hayır olsun rüyan inş canım bigün gelicek bebegin ben inanıyorum ablam istanbulda ya orda bi komşularının 17 sene olmamış bebekleri şimdi ikinci bebegini bekliyom uş inş seninde gelicek tez vakittenegüzel peloşum yaa hadi inşallah
bende çok rüya görüyorumda hiçbiri çıkmıyo malesef bugünde birüya gördüm biraz tuhaf ama tabirde bebeğe yorumlanmış hayrolsun bakalım
Kızlar ben çıkıyorum geçmişe öyle bir baktım ama stresten anlamadım bile Ebrarcım dualarımı okudum canım yarın banada dua edin kızlar inşallah iyi geçer ameliyatım hepinizi çok öptüm şimdi gidiyim banyomu yapıyım hazırlıklarımı bitireyim şimdiden dualarınıza canı gönülden amin kızlarrrr
hayır olsun rüyan inş canım bigün gelicek bebegin ben inanıyorum ablam istanbulda ya orda bi komşularının 17 sene olmamış bebekleri şimdi ikinci bebegini bekliyom uş inş seninde gelicek tez vakitte
canım hic stres yapma lütfen allahımın izniyle har şey yolunda gitcek inş sen bi güzel uyu dinlen yarına stressiz kalk yataktan dualarım seninleKızlar ben çıkıyorum geçmişe öyle bir baktım ama stresten anlamadım bile Ebrarcım dualarımı okudum canım yarın banada dua edin kızlar inşallah iyi geçer ameliyatım hepinizi çok öptüm şimdi gidiyim banyomu yapıyım hazırlıklarımı bitireyim şimdiden dualarınıza canı gönülden amin kızlarrrr
eboşum inş gelmez 9 ay boyunca okırmızılar da hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur allahımın izniyle bütün dualarım seninle inanki bitanem...evet canım şükür karşılaştırana
yok kuzum olmadım ama baya sancım var geliyo galiba benimki
hayırdır kuzum cicişim müjde verir inşallah bize
kıss yok eşim vardı msnde ben müsait değildim canım yerim seni
yarınmı cnm ameliyatın hadi hayırlısı:97:
canım hic stres yapma lütfen allahımın izniyle har şey yolunda gitcek inş sen bi güzel uyu dinlen yarına stressiz kalk yataktan dualarım seninle
eboşum inş gelmez 9 ay boyunca okırmızılar da hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur allahımın izniyle bütün dualarım seninle inanki bitanem...
tamam canım nasılsın bakalım bugun agrıların gectimi
canım hic stres yapma lütfen allahımın izniyle har şey yolunda gitcek inş sen bi güzel uyu dinlen yarına stressiz kalk yataktan dualarım seninle
eboşum inş gelmez 9 ay boyunca okırmızılar da hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur allahımın izniyle bütün dualarım seninle inanki bitanem...
tamam canım nasılsın bakalım bugun agrıların gectimi
neyse kıslar ben kaçar
erkenden uyumak istiyorum sabah olsun kocişimi özledim
hepinize hayırlı aksamlarr
iyi akşamlar canım görüşmek üzre kendine iyi bak cok öptüm senineyse kıslar ben kaçar
erkenden uyumak istiyorum sabah olsun kocişimi özledim
hepinize hayırlı aksamlarr
peloşum ya inşallah kuzum inşallah biliyorum beni duanızda unutmuyosunuz dualarımız kabul olur inşallah
kızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz
hadii güzel haberler inşallahhkızlar nasılsınız bakalım ben dün gece adet oldum sandım bir sancı girdi sonra kasılma oldu ama sabah uyandığımda daha iyiyi olduğumu hissettim sizler nasılsınız
nasılsınız
dun kırmızıları gordum sukurler olsun cok agrılı geldı anam agladı halada aglıyor desem yalan solemıs olmam yanı zaten bole burnumdan getırecegını bılıyordum ya kızlar farlutale baslayalı ıkı gun olmustu yanı sızce kendılıgınden mı gelmıs oldu yoksa ılacla mı anlamadım ben keske dr un dedıgı gıbı bekleseydım 10 gun gecmesını amelıyattan sonra 10 gun gecmesı normal demıstı
bugun de dr a gıttım ben burada kontrole gıttım su an ıcın hersey normal dedı ve onceden goruneyen cıft rahımı bugun gozlerımle gordum cok ılgınc yaaa allah da benı bole yaratmıs ıste ne yapalım ınsallah cıft de olsa bende cocuk sahıbı olabılırım bır gun su an ıcın hersey guzel basarılı bır operasyon olmus dedı dıyete devam dedı bu arada normal yoldan gebelık denıcem en azından bır ıkı ay olmazsa tedavıye baslıcam esımden de test ıstedı cumartesı verecek o da bakalım artık allahtan hayırlısı ınsallah bır dahakı ay bu zamanlar hamıleyım haberını verebılırım sızlere :26::26::26:
gecmısı cok net okuyamadım ama derınım hastalanmıs galıba gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne yaaaa kıyamam sana:26:
ablam saol canım dualarımla sen ugrastın yıne yaaa ıcıme sınmedı ama hıc tahmın etmedım gelecegını
banumm amelıyat cok kolay kuzum bır gunde cıkarsın ınsallah allah sıfa versın canım
kardelenbhrcım agrıların var yıne canım allah hayrlı bır haberın nedenıdır ınsallah bu agrılar
ben cıkıyorum kızlar uzancam bıraz optum hepınızı
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 CİCİ35 banu145145+ sunger+ GokceRana23+ pelin67+ aniss brsnugur naneliseker+ seydam+
selam hanımlar hepiniz hoşgeldiniz
seydam nasılsın canım özlemiştim seni herşey yolunda inşallah
ebrar_53+ pelin
67+ banu145145+ sunger+ CİCİ35+ GokceRana23 aniss naneliseker+ seydam+
huhu selam kıslar nasılsınızz
iyi akşamlar canım görüşmek üzre kendine iyi bak cok öptüm seni
amin canım inş ben inanıyorum kabul olacagına bir gün inş yeterki umudumuzu kaybetmeyelim eboşum
herşey yoluna girecek canım bu ay olmasada önümüzdeki ay gelicek bebişin inşallah ümitliyim sendencanım çok sevindim umarımm gebesindir
hadii güzel haberler inşallahh
süper süper süperrrallahın izniyle herşeyy çok güzel olcakk canımm
iyi akşamlar anlamm herşeyi yoluna sokmak için ugraşıyorumm diyeyimm
slm kuzumm
umut hep var var oldukcada beklemeye ve istemeye devam allahım hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah
herşey yoluna girecek canım bu ay olmasada önümüzdeki ay gelicek bebişin inşallah ümitliyim senden
gelen kızlar hoşgeldiniz
bende kaçar kızlar gökcenin uyku saati geldi huysuzlanıp duruyo bende kalkayım uyuttuktan sonrameyve getireyim kocişle yiyelim kib öptm hepinizi
eliksirim sanada çok geçmiş olsun agrın varmış
boncugum soınavda sanada başarılar canım inş iyi geçer
derinim rastlaşamadık kuşum öptm senide
ebroşum rabbim büyük inş senide isteyen herkeside sevindirir kib öptm bacım aeo
,ebrar_53+,AnaToLia_,sunger,GokceRana23,CİCİ35,kardelen5233+,su1212,kutaylin,elixsir+,canlarım ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzre allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?