peloşum ayarladım kuzum sen üzülmeoh eboşum gez canım havada cok güzel iyi gezmeler sana ...evet ya kociş fazla bekletmedi sagolsun cok özledim hepinizi valla tatlım...
canım ben epeydir okuyamıyorum bu sefer cok okumak istiyorum helede topigin kankaları yazısını görünce cok duygulandım allah razı olsun senden... okuyamayan olursa ve ya fazla okuyan olacaksa onları azaltabilirsin...tamam kuzum eve gelince ayarlarsın...
oyy yeyim seni ya elimden tutarsan olur yoksa götürmemuslu uslu elinden tutar gezerim abla.akıllıyımdır ben.
pelincim hoşgeldin canım,nasılsın?
cici sen nie regli bekliyon hadi git bi test yap,canımız sıkılıyo zaten belki halay çekeriz ??
3 defa yada tek farketmez günü geldiyse olur cicişimcanımm ben bu ay rahim filimi çektirdim 12 martta 10 gün yasaktı zaten 3 defacıkk yaramslık yaptıkk sanmıyorumm bu aydan ümitli değilimm kuzumm
rica ederim kuzu kız özledim seni niye uğramıyosun artık :26:hoş buldum kıslarr
sağol ablacım sana da iyi hafta sonlarııdiliyorum
süperr teşekkür ederim ablacımm
seam canım ben iyiyim sen nasılsınselam arkadaslar nasilsiniz?
ayyy koptum kuzuya hasta yorgun hamile ne uyumlu olmuşderinim ya benimde nerdeyse yarım saat sonra çıkmıştı 2. pembe çizgi sen genede bi kan testi yaptır ne olur ne olmaz ummadığın an geliverir
aman kardeloş diline mi düştük kız aşkolsun napıyım hastayım yorgunum hamileyim yoğunum ancak okuyorum ama okumadan geçmiiyorum yaa size yeni teknikler öğrettim fenamı hem sen profluktan istifa etmedinmi neyse inşallah hamile kalırsında boş alıntı yaparsın
samyelim geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla zamanında doğumunu yaparsın darısı sevtunun başına inşallah onunda seninki gibi güzel geçerde bebişlerinize kavuşursunuz
seni gezekçi tabii güzel havayı buldun hemen gezmeye git bizde evde oturak burdada hava güzel ama fazla gezmak yasak neyse bizde doğum sonrası gezeriz
kız cici belki yumurtlaman geç olmuştur bide ilmden sonra hamiş kalma olasılığı fazlalaşıyo kanallar tamamen açılıyo kolay geçiyolar yumoşlar inşallah en kısa zamanda olur
sen daha temzilikmi yapıyom kuzu saa kolay gelsin
napıyon kız elixsir nereye kaçtın
inşallah canım Allahım adet gününde bebişin haberini alda daha da çok gül
tamam cici balık getirecek tutupta kesin aç kaldık biraz yemek depolayalımda iyice aç kalmayalım
olur tabii ablam evett bugün yarın bekliyorum bakalım
artıkk benn kaçarayrılıkk vaktii öpüldünüz hepiniz kocamn kocamann
mrh arkadaşlar ,
dün yoktum doktora gittim şükürler olsun iyi şeyler duydum içim rahatladı :81:
dualar hakkında bişi söylemediniz hala sizden haber bekliyorum nasıl kimin için hangi duayı okuyorsunuz bi bilgi werirseniz bende başlayım
canım geçmişe bakmadın sanırsam aslında arkadaşlarım açıklama yapmış sana neyse bende anlatıyım
buhafta listede sende varsın her bir kişi için toplamda 313 tane ayetel kürsi okuyoruz bu sayıyı aramızda bölüşüyoruz engeç perşembe akşamına kadar bana bildiriceksin okuduğunu .cuma günü dua yapıyoruz cuma saatinde şimdilik bukadar sormak istediğin varsa sorabilirsin .listeye bakarsın olurmu kaçr tane okuyacağına .
buarada doktor güzel şeyler demiş gözünaydın
ewet canım bakmamıştım tamam okurum haberinide weririm inş kabul olur ALLAHIM duyar sesimizi en kısa zamnda
saol iyi şeyler öğrendim canım 7 aydır korunmama ragmen bebeğim olmuyor adet düzensziliği we kist war bütün bunların hepsi stresten oluyormuş biraz sorunlu bi dönem geçirmiştim ewlilik esnasında o yüzden dedi 7 ay boyunca stres yüzünden 3 kez yumurtlamışım ama bu ay yumurtam oluşmuş kocaman bende gördüm ama waktini kaçırmışız malesefff
tamam canım saol seninde ağzına sağlık
stres yapma canım stres malesef hayatımızı olumsuz etkiliyor adet düzensizliği sorunu bendede var benimde sadece stres hormonlar çok normal ama işte olmayınca olmuyo ben 10 yıldır bekliyorum 3 tane düşüğüm var ayrıca kanpıhılaşması var malesef benim hikayemde bu
sende inşallah beklemeden kavuşursun meleğine
aminnnnnn inş cümlemizi kawuşturur allhım ,
ewt artık stres yok elbet zamanı wardır ben buna çok inanıyorum zamanı geldiğinde ne olursa olsun yüzümüzü güldürecek allahım bize bol bol sabır wersin
ablammm nasılsın ahh ben uğruyomda denk gelemiyozz malesefpeloşum ayarladım kuzum sen üzülme
ya bende duygulanıyorum inanki negüzel değilmi böyle paylaşımlar yapıyo olmamız bak bebeğin gelmemesi bizi biararaya getirdi yoksa nerden buluşucaktık bide iyi tarafını düşünelim
oyy yeyim seni ya elimden tutarsan olur yoksa götürmem
3 defa yada tek farketmez günü geldiyse olur cicişim
rica ederim kuzu kız özledim seni niye uğramıyosun artık :26:
seam canım ben iyiyim sen nasılsın
ayyy koptum kuzuya hasta yorgun hamile ne uyumlu olmuş
kardeloşa diyon sende bana takılıyon napalım kuzu ya evde otur otur olmuyoki çekilmiyo yanlız hayatsen otur oturduğun yerde hüseyinemreyi büyüt
canım inşallah gelmez hayırlısı olsun
sana iyi tatiller bol eğlenceler balıkları getirmeyi unutma
ben alam ablammben çay alıp geliyim isteyen varmı
kolay gelsin canım fazla yorma kendini afiyet olsun bende gec yazdım kusura bakma benimde işim vardı...iyiyim canım çok şükür.perdeleri yıkayıp cam siliyordum.perde astım ondan geç oldu cevap.şükür işim bitti şimdi karnımı doyuruyorum.
tamam bitanem okuyunca haber veririmPELOŞUM sanada yazdım kuzum haberin olsun listeye bakarsın
CİCİŞİM sana yazmadım buhafta adet olabilceğin için inşallah olmazsında haftaya yazarız olurmu kuzum
peloşum ayarladım kuzum sen üzülme
ya bende duygulanıyorum inanki negüzel değilmi böyle paylaşımlar yapıyo olmamız bak bebeğin gelmemesi bizi biararaya getirdi yoksa nerden buluşucaktık bide iyi tarafını düşünelim
oyy yeyim seni ya elimden tutarsan olur yoksa götürmem
3 defa yada tek farketmez günü geldiyse olur cicişim
rica ederim kuzu kız özledim seni niye uğramıyosun artık :26:
seam canım ben iyiyim sen nasılsın
ayyy koptum kuzuya hasta yorgun hamile ne uyumlu olmuş
kardeloşa diyon sende bana takılıyon napalım kuzu ya evde otur otur olmuyoki çekilmiyo yanlız hayatsen otur oturduğun yerde hüseyinemreyi büyüt
canım inşallah gelmez hayırlısı olsun
sana iyi tatiller bol eğlenceler balıkları getirmeyi unutma
ablammm nasılsın ahh ben uğruyomda denk gelemiyozz malesef
ben alam ablamm
kolay gelsin canım fazla yorma kendini afiyet olsun bende gec yazdım kusura bakma benimde işim vardı...
Tamam bitanem okuyunca haber veririm
Evet eboşum cok haklısın belkide rabbim birbirimizi tanımamız icin böyle bişeyi vesile yapmıştır iyi düşünelim iyi olsun:))şimdi hayırlısıyla inş bebişlerimizde gelir ve inş dostlugumuz uzun süre devam eder canım...
tamam kuzum şimdiden saol
ya peloş napalım böyle teselli edelim işte kendimizi üzül üzül nereye kadar yaa
Devam eder inşallah canım burda çok değerli dostluklar kurdum ben onların evlatları oldu çok şükür hala görüşüyoruz burda sizlerlede olucak inşallah
iyidir inşallah canımcım.hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
herkes iyidir inşallah
kayra dünden beri yok,ben en azından söyledim nereye gittiğimi,banane bananekayram kardeloşum yoktu bugun ben göremedim
neyse ben kaçtıım
hoşgeldin canım.Rabbim dualarını kabul etsin inş.
kardeloşun kahvaltı yapcam diye çıktı saat 10 da hala yiyo sanırım.güle güle canım
be be bennnnnnnn,ama artık bayatlamıştır o çay,yenisini yap bi zahmetben çay alıp geliyim isteyen varmı
hoşbulduk canom,gesmelere takıldım bugün,iki yerden davet aldım,daha birine gidebildim,birinede akşam namazdan sonra bi uğricam.:82:kardeloşşşşhoşgeldin cano nerelerdesin bakem sen
sende sagl canım
haklısın eboşum birazda kendimizi teselli ve motive etmemiz lazım üzüldükce daha cok stres yapıyoruz ve bebişlerimizin gelmesi daha cok gecikiyo... doktor bana stres bebişinin gelmesini geciktirir rahat ol demişti ama elimde olmuyoki bazen insan kötü oluyo...inş bizlerde birbirimizin bebişlerini görürüz hayırlısıylaa canım
peloşum görüşürüz kuzum kolay gelsinkızlar mısafirim geldi acıl cıkıyorum hepinizi öpüyorum...
iyidir inşallah canımcım.
kayra dünden beri yok,ben en azından söyledim nereye gittiğimi,banane banane
o saat,bu saattir yedim selinam,şişko olcem yakında.
be be bennnnnnnn,ama artık bayatlamıştır o çay,yenisini yap bi zahmet
hoşbulduk canom,gesmelere takıldım bugün,iki yerden davet aldım,daha birine gidebildim,birinede akşam namazdan sonra bi uğricam.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?