Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yaw ebrar cidden yoksun görünmezlik ilacı neyimmi içtin yahu

HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNŞeniz

hoş bulduk kız kız şansına he dua bitmemiş nasip derlerya öle işte allahtan başkaları okuyo yardım için senin için çırpınmaları yeter balım ya allah tez zamanda gönlündeki muradı versin canım ne deyim başa gelen çekilir rabbim bizide böyle sınıyo imtihan dünyası bacım yaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

derdacım felaketim şuan canımya kız ben koca bebegimi yatırıyım geliyo uyuya kaldı adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kardelencim hiç merak etme tatlım burda dua okumayı seven biçok arkadaş var hepsinden allah razı olsun .duan kalmaz yani .yarın akşam nasipse duayı yapıyoruz
hatta kızlarolsaydı buakşam bile yapabilirdik

kardelencim hiç merak etme tatlım burda dua okumayı seven biçok arkadaş var hepsinden allah razı olsun .duan kalmaz yani .yarın akşam nasipse duayı yapıyoruz
hatta kızlarolsaydı buakşam bile yapabilirdik

Allah razı olsun.Sana kaldı çoğu galiba.bende okusam olmazmı

ahanda kardeloşda gelmiş hoşgelmiş bende 29 yaşındayım

bak kardeloş yine gitmiş bide özledim diyo naapsam ben bu hatunu asıl dayaklık o bence alsanaalsanasmile
nasıl kıycan acaba arkadaşına?CADIARZUkocişin yanına gittiydim,kimsecikler yoktu ben yazarken,sayfa açık kalmış.
canımcım,sen o listeyi hazırlayalı üç dört gün oluyo,ben daha yeni adet olmuştum ya o zaman,ondan bana yazmamıştır diye düşündüm,yoksa sorardım hangi kardelen diye.

selam kızlar,derdacım,görüştürene şükür kız....

Allah razı olsun.Sana kaldı çoğu galiba.bende okusam olmazmı
canım istersen okuyabilirsin istersen 20 tane sana veriyim 35 tanede ben okuyum olurmu tatlım
kız yaşlanmışızda haberimiz yok yawsenağlamasenağlama
neyaşlanıcaz yaa daha genciz çok şükür
ahanda kardeloşda gelmiş hoşgelmiş bende 29 yaşındayım

ooo ben hepinizin ablasıyım galiba kaydirigubbakcemile3

kardelencim daha gençsin yaa inşallah 29 yaşın sana bide bebek getirir

innnnnnnnnnşallah.geçen seneki doğum günümde hastanedeydim.bebeğimi düşürmeye çalışıyodum.o yüzden bu sene doğum günümü geçirip sonra hamile kalmak istiyorumhihoyyyt

he anam sevtun yaşlanmış yazık nineleremi döndün kız

valla haklısın ben adet günlerinizi ezbere bildiğim için sempatiksalakcinni
neyse ya oldu artık bihata unutmuşum işte napalım telafi ederiz inşallah
valla bahane uydurma baktım başka yerlerdeydin haberin ola :mymeka::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…