Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bunlar hamilelik belirtileride hemen hemen 10 gündür aynı belirtileri bende yaşıyordum ama bugün regl oldum moralini bozmak gibi olmasında cokta takmayın kafanıza olmayınca büyük hayal kırıklıgı yasanıyor.. ama insallah seninki dogrudur ve hamilesindir, yumurtlama testinde hamilelik belli olmaz

BEKLEMEDE CNMMMM ŞÜPHELERIN WARSA SABRET BEKLEMEK ZOR AMA ADETIN UZERINE 5 GUN BEKLE OLE YAP TEST CNMM ...OK ALLAHIM YUZUNU GULDURSUN INSALLLAH...

KIZlar hızlı yazamıyorum yanlıs da yazabılırım yoldaYIM SARSILIYORUM ANCAK BU KADR...kusuruma bakmayın ama bakın yıne de kopamıyorum sızlerden

tesekkür ederim Sunger'cim iyiyim sen nasılsın?
eh iii olamaya çalışyorum kızım hasta oyüzden çok üzgünüm
neyse kıslar ben kaçar görüşüürüzz hepinize yi aksamlar beni özleyinn emii
özledimmmm bileeee dünürümmmm
merhaba arkadaşlar benim yarın adet günüm bugün test yaptım negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama acaba test yanlış sonuç vermiş olabilirmi
doğru sonuç vermeye bilir canım ben adetimin 3. gunu yapmıştım negatifti 5. günü yaptım pozitif çıktı
hoş geldiiinnnnnnnnn

nerdesin kuzu sen yaa merak ettim gerçi misafirin var diyede endişelenmedim gittimi senin misafir
hadi hayırlısı inşallah müjde verirsin bize canım

sözler unutulmasında arada gelip giderler bize
saol kuzum keyifle okudum inanki

helal olsun demek yolda bile yazıyosun

doktorum rahım ıcını mukemmel buldu.yumurtlama testıde mukkemel dedı.bakalım zaman umarım bebısım ıcımdedırr.
trakya selamlar topragım ben de tekırdag çorluluyum ıstda oturuyorum su an corluaya dgoru gıdıyorummm.bak var ya ınsallah sen hamılesınnnnn
ben de aynı belırtıler yasadım
ıdrar we uyku ozellıkle guzel haberlerını beklıyorumm cnmmm ama bence war yawerun testını adet gecıkmesınde 5 gun sonra fılan yap

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ kardelen49+ trakya kardelen5233+ sunger+ swcnprlk birsen29+ KAYRAM29+ Miranda+ eecee+ elixsir+

herkese selam tekrardan

evet cok kaptırmamaıyılm.eylulde bı dusuk yaptım zaten .6 aydır denıyoruz
daha yenı evlıyım 8 aylık.bakalım hayırlısı

bilmiyorumki canım olabilir ondan cok sizlerle ilgileniyorum
hoşgeldin canım nasılsın...

iyi akşamlar canım hoşgeldin inş bebişin seninledir hayırlısı olsun...

Ebrarcım ben dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahhh AMİN

senı cok ama cok ıyı anlıyorum bunu yasamıs brı olarak allah yardımcımız olsun

selam kuzu nasılsın

kızlar esım geldı ben cıkıyorum ıyı geceler hepınıze
kuzum öpüyorum seni iyi geceler allaha emanetsin
walla abrar otoban ama yol berbat sarsılıyom ytaaa. cnm ısıgım ekran baska yok ama dedım ya kopamıyom sızde4n
iyi yapıyorsun vakit geçmez öbür türlü :))

evet kuzu çok doğru bebişlerde böyle çoğalarak gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…