Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah canım ya gerçekten çok güzel bir rüya inşallah gerçek olur kuzum

valla bende seve seve kabul ederim kanka
kıyamam sana yaa uykusuzlukda kolay değil gerçektende

yer onu teyzesi ya olsun canım havalar ısınmaya başladı inş gezersiniz bol bol...
Bu aref cinlimidir nedir :)))
kız hic gülecem yoktu ya

amin bitanem ya allah razı olsun duaların icin...ya cogu kişi öyle diyo... demekki cok fazla yaramazlık yapmaya gerek yok rabbim ol dedimi oluyo canım hayırlısı olsun hepimiz icin inş

neyse cıkıyorum ben eşimin yiğeni geliyormuş , gidince gelirim yine.. şimdilik iyi aksamlar..
güle güle canım görüşmek üzre...
inşallah canım ya gerçekten çok güzel bir rüya inşallah gerçek olur kuzum

valla bende seve seve kabul ederim kanka
kıyamam sana yaa uykusuzlukda kolay değil gerçektende

inş eboşum ben öbür hamileligimde cok balık görmüştüm rüyamda kısmetmiş ya o ay hamile kalmıştım inş buda haberci rüyadır tatlım...

güle güle canım görüşmek üzre...

inş eboşum ben öbür hamileligimde cok balık görmüştüm rüyamda kısmetmiş ya o ay hamile kalmıştım inş buda haberci rüyadır tatlım...

negüzel peloşum yaa hadi inşallah
bende çok rüya görüyorumda hiçbiri çıkmıyo malesef bugünde birüya gördüm biraz tuhaf ama tabirde bebeğe yorumlanmış hayrolsun bakalım

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 CİCİ35 banu145145+ sunger+ GokceRana23+ pelin67+ aniss brsnugur naneliseker+ seydam+

selam hanımlar hepiniz hoşgeldiniz
seydam nasılsın canım özlemiştim seni herşey yolunda inşallah

ebrar_53+ pelin67+ banu145145+ sunger+ CİCİ35+ GokceRana23 aniss naneliseker+ seydam+

huhu selam kıslar nasılsınızz

negüzel peloşum yaa hadi inşallah
bende çok rüya görüyorumda hiçbiri çıkmıyo malesef bugünde birüya gördüm biraz tuhaf ama tabirde bebeğe yorumlanmış hayrolsun bakalım

ay eboşum ya inş rabbim hayırlara cıkarır... sen adet oldunmu bu arada kuzum

Kızlar ben çıkıyorum geçmişe öyle bir baktım ama stresten anlamadım bile Ebrarcım dualarımı okudum canım yarın banada dua edin kızlar inşallah iyi geçer ameliyatım hepinizi çok öptüm şimdi gidiyim banyomu yapıyım hazırlıklarımı bitireyim şimdiden dualarınıza canı gönülden amin kızlarrrr

iyiyim canım sagol sen nasılsın... hayırdır bugun msn de hic yüz vermedin bana
kıss yok eşim vardı msnde ben müsait değildim canım yerim seni

yarınmı cnm ameliyatın hadi hayırlısı:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…