Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bap aramıza hoşgeldin..önerdigin dua içinde çok sagol canım...
ebrarım geçmişi okuyordur muhtemelen..hemencik döner sana merak etme..

ecemm canım buralardayımda biraz işim var tatlım hemen gelemiyorum..

Tesekkürler Derinsu hoşbuldum, bu arada ismim burcu :) bu duanın faydasının oldugunu cok kişide duymustum ve bir dua daha var onunda bi cok konuda faydasını gördüm bebek konusunda da bu ay cok okudum sizlerede faydası olacagını düsünüyorum

Allahümme bihuşuil-kalbi indes-sücudi leke ya seyyidi biğayri cühudin ve bike ya Allah ya Celil fela şey'e yüdanike fil-vefai bil-uhudi ve bikürsiyyikel-mükelleli binnuri ila arşikel-mecidi ve bima kane tahte arşike hakkan kable en tahlukas-semavati ve savt'er-ruudi künte iz künte misle ma lem tezel katt ilahen urifte bit-tevhidi fec'alni minel-muhibbine vel-mahbubin'el-mukarrebin'el-aşıkın.Ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah.

bu duayı yine dileğinizi diledikten sonra 8 kez okuyacaksınız, gercekten her konuda cok faydasını gördüm, umarım sizlerinde işine yarar

ok canım ya zaten kac gündür doğru düzgün giremiyorum girdimmi hemen çıkıyorum koçiş olmayınca böle oluyo işte inş koçiş gelince düzelirdi bol bol konuşuruz

slm bende forumda akarken gördüm duayı hepimizn ihtiyacı olan şeyler bunlar çok çok teşekkür gerçekten usul nasıl tam anlamıyla örnek verirmisin yani besmeleyle mi dileyip bu duayı okuyorsun herhangi bir saati vakti var mı peki???

selam hanımlar yine herzamanki gibi geçmişten alıntıları aldım ve beklenen son yine attı beni bu pc delirtcek sonunda neyse aklımda kaldığı kadar yazıcam
LAGRİMA duaları okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
ECECİM SEN burdasın selam kuzu nasılsın ?
KARDELENİM düşüncelerinde çok haklısın canım sana katılıyorum bakma arada delilik yapıyoruz işte canım
TOSTİM sonucun nezaman belli olucak canım ?
BİRSOŞUM demek yanmalar başladı allah kolaylık versin canım çok zor diyorlar sen iyi olda gerisi mühüm değil canım
ANATOLİAM bende meşgulsün diye aramadım bidaha neyse yarın ararım kuzum naaptın yoruldun heralde sende
İKSİRİM sende okudun galiba ağzına sağlık tatlışım saol

bana bu duayı okurken besmele cek dememişlerdi o yüzden cekmiyorum, hiç bir vakti yok istediğiniz zaman okuyabilirsiniz ve ayrıca bu duanın en güzel yanıda regl döneminde bile okuyabilirmişsiniz öyle demişlerdi, ben bu ay ögrendim bu duayı ve baska konularda okudum ve gercekten dileğiniz kabul oluyor, şimdide bebek için okuyorum, ama bunun yanında bir kez de olsa bir bardak suya 100 insirah duası ve 1 adette fatiha okuyun ve o suyu için bu tamamen bebegi olmayanlar için okunuyormuş, bi kaç tane daha dua buldum hepsini yapıyorum, sonucta zararı yok faydası var, buldukca sizinlede paylasırım :)

Son düzenleme:

evet canım burdayım ama çıkacağım canım malüm uykusuzluk zor oluyo işte sen nasılsın

BAP hoşgeldin aramıza dualara katılmak istemişsin biz seve seve kabul ederiz devamlılık koşuluyla canım .sen bana nekadardır bebek beklediğini söylersen ben eklerim
zaten eğer aramızda olursan duayla ilgili bilgin olur cumadan cumaya okuyoruz her birkişiye 313 tane ayetel kürsi engeç perşembe akşamına kadar bildirmek gerekiyor şimdilik bukadar canım

sagol ebrar hoşbuldum, 8 ay olcak ugrasıyoruz işte :) ev hanımı oldugum için hafta içi sürekli müsaitim , istenildiği adette okurum, kendime okunmasını değil de yardımcı olacagım arkadaslarıma okumak istiyorum, sonra sırada olan arkadasların okuması bittiği zaman da belki kendim içinde isterim :)

ablam duru filan hiç görünmüyo hayırdır bi sorun yoktur inş kızların çoğu gelmiyo merak ettim

şimdi dileğimizi dileyip 8defa yazmış lduğun duayı okuyoruz 1defa mı yoksa hergünmü kusura bakma ya tekrar tekrar soruyorum ama tam anlamıyla öğreneym ki eksik kalmasın insanoğlunda dilek çookk:)))bende bebiş çalışmalarındanm inşalla bakalım dua vesile olur belki aynen sonuçta zararı yok sen paylaş yeterki

canım dualar sırayla oluyo ablam seni sıraya alır ona göre okunur o zaman duruma göre duayı öne yada geriye attılır özel durumlarda

kızlar ksusura bakmayın bende pat diye girdim foruma selam bile diyemedim duayı görünce forumdan akarken hemen daldım napalım bebek özlemi çektiğimz için herşeyden medet umuyorum dualarda önceliğim inşallaa...herkese merhaba....

evet Arf'cım dileğimizi diliyoruz sonrasında 8 kez okuyoruz,günde istediğin kadar okuyabilirsinama her okuyusta 8 kez olacak, ben aklıma geldikce her gün okuyorum :) yani bebiş gelene kadarda her gün müsait oldugum zamanlarda da okuyacagım, her dileğin için okuyabilirsin, istersen arka arkaya 3 dilek için 8 er kez oku sorun yok :))

ya ablam önümüz hafta okunsun artık benimki çünkü koçiş nezaman gelecek belli değil artık hem senide üzüyorum ve o beni çok üzüyor seni ne yormak neden üzmek isterim önümüz hafta bana sormadan ayarla arık koçiş gelecek diyip durmayacağim

çok teşekkür ederim bap980 fazla sordumama anladım............sonunda

merhaba canım hepimiz öyleyiz canım bazen nasılsın

anladım canım ben seni listeye eklerim nasipse sanada okuruz tabiki sırayla olduğu için biraz zaman alabilir gerçi çünkü topicimizde baya uzun zamandır bekliyenler var gerçi şuan listeyi yarıladık
allahım daha çok bekletmesin senide inşallah
ablam duru filan hiç görünmüyo hayırdır bi sorun yoktur inş kızların çoğu gelmiyo merak ettim
yok kuzum sorun yok sadece durunun ,banunun ve peloşun pclerinde sorun varmış dönerler enkısa zamanda inşallah

hoşgeldin aramıza selam canım

çok teşekkür ederim bap980 fazla sordumama anladım............sonunda

hiç problem değil Arf yine sor yine anlatırım yeterki faydası olsun bu bebek işi zor işmiş ya :) allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsin.. bu arada az önce nette bir haber okudum feci canım sıkıldı Van'da bi cöp konteynırında 3 günlük bir bebek cesedi bulunmuş biz bebek diye kıvranıyoruz insanların yaptıklarına bak yazıklar olsun, ama neyse allahın işine karısılmaz deyip günaha girmeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…