgımız çogu arkadasımızı anne etti sıra bizede gelicek kuşum benim

valla otalih bulurmu bizi bilemiyorum kuzu yaa
inşallah nasip olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…