:95: günaydın kızlar sabahın 6 bucugunda karın ve bel agrısıyla uyandım, az öncede 1 2 damla kadar da pembe renkte kan gelmiş regl oluyorum sanırımm offff valla artık daraltı geldi bana
üzülme canım benimm moralini yüksek tut lütfenn
canım suyu normal suyun tadına yakınmış bende eşim içmez diye düşünüyordum ama eşim içti önce dedim tadı kötüyse gözlerini yum 1 dikişte iç dedim içti tadı su tadı gibi kötü değil dedi sağol canım inş bi daha olur bakalım koçiş gelsin 2 3 ay yine olmazsa doktora gideriz artıkınben hemen nohut yemeği yapim bari, suyunu içmez de yemegini yer :)) sagol bu bilgi için.
güle güle canım iyi geceler allah rahatlık versin,
bu arada cok gecmiş olsun bilmiyordum bebiş düsürdüğünü, insallah en yakın zaman da yine bebiş sahibi olursun..
canım fatıha 1 tanemiRana'cım daha önceki mesajlarda gördün mü bilmiyorum 2 dua vermiştim, hamile kalamayan bayanlar için bu ay bu duayı ögrendim yaptım bir bardaga 100 insirah duası ve fatihayı okuyup sifa niyetine içeceksin içmeden de dileğini söyleyeceksin, bilgin olsun ...
canım sağol yazdığın için allah razı olsun canımRANA VE DIGER ARKADASLAR DUALARI ASAGIYA YAZIYORUM.ALLAH KABUL ETSİN...
BİSMİLLAHIRRAHMANNIRAHIM
fe hebli min ledünke veliyya yerisüküm tafen sümme li tebluhu eşüddeküm nü ve yerisümin ali yakub.yuhriciküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.
yukarıdakı duayı aşağıdakılere her başlamadan önce içinizden geldiği kadar okuyun.
4 cuma üst üste ''ya evvel'' ve ''ya varis'' tesbihi çekin. her ıkısını de 707 'şer kez.
''fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
ANLAMI;MUHAKK Kİ ALLAHH DOSTTUR VE YARADANDIR! BU AYETI DE BERABER OLMADAN ONCE 289 KEZ TEKRAR EDİN
AMİN.
canım inş gelmezde hamiş olursun off beklemek çok zor yagünaydınn canlarr
oy oy bu sabah uyanmakk ne zor geldii yavv
dün doktorumu aradımm dedimm gelmedi benim kırmızılardedii test yaptınmı dedim yapsamda çıkmaz testte dedimm ozmann bekle dedi perşembeye kadar gelmezse test yap sonrada bana gel dedii % 80 dedi gebe %20 pko dan olma ihtimali var dedii şimdi gelirmi bu perşembee yawww :26:
:95: günaydın kızlar sabahın 6 bucugunda karın ve bel agrısıyla uyandım, az öncede 1 2 damla kadar da pembe renkte kan gelmiş regl oluyorum sanırımm offff valla artık daraltı geldi bana
gunaydın arkadaslar...cici inşallah bebeğin vardır karnında cnmmm...umudunu yıtırme sakın.olumlu düşün olumlu olsun.
günaydın canım nasılsın
ece gunaydın...gece cıktınız bız tugba66 ıle face ten dewam ettık 4e dek...dertleştık
evet ece'cim 1 fatiha 100 inşirah duası, sagol tatlım cok canım sıkıldı, napalım ne zaman kısmetse o zaman olur..
evet canım çıkmam gerekiyordu çok uykum vardı ama bi türlü kopamıyorum sizden işte 1 yıldır burdayım ama 1 gün bile giremesem çok özlüyorum burasınıece gunaydın...gece cıktınız bız tugba66 ıle face ten dewam ettık 4e dek...dertleştık
okuyacağım helebi eşim dönsün ondan sonra okuyacağım inş birsürü dua biriktirdim bura inş allahım yardımederde yaralarımı sarmak için hayırlı bi evlat nasip eder artıkın bunalımlardayımececiğim önemlı degıl INSALLAH DUALARIN KABUL OLUR.USANMADAN OKU TAMAM MI CNM UZUN SURUYOR AMA INSAN O İSTEKLE OKUYOR...
evet ece'cim 1 fatiha 100 inşirah duası, sagol tatlım cok canım sıkıldı, napalım ne zaman kısmetse o zaman olur..
bap sakın uzulma cnm hayırlısı dıye dua et cnm her akşam.ben oyle ettım yawrum gıttı demek hayrlısı degılmıs ALLAHIM ILERDE UZULMEYECEGIMIZ YAWRULAR NASIP ETSIN BIZE,HAYIRLI ZAMANDA...
cnm saolasın nasıl olayım yıne ruya ıle uyandım yaerum vardı ruyamda her sabah uyandıgımda keşke ruyadan uyansam aslında hıcbırısını yasmasaydım dıyorum =(((( işte eşim sağolsun bugun tekırdag tarafına gıdecegız.belkı ıyı gelır ewe kapandım yawrumdan kopalı berı ama lap top alacagım yanıma sızı yanlız bırakmayacagım
sagol canım öyle tabi hayırlısı, valla okudugum dualar burdan medineye yol olur, töbe yarabbim, valla olursa olur olmazsa da olmaz üzmeyeceğim kendimi artık, cocuk düşünmekten hayatı kendimize zehir ediyoruz, takmıcam hayatıma bakıcam..
canım çok doğru düşünüyorsun ahyatımıza bakalım zaten allahım ne zaman hayırlı bulursa o zaman gönderir inş bebişlerimizi
iyi olmuş canım gez biraz kafanı dağıt inş evde durdukca daha çok bunalım takılıyo işte çok zor allah yardımcın olsun canım ner ne kadar zaman herşeyin ilacı deselerde olmuyo ama en azından acını hafifletmeye calış güzelim allah büyük birdaha nasip eder inş hepimize
ewet cnm oyle dusun ben cok gırmıyordum onceden ne kadarlık ewlısın sen? butun testlerınızı yapturdınız mı esınızle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?