ekledım cnm ılk gırmende lısteye hamıs olursun umarım
allahtan ümıt kesılmez cnm ınsallah bebegın senınledır
Ya arkadaslar hamilelik belirtilerinde gaz ve miğde yanmasıda vardı dimi, acaba üsüttüm mü :S
evet cnm gaz özellikle:))hadi niş baya bi belirtin var senin...
evet cnm gaz özellikle:))hadi niş baya bi belirtin var senin...
merhabalar , ALLAH hepınızın gonlune gore versın ınsallah.rabbım ısteyen herkese versın benım ıcın cok kotu gunler bu aralar =((((
ewet korunmayı bıraktıktan sonra yani 7 aydır gecikiyordu işte geçen hafta doktora gittim demiştimya hatırlarsın belki doktor stresten oldugunu ama bu ay yumurtladığımı söledi hcgye baktı negatif çıkınca eger bi günlük bile olsa gösterirdi bu test dedi yok dedi wallahi bilemiyorum
cnm senınkı kesınlesmedıkı atmam ebusuda atmam kayramıda atmıcaktımda o buay türkıyedeydı esının yanında degıldı dıye attım nısanagaripçim yaa ben atlamışım canım kusura bkma...geçmiş olsun..neden anlayamadıki doktorlar öyle..biri fıtık demiş biri başka bişey...sıkma canını inş fıtık degildir ya..
boncuum sorma fıstıgım yaa insanın kafssı takık olunca hiçbişey yapası gelmiyo..en azından benim öylebu arada beni nisana atmamışın bebem..ben senin listeyi yapamıyom yoksa ugraştırmam da
ebuşum gelmişin kuuzum neediyon bakem..pc dellendirdimi gene:))
bende oturamıyom sürekli şuanda.kociş çagırıyo arada...
ver eklım cnm lısteye eklenen hamıs kalıyor gel vatandas gelinş canım inş benimde dileğim bu ama hayırlısını wersin ALLAHIM
bu arada da ne listesi bu ugurboncugum eger eklenen hamiş oluyorsa hemen benide ekleyiwer olmaz mı :79::79::79:
var tabi canım olmazmı hadi inşallah hamilelik belirtileridir bunlarYa arkadaslar hamilelik belirtilerinde gaz ve miğde yanmasıda vardı dimi, acaba üsüttüm mü :S
garipçim yaa ben atlamışım canım kusura bkma...geçmiş olsun..neden anlayamadıki doktorlar öyle..biri fıtık demiş biri başka bişey...sıkma canını inş fıtık degildir ya..
boncuum sorma fıstıgım yaa insanın kafssı takık olunca hiçbişey yapası gelmiyo..en azından benim öylebu arada beni nisana atmamışın bebem..ben senin listeyi yapamıyom yoksa ugraştırmam da
ebuşum gelmişin kuuzum neediyon bakem..pc dellendirdimi gene:))
bende oturamıyom sürekli şuanda.kociş çagırıyo arada...
evet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...canım var da yinede sevinemiyorum psikolojik olabilir diye, ne bilim aman belirtileri bile güzel güzel yasayamıyoruz valla sıkıldım iyice :)) bu kadar belirtinin ardından bide kırmızılar gelirse pffsss gelde dellenme :)))
selam canım hoşgeldin..amin diyeyim önce...neden çok kötü günler hayırdır?merhabalar , ALLAH hepınızın gonlune gore versın ınsallah.rabbım ısteyen herkese versın benım ıcın cok kotu gunler bu aralar =((((
cnm senınkı kesınlesmedıkı atmam ebusuda atmam kayramıda atmıcaktımda o buay türkıyedeydı esının yanında degıldı dıye attım nısana
ver eklım cnm lısteye eklenen hamıs kalıyor gel vatandas gelay negüzel olurdu kız öyle olsa ama bı bız hamıs kalamadık ebus ben derın
ayy çok doğru canım kusuruma bakma doğru konuşmuştuk bukonuyu
hayırlısı olsun canım belli olmaz geç adet görüyosan geç yumurtluyosundur belkide tuttu kimse bilemez
var tabi canım olmazmı hadi inşallah hamilelik belirtileridirbunlar
var tabi canım olmazmı hadi inşallah hamilelik belirtileridir bunlar
cano selam naber ?arıyamadım seni evde değildimde
pc hep dellendiriyo sayfa geçtiğimde direk atıyoya anlamadım gitti
ya bide uöuk çıktı dudağımda hayatımda ilk kez cano sinir oldum yaa
bencede canım hemen kalkarsan çıkıyo spermler biraz yatman gerekiyo bunu doktorlar bile söylüyor
olurmu kız rabbım gönlümüze göre versın peşpeşe haberlerı bıranönce vermeyı nasıp etsın ınsallaholsun gelen hamile kalsın biz assolistiz üçümüz dimi kalamdık hala sona kaldıkşaka bi yana ebuşumda sende benden önce kalın inşşşşşşşşşşşşş
evet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...
ver eklım cnm lısteye eklenen hamıs kalıyor gel vatandas gelay negüzel olurdu kız öyle olsa ama bı bız hamıs kalamadık ebus ben derın
evet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...
selam canım hoşgeldin..amin diyeyim önce...neden çok kötü günler hayırdır?
..ALLAHIM bu acıyı kımseye yaşatmasın.25 mart cuma günü rutin kontrolumuz için randewulaştık dr umuza gittik.çok heyecanlıydık.13 hafta 1 günlüktü.2lı tarama testı yapılacaktı.dr um tarttı benı supersın boyle dewam et dedı.cinsıyetını gorebılırız sanırım dedı.kol ve bacaklarını da görecektik gelişimi tamamlanmıştı bize göre.sedyeye yattım ultrasonla incelemeye başladı dr um benım de gözüm ekrandaydı.ben de birsey göremıyordum.bebegımı normal ınsan seklınde gormeyı beklıyordum cunku..anlamıkştım bırseyhlerın ters gittiğini.dr zorlanarak ''eveeet bugün size üzücü haber vereceğim maalesef bebeğin kalbi durmuş'' dedi!!!!!!!!! yıkılmıştım şok olduk eşimle.emin misiniz tekrar bakın dedim.ne kadar baksak da sonuç değişmeyecekti.ağlamaya başladım inanmıyordum.3 gün oldu fakat hala keşke bu bır kabus olsa da uyansam dıyorum.ama değil işte.ctesi kürtajla aldılar bebeğimi.bebeğim bıze göre 13 haftalıktı fakat içimde 25 gün önce 9 bucuk haftalıkken kalbı durmus.gelişememiş ondan dolayı dedı dr.dedim ben mı dıkkat edemedım koruyamadım yawrumu.asla boyle dusunme ne anne ne de babayla ılgılı degıl bebğin dunyaya gelmek ıstemedı dedı.patolojıye gönderildi ama drum gönderılıyor fakat bırsey cıkmaz dedı ılk gebelıkte.ctesı kontrolum war sonuc ozaman alacagız.benım ılk yawrumdu 1 yıl 4 aylık ewlıyken hamıle kalmıstım.hormonlarımda sorunum oldugu ıcın klomen kullanıp 3 ayında hamıle kalmıştım havalara uçmuştuk eşim ağlamıştı sewınçten...ilk yawrumdu melek oldu ='(((( ben ümidimi kesmemeye çalışıyorum.daha cok yenı eşim işe gıtmeyecek 1 hafta yanımda olmak ıcın fakat onu gorunce daha da huzunlenıyorum.o benden daha cok sewınclıydı çünkü.ben de senin gibi korkuyorum sonrakılerde de böyle olursa dıye isyan etmıyorum asla! dua etmekten başka bırsey gelmez elımden...
olumlu düşünelım arkadaslar benım cok yenı ama atlatmalıyım sağlığıma dıkkat etmelıyım ki ılerdekı yawruma saglıkla hamıle kalayım kanmam ertesı gunu oldu sadece.dr umuz 5 hafta sonra adet olacagımı bu 1 ay korunmamızı o adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.kısmet ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE.DUA EDELIM BOL BOL.ALLAH ISTEDI BUNU BEN HER AKŞAM HAYIRLI EWLAT WER ALLAHIM DIYORDUM BELKI DE HAYIRLI DEGILDI.ALLAHIM BANA ACIDI.sakın karamsar olmyın iyi düşünürsek ıyı olacak goreceksınız ...ben su an kotuyum ama zaman herseyın ılacı.hep umudum war 13-4 ay ıcınde yıne olacak dıye.ve bu kez yawrum coksaglıklı büyüyecek .İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN!
ınsallah klomene bıle gerek kalmadan adet olurum 1 ay sonra we yıne calısmalara baslarız kızlar tavsıyem ben çalışmalarımı adetımın 13 gununden ıtıbaren yaptım.belımın altına yastık koydum sabaha dek oyle yattım abdest lazım ewet ama hersey bebiş için işte ve ayaklarımı dıkıp 15 dakıka kadar durdum.ve bır arkadasımdan duydum calışmadan once 1 er turk kahvesı ıcın esınızle spermlerı harekete gecırıyormuşşş.ALLAH HEPINIZE WERSIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?