Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bizede kk bakımdaydı kuzu,hem ben sana sormadım mı bakim cumartesi günü,senin kırmızılardan ne haber diye
hepinize güzel bir hafta diliyorum dilerim bol müjdeli olur
aaa kuzu,bu saatte,burda,hayırdır inşallah.
herkeze hayırlı günler,akşam baş ağrısıyla yatıp,sabah baş ağrısıyla kalktım kızlar,midemide bulandırıyo,fenayım.:78:

semroş o sıkıntılarda geçicek inşallah salı günü pıt pıtlarıda duyarsın umarım canım
peloşum karşılaşamadık nasılsın kuzum
slm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
boncukum sınavlarının iyi geçmesine sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın
kuzuya konuştuk gerçi telde artık kan testi yaptırıp söktürücü içmen gerek heralde
inşallah bebiş vardır bu bulantılar filan ondandır kuzum
iksirim bugece rüyamda gördüm seni ay çok etkilendim umreye gidiyordun rüyamda
çok güzel bir rüyaydı inşallah gerçek olur yada bebişin gelicektirde böyle bir rüya grmüşümdür
valla sorma garibim yaa gıcık oluyor insan neyse hayırlısı ben olunca bile seviniyorum düzensiz olduğumdan .sen nasılsın işlerin yoğun heralde fazla girmiyosun kuzum

yaa işte gülersen komşuna gelir başına bende koptum burda
günaydınn kızlarr nasılsınız bakalımmm haftasonu gezmektenn giremedimm

ablam okudum dualarımı bilgin olsunn
canım ağzına yüreğine sağlık
buarada ilaçlarını içmeyi unutmuşsun sonradan içsen olmamı yaa neyse vardır bir hikmeti
kuzum adet gelmemiş çok şükür ay bianda acayip helecanlandım inşallah bebiş vardır
allahım nolur buna bizimde seninde çok ihtiyacımız var
selam abla hoşgeldin.amiiiiiiinnnnnnnnnn inş

selam kuzu nasılsın

pardon canım görmemişim o zaman.:103:gözlük takam bundan sora.ya siteye de ara ara girdim.ondan unuttuğum mutlaka var.hatta dün akşam alıntı aldım ama şimdi sor kimdi diye hatırlamıyom.

demi ne işim var kociş erken gitcekti güya bende erken kalktım adam son anda vazgeçti eleman izinli değilmiş geri yattı bende kaldım ortalarda naapsam bilmemki azcık daha uyurdum
hayırdır niye bulanır miden var sizde bişey hayrolsun toplu hamilelikler olcak sankim

kuzum adet gelmemiş çok şükür ay bianda acayip helecanlandım inşallah bebiş vardır
allahım nolur buna bizimde seninde çok ihtiyacımız var

selam kuzu nasılsın

iyiyim abla çok şükür.inş vardır bişeyler.ben hiç öyle hissetmiyorum ama,nasip.reglim düzenli düzenli derken bozdum mu acaba düzeni diyorum çenemle.

kız kardelen senin bulantıların nie acep.yazarken bile unuttum az önce.?bunadım ben bunadımm

selinam yaa 2 gün geçmiş ay nasıl heyecan oldum varya
inşallah bebiş geliyo

he abla toplu hamilelik olcak,toplu doğuma gitcez,sora erkek olanlarınki de toplu sünnete götürcez.ehh nikahıda toplu kıyarız artıkın..

kuzum ya niye öyle dersin inşallah bebiş geliyo ondandır normalde geçen ay kaçında olmuştun 2miydi ?

he abla toplu hamilelik olcak,toplu doğuma gitcez,sora erkek olanlarınki de toplu sünnete götürcez.ehh nikahıda toplu kıyarız artıkın..

allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni bellimi olur kuzu ogünleride görürüz inşallah
bak oğlun olursa benim kızı alırsın söyleyim sana öyle kayganalıkda yapamazsın

selinam yaa 2 gün geçmiş ay nasıl heyecan oldum varya
inşallah bebiş geliyo
ay abla o heycanın gramı bende yok.hayır olsun inş.
kuzum ya niye öyle dersin inşallah bebiş geliyo ondandır normalde geçen ay kaçında olmuştun 2miydi ?
geçen ay mart 7 de oldum,ama siklus uzunluğu 25 öyle hesaplayınca nisan 2 çıkıyo.ahh sıpa bi gelsin bi ben vurcam poposuna bide babası.

allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni bellimi olur kuzu ogünleride görürüz inşallah
bak oğlun olursa benim kızı alırsın söyleyim sana öyle kayganalıkda yapamazsın

yaparım ben yapatım gizlice evlerindeki przvtf varsa iğneyle delerim onları belli mi olur senin kız vücudum bozulmasın diye korunur falan.

ay abla o heycanın gramı bende yok.hayır olsun inş.

geçen ay mart 7 de oldum,ama siklus uzunluğu 25 öyle hesaplayınca nisan 2 çıkıyo.ahh sıpa bi gelsin bi ben vurcam poposuna bide babası.

hayrolsıun kuzum yaa helecanlanma zati biz helecanlanırız senin yerine
hadi inşallah kuzum gecikme bebiştendir umarım
valla ben doğar doğmaz düşünüyorum poposuna vurmayı doktorun yerine

yaparım ben yapatım gizlice evlerindeki przvtf varsa iğneyle delerim onları belli mi olur senin kız vücudum bozulmasın diye korunur falan.

eğer anasına çektiyse kesin yapar benim kız çünkü ilk evlendiğimizde korunalım diye çıldıran bendim
sende az değilsin he korkulur yok benimki nazlı olcek zati vermem sana

kanka,bişey olduğundan değil,klasik migren etkileri işte,zaten accık rahatlatma işlemi gerçekleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…