CNM BANA DA Oyle dedıler dr umda aynen oyle soyledı umıdımızı yıtırmeyelım...cok arkadasım war boyle olup 2-3 ay sonra hamıle kalanlar.ALLAHIM GONLUMUZE GORE WERSINcanım orasıda öle allah bilir bebişlerimiz nasıl olacak
canım benimde akrabam var oda sadece dışına boşulmış eşi öle bile hamiş olmuş birazda allahım yazdıysa öle oluyo ne yapalım bizde bekliycez bakalım ne olacak inş olur benim de yani düşük olduğundan hemen kalırsın diyorlar ya bilmiyorum artıkın
evet canım ankaradayım mamak ta oturuyorum ben senin bebişler nasıl
bncuğum inşallah sınavın güzel geçer ayılar kış uykuusndan uyanıyolar bebeiş yollasınlar herkese
canım hamile kaldığımda ilk ay benim karnımda çok ağrımıştı inşallah sendede öyledir
slm canım nasıl oldun ağrıların varmış umarım yerleşmiştirde onun için ağrıyodur adet günün ne zamandı listede göremedim
kolay gelsin temizlikte yapmışsın güle güle kirlet
tosticim gerçi herkes demiş ama iyiki dış gebelik değilmiş inşallah bundan sonraki güzel gelir tümüyle seninle olur
kız ece niye sen kayif yapamıyon bakım ne işin var
ya hep sen gezecek değilsin ya azcık ta evinde otur misafir gelsin
pelincim napıyon bitmedimi senin zaman çalışmalara başlamak için
cici geldin demek balıklar nerde kaldı tutamadın demi bizi aç bıraktın iyiki seni beklemeden yemişiz
kardeloş napıyon kız konuşamıyoz çoktandır özlettin kendini
tabi canım arkadaşlar demiş zaten kapımız herkese açık buyur gel inşallah kısa zamanda hamiş kalırsında seviniriz
garipcim daha bitmedimi taşınma işin çabucak biter inşallah
bakıyomda sende habire bahane buluyon yok gökçe ağlıyo yok uyumuyo yok kilo veremedim şimdi gelip döverdim ama hamileyim yorulurum ebrara diyimde o dövsün bari bak daha dün gibi hatırlıyom doğum yaptım diye pozitif ol ilerde büyüyünce sana yardım edecek merak etme kilonuda verirsin
derdacım sende bizim aklımızdasın canım arada gel iyiyim de yeter bize
elixsir kız sende amma çürük çıktın be habire hasta oluyon yakında kocişin kapıya koyacak bak iyileş
hadi bakalım zayıfla nasıl olsa bebiş gelince gene kilo alacan sen yap diyeti ama kilo verirken fazla ver ilerde alacan ya o bakımdan
bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.ama ama hiç aşılamadan bahsetmemişin,son durumun ne kiiii
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim
cnm gelemedim eşim evdeydii
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun
bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk
egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık
ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz
aleykum selam canim,benim sadece sol bacaklarimi bukerek yan oturdugumda oluyor canim,onun disinda ayagimi bukmesem bir sorunum yok yani.peki sen ameliyat oldunmi canim?beni bilgilendirisen bu konuda cok memnun olurum,bende fitiktan korkuyorum:18:
canim benim,yazilarin bana umut oldu inan,rabbim bebegini hayirli evlat eylesin
cok sagolasin canim,allah razi olsun
sagolasin ebrarcim,bende bilmiyorum,gittigim doktorun biri % 100 fitik bir digeri ise fitik degil dedi:26:fitik olamadigi söyleyen doktor,fitik bacaga vurar bacak agrisi ve farkli belirtiler verir dedi,ki bunlar sizde yok dedi..gecmiyorda sanirim,bir doktara gitsem iyi olacak
insallah hayirlisi olsun hakkinda canim,
canim hersey allahin taktiri,allah dilemedikten sonra yumurtalama gununde birlikte olsan bile olmayaninca olmaz..onun icin bence sen bu tur sIkintilar ile kendini bosa yipratma
hosgeldin kayracim,merak ettik seni,herseyin yolunda olmasina ve iyi olmana sevindim
bende bilmiyorum canim,ve kendi agrilarimdan dolayi fitiktan supheleniyorum,insallah suphelerim dogru cikmaz..bende arastiriyorum,ama cok bir bilgiye sahip degilim
canim uzulme,bende bugun esimle bir suru alisveris merkezi gezdim,bende kendime uygun hic birsey bulamadimgökce buyusun,kilolarda gider merak etme
gecmis olsun canim,simdi daha iyisindir insallah:26:
banucum demek hala netin olmadi,insallah en yakin zamanda sorunun hallolur ve aramizda olursun,iyi bak kendine
dualarina gönulden amiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum derdanurcum
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
egal nasıl gidiyor cnm
cicişşim karşılasamadık
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
ne kusura canım ya olur bendee bazen öle yapıyorumcanım ölesine dedim kız
canım değiştirceğim senin için rahat etsin diye ok canım ya öle sine dedim saat 1 e kadar bekledim gelmedi bende yattım taa sabah 10 a doğru gelmiş sinir oldum ya
ah canım inş gelir adetin ya kendiliğindende olmaması çok kötü ya canım çok gecmiş olsun ya inş gecer artık
canım ya bebişini benim içinde öp çok tatlıdır şimdi o ay yanaklarını ısırasım geldi
inş başka bişi değildirde hamişsindir ben hamiş ken banada öle oluoyrdu ama benim iki tarafımada giriyordu
canım bebeiş büyür sen kiloları takma kafana o mağzadaki kişinin dediğini filan sen dünyanın en güzel en kıymetli şeyine sahipsin boş ver
inş canım benim koçiş gelince olur inş eğer ilki gibi bekletmezse inşşşşşşşşşşşşşşş
inş canım cümlemize
ay canım ya bende nerde acaba diyorun sana gecmiş olsun tatlım ya kıyamam sana
canım ya seni çok merak ettik seni çok özledim ya
canım ya işin bitsinde artık aramıza katıl bir an önce
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
egal nasıl gidiyor cnm
cicişşim karşılasamadık
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
sağolun kıslar bugun daha iyiyim cok şükürrbuarada İKSİRİM geçmiş olsun canım yinemi ağrıların tuttu allahım şifa versin canım alıntılardan okudum inanki geçmişe dönemiyorum pc yüzünden bende böyle yazıyım dedim
BANUMDA uğramış kuzu yapılsın artık ya özledik seni bide yazmamışsın aşılama oldunmu ne oldu merakla haber bekliyoruz senden .
DERDAM sende uğramışsın kuzum iyi olmana sevindim duaların içinde çok saol sende bizim aklımızdasın
LAGRİMA uğramamış yaa naaptı acaba onuda merak ettim doktora gidecekti
BİRSOŞ geziyom bacım sende takıl bana hayatını yaşa napıyım evde vakit geçmiyoki uğraşıcak bi evladımız olmadığından atıyoruz kendimizi canım
evet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...
selam canım hoşgeldin..amin diyeyim önce...neden çok kötü günler hayırdır?
..ALLAHIM bu acıyı kımseye yaşatmasın.25 mart cuma günü rutin kontrolumuz için randewulaştık dr umuza gittik.çok heyecanlıydık.13 hafta 1 günlüktü.2lı tarama testı yapılacaktı.dr um tarttı benı supersın boyle dewam et dedı.cinsıyetını gorebılırız sanırım dedı.kol ve bacaklarını da görecektik gelişimi tamamlanmıştı bize göre.sedyeye yattım ultrasonla incelemeye başladı dr um benım de gözüm ekrandaydı.ben de birsey göremıyordum.bebegımı normal ınsan seklınde gormeyı beklıyordum cunku..anlamıkştım bırseyhlerın ters gittiğini.dr zorlanarak ''eveeet bugün size üzücü haber vereceğim maalesef bebeğin kalbi durmuş'' dedi!!!!!!!!! yıkılmıştım şok olduk eşimle.emin misiniz tekrar bakın dedim.ne kadar baksak da sonuç değişmeyecekti.ağlamaya başladım inanmıyordum.3 gün oldu fakat hala keşke bu bır kabus olsa da uyansam dıyorum.ama değil işte.ctesi kürtajla aldılar bebeğimi.bebeğim bıze göre 13 haftalıktı fakat içimde 25 gün önce 9 bucuk haftalıkken kalbı durmus.gelişememiş ondan dolayı dedı dr.dedim ben mı dıkkat edemedım koruyamadım yawrumu.asla boyle dusunme ne anne ne de babayla ılgılı degıl bebğin dunyaya gelmek ıstemedı dedı.patolojıye gönderildi ama drum gönderılıyor fakat bırsey cıkmaz dedı ılk gebelıkte.ctesı kontrolum war sonuc ozaman alacagız.benım ılk yawrumdu 1 yıl 4 aylık ewlıyken hamıle kalmıstım.hormonlarımda sorunum oldugu ıcın klomen kullanıp 3 ayında hamıle kalmıştım havalara uçmuştuk eşim ağlamıştı sewınçten...ilk yawrumdu melek oldu ='(((( ben ümidimi kesmemeye çalışıyorum.daha cok yenı eşim işe gıtmeyecek 1 hafta yanımda olmak ıcın fakat onu gorunce daha da huzunlenıyorum.o benden daha cok sewınclıydı çünkü.ben de senin gibi korkuyorum sonrakılerde de böyle olursa dıye isyan etmıyorum asla! dua etmekten başka bırsey gelmez elımden...
olumlu düşünelım arkadaslar benım cok yenı ama atlatmalıyım sağlığıma dıkkat etmelıyım ki ılerdekı yawruma saglıkla hamıle kalayım kanmam ertesı gunu oldu sadece.dr umuz 5 hafta sonra adet olacagımı bu 1 ay korunmamızı o adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.kısmet ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE.DUA EDELIM BOL BOL.ALLAH ISTEDI BUNU BEN HER AKŞAM HAYIRLI EWLAT WER ALLAHIM DIYORDUM BELKI DE HAYIRLI DEGILDI.ALLAHIM BANA ACIDI.sakın karamsar olmyın iyi düşünürsek ıyı olacak goreceksınız ...ben su an kotuyum ama zaman herseyın ılacı.hep umudum war 13-4 ay ıcınde yıne olacak dıye.ve bu kez yawrum coksaglıklı büyüyecek .İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN!
ınsallah klomene bıle gerek kalmadan adet olurum 1 ay sonra we yıne calısmalara baslarız kızlar tavsıyem ben çalışmalarımı adetımın 13 gununden ıtıbaren yaptım.belımın altına yastık koydum sabaha dek oyle yattım abdest lazım ewet ama hersey bebiş için işte ve ayaklarımı dıkıp 15 dakıka kadar durdum.ve bır arkadasımdan duydum calışmadan once 1 er turk kahvesı ıcın esınızle spermlerı harekete gecırıyormuşşş.ALLAH HEPINIZE WERSIN.
ayy cnm yaa geçmiş olsun ALLAH sabır versin
kıslarr nasılsınızz hepinize güzel bir gün diliyorumm
canım banamı dedin eğer bana dediysen ben 3 yılı gecti evleneli doktora gitmedim daha doğrusu eşim gidelim dedi ama ben kötü sonuç çıkar korkusu ile gidemiyordum en sonunda karar verdim gittik o zaman zaten hamişmişim yani teste gerek kalmadı yaptırmadıık hiç test
as canım hsg nasılsın kolay gelsin ben de iş yapıyorum dayanamıyorum gelip giyorum işteselam kızlar,nasılsınız.geçmişteyim gelcem birazdan.çookk yorgunum temizlik yapıyodum dayanamadım bi gireyim dedim silicem daha evi.
arkadaslar bilginiz olsun diye yazıyorum, eniştemin yiğeni adet olmuyor ve dr a gidiyor 3 aylık hamile oldugunu ögreniyor meğerse hamileyken 2 ay üst üstte adet olmuş artık 3. ayında olmamıs, dr 3 aylık hamilesin deyince sok olmuşlar 2 kere üstüne görmüş :)) hamileliğini sadece 6 ay yasayabildi garibim :)))
ay ne güzel kısada olsa çok güzel allahım onlara bağışlasın inş
öle tabi cnım allah büyük bizede bir yol gösterecek inşCNM BANA DA Oyle dedıler dr umda aynen oyle soyledı umıdımızı yıtırmeyelım...cok arkadasım war boyle olup 2-3 ay sonra hamıle kalanlar.ALLAHIM GONLUMUZE GORE WERSIN
valla hemen almış ve kızı var oda hamiş olduğunu öğrenin ce sasırmışdısına bosalmıs ve hamile kalmıs :S masallah hortum gibi cekmiş demekki :)))) tey allam hayırlısı olsun, insallah olur tatlım ya en kısa zaman da
swcprlk ece hamile değil, hamileymiş bebeğini kaybetmiş ..
alla alla banada erken daha dedi 1 yıl olsun ondan sonra baslarız dedi :S neyse zaten esimin sonuclarını alınca bide benim regl bitince yine gideceğiz, ne gerekiyorsa yapın dicem :)
ece ,bap ve dıger arkadaslar ben bu sıteye alışamadım yenıyım ozel mesaj da gonderemıyorum face ısmımı werıyım ekleyın benı bazı arkadaslarla ordan gorusuyoruz malum face hep acık oluyor..hem hızlı yazısabılıyoruz hem burdan hem ordan dewam ederız ne dersınız????
ay ne güzel yaöyle valla dogdu bile bebek 2 aylık oldu :))
ece ,bap ve dıger arkadaslar ben bu sıteye alışamadım yenıyım ozel mesaj da gonderemıyorum face ısmımı werıyım ekleyın benı bazı arkadaslarla ordan gorusuyoruz malum face hep acık oluyor..hem hızlı yazısabılıyoruz hem burdan hem ordan dewam ederız ne dersınız????
canım dr dan dra değişiyor sanırım bakalım seni hayırlısıyla hamiş yapsında sorun neyse çözsün gerisi önemli değil
amin canım insallah,
selamın aleyküm kızlar nasılsınız
selamın aleyküm kızlar nasılsınız
aleyküm selam iyiyiz sanırım
as canım iyi şükür sen nasıl sın
selam canım,allah iyilik versin.regl olabilmekte sağlıklı olduğunun işaretidir canım.boş yere gecikmesinden iyidir sanırım.ben öyle düşünürüm yani bebiş yoksa regl de gününde gelsin.saolasın kalkabilirsem evş silicem.ve çok acıktım 7 de ettiğim kahvaltıyla duruyom ..Selam Selina iyi diyelim iyi olalım adetime 6 gün varken regl oldum sinirler had safhada :)) sen nasılsın? kolay gelsin :)
canım isim yaz sorarken o zaman karışmaz canım ben hamiş değilmim artık düşük yaptım 2 buçuk aylık iken o yüzden inş düşüğün ardından bi daha kalabilirim allahım nasip eder inş öle ne kötü durumda olan lar var allah sabır versincnm yanlış bır soru soruyorsam eger ozur dılerım sen sımdı hamılemısın???demek kı sorun yokmus kı hamıle kalmıssın sukretmelıyız bu durumlara nelerını okudum genc yasta rahmını aldıranlar,v.s...
onların umudu hiç yok rabbım bızı korusun onlara da sabır wersın her zaman hayırlısı!
canım ayarlarını deiştir sadece arkadaşların görebilsin. yukarda albümler yazan yere herkes girince koyulan resimleri görebilir.hatta üye olmayan bile görebilir sanırım.bişi sorucam hiç tanımadıgım insanlar fotograf albümüme yorum yapıyor, nasıl görüyolarki , aynı topikte bile değiliz o kişilerle :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?