Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garipçim yaa ben atlamışım canım kusura bkma...geçmiş olsun..neden anlayamadıki doktorlar öyle..biri fıtık demiş biri başka bişey...sıkma canını inş fıtık degildir ya..

boncuum sorma fıstıgım yaa insanın kafssı takık olunca hiçbişey yapası gelmiyo..en azından benim öylebu arada beni nisana atmamışın bebem..ben senin listeyi yapamıyom yoksa ugraştırmam da

ebuşum gelmişin kuuzum neediyon bakem..pc dellendirdimi gene:))
bende oturamıyom sürekli şuanda.kociş çagırıyo arada...

ekledım cnm ılk gırmende lısteye hamıs olursun umarım

allahtan ümıt kesılmez cnm ınsallah bebegın senınledır

inş canım inş benimde dileğim bu ama hayırlısını wersin ALLAHIM
bu arada da ne listesi bu ugurboncugum eger eklenen hamiş oluyorsa hemen benide ekleyiwer olmaz mı :79::79::79:

evet cnm gaz özellikle:))hadi niş baya bi belirtin var senin...

canım var da yinede sevinemiyorum psikolojik olabilir diye, ne bilim aman belirtileri bile güzel güzel yasayamıyoruz valla sıkıldım iyice :)) bu kadar belirtinin ardından bide kırmızılar gelirse pffsss gelde dellenme :)))

ayy çok doğru canım kusuruma bakma doğru konuşmuştuk bukonuyu
hayırlısı olsun canım belli olmaz geç adet görüyosan geç yumurtluyosundur belkide tuttu kimse bilemez

cnm senınkı kesınlesmedıkı atmam ebusuda atmam kayramıda atmıcaktımda o buay türkıyedeydı esının yanında degıldı dıye attım nısana
inş canım inş benimde dileğim bu ama hayırlısını wersin ALLAHIM
bu arada da ne listesi bu ugurboncugum eger eklenen hamiş oluyorsa hemen benide ekleyiwer olmaz mı :79::79::79:
ver eklım cnm lısteye eklenen hamıs kalıyor gel vatandas gelay negüzel olurdu kız öyle olsa ama bı bız hamıs kalamadık ebus ben derın

Ya arkadaslar hamilelik belirtilerinde gaz ve miğde yanmasıda vardı dimi, acaba üsüttüm mü :S
var tabi canım olmazmı hadi inşallah hamilelik belirtileridir bunlar

cano selam naber ?arıyamadım seni evde değildimde
pc hep dellendiriyo sayfa geçtiğimde direk atıyoya anlamadım gitti
ya bide uöuk çıktı dudağımda hayatımda ilk kez cano sinir oldum yaa

evet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...
merhabalar , ALLAH hepınızın gonlune gore versın ınsallah.rabbım ısteyen herkese versın benım ıcın cok kotu gunler bu aralar =((((
selam canım hoşgeldin..amin diyeyim önce...neden çok kötü günler hayırdır?

bebem sen bilirsin atma o zaman ama olacagımız yok baksana
olsun gelen hamile kalsın biz assolistiz üçümüz dimi kalamdık hala sona kaldıkşaka bi yana ebuşumda sende benden önce kalın inşşşşşşşşşşşşş

ayy çok doğru canım kusuruma bakma doğru konuşmuştuk bukonuyu
hayırlısı olsun canım belli olmaz geç adet görüyosan geç yumurtluyosundur belkide tuttu kimse bilemez

ewet bi ALLAH bilir ne mucizeler oluyor dimi inş iyi düşüneyim iyi olsun olurda bişi yoksada gerçekten o da ALLAHIN bilecegi iştir elbet bi wakti zmanı wardır napalımmm:81:

Son düzenleme:
var tabi canım olmazmı hadi inşallah hamilelik belirtileridirbunlar

İnsallahhhhhhhh yada üsüttüm :)) bugün bende de ucuk cıktı senin duygularını yasıyorum sinir oldum, acımasa görüntü cok önemli değilde :))

Kayra öldürcek beni, o kadar anlattım yine becerememişsin diye :)) neyse düzelttim

Son düzenleme:

olsn canım benim tahmin ettim evde olmadıgını...uçuk çıktı demek anam benimki yeni geçti..bende çıkar arada..merhem sür cano teramisin al yarın hemen kurutur...

buarada İKSİRİM geçmiş olsun canım yinemi ağrıların tuttu allahım şifa versin canım alıntılardan okudum inanki geçmişe dönemiyorum pc yüzünden bende böyle yazıyım dedim
BANUMDA uğramış kuzu yapılsın artık ya özledik seni bide yazmamışsın aşılama oldunmu ne oldu merakla haber bekliyoruz senden .
DERDAM sende uğramışsın kuzum iyi olmana sevindim duaların içinde çok saol sende bizim aklımızdasın
LAGRİMA uğramamış yaa naaptı acaba onuda merak ettim doktora gidecekti
BİRSOŞ geziyom bacım sende takıl bana hayatını yaşa napıyım evde vakit geçmiyoki uğraşıcak bi evladımız olmadığından atıyoruz kendimizi canım

ver eklım cnm lısteye eklenen hamıs kalıyor gel vatandas gelay negüzel olurdu kız öyle olsa ama bı bız hamıs kalamadık ebus ben derın

canımmm ben daha yeniyim aranızda o yüzden daha tam çözemedim ekleyeceğin liste ne listesi söle bi sen ben hemen wereyim neyin tarihini istiyorsan hamiş kalınıyorsa hemen süperrrr:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…