kızlar sitede bunu gördüm dikkat edelim lütfen
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
evet canım olmuyo bende 7 olmadı 8 ay olmayacak diye doktora gittik o zaman hamiş mişim meğer o ay hiç düşünmemiştim desem yeridir o zamnan olmuştu inş bi daha oluröyle tbi canım benim, biz böyle yaptıkcada bebiş falan olmayacak.. düsünmemek rahat olmak lazım sanırım..
güle güle canım görüsürüz..
iyi gelir canım kafan dağilsa bile yeter sana emin ol bide söyle onlara fazla konuşmasınlar bu konuyu seni üzmesinleramın cnm amın.bakalım ıyı olurum belkı sewdıgım ınasanlar da war konussam ıyı gelır belkı sana kolay gelsın cnmm
ewet cnm oyle dusun ben cok gırmıyordum onceden ne kadarlık ewlısın sen? butun testlerınızı yapturdınız mı esınızle?
Banamı sordun swc :)) bana sorduysan 20 aylık evliyiz, 8 aydır bebiş için ugrasıyoruz, daha test falan yaptırmadık, dr 1 yıl olsun ondan sonra dedi, ultrasonda baktıgında sende bi sorun yok dedi suan için, eşimden spermogrom istedi onuda bu hafta sonu yaptırıcaz, bakalım hayırlısı..
Banamı sordun swc :)) bana sorduysan 20 aylık evliyiz, 8 aydır bebiş için ugrasıyoruz, daha test falan yaptırmadık, dr 1 yıl olsun ondan sonra dedi, ultrasonda baktıgında sende bi sorun yok dedi suan için, eşimden spermogrom istedi onuda bu hafta sonu yaptırıcaz, bakalım hayırlısı..
bana artık bunlar boş geliyor ececim amannn annelerimiz döneminde bunlar mı vardı, ovulasyon diye bişimi biliyolardı, keske bizde bilmeseydik hersey daha kolay olurdu bence
canım senin dr neden erken dedi acaba benim dr neden erken gelmedin dedi allah allh dr dan dr a değişiyo sanırsam
ölede canım işte benimki bi ümit bellimi olur bide şimdi herrsey hormonlu katkılı o zamanlar bunlarda yok tu canım
canım evlilik süresi önemli değil korunmadan ilişkiye girme süresi önemli biz 8 ay korunmadık 1 yıl korunmadan ilişkiye girip te cocuk olmazsa o zaman arastırılıyormus, yaşımıda biliyor ama dr um prof cok iyi egitimler almış bir dr he demekten baska bişi yapamadık :) işte bi esimden sperm sayımı istedi onuda bu hafta sonu yaptırıyoruz..
sen 3 yıl boyuncamı korunmadın ?
selam kızlar,nasılsınız.geçmişteyim gelcem birazdan.çookk yorgunum temizlik yapıyodum dayanamadım bi gireyim dedim silicem daha evi.
e orası öyle tabi yediğimiz içtigimiz her seyde bi katkı maddesi var cocuk olsa bile ne kadar saglıklı olcak orasıda mechul, ya patır patır hamile kalanlara sok oluyorum bizim bi aile dostumuz kadın 41 yasında kazayla hamile kaldı 3. cocuguna kocası bile sok olmuştu nasıl oldu diye, bide bu kadın öyle bele yastık koymakmış, yok yarım saat yatmakmıs falan hiç öyle seyler de yapmamıs her ilişki sonrası kosa kosa yıkanmaya gidiyormuş ilginç :)))
canım banamı dedin eğer bana dediysen ben 3 yılı gecti evleneli doktora gitmedim daha doğrusu eşim gidelim dedi ama ben kötü sonuç çıkar korkusu ile gidemiyordum en sonunda karar verdim gittik o zaman zaten hamişmişim yani teste gerek kalmadı yaptırmadıık hiç test
arkadaslar bilginiz olsun diye yazıyorum, eniştemin yiğeni adet olmuyor ve dr a gidiyor 3 aylık hamile oldugunu ögreniyor meğerse hamileyken 2 ay üst üstte adet olmuş artık 3. ayında olmamıs, dr 3 aylık hamilesin deyince sok olmuşlar 2 kere üstüne görmüş :)) hamileliğini sadece 6 ay yasayabildi garibim :)))
yok canım ben 2 yıl 2 ay korundum ve 7 8 ay bekledik ondan dedim
canım orasıda öle allah bilir bebişlerimiz nasıl olacak
canım benimde akrabam var oda sadece dışına boşulmış eşi öle bile hamiş olmuş birazda allahım yazdıysa öle oluyo ne yapalım bizde bekliycez bakalım ne olacak inş olur benim de yani düşük olduğundan hemen kalırsın diyorlar ya bilmiyorum artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?