Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay ne gusel masallah yaaaa karnından ızledınız degılmı bellı oluyormu o kadar yaaa ınsallah bızde gorururuz o gunlerı ınsallah evet cok mutluyum sımdıden esımle plan yapıyoruz gelınce suraya gotururuz buraya gotururuz falan dıye
hafta sonu tatılı yok ama hafta ıcı var dımı ablam ben yanlıs mı hatrlıyorum yoksa
yabıde buranın havası ıyıydı ya ada sonucta fırtınası eksık olmuyor yagmur da baslayınca catı akmaya basladı esımde catıya cıktı ustunu oortmustuk bız brandayla bazı yerlerı acılmıs falan dıye kapatmıs dıyokı ben catdan duseyımde barı yaptırsınlar su catıyı mecburen dıyor yaaa delımıdır nedır allah korusun
buarada nasılsınız kızlar....
ıyıyım canım sen nasılsın durum ıyı ınsallah
kızlarrrr ben geldimmmm.:)
iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr

ıyı pazarlar hosgeldın

kuzum elini tutunca karnına belli oluyo allahım sağlıkla dünyay gelmesini nasip etsin .darısıda tüm isteyen arkadaşlarıma ve bana olsun
doğruur canım belli olmaz oranın havası
allah korusun eşinde ağzını hayıra açsın

kızlar dün akşam survıvorı izledinizmi ya koptum inanki nihat doğana
buakşamda var merakla bekliyorum
hele karşı takımda bi çatlak var akıllara zarar

iyi geceler canım.senin iğnen kaçlık.Bi de faktörün hangisiydi bunu daha önce sordummu bilmiyorum:26:
canım ben faktörümü öğrenemedim ama dr tam sınırdasın genetik dedi o yüzden günde 1 clexane 0.4 lük kullanıyorum arada da kan akışına baktırıyorum yani kan akışı önemliymiş göbek kordonundan bebeğe kan fazlada gitse azda gitse bebek için zararlıymış ayarlanması gerekmiş
inşallah hamile oluruz da gelmez o kırmızılar
inşallah tutişle ikiniz adet olmayın bebiş olsun 9 ay sonrada kucağınıza gelsin
okeyto kuşum inş gelmezz gıcık kırmızılarrr
haydin ben kaçtım byby
amin inşallah gelmez bu arada nasıl oldun ayağında tabii
pıhtıdaşlarım selam napıyosunuz bakıyım
ben geldi en rütbeliniz benim homozigot olarak
hoşgeldin rütbeli en yüksek rütbemiydi
selam kizlar nasilsiniz
hoşgeldin bebişin nasıl kaç aylık oldu

kızlr günaydın maalesef adet oldum
adetin nasıl bide günün gelmişmiydi eğer azsa dr git hayırlısı olsun genede
ececim boşver sen kocişinle ilgilen bi daha gidecekmi kocişin inşallah işler bitmiştir gitmez
slm kızlar nasılsınız
iyiyiz en nasılsın senin avatarını görünce bi ara esnart diye arkadaş vardı o aklıma geldi gerçi oda kayboldu gitti ama
ebrarcım tırsma sen hele bi hamiş kal iğneleri yerken bile seviniyosun hele tekme atışını hissedince çok güzel inşallah darısı hepinize zaten sadece morarsa gene iyi morluk 2-3 güne geçer ama iğnenein yerlerinde misket gibi şeyler oluşuyo onlar da geçermi belli değil am asağlıkla gelsinde napalım önemli değil
ben okurum canım....
nasılsın samyeli dinleniyosun demi

birsoşum pıhtıdaşların arasında en rütbeli benim kız homozigot oluyorumda ben anneme diyorum verdiniz bozuk genleri uğraşıyorum böyle halbuki kadının suçu yokda takılıyorum
valla kuzum ah kalsak herşeye katlanıcaz ama tek kalmaylada bitmiyo işte bide kaybetme korkusu
allahım yardımcımız olsun birsoş onlar ne biliyomusun iğneyi vurduğun yerlerde kireçleme gibi şeyler oluşuyomuş kayınvaldem şeker hastasıydı insülin vururdum ondada olurdu .doktor aynı yerlere bvurmamaya dikkat edin demişti bide iğneyi dik vurun demişti .bu kan sulandırıcılarda aynen öyle sanırsam

dinleniyorum canım. dün biraz eşim arabayla bi 10 dakika gezdirdi hava aldım.

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 birsen29+ biosciences kardelen49+ jensu KAYRAM29+ semraozsoy+ pelin67+ samyeli26+ trakya

hoşgeldinizzzzz

ay ne gusel yaaaa allah tamamına erdırır ınsallah ay o agzını hayra acmaz hıcbırseye
kızlar dün akşam survıvorı izledinizmi ya koptum inanki nihat doğana
buakşamda var merakla bekliyorum
hele karşı takımda bi çatlak var akıllara zarar
ben ıslemedım yaaa cok tandık unlu yoktu olsa ıslıcektım ama bı nıhat doganı tanıyorum bıde ebru destan dıgerlerını tanımıyorum ben sefanın taklıdını yaptıklarını koysalardı yaaaaa
hoşgeldin semra nasılsın oğluşun napıyo
sende benım sana yazdıgımı gormemısın ama olsun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…