Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy allah razı olsun,seninde çay veren yavruların olsun inş.sigaraya gelince bıraktım ben evlenirken kociş içmiyodu bende uyum sağlayım didiimmm.lmaz:

aferim sana sigarayı bıraktıgın için gel öpücem vallahiŞenizŞenizŞeniz ben 7 sene oldu bırakalı yanımda içiyolar igreniyorum kendim içincede dedim kendi kendime bıraktıgımda allahım ben nasıl insanmışımda milleti rahatsız etmişim dedim yaw igrenç kokusu yadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aynen canım ya evimde bazen arkadaşlarım içiyor,kültabağı gibi koku oluyo ya iğreniyorum.sorada düşünüyom,bööö ben de böle koku saçıyodum etrafa demekki.iyiki evlendiğim gün bıraktım,içiyo olsam eşimin yerinde olmak istemezdim yanii

ya canlarım kalmak çok istiyorum ama felaket başım agrıyo sabah görüşüz işşallah canlarım tabi sizleri yarım bulabilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

bi taraftan poaça tariflerine bakıyorum paartesi çok sevdiğim bi arkadaş gelicek ama kendi yaptığım poaçayı sevmiyorum.Güzel bi tarif varmı.yaş mayayla yapmak istemiyorum.Mayanın tadı ağzıma geliyo

allaha emanet olun kendinize iyi bakım yarın burda olun size zahmet yoksan yapıcagımı biliyorum size:roflol::roflol::roflol:

bi taraftan poaça tariflerine bakıyorum paartesi çok sevdiğim bi arkadaş gelicek ama kendi yaptığım poaçayı sevmiyorum.Güzel bi tarif varmı.yaş mayayla yapmak istemiyorum.Mayanın tadı ağzıma geliyo
valla benim akıldan yaptığım yok gerçi okonularda çokda becerikli değilimdir
hamur ellerime bulaşımı tuhaf oluyorum eldivenle yuğuryorum oda tuhaf oluyo işte böyle
ama börek ve salata türlerini güzel yaparım
allaha emanet olun kendinize iyi bakım yarın burda olun size zahmet yoksan yapıcagımı biliyorum size:roflol::roflol::roflol:

canım hadi yat sen dinlen çok geçmiş olsun
yarın ben buralarda olurmuyum bilmiyorum bizim yengenin 7si varda

ebroş,bi biz mi kaldık,herkez gitti,kızlar güle güle.
ama ebroşum,sende görünmessin bacım yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…