iyi akşamlar ......anca yeni girdim .umarım herkesler iyidir.Ben hala hasta olmadım çok şükür:)....karnım ve kasıklarım çok agrıyoo..cok uykum var her daım bı de cok ıdrara cıkıyorummm bi de akıntım çok fazla...umarım belırtıler doğrudur..dokrotum yumurtlama testıde yaptı tamam dedı çatlamış.AMA bu testle hamıle olup olmadıgını anlayamayız dedı...
eh iii olamaya çalışyorum kızım hasta oyüzden çok üzgünümtesekkür ederim Sunger'cim iyiyim sen nasılsın?
özledimmmm bileeee dünürümmmmneyse kıslar ben kaçar görüşüürüzz hepinize yi aksamlar beni özleyinn emii
doğru sonuç vermeye bilir canım ben adetimin 3. gunu yapmıştım negatifti 5. günü yaptım pozitif çıktımerhaba arkadaşlar benim yarın adet günüm bugün test yaptım negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama acaba test yanlış sonuç vermiş olabilirmi
hoş geldiiinnnnnnnnn:2: :44:
nerdesin kuzu sen yaa merak ettim gerçi misafirin var diyede endişelenmedim gittimi senin misafir:2: :44:
hadi hayırlısı inşallah müjde verirsin bize canımiyi akşamlar ......anca yeni girdim .umarım herkesler iyidir.Ben hala hasta olmadım çok şükür:)....karnım ve kasıklarım çok agrıyoo..cok uykum var her daım bı de cok ıdrara cıkıyorummm bi de akıntım çok fazla...umarım belırtıler doğrudur..dokrotum yumurtlama testıde yaptı tamam dedı çatlamış.AMA bu testle hamıle olup olmadıgını anlayamayız dedı...
soz vermıstım dedıgımıde yaptım ama hep aynı hep aynı neyse geccek ınsallah bu arada ıcımden geldı yaması benden keyıfle okuması sızden
ne demek kız kızmak bı kere de sen okumayıver gecende ben okumadım ya kendıme suc ortagı arıyom spor yapmaya baslıcan he bencede baslamak laazım hem degısıklık olur benım yazılcagım yerde hca da var yonlendırıyormus yapman gerekenlerı o soluyormus daha ıyı bana uygun programı cıkarır
gule gule canım kendıne ıyı bak
BEKLEMEDE CNMMMM ŞÜPHELERIN WARSA SABRET BEKLEMEK ZOR AMA ADETIN UZERINE 5 GUN BEKLE OLE YAP TEST CNMM ...OK ALLAHIM YUZUNU GULDURSUN INSALLLAH...
KIZlar hızlı yazamıyorum yanlıs da yazabılırım yoldaYIM SARSILIYORUM ANCAK BU KADR...kusuruma bakmayın ama bakın yıne de kopamıyorum sızlerden
trakya selamlar topragım ben de tekırdag çorluluyum ıstda oturuyorum su an corluaya dgoru gıdıyorummm.bak var ya ınsallah sen hamılesınnnnndoktorum rahım ıcını mukemmel buldu.yumurtlama testıde mukkemel dedı.bakalım zaman umarım bebısım ıcımdedırr.
senı cok ama cok ıyı anlıyorum bunu yasamıs brı olarak allah yardımcımız olsunkayram saoll=( amın cnm AMINNN
:2: :44:
helal olsun demek yolda bile yazıyosun
canım sonuçta ne kadar üzüldük geçmiş olsun desekte hepimizin içinde bi yara gibi kalıyo inşallah bundan sonraki bebeğin hayırlı sağlıklı gelir sanaevet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...
selam canım hoşgeldin..amin diyeyim önce...neden çok kötü günler hayırdır?
..ALLAHIM bu acıyı kımseye yaşatmasın.25 mart cuma günü rutin kontrolumuz için randewulaştık dr umuza gittik.çok heyecanlıydık.13 hafta 1 günlüktü.2lı tarama testı yapılacaktı.dr um tarttı benı supersın boyle dewam et dedı.cinsıyetını gorebılırız sanırım dedı.kol ve bacaklarını da görecektik gelişimi tamamlanmıştı bize göre.sedyeye yattım ultrasonla incelemeye başladı dr um benım de gözüm ekrandaydı.ben de birsey göremıyordum.bebegımı normal ınsan seklınde gormeyı beklıyordum cunku..anlamıkştım bırseyhlerın ters gittiğini.dr zorlanarak ''eveeet bugün size üzücü haber vereceğim maalesef bebeğin kalbi durmuş'' dedi!!!!!!!!! yıkılmıştım şok olduk eşimle.emin misiniz tekrar bakın dedim.ne kadar baksak da sonuç değişmeyecekti.ağlamaya başladım inanmıyordum.3 gün oldu fakat hala keşke bu bır kabus olsa da uyansam dıyorum.ama değil işte.ctesi kürtajla aldılar bebeğimi.bebeğim bıze göre 13 haftalıktı fakat içimde 25 gün önce 9 bucuk haftalıkken kalbı durmus.gelişememiş ondan dolayı dedı dr.dedim ben mı dıkkat edemedım koruyamadım yawrumu.asla boyle dusunme ne anne ne de babayla ılgılı degıl bebğin dunyaya gelmek ıstemedı dedı.patolojıye gönderildi ama drum gönderılıyor fakat bırsey cıkmaz dedı ılk gebelıkte.ctesı kontrolum war sonuc ozaman alacagız.benım ılk yawrumdu 1 yıl 4 aylık ewlıyken hamıle kalmıstım.hormonlarımda sorunum oldugu ıcın klomen kullanıp 3 ayında hamıle kalmıştım havalara uçmuştuk eşim ağlamıştı sewınçten...ilk yawrumdu melek oldu ='(((( ben ümidimi kesmemeye çalışıyorum.daha cok yenı eşim işe gıtmeyecek 1 hafta yanımda olmak ıcın fakat onu gorunce daha da huzunlenıyorum.o benden daha cok sewınclıydı çünkü.ben de senin gibi korkuyorum sonrakılerde de böyle olursa dıye isyan etmıyorum asla! dua etmekten başka bırsey gelmez elımden...
olumlu düşünelım arkadaslar benım cok yenı ama atlatmalıyım sağlığıma dıkkat etmelıyım ki ılerdekı yawruma saglıkla hamıle kalayım kanmam ertesı gunu oldu sadece.dr umuz 5 hafta sonra adet olacagımı bu 1 ay korunmamızı o adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.kısmet ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE.DUA EDELIM BOL BOL.ALLAH ISTEDI BUNU BEN HER AKŞAM HAYIRLI EWLAT WER ALLAHIM DIYORDUM BELKI DE HAYIRLI DEGILDI.ALLAHIM BANA ACIDI.sakın karamsar olmyın iyi düşünürsek ıyı olacak goreceksınız ...ben su an kotuyum ama zaman herseyın ılacı.hep umudum war 13-4 ay ıcınde yıne olacak dıye.ve bu kez yawrum coksaglıklı büyüyecek .İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN!
ınsallah klomene bıle gerek kalmadan adet olurum 1 ay sonra we yıne calısmalara baslarız kızlar tavsıyem ben çalışmalarımı adetımın 13 gununden ıtıbaren yaptım.belımın altına yastık koydum sabaha dek oyle yattım abdest lazım ewet ama hersey bebiş için işte ve ayaklarımı dıkıp 15 dakıka kadar durdum.ve bır arkadasımdan duydum calışmadan once 1 er turk kahvesı ıcın esınızle spermlerı harekete gecırıyormuşşş.ALLAH HEPINIZE WERSIN.
hee hastaysa sakın içirme çocuk öksürükten astım olursa o zaman ne yapacan şuru p sonrası yatmadan birer yemek kaşığı pekmez içir viks sür iyice sırtı ile göğsüne iyice sarıp yatır iyice terlet 2 kere tekrarla üstünü değiştir öyle yatsın gece iyi gelir hadi geçmiş olsunkızlar ben bugün dr gittim yani yen gitmek istediğime ama bana bu ay eski dr da tedavimi tamamlamamı sonra tekrar görüşmemizi istedi yani ben yine yarın o çatlak bunaklığa eğilimlidr gitmek zorundayım canım sıkıldı ya ve spora başladım iki gündür anam ağlıyo mahfoluyorum valla ama spor yapmak iii geliyomuş hamile kalmak isteyenler için bakalım denemedik şey bırakmıyorum bu arada kuzuçuğum hasta ve yine çok kötü öksürüyo o öksürürken için parçalanıyo ne yapsam bilmiyorum dr hep antibiyotik veriyo bende kullanmak istemiyorum yaaaa
neyse gelsinler ama boş gelmek yok azcık hediye bebiş getirsinler
naber bisoş napıyon evet kapıyı açık bırakmıştım ben bu akşam doluyuz kuzum
ya uzun geldi demi geçmiş sende alıntı yap altını boş bırak bişey diyen olursa birsen öğretti diye beni suçlarsınbende girince büyük şok yaşadım he,hiç bu kadar kalablaık görmemiştim sanırım.
hoşbulduk pelincim,benim misafirim vardı,bu saatte anca girdim ama geçmiş çok uzundu bugün.
iyiyiz kardelenbhr adet tarihi ne zamannasılsınız bakalım
:2: :44:
hoşgeldin aleyna
helal olsun demek yolda bile yazıyosun
senı cok ama cok ıyı anlıyorum bunu yasamıs brı olarak allah yardımcımız olsun
selam kuzu nasılsın
kızlar esım geldı ben cıkıyorum ıyı geceler hepınıze
bilmiyorumki canım olabilir ondan cok sizlerle ilgileniyorumcanım demek mecburen devam doktora dur bakalım hayrolsun inşallah hamile kalırsında bidaha gitmek zorunda kalmazsın canım
buarada geçmiş olsun kuzuna ya doğal şeyler yap bence öksürük için
güle güle canım öptüm bende
baksen demek spor hee hadi hayırlısı gitsin kilolar
anladım canım hayırlısı olsun evet kocişin kıskanıyo bizi galiba
hoşgeldin canım nasılsın...:2: :44:
iyi akşamlar ......anca yeni girdim .umarım herkesler iyidir.Ben hala hasta olmadım çok şükür:)....karnım ve kasıklarım çok agrıyoo..cok uykum var her daım bı de cok ıdrara cıkıyorummm bi de akıntım çok fazla...umarım belırtıler doğrudur..dokrotum yumurtlama testıde yaptı tamam dedı çatlamış.AMA bu testle hamıle olup olmadıgını anlayamayız dedı...
eh iii olamaya çalışyorum kızım hasta oyüzden çok üzgünüm
canım sonuçta ne kadar üzüldük geçmiş olsun desekte hepimizin içinde bi yara gibi kalıyo inşallah bundan sonraki bebeğin hayırlı sağlıklı gelir sana
bırsen sağol cnm ınsallah cnm amın cumlemızeee...
kuzum öpüyorum seni iyi geceler allaha emanetsinsenı cok ama cok ıyı anlıyorum bunu yasamıs brı olarak allah yardımcımız olsun
selam kuzu nasılsın
kızlar esım geldı ben cıkıyorum ıyı geceler hepınıze
iyi yapıyorsun vakit geçmez öbür türlü :))walla abrar otoban ama yol berbat sarsılıyom ytaaa. cnm ısıgım ekran baska yok ama dedım ya kopamıyom sızde4n
canım sonuçta ne kadar üzüldük geçmiş olsun desekte hepimizin içinde bi yara gibi kalıyo inşallah bundan sonraki bebeğin hayırlı sağlıklı gelir sana
hee hastaysa sakın içirme çocuk öksürükten astım olursa o zaman ne yapacan şuru p sonrası yatmadan birer yemek kaşığı pekmez içir viks sür iyice sırtı ile göğsüne iyice sarıp yatır iyice terlet 2 kere tekrarla üstünü değiştir öyle yatsın gece iyi gelir hadi geçmiş olsun
ya uzun geldi demi geçmiş sende alıntı yap altını boş bırak bişey diyen olursa birsen öğretti diye beni suçlarsın
iyiyiz kardelenbhr adet tarihi ne zaman
hoşgeldin aleyna
hee hastaysa sakın içirme çocuk öksürükten astım olursa o zaman ne yapacan şuru p sonrası yatmadan birer yemek kaşığı pekmez içir viks sür iyice sırtı ile göğsüne iyice sarıp yatır iyice terlet 2 kere tekrarla üstünü değiştir öyle yatsın gece iyi gelir hadi geçmiş olsun
ya uzun geldi demi geçmiş sende alıntı yap altını boş bırak bişey diyen olursa birsen öğretti diye beni suçlarsın
iyiyiz kardelenbhr adet tarihi ne zaman
hoşgeldin aleyna
zaten canımbal zencefil limon dediler onu içiriyom çok sık tekrarlıyo öksürüğü sinir oluyorum yaptırmadığım test kalmadı hep alerjik diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?