Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

offff allahımmm cok gecmiş olsun allah sifasını versin, insanlar nasıl hastalıklarla ugrasıyor ben neye üzülüyorum yarabbim, nankörlük yaptıgımız baska bişi değil.. allah hayırlısı neyse onu versin al bak bebeği var tümor cıkmıs kötü huyluysa bebegi alıp ameliyat edeceklermiş, cok kötü oldum ...

cok haklısın saglıklıyım allahıma sükür, bişiler yemeden temizlik yapma tansiyonun düser :))

iyi olucaz hepimiz inşallah keyfin mi yok canım

keyfim yoktu ama düzeldim şimdi , reglime 6 gün varken geldi kırmızılar bu ay cok ümitliydim ama az önce boncuk diye bir arkadas varmıs onun basına geleni okuyunca fena oldum dert etmiyorum artık bebek meselesini, allah saglık sıhhat versin, önce ben ve eşim bizim saglıgımız, bizden daha önemli değil hiç bişi , biz cocuk için evlenmedik olursa olur olmazsa allah bilir , takmıcam artık aslaaa

idare ediyoruz canım neolsun:82:
amam iyi ol canım benim

sağol canım ya of hiçde bugün canım istemiyo havdan sanırım

kızlar ben çıkıyorum yoksa işlerim hiç bitmeyecek artıkın görüşmek üzere inş öpüldünüz nanaktan

selam kızlar...
benim 5 aylık gebeliğim 1 ay önce hidrosefali nedeniyle sonlandırıldı.. dün kontrole gittim herşey yolunda idi rahim falan toparlanmış tamamen dedi doktor ama daha çok yeni bizim için durum belki 4-5 ay sonra tekrar başlarız ama nasip kısmet tabi...bu süreçte sizlerle devam etmek istiyorum kendimi koyacak topik bulamadım boşlukta gezinip duruyor gibiyim...belki burda sizinle birlikte sohbet edip daha çabuk toparlarım kendimi psikolojik olarak...
tekrar merhaba....

Son düzenleme:

evet bende çok üzüldüm canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah herşeyin başı sağlık

canım aramıza hoşgeldin başın sağolsun meleğin cennette şimdi inşallah biraz tanıtırmısın kendini

orange merhaba ben de senın gıbıyım aynı sebep neydı tam olarak sonlandırılmasının bnm kısı kalp durması gelısememıs yawrum 9 bucuk aylıkken kalbı durmus 25 gun benle oyle yasamıs cınsıyet ogrenecegız derken bu durumu ogrendık..allah sabırlar wersın yakın zamnda ollur ınsallah cnm dr umuz bıze 1 ay korunma werdı sonra calısmalarta dewam

selam hoşgeldin, bence aradıgın topik burası :))cok gecmiş olsun allah biran önce sifa versin sana da , emin ol burda oldugun sürece toparlanırsın burda gercekten cok değerli insanlar, arkadaslar var.

hsg canım aramıza allah sabır versin çok kötü bi durum ne desek boş şimdi inş toparlanırsın canım yeniden hsg

orange cnm senı cok ıyı anlıyorum...hep aynı seyı soyluyorum ama face warsa benı kaydet oradan da dertlesırız acımız aynı=(((
face ısmım sevcan ümit parlak
ısteyenler ekleyebılırler...

kızalr ben kactım artık görüşrüz

boncuk arkadasımıza çok üzüldüm allah doğru karar vermesine yardımcı olsun inş

selam canım.öncelikle çok geçmiş olsun.rabbim bir daha acısını göstermesin.kimseye yaşatmasın böyle acı şeyler.inş kendini toparlayınca yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip olur canım.beni hatırladınmı bilmiyorum ama daha önce bi topikten hatırlıyorum ben seni.burayada hoşgeldin sefa getirdin bütün arkdaşlar sana destek oluruz.

istanbul anadolu yakasındayım ben, bende drumdan memnunum.. zaten 2. dr alternatifide var elimizde , bakalım, senin dr un hangi hastanede?

istanbul anadolu yakasındayım ben, bende drumdan memnunum.. zaten 2. dr alternatifide var elimizde , bakalım, senin dr un hangi hastanede?

cnm benım dr bahcelıewler medıcana da

slm arkadaşlar bnide aranıza alın ltfen kasım hamişlerindeydim 5 aydır birgin bu topiğe geleceğim aklıma gelmezdi ama hepimiz insanız we hayatımızda birçok imtihanlardan geçebiliyoruz
brz kndimi tanıtayım 25 yaşındayım we kasımda tek yumurta ikizlerime hamile olduğumu örenmiştim
dünyalar bzm olmuştu herşey çok gzl giderken 20. haftamda dr suyun fazlalaşıyo dikat etmemiz lazım dedi
we 1 hafta içinde gitgide arttı ilaçlar dinlenmek hiç fayda etmedi wee
18 mart günü hastaneye yatışım yapıldı bebeklerimin bnden kopacağı halaa aklıma gelmiyodu alttan sularımın akmasına rağmeen

akşam saat 9 gibi btn sularım boşaldı allahım o anı anlatmak bile zor geliyorr
btn suyum boşalınca bni hmn doğuma aldılar we sunii sancıyla meleklerimi bnden kopardılar
rabbim kmseye banada bidaha aynı acıları yaşatmasın
ama herşey allahtan deyip kaldığımız yerden hayata dwm ediyoruz yine yeniden kadığımız yerden dwm etmek için....
işte bnm hikayemde bu.. aranıza katılıp burdan dwm edebilmek istiyorum eğer bu sıcak topikte banada yer warsa...

hepinize tek tek ilginizden dolayı çok teşekkür ederim..eskişehirde yaşıyorum çalışıyorum..
Bebeiğimizin kafasında su birikmişti ve kafa çapı sürekli büyüordu ayrıca kafatasında incelme vardı.bunlara bağlı olarak (büyük bi ihtimalle)yarık damak ve dudak oluşmuştu ...doktorlar anne karnında bile yaşaması çok mümkün değil doğsa bile sürekli cihazlara bağlı olarak yaşar ki bu derecede ve sürekli ilerliyorken yaşaması münkün bile değil dediler..usg de herşey apaçık görünüyordu zaten..ve bize sonlandırmamızı söylediler düşündük ve karar verdik..çünkü çok zordu hareklerini hissettikçe onu kaybedeceğimi düşünmek çok zor geliyordu..ve 25.şubatta suni sancıyla normal doğum yaptım...
Oysa ne hayallerle gitmişti kontrole oğlumuzu görcektik..arkadaşlarda bizle irlikte geldiler görelim diye ama doktor birbir sayınca yıkıldım o sedyede..doktor sakinleşmemei bekledi ve açıkça herşeyi anlattı..ama dayanılacak gibi değildi...eşimde bende hıçkırıklara boğulduk..tüm ümidimiz tüm hayallerimiz belki son bulacaktı ve bulduda..çok acılar çektim hastanedeki 3 gün geçmek bilmedi 1 gün suni sancı çektim ama elim biran karnımdan kopamıyordu bebeğime dokunup onunla konuşuyordum..ama elden bişi gelmeyecekti...içimden kayıp çıktığı ana kadar o derece yıkılacağımı düşünememiştim ..içimdeydi ve benleydi ama kopup gitti şimdi düşünüp ona şarkılar söylüyorum dualar ediyorum ...ve annesinin onu çok sevdiğimi çok isted
iğimi bilmesini istiyorum..bunu bilsin yeter ve ahirette bizden kopmasın kavuşalım diye dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…