Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

şarkı çok güzelllllllllllllll
sunger sende beni hiç görmüyon yazdıklarıma cevap vermiyon ne iş bakım
canım görmedim valla afedersin yoksa asla bi iş yok aşk olsun canım arkadaşım sana nasıl kıyıp ta üzeyim annecik
o benide görmedi malesef cevap vermeden gitti
valla o gün kalabalıktı eşimde servis bekliyo bi yandanda kızım hasta demiştim ya onun öksürüğü fırsat buldukca baktım kaçırmışım kızım çok öksürüyoduya aklım ondaydı ama o kalabalığı görünce gitmekde istemedim sebebi o yani canım benim
ya ama sonrada biz bişey diyince ben baktım diyolar öyle değilmi
anaaaaaam sen iiii kızmışsın bana bak sters iii olmaz sana kız o gün akşam kızım çok hastaydı öksürüğünden sinirlerim bozuldu sanki o değil de ben öksürüyordum içim çok acıdı o yüzden atlamış olabilirim

bu arada dün dr gittim yumoşlarıma baktı büyümüşler çok mutlu oldum geçen ay bu dönemlerde gittiğimde 9-8 milimdemişti ikitane yumoşuma ama şimdi kocaman olmuşlarrrr çok mutlu oldum biri20 diğeri19 cumaya kadar bekliyecez işte ovitrella diye bi iğne verdi onu da cuma yanımda götürecem bi daha bakacak ve cıs yapacak bana inşallah bebiş gelecek bu ayyyyyy

birsen canım eşin işten çıkmkış çok üzüldüm valla zor bi dönem bende onu yaşadığım için bilirim stersini çok şükür şimdi iii yiz darısı size sen merak etme be canım sigortan olmasa da allah bi yol gösteriyo benim kızımda yoktu çok zorlanmıştık hatta bi ara pişman bile oldum ve onun yüzüne ikinci bebişi doğurmadım arkasına yoksa ben hemen ikinciyide istiyodum o zaman tevekkül etmedim bildiğimi işledim ama bak halime şimdi çok şükür sigortam da var maaşımızda var o zamanki isteddiğim herşey var ama bebiş yok allah bi yol gösterir canını sıkma canım inşallah allah en kısa sürede bi iş nasip eder kocana hayat ta hiç sıkıntılar bitmiyo adı değişiyo sadece sıkma canını tekrar o gün akşam için kusura bakma

ebrarcım canım ya duayı saat kaç gibi yapıyosun ben katılmak için bi türlü aynı zamana denk gelemiyom ya önce giriyom yada sonra beni bi aydınlatırsan sevinirimmmmm

2. oranje
3. banu145145
4. hulyakevin
5. CİCİ35

günaydın arkadaşlar selam vermeden çıkmak istemedim gününüz aydın olsun işiniz rast gitsin şimdi yatakları örtmem ve iş yapmam lazım sonra yine gelirim öptüm herkeziii

bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.
napcaz bu ağrıları bilmem ki

derinim sen aç,peşinede ben açcem cano,senden cesaret alcam ona göre.
hayırlısıyla olur inşallah

inşallah.

ben buralardayımda,emrecik sana pek izin vermiyo ki,teyzeleriyle buluşasın.[/QUOTE]

Canımcım aşılama iptal çünkü yarın ameliyat oluyorum.Allah iznizyle inşallah bu sefer olur netim dün gece yapıldı ama giremedim misafir geldi geç gittiler.

Kızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.

EBRARCIM
Bu gece dualarımı okurum Sende bana dua et canım yarın sabah 8 de hastahanede olucam inşallah öğlene kadar çıkmış olurum.İnşallah 3 güne tekrar aranıza dönücem hepinizi öpüyorum.

Kızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.

canım hoşgeldin.allahım yardımcın olsun tabiki dua ederiz.inş sağ salim sağlıkla aramıza tekrar dönersin.bu arada kardelenin daha belli değil canım.1 hafta falan var sanırım.

inşallah şşifa olsunn tatlımm
oyy yesinler sizin senaryoları ama bu senarya süpermişşş
hamişmişimm ondan gelemiyomuşumm
yani gelmiyo değil gelemiyooo
amanında amanın kim gelmiş,eski sevgilimpağdon arkedeşim gelmiş
seni kaçak seniii,dün gelin bi haber verin demişim iyiki
bacım,çok özledik,çok meraklandık yaa huuu,hatta seval hanımı arasam,acaba hasta bilgilerini verir mi diye bile düşündüm he,ama vermezdi
iyi olmana çok çok çok sevindim haberin olsun,inşallah karşılıklıda yazışırız.

hayırlı geceler güzel anne adayları nasılsınız bakem :))
hale cim geçmiş olsun,neyin var?
hoşgeldin hale geçmiş olsun cnmm
benim çok fena uykum geldiii canlarımm ben uyuyayımm
yrn gelirim inşallah allah izin verirsee
ist e cuma dönüyorumm
gitmeden bi karşılaşak barim yelizzzzzz
banu cum geçmiş olsun,hayırlısıyla çıkıp,şifanı bulursun inşallah canım.

herkeze hayırlı günleer diliyorum kızlar.
bu gün çok mutluyum.

canım çok geçmiş olsun acil şifalar ...
günaydın canım kolay gelsinn sana =)
canım benim üzülme lütfen belki gec döllenmedir hayırlısı olsun
belkide pelinim arıycam şimdi doktoru bakalım ne diycek
üzülme cicişim yaaa sabır sabır sabır inş birgün olcak
canımm saoll ilk seni aradım zaten biliyosun okadar ümitlide değildim

hadiyaa şaşırdımm bak belkidee nasip artık birsenim yaa

yelizcim,gerçekten çok mutlu oldum,en azından iyisin ya,onu biliyorum ya,gerisi önemli değil.

günasydın k.k en güzel bayanlarıı

kardelen5233
pelin67
oranje
kardelenbhr+
n__a__z

günaydın canım..hemen umutsuzluğa kapılma idrar testlerinde yanılma olabilir...inş hayırlısı olur canım.

ben zaten bu aydan umutsuzdum canım tek dileğim adetimin günümde gelmesiydii erken gebelik testi alıp yaptım belkide dediğiniz gibidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…