Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben hemen nohut yemeği yapim bari, suyunu içmez de yemegini yer :)) sagol bu bilgi için.

güle güle canım iyi geceler allah rahatlık versin,

bu arada cok gecmiş olsun bilmiyordum bebiş düsürdüğünü, insallah en yakın zaman da yine bebiş sahibi olursun..

canım o zman msnden ekle bari ordan konusalım yoksada ben sana ayrıntılı yazdım zaten sen beni eklicen bana istek gelir biliosun yani ben kabul ederim

canım o zman msnden ekle bari ordan konusalım yoksada ben sana ayrıntılı yazdım zaten sen beni eklicen bana istek gelir biliosun yani ben kabul ederim

Rana'cım daha önceki mesajlarda gördün mü bilmiyorum 2 dua vermiştim, hamile kalamayan bayanlar için bu ay bu duayı ögrendim yaptım bir bardaga 100 insirah duası ve fatihayı okuyup sifa niyetine içeceksin içmeden de dileğini söyleyeceksin, bilgin olsun ...

yok canım ya görmemiştim wallahi iyi oldu saol canım benim yaparım bende inş kabul olur senin dualarında

RANA VE DIGER ARKADASLAR DUALARI ASAGIYA YAZIYORUM.ALLAH KABUL ETSİN...

BİSMİLLAHIRRAHMANNIRAHIM

fe hebli min ledünke veliyya yerisüküm tafen sümme li tebluhu eşüddeküm nü ve yerisümin ali yakub.yuhriciküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.

yukarıdakı duayı aşağıdakılere her başlamadan önce içinizden geldiği kadar okuyun.

4 cuma üst üste ''ya evvel'' ve ''ya varis'' tesbihi çekin. her ıkısını de 707 'şer kez.

''fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
ANLAMI;MUHAKK Kİ ALLAHH DOSTTUR VE YARADANDIR! BU AYETI DE BERABER OLMADAN ONCE 289 KEZ TEKRAR EDİN

AMİN.

kızlar hepinize hayırlı geceler bende çıkıyorum artık çok çok öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…