Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bana artık bunlar boş geliyor ececim amannn annelerimiz döneminde bunlar mı vardı, ovulasyon diye bişimi biliyolardı, keske bizde bilmeseydik hersey daha kolay olurdu bence

öyle tbi canım benim, biz böyle yaptıkcada bebiş falan olmayacak.. düsünmemek rahat olmak lazım sanırım..

güle güle canım görüsürüz..
evet canım olmuyo bende 7 olmadı 8 ay olmayacak diye doktora gittik o zaman hamiş mişim meğer o ay hiç düşünmemiştim desem yeridir o zamnan olmuştu inş bi daha olur
amın cnm amın.bakalım ıyı olurum belkı sewdıgım ınasanlar da war konussam ıyı gelır belkı sana kolay gelsın cnmm
iyi gelir canım kafan dağilsa bile yeter sana emin ol bide söyle onlara fazla konuşmasınlar bu konuyu seni üzmesinler
ewet cnm oyle dusun ben cok gırmıyordum onceden ne kadarlık ewlısın sen? butun testlerınızı yapturdınız mı esınızle?

canım banamı dedin eğer bana dediysen ben 3 yılı gecti evleneli doktora gitmedim daha doğrusu eşim gidelim dedi ama ben kötü sonuç çıkar korkusu ile gidemiyordum en sonunda karar verdim gittik o zaman zaten hamişmişim yani teste gerek kalmadı yaptırmadıık hiç test

canım senin dr neden erken dedi acaba benim dr neden erken gelmedin dedi allah allh dr dan dr a değişiyo sanırsam

ewet cnm sana sordum daha azmıs cnm korunmamanız olur rabbım nasıp etsın ben de 1 yıl korunmadım olmadı oyle gıttım fkt benım adetım de duzensızdı.klomenle 3.ay kaldım adetın duzenlıyse ve esının degerı normal cıkarsa hıc endıslenme cnm demk zamnı warmıs daha dıye düşün

bana artık bunlar boş geliyor ececim amannn annelerimiz döneminde bunlar mı vardı, ovulasyon diye bişimi biliyolardı, keske bizde bilmeseydik hersey daha kolay olurdu bence

ölede canım işte benimki bi ümit bellimi olur bide şimdi herrsey hormonlu katkılı o zamanlar bunlarda yok tu canım

canım senin dr neden erken dedi acaba benim dr neden erken gelmedin dedi allah allh dr dan dr a değişiyo sanırsam

canım evlilik süresi önemli değil korunmadan ilişkiye girme süresi önemli biz 8 ay korunmadık 1 yıl korunmadan ilişkiye girip te cocuk olmazsa o zaman arastırılıyormus, yaşımıda biliyor ama dr um prof cok iyi egitimler almış bir dr he demekten baska bişi yapamadık :) işte bi esimden sperm sayımı istedi onuda bu hafta sonu yaptırıyoruz..

sen 3 yıl boyuncamı korunmadın ?

bap
cnm burdakı kızların ve bızım ıcın ayların onemını bılıyorsun ben 1 yıl dıyorum fakat dr a ewlılıgımın 9 ya da 10. ayında gıtmıstım dr a 1 sene dedım=) yoksa 1 yıl dolsun dıyorlar adetım de duzensız oldugu ıcın bır an once gıdeyım dedım nerdensınız bılmıyorum ama ben ıstdanım we dr umdan cok memnunum tavsıye uzerıne gıttım.ıyı kı de gıtmısım...1 yıl deyın cnm 1 yıla yakın zamandaysanız eger.bırkac ay beklemek bızlere zor =((

ölede canım işte benimki bi ümit bellimi olur bide şimdi herrsey hormonlu katkılı o zamanlar bunlarda yok tu canım

e orası öyle tabi yediğimiz içtigimiz her seyde bi katkı maddesi var cocuk olsa bile ne kadar saglıklı olcak orasıda mechul, ya patır patır hamile kalanlara sok oluyorum bizim bi aile dostumuz kadın 41 yasında kazayla hamile kaldı 3. cocuguna kocası bile sok olmuştu nasıl oldu diye, bide bu kadın öyle bele yastık koymakmış, yok yarım saat yatmakmıs falan hiç öyle seyler de yapmamıs her ilişki sonrası kosa kosa yıkanmaya gidiyormuş ilginç :)))

yok canım ben 2 yıl 2 ay korundum ve 7 8 ay bekledik ondan dedim

canım banamı dedin eğer bana dediysen ben 3 yılı gecti evleneli doktora gitmedim daha doğrusu eşim gidelim dedi ama ben kötü sonuç çıkar korkusu ile gidemiyordum en sonunda karar verdim gittik o zaman zaten hamişmişim yani teste gerek kalmadı yaptırmadıık hiç test[/QUOTE]

cnm yanlış bır soru soruyorsam eger ozur dılerım sen sımdı hamılemısın???demek kı sorun yokmus kı hamıle kalmıssın sukretmelıyız bu durumlara nelerını okudum genc yasta rahmını aldıranlar,v.s...
onların umudu hiç yok rabbım bızı korusun onlara da sabır wersın her zaman hayırlısı!

selam kızlar,nasılsınız.geçmişteyim gelcem birazdan.çookk yorgunum temizlik yapıyodum dayanamadım bi gireyim dedim silicem daha evi.

arkadaslar bilginiz olsun diye yazıyorum, eniştemin yiğeni adet olmuyor ve dr a gidiyor 3 aylık hamile oldugunu ögreniyor meğerse hamileyken 2 ay üst üstte adet olmuş artık 3. ayında olmamıs, dr 3 aylık hamilesin deyince sok olmuşlar 2 kere üstüne görmüş :)) hamileliğini sadece 6 ay yasayabildi garibim :)))

canım orasıda öle allah bilir bebişlerimiz nasıl olacak
canım benimde akrabam var oda sadece dışına boşulmış eşi öle bile hamiş olmuş birazda allahım yazdıysa öle oluyo ne yapalım bizde bekliycez bakalım ne olacak inş olur benim de yani düşük olduğundan hemen kalırsın diyorlar ya bilmiyorum artıkın

cnm yanlış bır soru soruyorsam eger ozur dılerım sen sımdı hamılemısın???demek kı sorun yokmus kı hamıle kalmıssın sukretmelıyız bu durumlara nelerını okudum genc yasta rahmını aldıranlar,v.s...
onların umudu hiç yok rabbım bızı korusun onlara da sabır wersın her zaman hayırlısı![/QUOTE]

swcprlk ece hamile değil, hamileymiş bebeğini kaybetmiş ..

aa ne guzel yaaa.aslında boyle olması daha guzel sakınan göze çöp batarmıs.ben sakınmadım düşmedı ama kalp durması kısmet degılmıs yawruma kavusmak.ama hamıle kalındıgında mewsımı olmayan meyve sebze yemeyelım arkadaslar.ben 3 ay yasadım hamılelıgımı domates yemedım malum domateslerın durumu yaza rahat donemımde yerım bol bol meywe sebze dedım ama olmadı=((
ınsallah 1 ay korunduktan sonra yawrum olur yıne de yazın ona taze taze sebzeler yedırırım...

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

swcprlk ece hamile değil, hamileymiş bebeğini kaybetmiş ..[/QUOTE]

benım gıbı
ALLAH SABIRLAR WERSIN INSALLAH KISA ZAMANDA KAVUSUR YENIO YAWRUSUNA...

dısına bosalmıs ve hamile kalmıs :S masallah hortum gibi cekmiş demekki :)))) tey allam hayırlısı olsun, insallah olur tatlım ya en kısa zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…