Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Çok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Söyle kim çok gördü seni bana
Böyle yalnız kalınmaz
Paylaşılmıyor hüzün
Paylaşamam yolu yok bunun
Anlatamam sözü yok bunun
Çekilecek başa geldikçe dertler
Bir zaman bir yerde
Buluşuruz yolu yok bunun
Kavuşuruz yolu yok bunun
Görülecek Günü geldikçe​

Evet cnm çok iyi geldi artık yaz geliyo hergun süreriz :)) sende eşini al surun insan rahatlıyor valla:)) bu arada geç yazıyorum dizi bakiyom da ondan
kız nerde bızım buralarda mümkün degıl keske ımkan olsa

çok karamsar gödüm senıı neler düşünüyorsun sen öyle dur bakalım daha yolun basındayız elbet evlatlarımız olucak ama bızde onların yanında olucaz gülücez eglenıcez göçüp gıtmekte nedemekmıshem senın yasadıkların herkesın basındadır emın ol allah daha büyük dert vermesın cnm ya hıc ümıdımız olmasaydı ozaman neyapardık güçlü ol karamsar olma lütfen hamıs kaldıgında hatırlatıcam bu sözlerını sana

canim kocacim seni cook seviyorum senin icin herseyi göze aldimm .eminim sende benim icin ayni seyleri düsünüyorsundur.. ikimzde fedakarizz ikimzde hirsliyizz bu hirsin bizi ayirmasin korkuyorum .. sana bunlari söyleyemiyorum ama keske senden ne pahasina oursa olsun vazgecmiycemii bilsenn .. kizlarr bugünn böyle olmamin sebebi ne biliyormusunuz.. esim beni hala taniyamamiss benimle düzgünce konustu kalbimi kirmadan ama o konusmada beni taniyamadigini anladimm farkindayimm . ona bllli etmedimm ama sürekli degisken bi kisilege sahib oldugum icin kendi hatam oldugu icin benim icin olan fikirleri beni kirdii.. seni nasil olursa ol seviyorum sende asla ayrilmam dedi ama ben onu üzmek istemiyorumm

aminn inss.. herseye binler sükürr halimizee.. ama yoruldumm nereye dönsem bi bosluk varr. kendi ailem esim dostum akrabamm ..canim ölümlü dünyaa genci yaslisi yokk..

selam tatlışlar hepinize iyi geceler bu gece azcuk geç kaldım
bugün herkesler burdaymış
DERDAM geçmiş olsun kayganaya sanada allahım kolaylık versin ayrıca minişe ismiyle hayırlı bir ömür diliyorum .sen nasılsın desem tuhaf olur yoğunsun .kendini yorma kuzum öptümm
KARDELOŞUM valla 3 gün sonra ghhiç görüşemiycez şu 3 gün içinde bi karşılaşsak diyorum ankara yolcusuyum kuzu .buarada karşılaşamasakda kalpler bir kopmak olmadı olmuycakda
BONCUĞUM nasıl sevindim canom yaa gözünaydın darısı bebişe inşallah oda enkısa zamanda gelicek
PELOŞUM bugünde karşılaşamadık malesef birsenin tabiriyle gezekçi oldum cumartespazar olunca evde olmuyorum .canım enkısa zamanda görüşürüz burdasınya artık
TUBİŞ kız demek bisiklete bindin nekadar severim ben yaa ama artık yaşlandım süremem :18:
EGALCİM aklından atmyı başarırsan ne mutlu sana keşke çevrtemizdekiler bıraksada akıldan atabilsek bana herşey bebeği hatırlatıyoya özlemiştim seni canım
DERİNİM nerde yaa bugün uğramamış merak ettim canomu
buarada İKSİRİM senide öpüyorum selamını aldım

Kalbini Bir Mektup Gibi Buruşturup Fırlatılmış,
Kendini Kimsesiz ve Erken Unutulmuş Hissediyorsan,
İçimdeki Çocuğa Sarıl Sana İnsanı Anlatır.....

Eller Günahkar!
Diller Günahkar!
Bir Çağ Yangını Bu Bütün,
Dünya Günahkar!

Masum Değiliz HİÇBİRİMİZ!..

Son düzenleme:
He valla ablam çok iyi geldi kilo atmam lazım biraz verdim ama olsun daha vermem lazım havvalar çok güzel oldumu yüzme havuzuna gitcez yok be ablam sen yaşlı degilsin hepimizden gencsin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…