Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben ankaraya git derim kusum eger bulundugun yerde kendı doktorunun dısında daha ıyısı yoksa . sonucta bız rısklı gebelıklerız hem ınfertılıtede hemde rısklı gebelıkte uzman bır doktora gıtmelıyız ankarda kardelen49un doktoru var ona bır sorsana o cok memnun doktorundan
slm kızlar nasılsınız
ıyıyım kendı adıma sen nasılsın
aa gercekmı kız bak dayanamadı adam hasretıne ıyı olmus canım ya bol bol hasret gderın gezın tozun ohhhhh

allah ıyılık versın jensucum
tugbacım sende hosgeldın aramıza canım
bu arada ablacım ve anatolıam allatta gozukuyorsunuz ama gecmıstemısınız gelın garı yaaa kocıs arabayı yıkıyor gelene kadar konusuk edelım
bıde benım net cok yavas bugun cok gec yazıyorumö sureklı de atıyor ıdare edın benıııı

ablam sorma yaa dediğini bende düşündüm inanki ben bidaha günüm geçer geçmez yapıyım testi
gerçi geleceği vardı yani sancılardan anlamıştım akılsız kafa ne yaparsın okadar bekldin biraz daha bekle buarada negüzel yazıyosun kuzum insanın içi açılıyo valla
durum saol güzel arkadaşım benim dua olunca insan tedirgin oluyo oyüzden bildirmek istedim
allahım hepinizden razı olsun
kırmızılar geldi napalım kader işte :2:
bnm şansıma da kimse gelmedi hala
eboşum girdiğin zaman çağrı atabilürmüsünnn :)
bende geliyim sohbet edek biraz şimdi çıkıyorum ii akşamlar herkese..
kuzuya dün misafirim vardı yazmışsın ama ben çok geç girdim zaten sende yeni çıkmıştın çağrı atmadım napıyon balım ayağın nasıl oldu
canım tabiki yollarız allahım mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin
allahım acınızı hafifletsin inşallah
birsoşum ya kıyamam allahım kolaylık versin sen böyle deddikce tırsıyorum yaa
hamile kalmaklada bitmiyoki ah annelik nezor bişey
kızlr günaydın maalesef adet oldum
off ya çok üzüldüm canım diycek bişey yok allahım hayırlı zamanda kendiliğinden yollasın inşallah
bende sabah oldum kardelen senin daha 1 hafta yokmuydu cok erken olmuşsun hayırlısı olsun kardelen başkada bişey diyemiyorum ALLAHIM yardım etsin bizlere
noluyo bize ya hepimiz olduk buayda umutlar bitti hayırlısı kuzum sıkma tatlı canını
kuzu bunu aldım diğeri çok uzundu
ya demek için çıktı bende kötü olurum çok olunca yaa ama korkma içinde biriken kirli kanı atıyosun temizlenmiş inşallah bebişe yer açıldı .canım önemli değil yaa sorun olmaması için açıklama yaptım ben arkadaşlar ilk listeye bakıp hareket ederler düşüncesiyle .önemli değil bitince okursun sende
evet kardeşim ve gelinimiz geldi güzel bir akşamdı insanın ailesi olunca yorulmuyo
ohhh gözünaydın canım enerjini burdan anlıyorum valla çok sevindim senin adına
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. jensu
3. eecee
4. Tugba66
selam kızlar yazcaktım,yapıştırıp yollamışım
ya ben bişey diycektim emme unuttum yaa önemli değildi demekki
neyse öpüldün
evet aklıma geldi bugün çok karamsar gördüm seni kuzum ağlama filan ne oluyo hayırdır?
akşama balık yiceksiniz desene.

nerelerde oturuyosunuz ki,heryer kapalı,ayrıca bugün burda hava çok güzel,bende birazdan çıkcam

ay evet ya bizim burda pazarları çarşı coşar adım atılmaz
bizim burda hava kötü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…