Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzummm koptum inanki okuyunca okudum kuzucum benide ekle
boncuğum tahmin ettiğim kişimi yoksa yaa eğer öyleyse iyi saklamışlar diycem

yok cnm bı o kaldı dıyordum ama ondan ses yok daha bıde o vurur sagdan sagdan meraketmebu esımın kuzenı yazın evlenmıslerdıkısmet ıste neolur allahım artık bızıde sevındır esımın üzülmesıne dayanamıyorum umarım onu baba yapabılırım

ayyy neyseki o değilmiş inşallah önce sen kalırsın kuzum bi darbe daha yemezsin çok zor yaa
canım keşke elden bişey gelse ama gelmiyo malesef sıkma canını rabbim büyük

boncuğum son listede kardelenbhr eklememişsin kuzum gözden kaçtı galiba sana zahmet onuda düzeltsen :89:

canim saglik olsun,bende tasinma islerim oldugu icin duzenli giremiyorum siteye,ama sizide merak ediyorum,ara ara girmeye calisiyorum istebenim ayin 14 dunde oldu canim,bitti cok sukur,ugurboncuguma yeni tarif icin yazmistim ama,senin ps sorunlu ya canim,farketmedin heralde,bugun ugramamissin hic,esin evdeymis,esler evde olunca zor oluyor,hic istekleri bitmiyor,gezmelerideallah yardimcin olsun tatlim

sagolasin derincim,ne kadar takmamayi istesemde beceriyorum desem yalan olur derincimama eskisi kadar kendimi yipratmamayi ögreniyorum galiba

canim daha 6 gunun varmis,bekle bakalim gelir insallahbende cok merak etmeye basladim o diziyi canim,nasil izleyebilirim?internetten mi izliyorsun?
bu arada papatya cayi gercekten cok iyi geliyor rahatlatiyor insani,adacayida öyle.burda doktorlar bagaz siskinligine veya intihabina hep papatya icilmesini tavsiye ediyorlar

evet kardelencim,benim esimde özellikle aksamlari kk girdigimde yan yan bakiyor,su an oldugu gibine yapalim idare ediyoruz artik eslerirabbim onlari basimizdan eksik etmesin

ay yerim ben o gökceyi,allah yardimcin olsun canim,zorluklari vardir elbet,ama bir o kadarda tatlilar dimi

slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh

canim hayirli olsun bebegin,rabbim size hayirli evlat eylesin..guzel dualarinada amin diyorum canim

merak etmistik seni banucum,iyi olmana sevindim..asilama icin hakkinda hayirlisi olsun..

gecmis olsun canim,allah kolaylik versin islerinde..

canim rabbim kolayliklar ihsan etsin,dilerim saglik ve sihhat ile alirsin bebgini kucagina,allah yardimcin olsun

hhh derincim,koca koltuklar kaldirilirmi hic,belini falan incitebilirsin allah korusun,dikkat et kendine

lagmiracim,demek icliköfte canim cekti,hemde gecenin o saatindeafiyet olsun canimsöyledigin gibi yag olmasin,ama sanirim sen zayifsin,resmini görmustum..hic yagi falan dusunup dert etme kendine,esinle bas basa iclikofte yemissin,sefan olsun canim

selinacim,sende esinle yemege gitmis,romantik bir aksam gecirmissin,seninde sefan olsun tatlim,rabbim beklediginiz bebis haberini en yakin zamanda hayirlisi ile nasip etsin

canim benim uzulme,rabbim buyuk,bizimde hasretlerimiz biter birgun insallah..bizimde esimin akrabasi ile ayni haftalarda evlenmistik,onlarin cocugu simdi yuruyor,ilk ayda hamile kaldi kiz,taktir rabbimin,hikmetinsen sual olmaz,o bizide lutfedecek insallah,uzme kendini

nerden bılıcektık kı basımıza bunların gelıcegını ınsallah dedıgın gıbı bu hasretler bıter artık çok sagol cnm
kızlar ben kacım derse baslıcam bıtsın gelırım yıne

# narino
# bynkutluay
# KK Pro ÜyeDerinSu
# brsnugur
# ugurboncugum

kizlar hepiniz hosgeldiniz

benim cikmam gerekiyor,hepinize iyi muhabbetler

Alah razı olsun sizlerdende canım çok saoll
aminn inşalahhhhhhhhhh

amin canım Alllah razı olsun inşalah

canım benim çok iyi anlıyorum seni inanki...bende kendim için diyorum ki bu gidişle heralde daha 19 yaşında olan kaynım bile evlenip çocuk sahibi olurşaşırmam yani..Allah hayırlısını versin de napalım..geç olsun güç olmasın...sıkma canını bebegim,eşlerimizi düşünmesek belki daha az üzülecegiz bu konuya dimi..inan beni biliyosun kendim için hiç üzülmüyorum..eşimi baba etmeyi öyle çok istiyorum i...arada üzülüyosam sırf onun için üzülüyorum(
garibim zamanla ögreniyo insan işte..sen benim esi halimi bilsen...her adet günümde ne ço heyecanlanırdım..durmadan testler yapardım.çımayıncada üzülür aglardım..ama zamanla olgunlaştım galiba...hayatta herşey bizler için..Allah olaylıgını verir inşallah.
bu arada belim zaten günlerdir iyi degildi oltuları çeince dün daha ötü oldu ama bugün iyiyim.
nerden bılıcektık kı basımıza bunların gelıcegını ınsallah dedıgın gıbı bu hasretler bıter artık çok sagol cnm
kızlar ben kacım derse baslıcam bıtsın gelırım yıne

Allah zihin açıklıgı versin canımmmmm

ebuşom açırdım seni bitanem öptüm gece gelebilirsem ghttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/uhm.giförüşürüz..benimki kızıyo iki gündür:18:

ellerine sağlık... inş daha iyiy geçer...

aaa neden kusurabakcam kilo problemim olmaz olurmu hiç aaa :) öyle bir bünyeye sahip değilim su içsem yarıyor canım :)
resimde pek bi incecik duruyodun da,ondan dedim.
arada olur öyle kaçamaklar.
aferin sana derin,aferin.
bebek varsa,görürsün gününü sen ama.
en acı olanı da gizlenmesi,onlar bize acıdıklarından gizliyolar diye düşünmek daha yıpratıcaı,ama onların bundan haberi bile yok.
selam kuzum naber ?
listeyi çekmişsin öne çok saol bitanem yanlız garibim okumuştu onuda ekleyiver sana zahmet canım benide eklersin olurmu bende okudum
benide ekleyin nooooluğğğğğğğğğ
kimki o kişi?:26:
benim düğünümde hamileydi,kuzen hanımı,şimidlerde ikinciyi,kendisinin üçüncüsünü doğurdu maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…