Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar hamıle kaldıgınızda sakın sınır stres yapmayın nolur ve anı kormalar yasamayın benım ondan oldu sanırım sebebı yok dıyor dr fakat herseyın bır sebebı wardır.ben cok sınır stres yaptım =( saçma şeylere sınırlenıyordum ınsanlara

olurmu kız rabbım gönlümüze göre versın peşpeşe haberlerı bıranönce vermeyı nasıp etsın ınsallah
amin canım benim
8 ay olacak ugrasıyorum artık bende üstüne cok düsmüyorum Derinsu'cum napalım olmazsa bir daha ki aya :))

canım daha yolun başında sayılırısın ve çok ilerlemeden kavuşursun inşallah bebişine..ben napayım.5.5 yıl oldu evleneliçok sıkıntı yapmıyorum ama,saglık olsun napalım..buda bizim sınavımız..

kuzum ya niye öyle dersin hayırlısıyla hepimiz kalalım inşallah
ewet bi ALLAH bilir ne mucuzeler oluyor dimi inş iyi düşüneyim iyi olsun olurda bişi yoksada gerçekten o da ALLAHIN bilecegi iştir elbet bi wakti zmanı wardır napalımmm:81:
öyle tabiki canım rabbimin mucizeleri bitermi elbet zamanı var herşeyin allahım hayırlısını versin
evet aslında fazla sildin bence alıntıyı tamamen al canım hiçbiyerini silme yoksa böyle karışır hep
ya demek sendede çıktı acaba bi mikropmu var bende ilk kez oldu şaşırdım görüntüsüde acısıda kötü
olsn canım benim tahmin ettim evde olmadıgını...uçuk çıktı demek anam benimki yeni geçti..bende çıkar arada..merhem sür cano teramisin al yarın hemen kurutur...
ay sorma cano yaa yarın ilk işim merhem almak şaştım kaldım niye oldu bilmemki
tsk ederim ögrendigim iyi oldu valla ins bu ay tutar
inşallah canım
olurmu kız rabbım gönlümüze göre versın peşpeşe haberlerı bıranönce vermeyı nasıp etsın ınsallah

amin kuzum inşallah artık bizde patlatalım müjde

(( zaten Ebrar ve seni ögrenince konusmaya bile utanıyorum ve üzülüyorum, insallah en yakın zaman da bebişlerinize kavusursunuz, yaş 31 olmasa belki bu kadar takmıcam kafaya işte yaş gecmeden daha fazla olsun istiyorum (

canımmm ben daha yeniyim aranızda o yüzden daha tam çözemedim ekleyeceğin liste ne listesi söle bi sen ben hemen wereyim neyin tarihini istiyorsan hamiş kalınıyorsa hemen süperrrr:84:
cnm beklenmeyen adet tarıhını verıyorsun ama senınkı gecmıstı dımı:26:

ayyy bende girmek istiyorum listeye listeye giren hamile kaliyomus
ver cnm ver bak cıkıcam sızı eklım öyle kacım

canım ya çok geçmiş olsun allahım sabır versin tekrardan sağlıkla gelsin minişin inşallah

kızlar neyse ben kaçıyorum..eşim yatmıyomuyuz diyo..öptüm hepinizi..yeni gelen arkadaslarım hoşgeldiniz tekrardan..iyi geceler canlar...

kızlar selam ALLAH herkesın gonlune gore wersin inşallah...
as canım amin inş hsg
canım sen üzülme diye değiştireyim dedim sen üzülmüşsün ya ondan canım benim evet arıza vardı galiba arada oluyor böle yağmurlu havalarda dün gecede çok yağmur yağdı ondan oldu sanırım yine
ekledım cnm ılk gırmende lısteye hamıs olursun umarım

allahtan ümıt kesılmez cnm ınsallah bebegın senınledır

ıyıyım cnm sen nasılsın buarada cok sagol
iyi canım ben aynı işte manuton hayat a devammm
derinim listeyi çekebilirsem ekliycem kuzum ağzına sağlık hayırdır nereye gidiyosun ?

ececim görüşürüz canım bende öptümmm

canım belki gec döllenme olumuştur inş
8 ay olacak ugrasıyorum artık bende üstüne cok düsmüyorum Derinsu'cum napalım olmazsa bir daha ki aya :))
canım hiç dr gittin mi

evet canım çok doğru söylüyorsun benim hamileliğim çok ters zamana gelmişti çok sinir sitresli olduğum zamana çok sorunlarla uğrasıyordum sürekli ağlıyordum sinirden hamişliğimi öğrenınca de ilk ultrasona girdiğimdede dr düşük tehlikesi var dedi ondan önce dr baya moralimide bozmuştu bebeğin ölmüş olabilir kalbi durmuş olabilir filan bide düşüğü öğrenince süreklü üzülüyordum sitresliydim düşecek diye ve sonuçunda düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…