Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrar emesen niden açık degil kız yoksa çokmu rahatsız edenin var bakemeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

birsencim heyecan varmı kız ben kesin heyecandan uyumazdım he zaten panik atak hastasıyım tırsardım heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileohaoldumsmileohaoldumsmile

içerdeydim sevtunum ya meyve götürdüm kaynanamlara 20 adet tarihim ama dr 25 de gel dedi heyecandan içim içimi yiyo ama elimden bişey gelmiyo canım bide yumurtaların çatladığını biliyorum ya daha çok umutlanıyorum hayırlısıysa olsun be canım bak su_41 de hamileymiş onada hayırlıs ıyla kucağına almak nasip etsin Allahım

kızlar yaa neden kimse yok ben HAMİLEYİİİİİİİM allahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallah daha 1 saat önce öğrendim akşam burda olursanız detaylı konuşuruz

su cum,çok sevindim,rabbim tamamına erdirsin inş.darısı bizim başımıza.
ebroşum,derinim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar,özledim sizleri yaaaa.
ebroşum,canım benim,o kardelen ben miyim,bende adaşıma yazılmış sanıyom,hani ben şeyim ya,okuyamam ki.bilmiyorumkismile

hımm demekki yanlış anlaşılma var ama diğeri olsa yanına nosunu yazıyorum bundan sonra öyle ayırt edicez sizi mecbur .neyse sağlık olsun zaten dua ona okunuyoya yazmamıştım kızcağıza .demek senin bitmedi henüz olsun ben yarın artık hepsini okurum

evet ebrar yoktum içerdeydim ama şimdide sen yoksun derdam la kardelen49 nasılsınız

birsencim dünde yazdım galiba görmedin canım dilerim senin için güzel şeyler olur canım benim inşallah
ben iyiym Allah a şükür

evet ebrar yoktum içerdeydim ama şimdide sen yoksun derdam la kardelen49 nasılsınız

iyiyim sağol sende iyisin inşallah.duamın bi türü yapılamaması üzdü gerçi ama.bu ara hacca giden tanıdıklardanda dua istiyorum ben artık pek dua edemiyorum o yüzden çevremdekilerden istiyorum.inşallah burdakide tamamlanır:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…