- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
a.slm cnm nasilsin???
a. selam hoşgeldin
akşama balık yiceksiniz desene.yok kocamın balık tutası geldi bugün heralde balığa gitti
burda pazar gezmesi neye yarar heryer kapali
gerçektende her yer kapalı havada bozuk nereye gidilsin ki doğru söyliyn valla
evet de kokusınu sevmiym adıyamanda oturym
burdada havva cok güzel, almanyada oturuyom bende pazar oldumu acik yer olmaz
özellikle hamilelik düşünüyosan,kokusuna dayanıp bolca tüketmelsin,hatta hepimiz.
ben ankaraya git derim kusum eger bulundugun yerde kendı doktorunun dısında daha ıyısı yoksa . sonucta bız rısklı gebelıklerız hem ınfertılıtede hemde rısklı gebelıkte uzman bır doktora gıtmelıyız ankarda kardelen49un doktoru var ona bır sorsana o cok memnun doktorundanüzülme dicem ama ,eminimki çok üzülüyosun,rabbim bu ay nasib eder inşallah.
o senin tatlılığın kuşum,teşekkür ediyorum.
araştırıyorum,pıhtılaşmayıda,bağışıklık sistemini de,riskli gebeliğide,hepsini araştırıyorum ama ankara ya mı gitsem karar veremedim.burda en prof a gidiyorum aslında.
offffffffffffffffffffffffff
öyle kolayda hamile kalamıyoırum ki.
ıyıyım kendı adıma sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
aa gercekmı kız bak dayanamadı adam hasretıne ıyı olmus canım ya bol bol hasret gderın gezın tozun ohhhhhslm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım daha gecmişe bakamadım ama merak etmişsiniz sizleri çok özledim ama çok mutluyum koçiş geldi ondan gelemedim nasılsınız neler yaptınız pek gelemem koçiş pcye el koydu arada fırsat bulunca gelerim inş gez toz anca fırsantım oldu oy ne güzelmiş burda olmak beni merak edip soranlara tskler
ablam sorma yaa dediğini bende düşündüm inanki ben bidaha günüm geçer geçmez yapıyım testiay abla senin kırmızıların canı test istiyomuş.sen bundan sora günün gelince test yap bişey yoksa kırmızılar gecikmez hem.ama inş gecikirse bebişten geciksin.onun stresi daha kötüdür çünkü
kayramm testinizi vermişsiniz.hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inş.alışveriştesin sanırım iyi gezmeler.
sevcancım patolojinin temiz çıkmasına sevindim,inş bundan soraki hamileliğin sağlıkla olur.hayırlısıyla gelsin bebişin inş.
kardelen5233 nerdesin kız sen uyudun dimi kaça kadar,denk gelemiyoruz artık
pelincim sen nasılsın canım?
elixsir gez bakalım kocişinle tadını çıkarın bu zamanların.bebiş olunca oturup kalcaz evde.
boncuğum ve kardelenim inş sınavlarınız iyi geçmiştir.
ehh bende iyiyim gezmelere gittim geldim.
durum saol güzel arkadaşım benim dua olunca insan tedirgin oluyo oyüzden bildirmek istedimEvet canım artık burdayım Allah'ın izniyle.Canım geçen hafta için karışıklık oldu yazmişsin geçmişte okudum.Böyle durumlarda için rahat olsun ben listeye çok dikkatli bakıyorum 2 değil 4 kez yazsan yine okurum aklında acabalar kalmasın bu anlamda bacıcım :) kırmızıları görmüşsün,hayırlısı canım benim yeni ay yeni umutlarla güzelliklerle gelir inşallah....
kuzuya dün misafirim vardı yazmışsın ama ben çok geç girdim zaten sende yeni çıkmıştın çağrı atmadımbnm şansıma da kimse gelmedi hala
eboşum girdiğin zaman çağrı atabilürmüsünnn :)
bende geliyim sohbet edek biraz şimdi çıkıyorum ii akşamlar herkese..
canım tabiki yollarız allahım mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin
birsen29
ebrar_53
bap980
garip
SeLiNa23
pelin67
hepinizden tek tek Allah razı olsun.. çok sağolun.. bir fatiha okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum yarın hatimlerimizin dualarını yapacağız.. giremem gene.. Allah ım anneme, dayıma,teyzeme bana sabırlar versin.. çok zor... 25 yaşındayım 4 sevdiğimi toprağa koydumRabbim sevdiklerimin acsını göstermesin bir daha bana.. amin..
birsoşum ya kıyamam allahım kolaylık versin sen böyle deddikce tırsıyorum yaakızlar kendinize iyi bakın hepinize iyigeceler ben çıkıyorum daha iğnede yapacam heryerim morardı zaten neyse bebiş iyi olsunda morarsın önemli değil kardelen49 inşallah bebiş vardır ondan geçmiştir bu sefer tekrardan hepinize iyigeceler byee
kızlr günaydın maalesef adet oldum
bende sabah oldum kardelensenin daha 1 hafta yokmuydu cok erken olmuşsun hayırlısı olsun kardelen başkada bişey diyemiyorum ALLAHIM yardım etsin bizlere
kuzu bunu aldım diğeri çok uzunduvalla öle güzelim hatta yengemde aynı şikayetten doktora gitti onada aynı şeyi sölemiş bazılarında birde kaşıntı yanma gibi şeylerde olabiliyormuş
ölemi kuzum yaaa sende gördün demek kırmızıları allah yardımcımız olsun en kısa zamanda göndersin bebişlerimizi
ohhh gözünaydın canım enerjini burdan anlıyorum valla çok sevindim senin adınaslm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım daha gecmişe bakamadım ama merak etmişsiniz sizleri çok özledim ama çok mutluyum koçiş geldi ondan gelemedim nasılsınız neler yaptınız pek gelemem koçiş pcye el koydu arada fırsat bulunca gelerim inş gez toz anca fırsantım oldu oy ne güzelmiş burda olmak beni merak edip soranlara tskler
ya ben bişey diycektim emme unuttum yaaToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
1. kardelen5233
2. jensu
3. eecee
4. Tugba66
selam kızlar yazcaktım,yapıştırıp yollamışım
akşama balık yiceksiniz desene.
nerelerde oturuyosunuz ki,heryer kapalı,ayrıca bugün burda hava çok güzel,bende birazdan çıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?