Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

negüzel peloşum yaa hadi inşallah
bende çok rüya görüyorumda hiçbiri çıkmıyo malesef bugünde birüya gördüm biraz tuhaf ama tabirde bebeğe yorumlanmış hayrolsun bakalım
hayır olsun rüyan inş canım bigün gelicek bebegin ben inanıyorum ablam istanbulda ya orda bi komşularının 17 sene olmamış bebekleri şimdi ikinci bebegini bekliyom uş inş seninde gelicek tez vakitte

banum ya allahım yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer operasyonun dualarımız seninle canım .
bizi habersiz bırakma olurmu çok çok öptüm allaha emanet ol

hayır olsun rüyan inş canım bigün gelicek bebegin ben inanıyorum ablam istanbulda ya orda bi komşularının 17 sene olmamış bebekleri şimdi ikinci bebegini bekliyom uş inş seninde gelicek tez vakitte

inşallah bitanem ya bende inanıyorum bu dünyada olmasada ahirette zaten var evlatlarım
negüzel böyle mucizeler duymak mutlu ediyo insanı allahım dilerse herşey olur kanka

canım hic stres yapma lütfen allahımın izniyle har şey yolunda gitcek inş sen bi güzel uyu dinlen yarına stressiz kalk yataktan dualarım seninle
evet canım şükür karşılaştırana

yok kuzum olmadım ama baya sancım var geliyo galiba benimki

hayırdır kuzum cicişim müjde verir inşallah bize
eboşum inş gelmez 9 ay boyunca okırmızılar da hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur allahımın izniyle bütün dualarım seninle inanki bitanem...
kıss yok eşim vardı msnde ben müsait değildim canım yerim seni

yarınmı cnm ameliyatın hadi hayırlısı:97:

tamam canım nasılsın bakalım bugun agrıların gectimi

gecti canım cok şükürr

peloşum ya inşallah kuzum inşallah biliyorum beni duanızda unutmuyosunuz dualarımız kabul olur inşallah

neyse kıslar ben kaçar

erkenden uyumak istiyorum sabah olsun kocişimi özledim

hepinize hayırlı aksamlarr
iyi akşamlar canım görüşmek üzre kendine iyi bak cok öptüm seni
peloşum ya inşallah kuzum inşallah biliyorum beni duanızda unutmuyosunuz dualarımız kabul olur inşallah

amin canım inş ben inanıyorum kabul olacagına bir gün inş yeterki umudumuzu kaybetmeyelim eboşum

kızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz

canım çok sevindim umarımm gebesindir

kızlar nasılsınız bakalım ben dün gece adet oldum sandım bir sancı girdi sonra kasılma oldu ama sabah uyandığımda daha iyiyi olduğumu hissettim sizler nasılsınız
hadii güzel haberler inşallahh

süper süper süperrr allahın izniyle herşeyy çok güzel olcakk canımm

iyi akşamlar anlamm herşeyi yoluna sokmak için ugraşıyorumm diyeyimm

ebrar_53+ pelin

67+ banu145145+ sunger+ CİCİ35+ GokceRana23 aniss naneliseker+ seydam+

huhu selam kıslar nasılsınızz

slm kuzumm

iyi akşamlar canım görüşmek üzre kendine iyi bak cok öptüm seni

amin canım inş ben inanıyorum kabul olacagına bir gün inş yeterki umudumuzu kaybetmeyelim eboşum

umut hep var var oldukcada beklemeye ve istemeye devam allahım hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah

herşey yoluna girecek canım bu ay olmasada önümüzdeki ay gelicek bebişin inşallah ümitliyim senden

gelen kızlar hoşgeldiniz
bende kaçar kızlar gökcenin uyku saati geldi huysuzlanıp duruyo bende kalkayım uyuttuktan sonrameyve getireyim kocişle yiyelim kib öptm hepinizi
eliksirim sanada çok geçmiş olsun agrın varmış
boncugum soınavda sanada başarılar canım inş iyi geçer
derinim rastlaşamadık kuşum öptm senide
ebroşum rabbim büyük inş senide isteyen herkeside sevindirir kib öptm bacım aeo

,ebrar_53+,AnaToLia_,sunger,GokceRana23,CİCİ35,kardelen5233+,su1212,kutaylin,elixsir+,canlarım ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzre allaha emanet olun

saol canom allah razı olsun
gökcemede iyi uykular uykumuz onun olsun öptüm onun bal yanaklarından
senide öpüyorum kuzu :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…