amin kuzum inşallahay ne gusel yaaaa allah tamamına erdırır ınsallah ay o agzını hayra acmaz hıcbırseye
ben ıslemedım yaaa cok tandık unlu yoktu olsa ıslıcektım ama bı nıhat doganı tanıyorum bıde ebru destan dıgerlerını tanımıyorum ben sefanın taklıdını yaptıklarını koysalardı yaaaaa
sende benım sana yazdıgımı gormemısın ama olsun nasılsın
saol cnm sende hoşgeldin ebrar
birsoşum pıhtıdaşların arasında en rütbeli benim kız homozigot oluyorumda benanneme diyorum verdiniz bozuk genleri uğraşıyorum böyle halbuki kadının suçu yokda takılıyorum
valla kuzum ah kalsak herşeye katlanıcaz ama tek kalmaylada bitmiyo işte bide kaybetme korkusu
allahım yardımcımız olsun birsoş onlar ne biliyomusun iğneyi vurduğun yerlerde kireçleme gibi şeyler oluşuyomuş kayınvaldem şeker hastasıydı insülin vururdum ondada olurdu .doktor aynı yerlere bvurmamaya dikkat edin demişti bide iğneyi dik vurun demişti .bu kan sulandırıcılarda aynen öyle sanırsam
birsoşum allah yardımcın olsun kuzum naapcan ya kader işte allahım dermansız dert vermesinyok canım ya iğneyi hem dik vuruyorum hemde genelde aynı yere vurmamaya çalışıyoum önceleri göbekten yapıyodum şimdi bacaklar ve kollardan yapıyorum
bende çıkıyorum kızlar biraz işm var yapim gelim canlarım
amin kuzum inşallah
ay bu adamlar hep aynı kuzum
kız hepsi tanıdık sen tanımıyon galiba oo taklidini yaptıkları yaşayabilirmi orda
saol canım
kız kayra gerçekten görmedim heral zaten sinirlendim ondan görmemiş olabilirim kusura bakma canımay ne gusel yaaaa allah tamamına erdırır ınsallah ay o agzını hayra acmaz hıcbırseye
ben ıslemedım yaaa cok tandık unlu yoktu olsa ıslıcektım ama bı nıhat doganı tanıyorum bıde ebru destan dıgerlerını tanımıyorum ben sefanın taklıdını yaptıklarını koysalardı yaaaaa
sende benım sana yazdıgımı gormemısın ama olsun nasılsın
selam semroş biz iyiyiz canım sen nasılsın ?bebişi görmeye gittinmi ?
selam canım asıl sen nasılsın bebıs nasıl
slm cnmhoşgeldin
hoşgeldin semra nasılsın oğluşun napıyo
,ebrar_53+,semraozsoy,KAYRAM29+,samyeli26,biosciences,kardelen49,selam kızlar nasılsınız
yok burdayım canım hamilelik iyi gidiyo bakalım aşerme hiç olmadı midemde bulanmadı tatlıyıda ekşiyide yiyorum sadece 10 gündür yemek borusunda aşırı yanma var özellikle geceleri bazen gündüzleri o kadar senin bulantın varmıbirsencim çıktınmı canım senin hamilelik nasıl gidiyor aşerme falan varmı ekşi tatlı ne yiyiyorsun canım
canım benim üzülme lütfen allahın takdiri... hepsinin mekanı cennet olsun...rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın canım...
birsen29
ebrar_53
bap980
garip
SeLiNa23
pelin67
hepinizden tek tek Allah razı olsun.. çok sağolun.. bir fatiha okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum yarın hatimlerimizin dualarını yapacağız.. giremem gene.. Allah ım anneme, dayıma,teyzeme bana sabırlar versin.. çok zor... 25 yaşındayım 4 sevdiğimi toprağa koydumRabbim sevdiklerimin acsını göstermesin bir daha bana.. amin..
canım sınavının iyi gecmesine sevindim inş güzel sonuclar alırsın...sağol canım bugünküler iyiydi çok şükür inşallah yarınkilerde böyle olur.Ama heyecandan okula girince giriş kağıdımı düşürmüşüm.sınıfa giricem baktım elimde kağıdım yok sınavda başlamak üzere oraya koştum buraya baktım yok tansiyonum düşmüştü resmen.Allah tan bi görevli bulmuş verdi son dakkadaSınav bitincede sen telefonunu unut görevlinin masasında.Sonradan aklıma geldi döndüm geri telefonumu almaya.
hayırlısı olsun kardelencim inan ne diycemi bilemedim şimdi... üzülme ama olurmu en yakın zamanda gelir minişin inş....kızlr günaydın maalesef adet oldum
hayırlısı olsun canım bidaki aya hamile kalırsın inş...bende sabah oldum kardelensenin daha 1 hafta yokmuydu cok erken olmuşsun hayırlısı olsun kardelen başkada bişey diyemiyorum ALLAHIM yardım etsin bizlere
canım gözün aydın sen kocişinle bol bol vakit gecir bizde seni özledik cok ara verme amaslm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım daha gecmişe bakamadım ama merak etmişsiniz sizleri çok özledim ama çok mutluyum koçiş geldi ondan gelemedim nasılsınız neler yaptınız pek gelemem koçiş pcye el koydu arada fırsat bulunca gelerim inş gez toz anca fırsantım oldu oy ne güzelmiş burda olmak beni merak edip soranlara tskler
eboşum ben geldim sen cıktın canım iyi gezmeler yarın görüşürüz inş bitanembenimde çıkmam gerek kociş erken gelicek görümceme gidecekmişiz şimdi aradıda
gece nasipse görüşürüz öpüyorum hepinizi
:79:
çok şükür bende iyiyim ama arada bir miğde bulantısı mide ekşimesi idare ediyoruz işte inşallah salı günü gidecem canım hayırlısı
bende bebeğimde çok iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz
hoşbuldum canım
çok şükür iyiyim canım oğluşumda şu an test çözüyor canım cuma günü onur bekgesi aldıda gaza geli sıpam
selam canımmmmmmm
slm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?