Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar nasılsınız bakalım ben dün gece adet oldum sandım bir sancı girdi sonra kasılma oldu ama sabah uyandığımda daha iyiyi olduğumu hissettim sizler nasılsınız

iyyiz cnmm ... sen nasilsin desene umutlar bidahaki aya kaldi neysee bosverrr herseyde bi hayir vardiirrr.. darisi benim basimaa adet icin ... bende birsürü agri falan varr bende bi rahatlaya bilseydimmm

nasılsınız
dun kırmızıları gordum sukurler olsun cok agrılı geldı anam agladı halada aglıyor desem yalan solemıs olmam yanı zaten bole burnumdan getırecegını bılıyordum ya kızlar farlutale baslayalı ıkı gun olmustu yanı sızce kendılıgınden mı gelmıs oldu yoksa ılacla mı anlamadım ben keske dr un dedıgı gıbı bekleseydım 10 gun gecmesını amelıyattan sonra 10 gun gecmesı normal demıstı
bugun de dr a gıttım ben burada kontrole gıttım su an ıcın hersey normal dedı ve onceden goruneyen cıft rahımı bugun gozlerımle gordum cok ılgınc yaaa allah da benı bole yaratmıs ıste ne yapalım ınsallah cıft de olsa bende cocuk sahıbı olabılırım bır gun su an ıcın hersey guzel basarılı bır operasyon olmus dedı dıyete devam dedı bu arada normal yoldan gebelık denıcem en azından bır ıkı ay olmazsa tedavıye baslıcam esımden de test ıstedı cumartesı verecek o da bakalım artık allahtan hayırlısı ınsallah bır dahakı ay bu zamanlar hamıleyım haberını verebılırım sızlere :26::26::26:

gecmısı cok net okuyamadım ama derınım hastalanmıs galıba gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne yaaaa kıyamam sana:26:
ablam saol canım dualarımla sen ugrastın yıne yaaa ıcıme sınmedı ama hıc tahmın etmedım gelecegını
banumm amelıyat cok kolay kuzum bır gunde cıkarsın ınsallah allah sıfa versın canım
kardelenbhrcım agrıların var yıne canım allah hayrlı bır haberın nedenıdır ınsallah bu agrılar
ben cıkıyorum kızlar uzancam bıraz optum hepınızı

canım bidaha ki sefer doktoru dinle iyi haberler almana sevindim inşallah herşey daha iyi olucak

hadi gözün aydın canım kırmızıların gelmişş

kızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz

kızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz
:) hadi işlhh cnmm bnde hamileliğimde testim çook silik çıkmıştı kan test yaptır bakalım işlhh hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…