Canlarim lütfen dualarimizi esirgemeyelim...http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...-hadi-butun-dualarimiz-boncuk-icin-olsun.html
selam canım,allah iyilik versin.regl olabilmekte sağlıklı olduğunun işaretidir canım.boş yere gecikmesinden iyidir sanırım.ben öyle düşünürüm yani bebiş yoksa regl de gününde gelsin.saolasın kalkabilirsem evş silicem.ve çok acıktım 7 de ettiğim kahvaltıyla duruyorum
iyi olucaz hepimiz inşallah keyfin mi yok canım
amam iyi ol canım benimidare ediyoruz canım neolsun:82:
selam canım,allah iyilik versin.regl olabilmekte sağlıklı olduğunun işaretidir canım.boş yere gecikmesinden iyidir sanırım.ben öyle düşünürüm yani bebiş yoksa regl de gününde gelsin.saolasın kalkabilirsem evş silicem.ve çok acıktım 7 de ettiğim kahvaltıyla duruyom ..
hoşbulduk canım.iyiyim bende çok şükür.yoruldum sadece bitirsem rahat etcem.sana da kolay gelsin canemm.
canım ayarlarını deiştir sadece arkadaşların görebilsin. yukarda albümler yazan yere herkes girince koyulan resimleri görebilir.hatta üye olmayan bile görebilir sanırım.
kardelen bhrım sende hoşgeldin canım.nasılsın?
keyfim yoktu ama düzeldim şimdi , reglime 6 gün varken geldi kırmızılar bu ay cok ümitliydim ama az önce boncuk diye bir arkadas varmıs onun basına geleni okuyunca fena oldum dert etmiyorum artık bebek meselesini, allah saglık sıhhat versin, önce ben ve eşim bizim saglıgımız, bizden daha önemli değil hiç bişi , biz cocuk için evlenmedik olursa olur olmazsa allah bilir , takmıcam artık aslaaa
selam kızlar...
benim 5 aylık gebeliğim 1 ay önce hidrosefali nedeniyle sonlandırıldı..dün kontrole gittim herşey yolunda idi rahim falan toparlanmış tamamen dedi doktor ama daha çok yeni bizim için durum belki 4-5 ay sonra tekrar başlarız ama nasip kısmet tabi...bu süreçte sizlerle devam etmek istiyorum kendimi koyacak topik bulamadım boşlukta gezinip duruyor gibiyim...belki burda sizinle birlikte sohbet edip daha çabuk toparlarım kendimi psikolojik olarak...
tekrar merhaba....
selam kızlar...
benim 5 aylık gebeliğim 1 ay önce hidrosefali nedeniyle sonlandırıldı..dün kontrole gittim herşey yolunda idi rahim falan toparlanmış tamamen dedi doktor ama daha çok yeni bizim için durum belki 4-5 ay sonra tekrar başlarız ama nasip kısmet tabi...bu süreçte sizlerle devam etmek istiyorum kendimi koyacak topik bulamadım boşlukta gezinip duruyor gibiyim...belki burda sizinle birlikte sohbet edip daha çabuk toparlarım kendimi psikolojik olarak...
tekrar merhaba....
selam kızlar...
tekrar merhaba....
selam kızlar...
tekrar merhaba....
selam kızlar...
tekrar merhaba....
bap
cnm burdakı kızların ve bızım ıcın ayların onemını bılıyorsun ben 1 yıl dıyorum fakat dr a ewlılıgımın 9 ya da 10. ayında gıtmıstım dr a 1 sene dedım=) yoksa 1 yıl dolsun dıyorlar adetım de duzensız oldugu ıcın bır an once gıdeyım dedım nerdensınız bılmıyorum ama ben ıstdanım we dr umdan cok memnunum tavsıye uzerıne gıttım.ıyı kı de gıtmısım...1 yıl deyın cnm 1 yıla yakın zamandaysanız eger.bırkac ay beklemek bızlere zor =((
orange merhaba ben de senın gıbıyım aynı sebep neydı tam olarak sonlandırılmasının bnm kısı kalp durması gelısememıs yawrum 9 bucuk aylıkken kalbı durmus 25 gun benle oyle yasamıs cınsıyet ogrenecegız derken bu durumu ogrendık..allah sabırlar wersın yakın zamnda ollur ınsallah cnm dr umuz bıze 1 ay korunma werdı sonra calısmalarta dewam
istanbul anadolu yakasındayım ben, bende drumdan memnunum.. zaten 2. dr alternatifide var elimizde , bakalım, senin dr un hangi hastanede?
cnm benım dr bahcelıewler medıcana da
benim dr memorial deydi medical park'a gecti. 2. alternatif dr um memorial da ikiside dallarında mukemmel dr lar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?