Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aleykum selam selinacim,masallah kizzz bu saatte cig köftemiiieee insanin zayif olmasida ayri bir avantaj sekerimafiyet olsun canim simdiden

maşallahım var canım benim.benim yediğimi başkası yese kapılardan geçemez.aslında canım tatlıda istiyo ama yakında bi yer yok şimdide üşenir arabayla bi yer dolaşmaya ondan demedim.zaten çiğ köfteci bizim tanıdığımız başkası kazancağına onlar kazansın

hakikaten masallah selinacim,öyle insanin tanidigi yerden olmasi gercekten cok iyi,hem et ve malzemelerin guvenirligi ve temizligi acisindan..

hakikaten masallah selinacim,öyle insanin tanidigi yerden olmasi gercekten cok iyi,hem et ve malzemelerin guvenirligi ve temizligi acisindan..

canım artık dışarda satılan hiçbir mamülde çiğ et koyulmuyor.yasaklandı bakteri ürettiği için.zaten gebelik düşünürken öyle riske giremezdim.etsiz yanii

Son düzenleme:
canım artık dışarda satılan hiçbir mamülde çiğ et koyulmuyor.yasaklandı bakteri ürettiği için.zaten gebelik düşünürken öyle riske giremezdim.etsiz yanii

ben etsiz ve kendim yapıyorum,biraz yoğurmak meşagagtli ama,seviyorum yemesini.
bu arada selina aniden çıkarsam,kocişim geldi demektir,topicdekilere haber uçurursun dediydi,sanırsam da gitmiş.

mrb kızlar nasılsınız?

biraz kalktım. sağolsun eşim sallanan sandalye almış. onda oturuyorum biraz....

Resmen gün sayıyorum.

mrb kızlar nasılsınız?

biraz kalktım. sağolsun eşim sallanan sandalye almış. onda oturuyorum biraz....

Resmen gün sayıyorum.
canım inşallah hayırlısıyla sağlıklıca doğumunu yaparsın sandalye sallanıyo diye orda uyumada
eee birsen,anlatsana,hiç konuşmuyon sanki
eşi ve eşinin ailesi diye dertler varya onlara bakıyodum ne üzgün dertli insanlar var bizler kendimizi dertli sanıyoruz

kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.
ebroşum gelseydin sana bişi dicektim ama gelmedin ki hiç
şaka şaka,önemsiz bişeydi.

kızlar hepinize iyigeceler gelmeyenlere selamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…