canım hiç dr gittin mi
tamam yazdim evet insallah olamam kismet
kız hanı nere yazdın ben nıye görmedım:84:
canım geçmiş olsun inan şuan öyle üzüldümki walla içim cız etti bugun bende bi duygusallık war anlamdım ama yine gözlerim doldu yaaa
inş en kısa zmanda bebeğine kawuşursun hiç sıkma canını çok güçlü ol böle olumlu düşünmem çok güzel hakkında hayırlısı olsun dualrımz sanada sabırlı ol
canım ya çok geçmiş olsun allahım sabır versin tekrardan sağlıkla gelsin minişin inşallah
SAĞOL ABRARCIGIM AMIN CUMLEMIZINNN
SAOLASIN RANACIGIM ALLAH RAZI OLSUN...SENIN YAZINI OKUYUNCA BEN DE AĞLAMAYA BAŞLADIM((( TANIMASAM DA DUYGULARIN PAYLAŞILMASI COK GUZEL
senden de canım sen aglama ama üzülürüm wallahi ben bugun nedense bi tuhafım içim doluyor hemen senin mutlu olmaya ihtiyacın war ben inanıyorum en kısa zmanda tekrar anne olacaksın bak gör burdan yazıcaksın ALLAHIN izniyle
birbirimizi ne kadar tanımıyor olsakta şurdan edilen dular bize yeter canım yeterki yüreğimiz hissetsin şimdi topla kendini ALLAHIM duyacak sesimizi en yakın zmanda
TUBA COK TESEKKUR EDERIM CNMgecmis olsun ya valla cok üzüldüm,
EWET ECE STRES YAPMAMALIYIZ BEBİŞLERIMIZI DUSUNUP DE ALLAHIM ONLARI BIZLERE BAGISLASIN KIZLAR BEN COK TESBIH CEKTIM 2 AY VE BIR DUA WAR ONU OKUDUM DUA HER KAPIYI AÇAR.ESKILER YAPARMIS AMA BELIME GOBEGIME BARDAK VURDURDUGUM AY HAMILE KALDIM
GÜNEYCANAN için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA......................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
EBRAR......................15
DURU........................15
BONCUK....................15
DERİN.......................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
KARDELENBHR.............15
KAYRA......................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ECE..........................15bitti
ALEYNA....................15
TOSTİ......................10bitti
RANA.......................10bitti
PELİN.......................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA.......................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
EBRAR........................15
DURU..........................15
BONCUK......................15
DERİN.........................15bitti
KARDELEN49................15bitti
KARDELENBHR...............15
KAYRA........................15
LAGRİMA......................15bitti
GÜNEYCANAN................15
ECE...........................15bitti
ALEYNA......................15
TOSTİ........................10bitti
RANA.........................10bitti
PELİN.........................10
BANU..........................10
NANELİŞKR..................10
KARDELOŞ...................10
ANATOLİA....................10
MİRANDA.....................10
SAMYELİ......................10
EGAL...........................10
DERDA.........................10
BİRSEN.........................8
DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN KANKALARI için AYETEL KÜRSİ listesi
GARİP............................20bitti
GÜNEYCANAN.................20
SELİNA..........................15bitti
ELİXSİR.........................15biTTİ
ECE..............................15bitti
BONCUK.........................10
DURU.............................10
PELİN............................10
DERİN...........................10bitti
KAYRA...........................10
SAMYELİ........................10
KARDELOŞ......................10
BANU.............................10
NANELİŞKR.....................10
EBRAR...........................10
RANA............................10bitti
ALEYNA..........................10
KARDELEN49...................10bitti
KARDELENBHR.................10
DURU.............................10
KAYRA...........................10
LAGRİMA........................10bitti
TOSTİ...........................10bitti
ANATOLİA......................10
MİRANDA.......................10
EGAL.............................10
DERDA...........................10
BİRSEN...........................8
senden de canım sen aglama ama üzülürüm wallahi ben bugun nedense bi tuhafım içim doluyor hemen senin mutlu olmaya ihtiyacın war ben inanıyorum en kısa zmanda tekrar anne olacaksın bak gör burdan yazıcaksın ALLAHIN izniyle
birbirimizi ne kadar tanımıyor olsakta şurdan edilen dular bize yeter canım yeterki yüreğimiz hissetsin şimdi topla kendini ALLAHIM duyacak sesimizi en yakın zmanda
Amın cnm amınnn ozel dualar war ewlat ısteyenlerın okudugu yazayım ıstersenız buraya ben 2 ay okudum hamıle kaldım.face kullanan warmı ordan da yazısalım burayı tam olarak anlamıyorum ben
güle güle canım görüşürüz öptümkızlar neyse ben kaçıyorum..eşim yatmıyomuyuz diyo..öptüm hepinizi..yeni gelen arkadaslarım hoşgeldiniz tekrardan..iyi geceler canlar...
canım yazdıklarını inan ağlayarak okudum bnede 3 ay oluyo düşük yapalı ama hala unutamıyoum düşmesydi şimdi 5 ayı doldormuş olacaktık karnım kocan olmaya baslayacaktı filan diyorum kendi kendime çok kötü allah sana sabır versin yaralarını hayırlı bi evlet vererek sarsın inş..ALLAHIM bu acıyı kımseye yaşatmasın.25 mart cuma günü rutin kontrolumuz için randewulaştık dr umuza gittik.çok heyecanlıydık.13 hafta 1 günlüktü.2lı tarama testı yapılacaktı.dr um tarttı benı supersın boyle dewam et dedı.cinsıyetını gorebılırız sanırım dedı.kol ve bacaklarını da görecektik gelişimi tamamlanmıştı bize göre.sedyeye yattım ultrasonla incelemeye başladı dr um benım de gözüm ekrandaydı.ben de birsey göremıyordum.bebegımı normal ınsan seklınde gormeyı beklıyordum cunku..anlamıkştım bırseyhlerın ters gittiğini.dr zorlanarak ''eveeet bugün size üzücü haber vereceğim maalesef bebeğin kalbi durmuş'' dedi!!!!!!!!! yıkılmıştım şok olduk eşimle.emin misiniz tekrar bakın dedim.ne kadar baksak da sonuç değişmeyecekti.ağlamaya başladım inanmıyordum.3 gün oldu fakat hala keşke bu bır kabus olsa da uyansam dıyorum.ama değil işte.ctesi kürtajla aldılar bebeğimi.bebeğim bıze göre 13 haftalıktı fakat içimde 25 gün önce 9 bucuk haftalıkken kalbı durmus.gelişememiş ondan dolayı dedı dr.dedim ben mı dıkkat edemedım koruyamadım yawrumu.asla boyle dusunme ne anne ne de babayla ılgılı degıl bebğin dunyaya gelmek ıstemedı dedı.patolojıye gönderildi ama drum gönderılıyor fakat bırsey cıkmaz dedı ılk gebelıkte.ctesı kontrolum war sonuc ozaman alacagız.benım ılk yawrumdu 1 yıl 4 aylık ewlıyken hamıle kalmıstım.hormonlarımda sorunum oldugu ıcın klomen kullanıp 3 ayında hamıle kalmıştım havalara uçmuştuk eşim ağlamıştı sewınçten...ilk yawrumdu melek oldu ='(((( ben ümidimi kesmemeye çalışıyorum.daha cok yenı eşim işe gıtmeyecek 1 hafta yanımda olmak ıcın fakat onu gorunce daha da huzunlenıyorum.o benden daha cok sewınclıydı çünkü.ben de senin gibi korkuyorum sonrakılerde de böyle olursa dıye isyan etmıyorum asla! dua etmekten başka bırsey gelmez elımden...
olumlu düşünelım arkadaslar benım cok yenı ama atlatmalıyım sağlığıma dıkkat etmelıyım ki ılerdekı yawruma saglıkla hamıle kalayım kanmam ertesı gunu oldu sadece.dr umuz 5 hafta sonra adet olacagımı bu 1 ay korunmamızı o adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.kısmet ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE.DUA EDELIM BOL BOL.ALLAH ISTEDI BUNU BEN HER AKŞAM HAYIRLI EWLAT WER ALLAHIM DIYORDUM BELKI DE HAYIRLI DEGILDI.ALLAHIM BANA ACIDI.sakın karamsar olmyın iyi düşünürsek ıyı olacak goreceksınız ...ben su an kotuyum ama zaman herseyın ılacı.hep umudum war 13-4 ay ıcınde yıne olacak dıye.ve bu kez yawrum coksaglıklı büyüyecek .İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN!
ınsallah klomene bıle gerek kalmadan adet olurum 1 ay sonra we yıne calısmalara baslarız kızlar tavsıyem ben çalışmalarımı adetımın 13 gununden ıtıbaren yaptım.belımın altına yastık koydum sabaha dek oyle yattım abdest lazım ewet ama hersey bebiş için işte ve ayaklarımı dıkıp 15 dakıka kadar durdum.ve bır arkadasımdan duydum calışmadan once 1 er turk kahvesı ıcın esınızle spermlerı harekete gecırıyormuşşş.ALLAH HEPINIZE WERSIN.
canım inş eşindede sorun çıkmaz eğer az yada biraz hareketsiz çıkarsa eşine nohut suyu içir ve bol bol nohut yemeyi yadir iyi geliyormuş ben hamiş kaldığım ay eşime içirmiştim bilmiyorum ondan mı ama hamiş kalmıştımgittik canım bende suan için bişi yok, yani öyle tahlil falan vermedide ultrasonda baktı falan hatta o gün yumurtamı gördü bi kaç gün içinde catlıcak dedi, eşimden sperm sayımı istemişti, oda anca bu hafta sonu yaptırcak vakit bulamadık, bakalım cmtesi eşimde baktırsında sayıma göre artık :)1 yıl olsun ondan sonra baslarız tahlilere falan dedi , ama bu ayda olmazsa baska dr a gideceğim 1 yıl olmasını bekeleyemiyeceğim
inş canım innnnnnnnnşşşşşşşşşşinş ececim ya ALLAHTAN hayırlısını diliyorum umarım öle olmuştur
kızlar ben kacıyorum artık tubacım senıde bekledım yazmadın artık yrn ugrarsam eklerım sen ver tarıhını ok hadı ıyıgeceler hepınıze
Amın cnm amınnn ozel dualar war ewlat ısteyenlerın okudugu yazayım ıstersenız buraya ben 2 ay okudum hamıle kaldım.face kullanan warmı ordan da yazısalım burayı tam olarak anlamıyorum ben
ben sna özel msj atayım canım adresimi kızlar yanlış anlamyın sakın kayıtlı olmayan üyelerde girdiği için anladınız siz beni
gözün aydin cok sevindim vallahangi duayi okudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?