Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

konuştum doktorumla kızlar Farlutal kullanmaya başla canım dedii bende ya geç döllenme olduysa çıkmadıysa dedimm bi sakıncası olmaz korkma dedi başala sen içmeye dedi ..... tekrar başa döndümm yaa ne güzel adetim düzene girdi diye seviniyodumm

hayır canım halaa tık yokk arıyorum şimdi doktoru teli meş. offf kardelenn cıldırcamm %20 pko luk kısmımı buldu beni yaa %80 gebelik dururkenn :84:

canımcım belli olmaz ki,bi kan testi versen,öyle içsen farlutali.

kızlar düşünüdümde bende mayısın ortasından itibaren folbiolumu almaya başlayacağım temmuz gibide çalışmalara başlarız allahın izniyle..gerçi ne kadar hesap kitap yapsakda herşey olacağına varıyo..tek isteğim rabiim yardımcımız olsun.isteyen kucağı boş kalan bütün anne babalara nasip etsin inşallah,sağlıklı hayırlı evlatlar...

ben çıkıyorum.yarın sabah idrar testı yapıcam akşam haber verırım sızee.herkeseee iyi gecelerrr
canım inş hayırlı haberlerle dönersin merakta bırakma bizi...
mrb kızlar nasılsınız?

biraz kalktım. sağolsun eşim sallanan sandalye almış. onda oturuyorum biraz....

Resmen gün sayıyorum.
samyelicim inş her şey yolunda gider hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bebişini allahımın izniyle inş...

amin canım seni gördügüme ve iyi olmana sevindim... inş en kısa zamanda pc alırsın ve aramıza dönersin
Kızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.
canım gecmiş olsun inş her şey yolunda gitcek hayırlsıyla korkma sakın rahat ol güzel haberlerini bekliyoruz...
günasydın k.k en güzel bayanlarıı

kardelen5233
pelin67
oranje
kardelenbhr+
n__a__z

günaydın canım nasılsın

Kızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.
canım yaa korkma inş hemencik biter ameliyatın
oo ne güsell senii mutlu eden şeyi merak ettim doğrussuuu

kıss cicişim farlutual birşey yapmaz banada doktor öle demiştii sadece hormon verir aksine bebeği besler demiştii

kıss rüyamda yine seni gördüüm

rüyalarıma giiriyon kıss

aylardır haber alamadığım arkadaşımdan haber almış olmak beni çok mutlu etti iksircim.

kızlar herkese günaydın hepiniz iyisiniz İNŞALLAH

yeliz gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım arada ugra seni burda gördüyüme sevindim

elexir sagol canım sen nasılsın agrıların nasıl gectimi

kızlar ben cıkıyım kahvaltı yapmadım

bide hıranurun selamı vardı söyliyim üstümde kalmasın

aylardır haber alamadığım arkadaşımdan haber almış olmak beni çok mutlu etti iksircim.
hmm ne güsell canım
sağol aleynamm ben iyiyim cok şükür ağrılarım ara ara girip gidiyorr

tünaydin hatunlarrrr....

kizlarr yaaa ben suan berbat durumdayim haaa adetime 1 hafta varr ama sivilcelerim masallah simdiden ciktiii.. karnim adet olcakmisim gibi ariyor ayiptir sülemesi moturada bozmusumm hele suuu mide bulantisi arada bi gelip gidioo yaaa encokta öglenleri baslioo adettim gelsede kurtulsammm ama niye midem bulani benim adet öncesi bulanmazdi herhalden stresstenmi ne buay kendimi cook strese soktum baksana 1 hafta var ama erken olcam herhalde.. kizlar yawww bu ayda beni es gecin zaten hicc ummudum yoktu preseed aldim onlari bile kunlanamadimm ügfff regl olsamda sivilcelerde kurtulsamya canimi cok acitiyo bi de kocaman surattimda :86::86::86::86::90::90::90:

kizlar bu mide bulantisi nasil gecer ?? midem bulanmaya basladikca limonlu sumu icsem nee bi faydasi olurmu acepp. yemek ekmekk ecince gecer diolarda yeyincede midemdekiler bogazima cikip iniyo cok berbat bisi acilica eksilicede yemekte yiyemiyorumm.. midem yemegi hazmedemio acioo ben bu haallere düsücek kadinmiydimmmm ah kaygana ahh yaktin beniii

Son düzenleme:
kızlar hepinize güzel bi gün diliyorum misafirlige gitmeden sizlere bakayım dedim
cicim test yapmışsın çıkmamış belki geç döllenme old die çıkmadı ama pko olunca adet gecikmeside olabiliyor üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun
ya bugünlerde durmadan sag gözüm atıyor hayır olsun

ya herşey neysede lafın sonunda kayganaya getirdin yaa gülmekten bittim yaabende kilo aldım ya hamilelikten sonra veremedim kesin kayganamın yüzünden veremiyom canım benim üzülme stres yaparsan daha feci miden bulanır ha bide sigara içiyosan oda etkiler .. geçmişş olsun

demi demiii takinti olustu bende kayagana yok tatlimm ben sigara kullanmiyorumm kullananlarada önermiyorummm saoll tatliimmm ins bunlarda geccekkk

demi demiii takinti olustu bende kayagana yok tatlimm ben sigara kullanmiyorumm kullananlarada önermiyorummm saoll tatliimmm ins bunlarda geccekkk

sende sagol canım hadi ben kaçıyorum kib öptm kayganasız günler dilegiyle :80:
gidemde hazırlanam ben:93:

kızlar nasılsınız bakalım ben dün gece adet oldum sandım bir sancı girdi sonra kasılma oldu ama sabah uyandığımda daha iyiyi olduğumu hissettim sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…