samyeli,son durumun ne,test yaptın mı?
ben idrar testi yapmadım, doktorum pazartesi gel dedi.
inş.olmuştur bu sefer,zaten senin hamile olma ihtimalin çok fazla,moralini yüksek tut bence.
yok be yumurtam daha önce çatlama iğnesine rağmen 2 kere çatlamadı, şimdi çatladımı bilmiyorum...
kızlar yaa neden kimse yok ben HAMİLEYİİİİİİİMallahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallah daha 1 saat önce öğrendim akşam burda olursanız detaylı konuşuruz
kızlar yaa neden kimse yok ben HAMİLEYİİİİİİİMallahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallah daha 1 saat önce öğrendim akşam burda olursanız detaylı konuşuruz
kadelen hoş geldin gel öpüşek bi balımŞenizŞeniz:icecream:
canım yok glemedi benimkiler daha..ama kan testi yaptırdım düşüncelerden kurtulayım diye:)sagol iyi dileklerin için cnm benimŞenizgünaydın kızlar,
gökçe doğum yapmış Allah hayırlı evlat olmasnı nasip etsin inş...
derinim seninde kırmızılar yeni geldi sanırım inş en kısa zamanda sende o mutluluğu yaşayacaksın
bulutcum başın sağolsun cnm,mekanı cennet olsun...
geçmişe bakmadım sadece son sayfayı okudum,herkese hayırlı hafta sonları
inşallah bitanem inşallah hepimiz hamile kalalım tez zamanda ebrarım..ama ilk sennnnnnnnnnŞeniz Bu arada dua için sıkma canını bitanem yaa..sürekli sen ilgileniyosun Allah razı olsun..canın sıkılıyosa bırakalım.okunacagı kadar okundu zaten herkese...cano evet yaa bebişko geldi çok şükür darısı bize olsun .hepimize inşallah
güzel düşüncelerin için çok saol bitanem dilerim hepimiz ynı zamanda hamiş oluruz
duayı ilk defa unuttun cano msndende anlattın yoğun olduğunu hiç problem değil ama bu iş biraz can sıkmaya başladı galiba artık bu postadan sonra bırakıcaz dua işini öyle gözüküyo
önemli değil tatlım tek sen değildin zaten
saol ağzına sağlık
saol canım cümlemizin inşallah
tutişim dönmüş ohh ya özlemiştim cano
nasılsın?heyecan varmı sendede
selam tatlım sanada iyi günler
dur hemen kırmızılara yorma canım ya inşallah hamişsindir
aleykümselam canım...iyi olmasına sevindim.makbuşta merak etmişti demin beni aradı da sordu gökçemi de...kızlar gökcemin hepinize selamı var çok şükür bebişde oda iyiymiş
canım ya aralıga kaldı demek..hayırlısı inşallah turkuazım..inşallah gerek kalmadan hamile kalıverirsin kızz bak çok içten dedim:)aminnnnnn inşallahhhhhŞenizbu arada tatil bitti dimi?bende özledimm ablam,heyecan yok galiba korkuyorum sadece,bizim iş yine aralık sonrasına kaldı,dün tahliller içi gittim ya doktora adam adetin 2veya 3.günü ultrasano aldı mı doktorun dedi yok dedim o çok önemli mutlaka gir dedi doktor olarak da memorial de cem demirel vrya onu önerdi süper bi dr dedi sanırım aralıktan sonra oraya gidicez hem evime de yakın ama biraz tuzlu sanırsam onu araştırıyorum,çok konuştum yaa işte böyle perşembe gününü bekliyorum bakım ne olacak sonuç
ben biliyorum niye böyle oldugunu ama içimde kalsın :))mızmız hiç uğramıyo artık yaa
neden böyle oluyo bilmiyorum
boyun fıtıgı riski varsa çok dikkatli ol canım..sogukta kalma agır kaldırma saga sola dönerken bile çok dikkatli ol..bu yaşamın boyunca böyle olmak zorunda yanlız...geçmiş olsun...selam canım,nerdesin,pazara mı çıktın?
mr sonuçlarımı daha yeni aldım,dr a pazartesi göstercem,ondan bişey yazmadım,ama raporu okuduğuma ve anlayabildiğime göre boyun fıtığı var,ileri dercede olmasa bile,ona yakın işte,dur bakalım dr ne dicek.
bu arada size bi haberim var,siz istanbullular buluşamadınız ama biz mavi yle buluştuk bugün,güzel vakit geçirdik,ben çok memnun oldum,o da fasülyesini gördü,bende resmini,çokkkk minicik,kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı,altı haftalıkmış bebiş.
size çok selamı var mavişin ve tayin işini gündeme almış müdürü,inş.olcak yakında,bebiş bereketli geldi herzamanki gibikaydirigubbakcemile2,rabbim bizede nasib eder inş.
canım yaa bak topic sanada ugur getirdi sanırım:)çok sevindim.darısı bizlere olsun inşallah...Allah tamamına erdirsin canım tebriklerŞeniz:teytey:kızlar yaa neden kimse yok ben HAMİLEYİİİİİİİMallahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallah daha 1 saat önce öğrendim akşam burda olursanız detaylı konuşuruz
olsun tatlım önemli değil tahmin edebiliyorum zor olduğunu bende oturdum kayınvaldeyleebrarım kusura bakma acele geldim kaynanaya yakalanmayım diye kapattım aynı evde yaşadığımız için çok sorun oluyo bilirsin kaynanayla oturmak zoreyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım çok geçmiş olsun inşallah tedaviyle geçerselam canım,nerdesin,pazara mı çıktın?
mr sonuçlarımı daha yeni aldım,dr a pazartesi göstercem,ondan bişey yazmadım,ama raporu okuduğuma ve anlayabildiğime göre boyun fıtığı var,ileri dercede olmasa bile,ona yakın işte,dur bakalım dr ne dicek.
bu arada size bi haberim var,siz istanbullular buluşamadınız ama biz mavi yle buluştuk bugün,güzel vakit geçirdik,ben çok memnun oldum,o da fasülyesini gördü,bende resmini,çokkkk minicik,kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı,altı haftalıkmış bebiş.
size çok selamı var mavişin ve tayin işini gündeme almış müdürü,inş.olcak yakında,bebiş bereketli geldi herzamanki gibikaydirigubbakcemile2,rabbim bizede nasib eder inş.
semra ve kardelencim kızlar sizi altta görüyorum kalıp sohbet etmek isterdim ama çıkıyoruz ..öptüm ikinizide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?