Bu aref cinlimidir nedir :)))
inşallah canım ya gerçekten çok güzel bir rüya inşallah gerçek olur kuzumamin canım inş ay ne güzel ya inş benimde senin gibi güzel bi prensesim olur...hayırlısı olsun tabiki ama icimden öyle gecti...
inş eboşum ya rüyam cıksa ne güzel olur dimi...gerci fazla yaramazlık yapamadık hic sanmıyorum canım ama hayırlısı olur inş...
sanada seve seve sepetlerim cano yaa uykuszluktan usandırdı gökce hanım :) valla demiştin cano hamilekalcan die rabbim e çok şükür inş sizlerede nasip olur inşş
pelin teyzesi gökce ile çıktık ama alt kata indik hava ısınırsa dışarıda çıkarız inş yaa evde bunaldım çünkü
neyse cıkıyorum ben eşimin yiğeni geliyormuş , gidince gelirim yine.. şimdilik iyi aksamlar..
yer onu teyzesi ya olsun canım havalar ısınmaya başladı inş gezersiniz bol bol...sanada seve seve sepetlerim cano yaa uykuszluktan usandırdı gökce hanım :) valla demiştin cano hamilekalcan die rabbim e çok şükür inş sizlerede nasip olur inşş
pelin teyzesi gökce ile çıktık ama alt kata indik hava ısınırsa dışarıda çıkarız inş yaa evde bunaldım çünkü
kız hic gülecem yoktu yaBu aref cinlimidir nedir :)))
canım kalbinden geçen ne ise olsun tez vakitte inşş canım hem yaramazlık yapmadık diyon bende o ay iki defa oldu ama gökce olduherşey kısmet nasip canım desen hangi güne denk getrdiniz hatırlıyon mu valla hatırlamıyorum
ya onun yaptıgı herşey düzmece ortaya çıakrdılar sahnenin altında elektirik düzeni varmış öyle hareket ettiriyo bide birinci kadın kendi adamıymış:) papucumun ilizyonisti
güle güle canım görüşmek üzre...neyse cıkıyorum ben eşimin yiğeni geliyormuş , gidince gelirim yine.. şimdilik iyi aksamlar..
inşallah canım ya gerçekten çok güzel bir rüya inşallah gerçek olur kuzum
valla bende seve seve kabul ederim kanka
kıyamam sana yaa uykusuzlukda kolay değil gerçektende
güle güle canım görüşmek üzre...
inş eboşum ben öbür hamileligimde cok balık görmüştüm rüyamda kısmetmiş ya o ay hamile kalmıştım inş buda haberci rüyadır tatlım...
delü seni dimek öyleymiş hee benimde haberim yoktubende cinli sanıyodum
aref mi cinlitöbe töbe
ebrar_53+ pelin67+ banu145145+ sunger+ CİCİ35+ GokceRana23 aniss naneliseker+ seydam+
huhu selam kıslar nasılsınızz
selam canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
negüzel peloşum yaa hadi inşallah
bende çok rüya görüyorumda hiçbiri çıkmıyo malesef bugünde birüya gördüm biraz tuhaf ama tabirde bebeğe yorumlanmış hayrolsun bakalım
negüzel peloşum yaa hadi inşallah
bende çok rüya görüyorumda hiçbiri çıkmıyo malesef bugünde birüya gördüm biraz tuhaf ama tabirde bebeğe yorumlanmış hayrolsun bakalım
ebrar_53+ pelin67+ banu145145+ sunger+ CİCİ35+ GokceRana23 aniss naneliseker+ seydam+
huhu selam kıslar nasılsınızz
evet canım şükür karşılaştıranacok şükür iyiyim ablacım sağol bak karsılastık sonunda
yok kuzum olmadım ama baya sancım var geliyo galiba benimkiay eboşum ya inş rabbim hayırlara cıkarır... sen adet oldunmu bu arada kuzum
hayır olsun ablam bende kac gündür cicişimi görüyorum rüyamda
kıss yok eşim vardı msnde ben müsait değildim canım yerim seniiyiyim canım sagol sen nasılsın... hayırdır bugun msn de hic yüz vermedin bana
Kızlar ben çıkıyorum geçmişe öyle bir baktım ama stresten anlamadım bile Ebrarcım dualarımı okudum canım yarın banada dua edin kızlar inşallah iyi geçer ameliyatım hepinizi çok öptüm şimdi gidiyim banyomu yapıyım hazırlıklarımı bitireyim şimdiden dualarınıza canı gönülden amin kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?