canım inş eşindede sorun çıkmaz eğer az yada biraz hareketsiz çıkarsa eşine nohut suyu içir ve bol bol nohut yemeyi yadir iyi geliyormuş ben hamiş kaldığım ay eşime içirmiştim bilmiyorum ondan mı ama hamiş kalmıştım
kızlar bende kacıyorum iyi geceler öptüm hepinizi nanaktan
senden de canım sen aglama ama üzülürüm wallahi ben bugun nedense bi tuhafım içim doluyor hemen senin mutlu olmaya ihtiyacın war ben inanıyorum en kısa zmanda tekrar anne olacaksın bak gör burdan yazıcaksın ALLAHIN izniyle
birbirimizi ne kadar tanımıyor olsakta şurdan edilen dular bize yeter canım yeterki yüreğimiz hissetsin şimdi topla kendini ALLAHIM duyacak sesimizi en yakın zmanda
hangi dua canım bizede sölede bizde okuyalım ayrıca bardak wurdurmak nasıl oluyor şu sırt ağrılarında eskiden yapılırmış öle bişi mi bu bahsettiğin
CANIM EWET SOYLE DIYIM BEN DE INANMAZDIM AMA O AY KALDIM YA ETKILENNDIM SANIRIM.1 KEZ VURDULAR BANA OĞRENDIM BEN DE YAPABILIYORUM...
KULLANMADIGINIZ BARDAGI ALIP ICINE PAMUGU TUKURUPLEYIP BARDAK DIBINE YAKIN YERE YAPISTIRIN YAKIN VE HEMEN ETE BASTIRIN BIR SURE TUTUN.SONRA DIREK DEGIL DE BARDAGIN YANLARINDAKI ETLERINIZI BASTIRIP ALIN BARDAGI BENDE ISE YARADI SANIRIM ONEMLI OLAN DA GOBEK DELIGINE VURDURMAK KORKMAYIN BI ZARARI YOK DU ALARI DA ALIP HEMEN YAZIYORUM CANLARIMMM
hanımlar bende kaçıyorum hepinize hayırlı geceler
ALLAHIM gönlünüze göre versin:80:
hanımlar bende kaçıyorum hepinize hayırlı geceler
ALLAHIM gönlünüze göre versin:80:
gözün aydin cok sevindim vallahangi duayi okudun
TUBACIGIM SAOL DA BEN BEBGIMI CUTESI GUNU ALDIRDIM 4 AYA GIRMISTIK MEGER 25 GUN ONCE KALBI DURMIUS YAWRUMUN SIMDI YAZIYORUM DUALARI
TUBACIGIM SAOL DA BEN BEBGIMI CUTESI GUNU ALDIRDIM 4 AYA GIRMISTIK MEGER 25 GUN ONCE KALBI DURMIUS YAWRUMUN SIMDI YAZIYORUM DUALARI
vaaaa dogru ya kusura bakma beynim durmus
gözün aydin cok sevindim vallahangi duayi okudun
ben sna özel msj atayım canım adresimi kızlar yanlış anlamyın sakın kayıtlı olmayan üyelerde girdiği için anladınız siz beni
OK CNM EKLERIM BEN OZEL ATAMIYORUM AMA HENUZ =((( BEN NASIL WERCEGIM ADRESIMI TAM KULLANAMIYORUM BU SITEYI ZAR ZOR ACIK DA YAZMAK ISTEMIYORUM ADRESIMI AMA BNM GIZLILIGIM WAR FACETE ZZATEN BULAMZ KIMSE NASIL ILETISIM KURACAGIZ???
ÖNEMLI DEGIL CNMMM SORUN YOKvaaaa dogru ya kusura bakma beynim durmus
vaaaa dogru ya kusura bakma beynim durmus
hanımlar açıktan msn ve face vermek yasak haberiniz olsun ceza yemeyin
söylemek istedim size
EBRAR TESEKKURLER BILMIYORDUM WALLAHI E BEN HENUZ OZEL MESAJ ATAMIYORUM???? GONDEREMEYECEGIM
canım o zman msnden ekle bari ordan konusalım yoksada ben sana ayrıntılı yazdım zaten sen beni eklicen bana istek gelir biliosun yani ben kabul ederim
Rana'cım daha önceki mesajlarda gördün mü bilmiyorum 2 dua vermiştim, hamile kalamayan bayanlar için bu ay bu duayı ögrendim yaptım bir bardaga 100 insirah duası ve fatihayı okuyup sifa niyetine içeceksin içmeden de dileğini söyleyeceksin, bilgin olsun ...
yok canım ya görmemiştim wallahi iyi oldu saol canım benim yaparım bende inş kabul olur senin dualarında
kızlar hepinize hayırlı geceler bende çıkıyorum artık çok çok öptüm sizi
insallah canım sifa olsun biran önce bebeğinede kavusursun..
kızlar hepinize hayırlı geceler bende çıkıyorum artık çok çok öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?