Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

CNM BANA DA Oyle dedıler dr umda aynen oyle soyledı umıdımızı yıtırmeyelım...cok arkadasım war boyle olup 2-3 ay sonra hamıle kalanlar.ALLAHIM GONLUMUZE GORE WERSIN

bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.
napcaz bu ağrıları bilmem ki

derinim sen aç,peşinede ben açcem cano,senden cesaret alcam ona göre.
hayırlısıyla olur inşallah

inşallah.

ben buralardayımda,emrecik sana pek izin vermiyo ki,teyzeleriyle buluşasın.[/QUOTE]

sogalasin canim,allah razi olsun.

canim senin adina cok sevindim,insallah hersey ümit ettigin gibi olur ve acabilirsin dukkanini

canim benim hayirlisi olsun hakkinda,insallah bebis vardir,onun agrilaridir

sende bendensin desene,hadi bakalim hayirli olsun diyetin sporun

bitmedi canim ya,bu nisan sonu tasinacagiz nasip olursa insallah,dunya isi hic bitmiyor canim ya,rabbim saglik sihhat versin de,gerisi olur gider

aleykum selam kardelencim,sagol canim,allah razi olsun..yok canim yaa,keske öyle olsa.aylardir ayni sorunu yasiyorum cunku..sol tarafima bacaklarimi bukerek yan oturdugumda(namaz oturusu gibi)bir batar oluyor,ayaklarimi bukmedigimde sorun yok.:26:bende anlayamadim artik..rabbim herkese saglik sihhat versin tatlim[/QUOTE]

ne kusura canım ya olur bendee bazen öle yapıyorum

slm canım nasılsın neler yapıyorsun

olsun tatlım ya zaten erkenden gitti elektirikler bende sinir oldum ya hiç sevmem elektiriklerin olmadığında

kıyamam ben sana canım benim ya inş hamişsindirde ondan ağrıyordur bendede olmuştu kasık ağrısı çok zor oluyor ya off hamişlikten oluyordur inş

ah canım ya geçmiyormu gecmiş olsun

ah canım çok zorluyor demi ağrısı

canım eğer hamişlikten değilse yani adet olursan intihaplanma olmasın canım

canım benim koçiş olsa bizde keyif ypardık ama olmadığı için kayınnanın yasaan tısına uyuyorum mecburen ondan

canım tuvalete gidince akar ilişkiye girmeden önce tuvalete gir o zaman gelmez belki tuvaletin[/QUOTE]

sağolun kıslar bugun daha iyiyim cok şükürr

cnm yanlış bır soru soruyorsam eger ozur dılerım sen sımdı hamılemısın???demek kı sorun yokmus kı hamıle kalmıssın sukretmelıyız bu durumlara nelerını okudum genc yasta rahmını aldıranlar,v.s...
onların umudu hiç yok rabbım bızı korusun onlara da sabır wersın her zaman hayırlısı![/QUOTE]
canım isim yaz sorarken o zaman karışmaz canım ben hamiş değilmim artık düşük yaptım 2 buçuk aylık iken o yüzden inş düşüğün ardından bi daha kalabilirim allahım nasip eder inş öle ne kötü durumda olan lar var allah sabır versin
selam kızlar,nasılsınız.geçmişteyim gelcem birazdan.çookk yorgunum temizlik yapıyodum dayanamadım bi gireyim dedim silicem daha evi.
as canım hsg nasılsın kolay gelsin ben de iş yapıyorum dayanamıyorum gelip giyorum işte

ay ne güzel kısada olsa çok güzel allahım onlara bağışlasın inş

bişi sorucam hiç tanımadıgım insanlar fotograf albümüme yorum yapıyor, nasıl görüyolarki , aynı topikte bile değiliz o kişilerle :S

ayy cnm yaa geçmiş olsun ALLAH sabır versin
kıslarr nasılsınızz hepinize güzel bir gün diliyorumm

elıxsir cok tesekkur ederım...sana da guzel gunler dılerım

ece ,bap ve dıger arkadaslar ben bu sıteye alışamadım yenıyım ozel mesaj da gonderemıyorum face ısmımı werıyım ekleyın benı bazı arkadaslarla ordan gorusuyoruz malum face hep acık oluyor..hem hızlı yazısabılıyoruz hem burdan hem ordan dewam ederız ne dersınız????

CNM BANA DA Oyle dedıler dr umda aynen oyle soyledı umıdımızı yıtırmeyelım...cok arkadasım war boyle olup 2-3 ay sonra hamıle kalanlar.ALLAHIM GONLUMUZE GORE WERSIN
öle tabi cnım allah büyük bizede bir yol gösterecek inş
dısına bosalmıs ve hamile kalmıs :S masallah hortum gibi cekmiş demekki :)))) tey allam hayırlısı olsun, insallah olur tatlım ya en kısa zaman da
valla hemen almış ve kızı var oda hamiş olduğunu öğrenin ce sasırmış
swcprlk ece hamile değil, hamileymiş bebeğini kaybetmiş ..

benım gıbı
ALLAH SABIRLAR WERSIN INSALLAH KISA ZAMANDA KAVUSUR YENIO YAWRUSUNA...[/QUOTE]
canım dün aksam sana yazdım sen uzun uzun anlatmışsın yasadıklarını bende sana yazdım ama görmedin sanırım sağol canım benim inş
alla alla banada erken daha dedi 1 yıl olsun ondan sonra baslarız dedi :S neyse zaten esimin sonuclarını alınca bide benim regl bitince yine gideceğiz, ne gerekiyorsa yapın dicem :)

canım dr dan dra değişiyor sanırım bakalım seni hayırlısıyla hamiş yapsında sorun neyse çözsün gerisi önemli değil

burcu kupik paralı eklemek isteyen ekleyebilir

öyle valla dogdu bile bebek 2 aylık oldu :))
ay ne güzel ya

canım benim feca yok eşim kullandırmıyo biraz kıskancız da

elexir hsg canım nasılsın

Selam Selina iyi diyelim iyi olalım adetime 6 gün varken regl oldum sinirler had safhada :)) sen nasılsın? kolay gelsin :)
selam canım,allah iyilik versin.regl olabilmekte sağlıklı olduğunun işaretidir canım.boş yere gecikmesinden iyidir sanırım.ben öyle düşünürüm yani bebiş yoksa regl de gününde gelsin.saolasın kalkabilirsem evş silicem.ve çok acıktım 7 de ettiğim kahvaltıyla duruyom ..
canım isim yaz sorarken o zaman karışmaz canım ben hamiş değilmim artık düşük yaptım 2 buçuk aylık iken o yüzden inş düşüğün ardından bi daha kalabilirim allahım nasip eder inş öle ne kötü durumda olan lar var allah sabır versin

as canım hsg nasılsın kolay gelsin ben de iş yapıyorum dayanamıyorum gelip giyorum işte

ay ne güzel kısada olsa çok güzel allahım onlara bağışlasın inş[/QUOTE]
hoşbulduk canım.iyiyim bende çok şükür.yoruldum sadece bitirsem rahat etcem.sana da kolay gelsin canemm.
bişi sorucam hiç tanımadıgım insanlar fotograf albümüme yorum yapıyor, nasıl görüyolarki , aynı topikte bile değiliz o kişilerle :S
canım ayarlarını deiştir sadece arkadaşların görebilsin. yukarda albümler yazan yere herkes girince koyulan resimleri görebilir.hatta üye olmayan bile görebilir sanırım.

kardelen bhrım sende hoşgeldin canım.nasılsın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…