ebusum duayı bıtırenlerı ekledım cnm ama sen okumamıssın bıldırırsen sevınırımsaka bıyana gece gelırsen görüşürüz ınsallah
derınım cnm tam ıyı oldugum anda çevre faktörü yıne etkılıyor benı kaynanamla konustuk bızden sonra evlenenlerden bırı doğum yapmıs daha bır sene bıle olmadı bastan berı saklıyormus gelde üzülme cnm demekkı herkes herseyın farkında
ebuş gelmiş kız hep lafının üstüne gelıyorsun ha ıyı ınsan senı
ekledım cnm garıp gözden kacmıs demekkıselam kuzum naber ?
listeyi çekmişsin öne çok saol bitanem yanlız garibim okumuştu onuda ekleyiver sana zahmet canım benide eklersin olurmu bende okudum
ekledım cnm garıp gözden kacmıs demekkıbende ara verdım bı ünıtem kaldı baslamadan sıze bakım dedım
kuzummm koptum inanki okuyuncaokudum kuzucum benide ekle
boncuğum tahmin ettiğim kişimi yoksa yaa eğer öyleyse iyi saklamışlar diycem
yok cnm bı o kaldı dıyordum ama ondan ses yok daha bıde o vurur sagdan sagdan meraketmebu esımın kuzenı yazın evlenmıslerdı kısmet ıste neolur allahım artık bızıde sevındır esımın üzülmesıne dayanamıyorum umarım onu baba yapabılırım
semra ogünden sonra hıc ugramadı ıyıdır umarım
canım gerçekten buara öyle denk geliyoya inşallah enkısa zamanda karşılaşır konuşuruz
tamam şimdi ekliyorum canım ağzına sağlık buarada haberim olmadı nezaman geldi de bitti senin kırmızılar
aslında biz burdaydıkda karşılaşmadık canım
haftaya nazar için topiğe okuycaz dua inşallah
oda doğru yaa çocuklarda bıkıyo inanki boşver olduğu kadar yaa
canlar ben anca gelebildim ya..
ebuşum kusura bakma bitanem valla çok da yoruldum..orayı topla burayı topla..belim agrıdı valla.kociş bişy taşıtmadı ama ben kaçamak yaptım bişyleri çektim ittim... şimdide boynumla belim acıyo ((tatlış rüyalar gulüm.. bu arada bencede nazar duası okusak iyi olacak...
garipçim iyi olmana sevindim canım..eskisi gibi takmıyon dimi bişeyleri üzme kendini hiç tamam mı..öptüm
boncuum derslerinde başarılar fıstıkım benim öpüyorum
kardeloşşş delüsüüü sorma kavak yellerini yaw oda iyice sacmaladı..efe gene gitti ve yine seyredesim kalmadı...aslı olayına çok güldüm eşin haklıöptüm senide bebişim
diger tüm kısçeler hepinizi çok öptüm..bende çok yorgunum kalamıyorum yatayım...
kayram altta gördüm seni ama gidiyom taklım çok öptüm Allaha emanet olun...
canım saol ınsallah hepımızın en kısa zamanda kucakları mını mını yavrularla dolar
gercı ben bazıların acıyorum ya ama yıne de allah onlara muhtac etmesın onları da eksık etmesın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet ya ben ıkı gunluk yapıyorum yınede bıktım hyr yemek yapmak mesela degıl degısık seyler yapmak mesele bı ton tarıf kıtabı var elımın altında her gun onlardan da yapamıyorum dusun dur ondan sonra annem derdı de ınanamazdım
ah kuzummmm gecmıs olsun dularını da rabbım kabul etsın allahım bu donemı saglıcakla atlayıp yavrunu kucagına almayı nasıp etsın
geccmıs olsun canım sen bı yerım agrıyor dedıkce artık ıcım acıyor yaa
dmek olee heeeeeee yemek ler falan kaedelosun dedıgı gıbı kacırma afıyet olsun canım ıyı eglenceler
ablam konustuk gercı yorulmussun kıyamam sana ben banuyu gercekten bende merak edıyorum canım benım ınsallah yuzunu guldurecek habeerler almıstır
ben ıdrar testlerıne guven olmayacagı kanaatındeyım bazı kısılerde adet gununde bıle sonuc verebılır ama bazılarında 7-8 gun gectıkten sonra ancak sonuc verıyorlar bence en ıyısı kanda baktırman canım
ne demek osledınızmı tabıkı osledık delüm benümmm
canım oncelıkle folıkul kıstı yumarta kıztlerıdır ama bunun bır suru cesıdı var sna daha net bır teshıs koymadımı doktorum yanı hangı kızmına gırıyorsun bazıları dogum kontrol haplarıyla erıtılebılır ama bazıları erıtılemez ama gebe kalmaya engel degıldır hangı asamada oldugunu en ıyı doktorun soler canım umarım yardımcı olabılmısımdır
garıpcım saol canımpapatya cayı mucızevıymıs gercekten agrılarım hafıfledı cok ama kırmızılardan haber yok gercı sökturucü kullanmadan gelmeyecek galıba olsun ne yapalım nasıp meselesı daha 6 gunum var gelır ınsallah gelmesse o zaman kullancam ılacı bu arada sıddetle tavsıye ederım canım mukemmel bugun yıne 5 bolum bırden ısledık acayıp beyın açıyor tavsıye ederım
sabah bıseyın yoktu be tatlım ne oldu da agladın gercı herkeste oluyor ara ara ama dıkkat et sen yınede uzmemeye calıs kendını ınsallah bebısın tutmustur
allah allah kımlerle konusuyon acababugun ısın vardı gercı ektın benı ama neyseee
sorun yok kuzum zaten de bısey cıkmamıs cok sukur sen calısmalara devam sımdı sansın daha da yuksek
canım kolay gelsın ama yorma kendını fazla
yanı topıgın nazar degmıs halı buysa lagrımacım sessızlık acısından soluyorum daha aksam 6 gıbı gırıp okudum bıraz sayfalar almıs basını gıtmıs bencede de daha az konusun okuması zor oluyorsaka saka
kız sana yorulma dıyoz yaptıklarına bak yaaaa bende senı gordum kuzu ama bende cıkıyorum optum senı cok
şşşşşttttttttttttttt,ne ayıp
benimki kk yi kıskanıyo canım artık
ben 29 yaşımı yarılamıştım evlenirken garipcim,o yüzden bana nazaran hala küçüksün.
aaaa,derinnnn,ne itiştirip kakıştırıyon,sen hiç söz dinlemiyon he.döfcem seni
sana maşallah demek istiyorum müsadenle
heee,iyi bari canım,her anlamda başarılı bi gece geçirmişiniz bence
romantiklik diz boyuydu desene,maşallah
bu arada,inşallah bu ay gelir senin minişinde,gelsin minik selina lar,yoksa selena mı koycen
inşallah rana cuım,en kısa zamanda inşallah.
günaydın kardelen.
anladım canım inş tutmuştur . gökcede iyi teyzesi yere battaniye serdim üstüne uzattım oynaşıyo yerde keşke geceleride böyle huzurlu olsa :) gecede yattıgı yerden havaya tekmeler savuruyobu bebek gibi bende bu durumdayım sıyırdım yani :)
slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh
Kızlar 3 gündür giremiyorum şuan annemdeyim adslim arızalı hla yapılmadı kaçgündür telefon açıorum ama yapmadılar geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir kardelenbahr iyisindir inşalah ebrar tansiyonun nasıl ben hastahanelerdeyim aşılama dedi çapa olmazsa raporu vericekler gelişmeleri kısa bir özet yaparsanız sevinirim hemen hemen 70 sayfaya yakın okuyamadım.Yarınki dua
çin şimdiden amin diyorum benim için okuyanlarada Allah razı olsun hakkınızı helal edin hepinizi öptüm belki bir ara gene bakarım.
kızlar kusura bakmayın uzun süredir firemedim iyisinizidr inş geçmişe bakıcam bi ara inş herşey yolundadır
ya beni eski tanıyanlar bilir eve iş aldım onunla uğraşıyorum bitiremedim bir hafta oyaladı beni
bide şeker testim yüksek çıktı testi tekrarladılar 3 gün hastanedeğdim kusuıra bakmayın siz ihmal ettim
şükür hastane işim bitti evdeki işide yarıladım
hepinizi tek tek öpüyorum geçmişe bakıcam mutlaka
ebraraım duayı bitti yaz balım akşam okuycam inş
duayada şimdiden amin diyorum emvlam yez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
merhaba kızlar, nasılsınız?
Bugün evde temizlik vardı. Merak etmeyin temizliği ben yapmadım. mis gibi koktu ev. Bu akşam bidaha girermiyim bilemiyorum. Hakkınızı helal edin. yarın için bana dua edin kızlar...
Dikiş inşallah sorunsuz geçer. İyiki varsınız...
selam kızlar hayırlı akşamlar
kardeloşum ya sorma..önce çektik koltukları öncekinden degişik olsun dedim begenmedim..eşime dedim yorulma hastasın zaten,yarın degiştirirsin böyle kalsın..ama o tv ile ugraşırken ben çekeledim iki koltugu arkasını bi döndü kızdı zaten bekleyemiyon diye
banucum adsl bozuk demek olsun..yarınki duana ben şimdiden amin diyorum...
samyelim dikiş olayı inş iyi geçer...Allahım zahmetsiz bi hamilelik ve dogum nasip etsin
ebuşum giremem demişti zaten ugramamış...öptüm kuzum seni de...
boncukum canım benim..bugün biraz daha iyimisin fıstıgım moralini iyi görmek istiyorum..
bynkutluay dogumun olmuş gözünaydın geçmiş olsun..duaların için de sagol canım Allah bin kere razı olsun güle güle büyüt yavrunu..darısı tüm arkadaslarıma...
şimdilik bunlar aklımda kaldı kızlar...uzun alıntılar çok yer kaplıyo yaa çok almıyom bu günlerde kısmayın emi..şimdi işlerim var...gene gelicem öptüm hepinizi...
ebusum duayı bıtırenlerı ekledım cnm ama sen okumamıssın bıldırırsen sevınırımsaka bıyana gece gelırsen görüşürüz ınsallah
derınım cnm tam ıyı oldugum anda çevre faktörü yıne etkılıyor benı kaynanamla konustuk bızden sonra evlenenlerden bırı doğum yapmıs daha bır sene bıle olmadı bastan berı saklıyormus gelde üzülme cnm demekkı herkes herseyın farkında
yok cnm bı o kaldı dıyordum ama ondan ses yok daha bıde o vurur sagdan sagdan meraketmebu esımın kuzenı yazın evlenmıslerdı kısmet ıste neolur allahım artık bızıde sevındır esımın üzülmesıne dayanamıyorum umarım onu baba yapabılırım
nerden bılıcektık kı basımıza bunların gelıcegını ınsallah dedıgın gıbı bu hasretler bıter artık çok sagol cnmcanim benim uzulme,rabbim buyuk,bizimde hasretlerimiz biter birgun insallah..bizimde esimin akrabasi ile ayni haftalarda evlenmistik,onlarin cocugu simdi yuruyor,ilk ayda hamile kaldi kiz,taktir rabbimin,hikmetinsen sual olmaz,o bizide lutfedecek insallah,uzme kendini
nerden bılıcektık kı basımıza bunların gelıcegını ınsallah dedıgın gıbı bu hasretler bıter artık çok sagol cnm
kızlar ben kacım derse baslıcam bıtsın gelırım yıne
Alah razı olsun sizlerdende canım çok saollselam kızlar hayırlı akşamlar
kardeloşum ya sorma..önce çektik koltukları öncekinden degişik olsun dedim begenmedim..eşime dedim yorulma hastasın zaten,yarın degiştirirsin böyle kalsın..ama o tv ile ugraşırken ben çekeledim iki koltugu arkasını bi döndü kızdı zaten bekleyemiyon diye
samyelim dikiş olayı inş iyi geçer...Allahım zahmetsiz bi hamilelik ve dogum nasip etsin
boncukum canım benim..bugün biraz daha iyimisin fıstıgım moralini iyi görmek istiyorum..
bynkutluay dogumun olmuş gözünaydın geçmiş olsun..duaların için de sagol canım Allah bin kere razı olsun güle güle büyüt yavrunu..darısı tüm arkadaslarıma...
şimdilik bunlar aklımda kaldı kızlar...uzun alıntılar çok yer kaplıyo yaa çok almıyom bu günlerde kısmayın emi..şimdi işlerim var...gene gelicem öptüm hepinizi...
canim saglik olsun,bende tasinma islerim oldugu icin duzenli giremiyorum siteye,ama sizide merak ediyorum,ara ara girmeye calisiyorum istebenim ayin 14 dunde oldu canim,bitti cok sukur,ugurboncuguma yeni tarif icin yazmistim ama,senin ps sorunlu ya canim,farketmedin heralde, bugun ugramamissin hic,esin evdeymis,esler evde olunca zor oluyor,hic istekleri bitmiyor,gezmeleride allah yardimcin olsun tatlim
sagolasin derincim,ne kadar takmamayi istesemde beceriyorum desem yalan olur derincimama eskisi kadar kendimi yipratmamayi ögreniyorum galiba
canim daha 6 gunun varmis,bekle bakalim gelir insallahbende cok merak etmeye basladim o diziyi canim,nasil izleyebilirim?internetten mi izliyorsun?
bu arada papatya cayi gercekten cok iyi geliyor rahatlatiyor insani,adacayida öyle.burda doktorlar bagaz siskinligine veya intihabina hep papatya icilmesini tavsiye ediyorlar
evet kardelencim,benim esimde özellikle aksamlari kk girdigimde yan yan bakiyor,su an oldugu gibine yapalim idare ediyoruz artik esleri rabbim onlari basimizdan eksik etmesin
ay yerim ben o gökceyi,allah yardimcin olsun canim,zorluklari vardir elbet,ama bir o kadarda tatlilar dimi
canim hayirli olsun bebegin,rabbim size hayirli evlat eylesin..guzel dualarinada amin diyorum canim
merak etmistik seni banucum,iyi olmana sevindim..asilama icin hakkinda hayirlisi olsun..
gecmis olsun canim,allah kolaylik versin islerinde..
canim rabbim kolayliklar ihsan etsin,dilerim saglik ve sihhat ile alirsin bebgini kucagina,allah yardimcin olsun
hhh derincim,koca koltuklar kaldirilirmi hic,belini falan incitebilirsin allah korusun,dikkat et kendine
lagmiracim,demek icliköfte canim cekti,hemde gecenin o saatindeafiyet olsun canim söyledigin gibi yag olmasin,ama sanirim sen zayifsin,resmini görmustum..hic yagi falan dusunup dert etme kendine,esinle bas basa iclikofte yemissin,sefan olsun canim
selinacim,sende esinle yemege gitmis,romantik bir aksam gecirmissin,seninde sefan olsun tatlim,rabbim beklediginiz bebis haberini en yakin zamanda hayirlisi ile nasip etsin
canım benim çok iyi anlıyorum seni inanki...bende kendim için diyorum ki bu gidişle heralde daha 19 yaşında olan kaynım bile evlenip çocuk sahibi olurebusum duayı bıtırenlerı ekledım cnm ama sen okumamıssın bıldırırsen sevınırımsaka bıyana gece gelırsen görüşürüz ınsallah
garibim zamanla ögreniyo insan işte..sen benim esi halimi bilsen...her adet günümde ne ço heyecanlanırdım..durmadan testler yapardım.çımayıncada üzülür aglardım..ama zamanla olgunlaştım galiba...hayatta herşey bizler için..Allah olaylıgını verir inşallah.canim saglik olsun,bende tasinma islerim oldugu icin duzenli giremiyorum siteye,ama sizide merak ediyorum,ara ara girmeye calisiyorum istebenim ayin 14 dunde oldu canim,bitti cok sukur,ugurboncuguma yeni tarif icin yazmistim ama,senin ps sorunlu ya canim,farketmedine, bugun ugramamissin hic,esin evdeymis,esler evde olunca zor oluyor,hic istekleri bitmiyor,gezmeleride allah yardimcin olsun tatlim
sagolasin derincim,ne kadar takmamayi istesemde beceriyorum desem yalan olur derincimama eskisi kadar kendimi yipratmamayi ögreniyorum galiba
canim daha 6 gunun varmis,bekle bakalim gelir insallahbende cok merak etmeye basladim o diziyi canim,nasil izleyebilirim?internetten mi izliyorsun?
bu arada papatya cayi gercekten cok iyi geliyor rahatlatiyor insani,adacayida öyle.burda doktorlar bagaz siskinligine veya intihabina hep papatya icilmesini tavsiye ediyorlar
evet kardelencim,benim esimde özellikle aksamlari kk girdigimde yan yan bakiyor,su an oldugu gibine yapalim idare ediyoruz artik esleri rabbim onlari basimizdan eksik etmesin
ay yerim ben o gökceyi,allah yardimcin olsun canim,zorluklari vardir elbet,ama bir o kadarda tatlilar dimi
canim hayirli olsun bebegin,rabbim size hayirli evlat eylesin..guzel dualarinada amin diyorum canim
merak etmistik seni banucum,iyi olmana sevindim..asilama icin hakkinda hayirlisi olsun..
gecmis olsun canim,allah kolaylik versin islerinde..
canim rabbim kolayliklar ihsan etsin,dilerim saglik ve sihhat ile alirsin bebgini kucagina,allah yardimcin olsun
hhh derincim,koca koltuklar kaldirilirmi hic,belini falan incitebilirsin allah korusun,dikkat et kendine
lagmiracim,demek icliköfte canim cekti,hemde gecenin o saatindeafiyet olsun canim söyledigin gibi yag olmasin,ama sanirim sen zayifsin,resmini görmustum..hic yagi falan dusunup dert etme kendine,esinle bas basa iclikofte yemissin,sefan olsun canim
selinacim,sende esinle yemege gitmis,romantik bir aksam gecirmissin,seninde sefan olsun tatlim,rabbim beklediginiz bebis haberini en yakin zamanda hayirlisi ile nasip etsin
nerden bılıcektık kı basımıza bunların gelıcegını ınsallah dedıgın gıbı bu hasretler bıter artık çok sagol cnm
kızlar ben kacım derse baslıcam bıtsın gelırım yıne
resimde pek bi incecik duruyodun da,ondan dedim.ellerine sağlık... inş daha iyiy geçer...
aaa neden kusurabakcam kilo problemim olmaz olurmu hiç aaa :) öyle bir bünyeye sahip değilim su içsem yarıyor canım :)
aferin sana derin,aferin.selam kızlar hayırlı akşamlar
en acı olanı da gizlenmesi,onlar bize acıdıklarından gizliyolar diye düşünmek daha yıpratıcaı,ama onların bundan haberi bile yok.ebusum duayı bıtırenlerı ekledım cnm ama sen okumamıssın bıldırırsen sevınırımsaka bıyana gece gelırsen görüşürüz ınsallah
benide ekleyin nooooluğğğğğğğğğselam kuzum naber ?
listeyi çekmişsin öne çok saol bitanem yanlız garibim okumuştu onuda ekleyiver sana zahmet canım benide eklersin olurmu bende okudum
kimki o kişi?:26:kuzummm koptum inanki okuyuncaokudum kuzucum benide ekle
boncuğum tahmin ettiğim kişimi yoksa yaa eğer öyleyse iyi saklamışlar diycem
benim düğünümde hamileydi,kuzen hanımı,şimidlerde ikinciyi,kendisinin üçüncüsünü doğurdu maşallah.canim benim uzulme,rabbim buyuk,bizimde hasretlerimiz biter birgun insallah..bizimde esimin akrabasi ile ayni haftalarda evlenmistik,onlarin cocugu simdi yuruyor,ilk ayda hamile kaldi kiz,taktir rabbimin,hikmetinsen sual olmaz,o bizide lutfedecek insallah,uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?