Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar yaa neden kimse yok ben HAMİLEYİİİİİİİM allahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallah daha 1 saat önce öğrendim akşam burda olursanız detaylı konuşuruz

kızlar yaa neden kimse yok ben HAMİLEYİİİİİİİM allahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallah daha 1 saat önce öğrendim akşam burda olursanız detaylı konuşuruz

iyi canım çok sevindim halayım başı bende olsun bu kerez bakalım:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::icecream::icecream:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

sevindim canım darısı bizim başımıZa İNŞALLAH RABBİM analaı babalı büyütsün İNŞALLAH
AMİN

gelince anlatsana kac yıldır istiyonuz tedavi oldunmu hiç bide bu ay neler yaptın anlatırsan sevinirizopuyorumnanaktan

kadelen hoş geldin gel öpüşek bi balımŞenizŞeniz:icecream:

merhaba canım hoşbuldukŞeniz ya benim duam nolmuş böyle tamamlanması nasip olmuyo vardır bi hikmet heralde.neyse güzel haberler varmış SU 41 gebeliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah.Anne olan arkadaşın bebeğide hayırlı olsun darısı bizlere inşallah.

bu arada su41 çok sevindim canım....
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....

arkadaşım senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah hayırsıyla darısı tüm isteyenlerin başına amiiiiiiin

canım yok glemedi benimkiler daha..ama kan testi yaptırdım düşüncelerden kurtulayım diye:)sagol iyi dileklerin için cnm benimŞeniz
inşallah bitanem inşallah hepimiz hamile kalalım tez zamanda ebrarım..ama ilk sennnnnnnnnnŞeniz Bu arada dua için sıkma canını bitanem yaa..sürekli sen ilgileniyosun Allah razı olsun..canın sıkılıyosa bırakalım.okunacagı kadar okundu zaten herkese...
kızlar gökcemin hepinize selamı var çok şükür bebişde oda iyiymiş
aleykümselam canım...iyi olmasına sevindim.makbuşta merak etmişti demin beni aradı da sordu gökçemi de...
canım ya aralıga kaldı demek..hayırlısı inşallah turkuazım..inşallah gerek kalmadan hamile kalıverirsin kızz bak çok içten dedim:)aminnnnnn inşallahhhhhŞenizbu arada tatil bitti dimi?
mızmız hiç uğramıyo artık yaa
neden böyle oluyo bilmiyorum
ben biliyorum niye böyle oldugunu ama içimde kalsın :))
boyun fıtıgı riski varsa çok dikkatli ol canım..sogukta kalma agır kaldırma saga sola dönerken bile çok dikkatli ol..bu yaşamın boyunca böyle olmak zorunda yanlız...geçmiş olsun...
canım yaa bak topic sanada ugur getirdi sanırım:)çok sevindim.darısı bizlere olsun inşallah...Allah tamamına erdirsin canım tebriklerŞeniz:teytey:

KARDELEN49 canım...arada böyle oluyo dua işimiz malesef..inşallah yarına yapılır.tamamlanmayınca olmuyo..bildirmeyenlerin yerine okunsun desek bu sefer okuyup geldiklerinde sayı fazla oluyo...

kızlar birazdan arkadaslara gidicez misafirlige..geç gelirim heralde ama girerim yine kısmet olursa..yarın da izinliyim ohh..dua edinde izin günüm güzel geçsin..hatta pazartesi de izinliyim iki gün yani...öptüm canlar.Şeniz

semra ve kardelencim kızlar sizi altta görüyorum kalıp sohbet etmek isterdim ama çıkıyoruz ..öptüm ikinizide..

ay canım gözünaydın
allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah çok mutlu oldum yaa darısı tüm arkadaşlarımın ve benim başıma
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

selam arkadaşlar iyi akşamlar
galiba yine haber yok kızlardan
kardelencim sen ve ben okuyupda tamamlıyalım duayı olurmu canım

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................40bitti
DERİN......................15bitti
KARDELEN..............15
ALEYNA...................20bitti
DERDA.....................20bitti
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20bitti
TUĞÇE......................20bitti
HALE........................20
AFED........................20bitti
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................10biti
MAVİŞ.......................10Bitti
SU 41.......................20bitti
BİRSEN.....................13bitti
BONCUK...................10bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ ne zaman olur bilemiyorum???

ebrarım kusura bakma acele geldim kaynanaya yakalanmayım diye kapattım aynı evde yaşadığımız için çok sorun oluyo bilirsin kaynanayla oturmak zoreyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
olsun tatlım önemli değil tahmin edebiliyorum zor olduğunu bende oturdum kayınvaldeyle
ama benimki pcye oturmama pek karışmazdı
zaten nette olmasa kafayı yerdim odönemler .nasılsın buarada senin test günü nezaman canım
canım çok geçmiş olsun inşallah tedaviyle geçer
ben pazara çıkmadım canım arkadaşın nişanı vardı ordaydım az önce geldim eve
demek buluştunuz negüzell biz gerçekleştiremedik malesefki :gitme:
minişede maşallah demek kalp atışları için erken daha hayırlısı olsun
ya dua konusunda bişey dememişsin okudunmu canım ?
semra ve kardelencim kızlar sizi altta görüyorum kalıp sohbet etmek isterdim ama çıkıyoruz ..öptüm ikinizide..

derinim demek arkadaşına gidiyosun negüzel keyfini çıkar iyi muhabbetler size
dua konusunada bi çözüm bulalım yada tamamen bitirelim yapıcak başka bişey yok .canım sıkılıyo biraz buduruma .hadi öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…