Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:95: günaydın kızlar sabahın 6 bucugunda karın ve bel agrısıyla uyandım, az öncede 1 2 damla kadar da pembe renkte kan gelmiş regl oluyorum sanırımm offff valla artık daraltı geldi bana

üzülme canım benimm moralini yüksek tut lütfenn

gunaydın arkadaslar...cici inşallah bebeğin vardır karnında cnmmm...umudunu yıtırme sakın.olumlu düşün olumlu olsun.

canım suyu normal suyun tadına yakınmış bende eşim içmez diye düşünüyordum ama eşim içti önce dedim tadı kötüyse gözlerini yum 1 dikişte iç dedim içti tadı su tadı gibi kötü değil dedi sağol canım inş bi daha olur bakalım koçiş gelsin 2 3 ay yine olmazsa doktora gideriz artıkın
canım fatıha 1 tanemi
canım sağol yazdığın için allah razı olsun canım
canım inş gelmezde hamiş olursun off beklemek çok zor ya
:95: günaydın kızlar sabahın 6 bucugunda karın ve bel agrısıyla uyandım, az öncede 1 2 damla kadar da pembe renkte kan gelmiş regl oluyorum sanırımm offff valla artık daraltı geldi bana

canım takma kafana allah hayırlısını versin inş bidaki aya artıkın

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benden sonra gelenlere slm olsun by ben kactım

günaydın canım nasılsın

ece gunaydın...gece cıktınız bız tugba66 ıle face ten dewam ettık 4e dek...dertleştık

cnm saolasın nasıl olayım yıne ruya ıle uyandım yaerum vardı ruyamda her sabah uyandıgımda keşke ruyadan uyansam aslında hıcbırısını yasmasaydım dıyorum =(((( işte eşim sağolsun bugun tekırdag tarafına gıdecegız.belkı ıyı gelır ewe kapandım yawrumdan kopalı berı ama lap top alacagım yanıma sızı yanlız bırakmayacagım

ececiğim önemlı degıl INSALLAH DUALARIN KABUL OLUR.USANMADAN OKU TAMAM MI CNM UZUN SURUYOR AMA INSAN O İSTEKLE OKUYOR...

evet ece'cim 1 fatiha 100 inşirah duası, sagol tatlım cok canım sıkıldı, napalım ne zaman kısmetse o zaman olur..

[

evet ece'cim 1 fatiha 100 inşirah duası, sagol tatlım cok canım sıkıldı, napalım ne zaman kısmetse o zaman olur..

bap sakın uzulma cnm hayırlısı dıye dua et cnm her akşam.ben oyle ettım yawrum gıttı demek hayrlısı degılmıs ALLAHIM ILERDE UZULMEYECEGIMIZ YAWRULAR NASIP ETSIN BIZE,HAYIRLI ZAMANDA...

ece gunaydın...gece cıktınız bız tugba66 ıle face ten dewam ettık 4e dek...dertleştık
evet canım çıkmam gerekiyordu çok uykum vardı ama bi türlü kopamıyorum sizden işte 1 yıldır burdayım ama 1 gün bile giremesem çok özlüyorum burasını
ececiğim önemlı degıl INSALLAH DUALARIN KABUL OLUR.USANMADAN OKU TAMAM MI CNM UZUN SURUYOR AMA INSAN O İSTEKLE OKUYOR...
okuyacağım helebi eşim dönsün ondan sonra okuyacağım inş birsürü dua biriktirdim bura inş allahım yardımederde yaralarımı sarmak için hayırlı bi evlat nasip eder artıkın bunalımlardayım

evet canım allah hayırlısını geriden versin ama fazlada beklermesin inş

bap sakın uzulma cnm hayırlısı dıye dua et cnm her akşam.ben oyle ettım yawrum gıttı demek hayrlısı degılmıs ALLAHIM ILERDE UZULMEYECEGIMIZ YAWRULAR NASIP ETSIN BIZE,HAYIRLI ZAMANDA...

sagol canım öyle tabi hayırlısı, valla okudugum dualar burdan medineye yol olur, töbe yarabbim, valla olursa olur olmazsa da olmaz üzmeyeceğim kendimi artık, cocuk düşünmekten hayatı kendimize zehir ediyoruz, takmıcam hayatıma bakıcam..

iyi olmuş canım gez biraz kafanı dağıt inş evde durdukca daha çok bunalım takılıyo işte çok zor allah yardımcın olsun canım ner ne kadar zaman herşeyin ilacı deselerde olmuyo ama en azından acını hafifletmeye calış güzelim allah büyük birdaha nasip eder inş hepimize

canım çok doğru düşünüyorsun ahyatımıza bakalım zaten allahım ne zaman hayırlı bulursa o zaman gönderir inş bebişlerimizi

canım çok doğru düşünüyorsun ahyatımıza bakalım zaten allahım ne zaman hayırlı bulursa o zaman gönderir inş bebişlerimizi

öyle tbi canım benim, biz böyle yaptıkcada bebiş falan olmayacak.. düsünmemek rahat olmak lazım sanırım..

güle güle canım görüsürüz..

amın cnm amın.bakalım ıyı olurum belkı sewdıgım ınasanlar da war konussam ıyı gelır belkı sana kolay gelsın cnmm

ewet cnm oyle dusun ben cok gırmıyordum onceden ne kadarlık ewlısın sen? butun testlerınızı yapturdınız mı esınızle?

kızlar sitede bunu gördüm dikkat edelim lütfen

(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

ewet cnm oyle dusun ben cok gırmıyordum onceden ne kadarlık ewlısın sen? butun testlerınızı yapturdınız mı esınızle?

Banamı sordun swc :)) bana sorduysan 20 aylık evliyiz, 8 aydır bebiş için ugrasıyoruz, daha test falan yaptırmadık, dr 1 yıl olsun ondan sonra dedi, ultrasonda baktıgında sende bi sorun yok dedi suan için, eşimden spermogrom istedi onuda bu hafta sonu yaptırıcaz, bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…