hepinize güzel bir hafta diliyorum dilerim bol müjdeli olur
bizede kk bakımdaydı kuzu,hem ben sana sormadım mı bakim cumartesi günü,senin kırmızılardan ne haber diyegünaydın kızlar hayırlı sabahlar.dün akşam girdim ama malesef tam son 2 sayfa kalmışken kk bakımda dedi.sinir oldum.kayram bi sen sormuşsun zaten bende söyliyeyim daha kırmızılar yok.bugun eşimde yan çizdi dr a gitmekten o yüzden bende kan fln veremicem.onun dra gitme bahanesiyle veririm diyordum ama şimdi hususi gidip kan testi vermicem.
cicişim sende olmadın hala hayırlısı bişey yoksa geliversin hemen sıkıp bunaltmasın seni.
derincim rekora falan mı gitmeye çalışıyon ne o 27 gün.bi dr a gitsen belki kalp atışlarını falan duyarsın
aaa kuzu,bu saatte,burda,hayırdır inşallah.hepinize güzel bir hafta diliyorum dilerim bol müjdeli olur
semroş o sıkıntılarda geçicek inşallah salı günü pıt pıtlarıda duyarsın umarım canımçok şükür bende iyiyim ama arada bir miğde bulantısı mide ekşimesi idare ediyoruz işte inşallah salı günü gidecem canım hayırlısı
bende bebeğimde çok iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz
hoşbuldum canım
çok şükür iyiyim canım oğluşumda şu an test çözüyor canım cuma günü onur bekgesi aldıda gaza geli sıpam
selam canımmmmmmm
peloşum karşılaşamadık nasılsın kuzumcanım benim üzülme lütfen allahın takdiri... hepsinin mekanı cennet olsun...rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın canım...
canım sınavının iyi gecmesine sevindim inş güzel sonuclar alırsın...
hayırlısı olsun kardelencim inan ne diycemi bilemedim şimdi... üzülme ama olurmu en yakın zamanda gelir minişin inş....
hayırlısı olsun canım bidaki aya hamile kalırsın inş...
canım gözün aydın sen kocişinle bol bol vakit gecir bizde seni özledik cok ara verme ama
eboşum ben geldim sen cıktın canım iyi gezmeler yarın görüşürüz inş bitanem
semracım nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo
boncukum sınavlarının iyi geçmesine sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınslm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
kuzuya konuştuk gerçi telde artık kan testi yaptırıp söktürücü içmen gerek heraldeselam kızlar,geçmişe hiç bakamıyorum şuanda hemen çıkıcam çünkü..selam vermek istedim...
ebuşum iletiyodur gerçi ama ben yinede diyim...çok hastaydım bikaç gün önce ama şimdi daha iyiyim...
adette olamadım...bekliyorum bakalım..bugün itibariyle 27 gün geçti kızlar yaa patlıcak gibiyim gene...
hepinizi çok özxledim Allaha emanet olun...
iksirim bugece rüyamda gördüm seni ay çok etkilendim umreye gidiyordun rüyamdainşallah ablam inşallah
kıss bende kırk yılda bir gittim
aman bebişş olsundaa biz gezmeyi veririzz canım ben razıyııım
tebrikler canım darısı basımızaa
bitirdinmi kıss siparişşlerii
basın sağolsun canım ALLAH sabır versin
üzülme canım yaa inş bekletmeden gelir bebiş kendiliğinden
egalcim nasılsın kayraamm nerelerdesin hiç görüşemedikk
semracım sana yazmıstım göremedin sanırıım
cicişimde uğramamıss
herkeze hayırlı aksamlar ben cıkıyorum hepinizi öpüyorum
valla sorma garibim yaa gıcık oluyor insan neyse hayırlısı ben olunca bile seviniyorum düzensiz olduğumdan .sen nasılsın işlerin yoğun heralde fazla girmiyosun kuzumcanim insallah sonuclarida guzel gelir sinavinin,guzel gecmesine sevindim bu arada
esim bir ara kanlari zaping yaparken,gözume takildi ebrarcim,ama ben pek tanimiyorum bu sefer ki yarismacilari
bende almanyada oturuyorum canim,sen neresindensin?
canim benim,ne söyliyim bilemedim kii,vardir bir hayir,uzme kendini,allah buyuk,rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursun
esin geldi demek ececim,hadi gözun aydin
canim rabbim yardimciniz olsun,allah sabirlik versin,mekani cennet olsun insallah
tebrik ederim canim,allah kucaginada almak nasip etsin
bu sanatcilara acayiiipp sinir oluyorum haaa. evlenmeden ilskiye girip bebek peydahliyolar sonra evlencez diolar siritarakkk,, ondan sonra dinden bahsediolarr.. naparsalar yapsinlarr amma genclere cok kötü örnek oluyorlar.. gencler düsünü cok normamis gibi karsiliyorlarr. hep aile facialari bundan cikiyor bencee cokk duydumm sanatcilar yapio bizim ondan eksikleerimiz nee diyeee böyle böyle namus filan kalmiyor yaaa. sinirlandim simdiiibelki düsündüklerim icin haksiz bulabilirsiniz belki ama benim düsüncemde buu
sonuna kadar sana katiliyorum egalcim
canim nasilsin?insallah esinin test sonuclari guzel cikar
ne kadar guzel söylemis diyen,keske sözu seytana mahsus ama,yapabilsek keske,böyle dusunebilsek,hersey allahin taktiri,verende o, verecek olanda o,
demek test yaptin,geldi kirmizilar ebrarcim,herhalde senin test yapmani bekliyormus,dilerim son gelisi olur,9 ay gelmez canim,ahanda böyle olursun
canim nasilsin?görusemiyoruz bu aralar:26:demek gezmeye gittiniz,
sonuna kadar sana katiliyorum egalcim
canim nasilsin?insallah esinin test sonuclari guzel cikar
ne kadar guzel söylemis diyen,keske sözu seytana mahsus ama,yapabilsek keske,böyle dusunebilsek,hersey allahin taktiri,verende o, verecek olanda o,
demek test yaptin,geldi kirmizilar ebrarcim,herhalde senin test yapmani bekliyormus,dilerim son gelisi olur,9 ay gelmez canim,ahanda böyle olursun
canim nasilsin?görusemiyoruz bu aralar:26:demek gezmeye gittiniz,
kızlar,kk bakımdaydı,açıldığındada bunları aldım ama şimdide kociş yatalım diye tutturdu,altlarını dolduramıyorum,kusuruma bakmayın,şunu bilin ki,hepiniz için iyi dileklerim var her zaman için,öpüyorum sizleri.
bu arada gülme komşuna,gelir başına
cuk oturdu bana
canım ağzına yüreğine sağlıkgünaydınn kızlarr nasılsınız bakalımmm haftasonu gezmektenn giremedimm
ablam okudum dualarımı bilgin olsunn
kuzum adet gelmemiş çok şükür ay bianda acayip helecanlandım inşallah bebiş vardırgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.dün akşam girdim ama malesef tam son 2 sayfa kalmışken kk bakımda dedi.sinir oldum.kayram bi sen sormuşsun zaten bende söyliyeyim daha kırmızılar yok.bugun eşimde yan çizdi dr a gitmekten o yüzden bende kan fln veremicem.onun dra gitme bahanesiyle veririm diyordum ama şimdi hususi gidip kan testi vermicem.
cicişim sende olmadın hala hayırlısı bişey yoksa geliversin hemen sıkıp bunaltmasın seni.
derincim rekora falan mı gitmeye çalışıyon ne o 27 gün.bi dr a gitsen belki kalp atışlarını falan duyarsın
selam abla hoşgeldin.amiiiiiiinnnnnnnnnn inş
bizede kk bakımdaydı kuzu,hem ben sana sormadım mı bakim cumartesi günü,senin kırmızılardan ne haber diye
aaa kuzu,bu saatte,burda,hayırdır inşallah.
herkeze hayırlı günler,akşam baş ağrısıyla yatıp,sabah baş ağrısıyla kalktım kızlar,midemide bulandırıyo,fenayım.:78:
bizede kk bakımdaydı kuzu,hem ben sana sormadım mı bakim cumartesi günü,senin kırmızılardan ne haber diye
aaa kuzu,bu saatte,burda,hayırdır inşallah.
herkeze hayırlı günler,akşam baş ağrısıyla yatıp,sabah baş ağrısıyla kalktım kızlar,midemide bulandırıyo,fenayım.:78:
kuzum adet gelmemiş çok şükür ay bianda acayip helecanlandım inşallah bebiş vardır
allahım nolur buna bizimde seninde çok ihtiyacımız var
selam kuzu nasılsın
HAYIRLI OLSUN
MART AYI LİSTEMİZ
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************
NİSAN AYI LİSTEMİZ
******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN**********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***********************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN************************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA***************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26**************
*******************SEMRAOZSOY****************
demi ne işim var kociş erken gitcekti güya bende erken kalktım adam son anda vazgeçti eleman izinli değilmiş geri yattı bende kaldım ortalarda naapsam bilmemki azcık daha uyurdum
hayırdır niye bulanır miden var sizde bişey hayrolsun toplu hamilelikler olcak sankim
iyiyim abla çok şükür.inş vardır bişeyler.ben hiç öyle hissetmiyorum ama,nasip.reglim düzenli düzenli derken bozdum mu acaba düzeni diyorum çenemle.
kız kardelen senin bulantıların nie acep.yazarken bile unuttum az önce.?bunadım ben bunadımm
he abla toplu hamilelik olcak,toplu doğuma gitcez,sora erkek olanlarınki de toplu sünnete götürcez.ehh nikahıda toplu kıyarız artıkın..
ay abla o heycanın gramı bende yok.hayır olsun inş.selinam yaa 2 gün geçmiş ay nasıl heyecan oldum varya
inşallah bebiş geliyo
geçen ay mart 7 de oldum,ama siklus uzunluğu 25 öyle hesaplayınca nisan 2 çıkıyo.ahh sıpa bi gelsin bi ben vurcam poposuna bide babası.kuzum ya niye öyle dersin inşallah bebiş geliyo ondandır normalde geçen ay kaçında olmuştun 2miydi ?
allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün benibellimi olur kuzu ogünleride görürüz inşallah
bak oğlun olursa benim kızı alırsın söyleyim sana öyle kayganalıkda yapamazsın
ay abla o heycanın gramı bende yok.hayır olsun inş.
geçen ay mart 7 de oldum,ama siklus uzunluğu 25 öyle hesaplayınca nisan 2 çıkıyo.ahh sıpa bi gelsin bi ben vurcam poposuna bide babası.
yaparım ben yapatım gizlice evlerindeki przvtf varsa iğneyle delerim onlarıbelli mi olur senin kız vücudum bozulmasın diye korunur falan.
a.selam canım hoşgeldin.ben iyiyim sen nasılsın.
demi ne işim var kociş erken gitcekti güya bende erken kalktım adam son anda vazgeçti eleman izinli değilmiş geri yattı bende kaldım ortalarda naapsam bilmemki azcık daha uyurdum
hayırdır niye bulanır miden var sizde bişey hayrolsun toplu hamilelikler olcak sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?