saol canım ben azcık damar severim ruh halime göre
şarkı çok güzelllllllllllllllSize biraz sarki söyleyem
Bu fasulye 7, 5 lira
Hem kaynasın hem oynasın
Aman halimem yandan
Severim seni candan
Bu fasulye kaynamaz oldu
Halime kız oynamaz oldu
Aman halimem yandan
Severim seni candan
İki çatal bir de kaşık
İşlerimiz hep dolaşık
Aman halimem yandan
Severim seni candan
canım görmedim valla afedersin yoksa asla bi iş yok aşk olsun canım arkadaşım sana nasıl kıyıp ta üzeyim anneciksunger sende beni hiç görmüyon yazdıklarıma cevap vermiyon ne iş bakım
valla o gün kalabalıktı eşimde servis bekliyo bi yandanda kızım hasta demiştim ya onun öksürüğü fırsat buldukca baktım kaçırmışım kızım çok öksürüyoduya aklım ondaydı ama o kalabalığı görünce gitmekde istemedim sebebi o yani canım benimo benide görmedi malesef cevap vermeden gitti
anaaaaaam sen iiii kızmışsın bana bak sters iii olmaz sana kız o gün akşam kızım çok hastaydı öksürüğünden sinirlerim bozuldu sanki o değil de ben öksürüyordum içim çok acıdı o yüzden atlamış olabilirimya ama sonrada biz bişey diyince ben baktım diyolar öyle değilmi
bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.ama ama hiç aşılamadan bahsetmemişin,son durumun ne kiiii
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim
cnm gelemedim eşim evdeydii
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun
bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk
egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık
ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz
Kızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.
KARDELENBHR ne oldu sonuç bellimi geçmişe bakamadım inşallah pozitifleri gör canım.
amanında amanın kim gelmiş,eski sevgiliminşallah şşifa olsunn tatlımm
oyy yesinler sizin senaryoları ama bu senarya süpermişşş
hamişmişimm ondan gelemiyomuşumm
yani gelmiyo değil gelemiyooo
hale cim geçmiş olsun,neyin var?hayırlı geceler güzel anne adayları nasılsınız bakem :))
gitmeden bi karşılaşak barim yelizzzzzzhoşgeldin hale geçmiş olsun cnmm
benim çok fena uykum geldiii canlarımm ben uyuyayımm
yrn gelirim inşallah allah izin verirsee
ist e cuma dönüyorumm
banu cum geçmiş olsun,hayırlısıyla çıkıp,şifanı bulursun inşallah canım.Kızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar ...Kızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.
günaydın canım kolay gelsinn sana =)2. oranje
3. banu145145
4. hulyakevin
5. CİCİ35
günaydın arkadaşlar selam vermeden çıkmak istemedim gününüz aydın olsun işiniz rast gitsin şimdi yatakları örtmem ve iş yapmam lazım sonra yine gelirim öptüm herkeziii
belkide pelinim arıycam şimdi doktoru bakalım ne diycekcanım benim üzülme lütfen belki gec döllenmedir hayırlısı olsun
canımm saoll ilk seni aradım zaten biliyosun okadar ümitlide değildimüzülme cicişim yaaa sabır sabır sabır inş birgün olcak
cicişim,idrarda çıkmamıştır belki,n olur üzülme canım.
üzüldüm tabikii hiç ümidim olmasada insanın elinde değill kardelenim yaa üzülmememek
peloşum nasılsın,bugün seni unutmuşum evet,ama kasıt olmadığını biliyon değil mi tatlım?
herkeze iyi akşamlar kızlar
canım sen genede umudunu yitirme vardır bundada bi hayır ben kanda yaptırıp çıkmadığını adet tarihinin üstünden 25 gün geçtikten sonra anlamıştık hamile olduğumu geç döllenme olabiliyo
hoşbulduk canım nasılsın
sevgili arkadaşlarımız,topiğimizin eski müdavimleri
yeliz imiz hayal imiz ve flan ımız,sizi çok fazla merak ediyoruz,kendiniz adına sadece iyiyiz ama gelmek istemiyoruz bile deseniz bizi sevindireceksiniz.
biliyorum ki arada misafir olarak gelip okuyosunuz,ama lütfen o kadar sohbetimiz hatrına,sizi merak etmemizin çok doğal olduğunu anlayın ve bi ses verin bize.
cicişim,adet oldun mu kuzu?
günasydın k.k en güzel bayanlarıı
kardelen5233
pelin67
oranje
kardelenbhr+
n__a__z
günaydın canım..hemen umutsuzluğa kapılma idrar testlerinde yanılma olabilir...inş hayırlısı olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?