aleykum selam selinacim,masallah kizzz bu saatte cig köftemiiieee insanin zayif olmasida ayri bir avantaj sekerim afiyet olsun canim simdiden
maşallahım var canım benim.benim yediğimi başkası yese kapılardan geçemez.aslında canım tatlıda istiyo ama yakında bi yer yok şimdide üşenir arabayla bi yer dolaşmaya ondan demedim.zaten çiğ köfteci bizim tanıdığımız başkası kazancağına onlar kazansın
hakikaten masallah selinacim,öyle insanin tanidigi yerden olmasi gercekten cok iyi,hem et ve malzemelerin guvenirligi ve temizligi acisindan..
canım artık dışarda satılan hiçbir mamülde çiğ et koyulmuyor.yasaklandı bakteri ürettiği için.zaten gebelik düşünürken öyle riske giremezdim.etsiz yanii
canım artık dışarda satılan hiçbir mamülde çiğ et koyulmuyor.yasaklandı bakteri ürettiği için.zaten gebelik düşünürken öyle riske giremezdim.etsiz yanii
iyi aksamlar kızlarr.. umarım herkes iyidir...
kardelencim nasilsin canim
sanada iyi aksamlar canim,hosgeldinben kendi adima iyiyim cok sukur,sen nasilsin?:26::26:
ben çıkıyorum.yarın sabah idrar testı yapıcam akşam haber verırım sızee.herkeseee iyi gecelerrr
canım inşallah hayırlısıyla sağlıklıca doğumunu yaparsın sandalye sallanıyo diye orda uyumadamrb kızlar nasılsınız?
biraz kalktım. sağolsun eşim sallanan sandalye almış. onda oturuyorum biraz....
Resmen gün sayıyorum.
eşi ve eşinin ailesi diye dertler varya onlara bakıyodum ne üzgün dertli insanlar var bizler kendimizi dertli sanıyoruzeee birsen,anlatsana,hiç konuşmuyon sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?