Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin kuzum inşallah
ay bu adamlar hep aynı kuzum
kız hepsi tanıdık sen tanımıyon galiba oo taklidini yaptıkları yaşayabilirmi orda
saol cnm sende hoşgeldin ebrar

saol canım

yok canım ya iğneyi hem dik vuruyorum hemde genelde aynı yere vurmamaya çalışıyoum önceleri göbekten yapıyodum şimdi bacaklar ve kollardan yapıyorum

boncuğum uğramadı sınavları iyi geçiştir umarım
kızlar adet günlerinizi yazarsanız iyi olur boncuğum değiştirir

yok canım ya iğneyi hem dik vuruyorum hemde genelde aynı yere vurmamaya çalışıyoum önceleri göbekten yapıyodum şimdi bacaklar ve kollardan yapıyorum
birsoşum allah yardımcın olsun kuzum naapcan ya kader işte allahım dermansız dert vermesin
bende çıkıyorum kızlar biraz işm var yapim gelim canlarım

tamam canım güle güle görüşürüz

benimde çıkmam gerek kociş erken gelicek görümceme gidecekmişiz şimdi aradıda
gece nasipse görüşürüz öpüyorum hepinizi
:79:

amin kuzum inşallah
ay bu adamlar hep aynı kuzum
kız hepsi tanıdık sen tanımıyon galiba oo taklidini yaptıkları yaşayabilirmi orda

saol canım

ben tanımıyorum ya dedım ya ebru destan nıhat dogan deryua buyukuncuyu tanıyorum numayı bıde dıger kadınları tanımıyorum ben bu arada bende cıkıyorum ablacım boncugum topıge dondugunde vercem tarıhı ben ugrasmasın gecmıste dıye hade kızlar allaha emanet olun optum kactım sızı

kız kayra gerçekten görmedim heral zaten sinirlendim ondan görmemiş olabilirim kusura bakma canım

selam semroş biz iyiyiz canım sen nasılsın ?bebişi görmeye gittinmi ?

çok şükür bende iyiyim ama arada bir miğde bulantısı mide ekşimesi idare ediyoruz işte inşallah salı günü gidecem canım hayırlısı
selam canım asıl sen nasılsın bebıs nasıl

bende bebeğimde çok iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz
slm cnmhoşgeldin

hoşbuldum canım
hoşgeldin semra nasılsın oğluşun napıyo

çok şükür iyiyim canım oğluşumda şu an test çözüyor canım cuma günü onur bekgesi aldıda gaza geli sıpam
,ebrar_53+,semraozsoy,KAYRAM29+,samyeli26,biosciences,kardelen49,selam kızlar nasılsınız

selam canımmmmmmm

birsencim çıktınmı canım senin hamilelik nasıl gidiyor aşerme falan varmı ekşi tatlı ne yiyiyorsun canım

birsencim çıktınmı canım senin hamilelik nasıl gidiyor aşerme falan varmı ekşi tatlı ne yiyiyorsun canım
yok burdayım canım hamilelik iyi gidiyo bakalım aşerme hiç olmadı midemde bulanmadı tatlıyıda ekşiyide yiyorum sadece 10 gündür yemek borusunda aşırı yanma var özellikle geceleri bazen gündüzleri o kadar senin bulantın varmı

canım benim üzülme lütfen allahın takdiri... hepsinin mekanı cennet olsun...rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın canım...
canım sınavının iyi gecmesine sevindim inş güzel sonuclar alırsın...
kızlr günaydın maalesef adet oldum
hayırlısı olsun kardelencim inan ne diycemi bilemedim şimdi... üzülme ama olurmu en yakın zamanda gelir minişin inş....
bende sabah oldum kardelen senin daha 1 hafta yokmuydu cok erken olmuşsun hayırlısı olsun kardelen başkada bişey diyemiyorum ALLAHIM yardım etsin bizlere
hayırlısı olsun canım bidaki aya hamile kalırsın inş...
canım gözün aydın sen kocişinle bol bol vakit gecir bizde seni özledik cok ara verme ama
benimde çıkmam gerek kociş erken gelicek görümceme gidecekmişiz şimdi aradıda
gece nasipse görüşürüz öpüyorum hepinizi
:79:
eboşum ben geldim sen cıktın canım iyi gezmeler yarın görüşürüz inş bitanem

semracım nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo

kızlar ben çıkıyorum kızımı banyo yaptıracam sonra gelmeye çalışırım bye

slm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım

slm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım

sevindim iyi geçmesine canım benimkilerde iyiydi.Bi tanesi atmasyon oldu ama onu da ikinci sınava düzeltirim artık afiyet olsun şimdiden

Pelincim sağol canım.Sen nasılsın
Kardelenbhr şimdi gördüm canım çok klişe olacak ama hayırlısı biz sana hamiş gözüyle bakıyoduk yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…