tutişimmmmmmm kuzum napıyon hoşgeldin
geçmiş olsun canım inallah hayırlısıyla atlatırsınKızlar yarın duada banada dua edin hayırlısıyla çıkıyım acayip tırsıyorum ufak bir ameliyat ama korkuyorum ama artık safra kesem çok ağrı yapıyor.
adet olmuşsun pek sevinilecek bişey değil ama sevindim en azından düzenli olmakta bişey inşallah hayırla bi bebiş sahibi olursun canımnasılsınız
dun kırmızıları gordum sukurler olsun cok agrılı geldı anam agladı halada aglıyor desem yalan solemıs olmam yanı zaten bole burnumdan getırecegını bılıyordum ya kızlar farlutale baslayalı ıkı gun olmustu yanı sızce kendılıgınden mı gelmıs oldu yoksa ılacla mı anlamadım ben keske dr un dedıgı gıbı bekleseydım 10 gun gecmesını amelıyattan sonra 10 gun gecmesı normal demıstı
bugun de dr a gıttım ben burada kontrole gıttım su an ıcın hersey normal dedı ve onceden goruneyen cıft rahımı bugun gozlerımle gordum cok ılgınc yaaa allah da benı bole yaratmıs ıste ne yapalım ınsallah cıft de olsa bende cocuk sahıbı olabılırım bır gun su an ıcın hersey guzel basarılı bır operasyon olmus dedı dıyete devam dedı bu arada normal yoldan gebelık denıcem en azından bır ıkı ay olmazsa tedavıye baslıcam esımden de test ıstedı cumartesı verecek o da bakalım artık allahtan hayırlısı ınsallah bır dahakı ay bu zamanlar hamıleyım haberını verebılırım sızlere :26::26::26:
gecmısı cok net okuyamadım ama derınım hastalanmıs galıba gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne yaaaa kıyamam sana:26:
ablam saol canım dualarımla sen ugrastın yıne yaaa ıcıme sınmedı ama hıc tahmın etmedım gelecegını
banumm amelıyat cok kolay kuzum bır gunde cıkarsın ınsallah allah sıfa versın canım
kardelenbhrcım agrıların var yıne canım allah hayrlı bır haberın nedenıdır ınsallah bu agrılar
ben cıkıyorum kızlar uzancam bıraz optum hepınızı
bence pozitiftir benim ilk hamileliğimdede inanılmaz pembeydi hamileymişim o zaman hayırlısı olsun canımkızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz
geçmiş olsunMerhaba kızlar ben yeni üyeyim.Size kendi hikayemi anlatmak istiyorum.2009 ocakta evlendim 2009 martta çikolata kistinden ameliyat oldum.Çocuğum olmasını istiyorum.Şu an 2 tane çikolata kistim var.Pazartesi laparoskopi oldum tüpümün biri (sol) sıvı toplamış ve şişmişmiş ondan onu yumurtadan ayırdılar.Sağ tüpüm az açıkmış.Doktor önce doğal yollarla hamile kalmayı öneriyor.Adetimin 2. günü yanına gitmemi söyledi.Eşim sperm tahlili yaptırmış çok iyi tahlili.Yani sorun bende .Şimdi öğrenmek isterdim benim sorunlarımla hamile kalan var mı? Cevap yazarsanız sevinirim.TŞK
Bu aref cinlimidir nedir :)))
hoşbuldumm ablammm ne ediyonuz toplaşmışsınız
selamlarr herkese bu arada
,ebrar_53+,AnaToLia_,sunger,GokceRana23,CİCİ35,kardelen5233+,su1212,kutaylin,elixsir+,canlarım ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzre allaha emanet olun
kuzum öpüyorum seni iyi geceler yarın dişçide allah yardımcın olsun
maşallah,bebiş olur inşallah.2. ebrar_53+
3. CİCİ35
4. pelin67
5. AnaToLia_
6. kardelen5233
7. GokceRana23
8. kutaylin
herkezeee merhabaaaaaaa özlediniz mi beniiii çok mutluyum yumoşlarım kocaman kocamn olmuş
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınselaaaaam
hayırlı geceler kızlar,nörüyonuz?
2. ebrar_53+
3. CİCİ35
4. pelin67
5. AnaToLia_
6. kardelen5233
7. GokceRana23
8. kutaylin
herkezeee merhabaaaaaaa özlediniz mi beniiii çok mutluyum yumoşlarım kocaman kocamn olmuş
maşallah,bebiş olur inşallah.
eboşum,istersen bana biraz ver tatlım dualardan
kendiminkileride bitti yaz
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
hayırlı olsun daha öncede yazdım yine yazıyım inşallah buay gelsin bebişin
sağol canım okudum inşallah dualardan esik varsa bende okuya bilirim
ya onun yaptıgı herşey düzmece ortaya çıakrdılar sahnenin altında elektirik düzeni varmış öyle hareket ettiriyo bide birinci kadın kendi adamıymış:) papucumun ilizyonisti
amin canım inşallahmaşallah,bebiş olur inşallah.
eboşum,istersen bana biraz ver tatlım dualardan
kendiminkileride bitti yaz
valla canım dualarda eksik varda ya sabah haber verirlerse diye düşünüyorum okursak fazla olucak okumazsakda onlardanda haber çıkmazsa baya zor durumda kalıcaz bakalım hayırlısı düşündüğün için çok saol canım .buarada duayı yarın 1 gibi yaparız tam cuma vakti yapıyoruzda
amin canım inşallah
ok canım inşallah sorunsuz biterde yaparsın duayı dua zamanı inşallah katılacam
iyi eboşum kociş geldi telini aldm o vadiyi izliyo
bnde szle takılıyorm
sunger kaç mm oldu maşallah iğne olcan mı
bu arada çatlatma için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?