Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................40bitti
DERİN......................15bitti
KARDELEN..............15
ALEYNA...................20bitti
DERDA.....................20bitti
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20bitti
TUĞÇE......................20bitti
HALE........................20
AFED........................20bitti
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................10biti
MAVİŞ.......................10Bitti
SU 41.......................20bitti
BİRSEN.....................13bitti
BONCUK...................10bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ ne zaman olur bilemiyorum???

tutişim dönmüş ohh ya özlemiştim cano
nasılsın?heyecan varmı sendede
bende özledimm ablam,heyecan yok galiba korkuyorum sadece,bizim iş yine aralık sonrasına kaldı,dün tahliller içi gittim ya doktora adam adetin 2veya 3.günü ultrasano aldı mı doktorun dedi yok dedim o çok önemli mutlaka gir dedi doktor olarak da memorial de cem demirel vrya onu önerdi süper bi dr dedi sanırım aralıktan sonra oraya gidicez hem evime de yakın ama biraz tuzlu sanırsam onu araştırıyorum,çok konuştum yaa işte böyle perşembe gününü bekliyorum bakım ne olacak sonuç

canım hayırlısı inşallah orası pahalı evet allah yardımcımız olsun
niye önemli acep yaa hani sonuçta film çekilcek öyle yada böyle neyse vardır bir hayır bundada geç olsunda güç olmasın canım .

folikül sayısına bakılacak dedi,hani sana telde demiştim ya yumurtalık tembelliği var dedi diye işte onu o zaman anlaması imkansız dedi,adetin 2veya3.günü bakılacak ona dedi son dr,hayırlısı olsun napalım...
tekrar görüşürsen slm söylersin gökce'ye de abla,Allah şifa versinde bian önce düzelsin...

hee anladım kuzum bende dedimya adetin 2. yada 3. günü bakılması gerekki anlasın yumurtalık tembelliği olduğunu .inşallah hiçbiri yok herşey normaldir canım .
tamam konuşursam iletirim canım

selamlar
sabah 6 dan beri gire çıka bi hal oldum kk ya sempatiksalakcinni
canım sıkıldı bugün iyice yahuu -tatlicadiarzu-

birsencim hoşgeldin canım nasılsın?

ebrarım kusura bakma acele geldim kaynanaya yakalanmayım diye kapattım aynı evde yaşadığımız için çok sorun oluyo bilirsin kaynanayla oturmak zoreyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

MAVİŞİM doktora gidecekti inşallah pıt pıtları duyarda bize müjdeyle gelir

selam canım,nerdesin,pazara mı çıktın?
mr sonuçlarımı daha yeni aldım,dr a pazartesi göstercem,ondan bişey yazmadım,ama raporu okuduğuma ve anlayabildiğime göre boyun fıtığı var,ileri dercede olmasa bile,ona yakın işte,dur bakalım dr ne dicek.
bu arada size bi haberim var,siz istanbullular buluşamadınız ama biz mavi yle buluştuk bugün,güzel vakit geçirdik,ben çok memnun oldum,o da fasülyesini gördü,bende resmini,çokkkk minicik,kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı,altı haftalıkmış bebiş.
size çok selamı var mavişin ve tayin işini gündeme almış müdürü,inş.olcak yakında,bebiş bereketli geldi herzamanki gibikaydirigubbakcemile2,rabbim bizede nasib eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…