kız nerde bızım buralarda mümkün degıl keske ımkan olsaEvet cnm çok iyi geldi artık yaz geliyo hergun süreriz :)) sende eşini al surun insan rahatlıyor valla:)) bu arada geç yazıyorum dizi bakiyom da ondan
çok karamsar gödüm senıı neler düşünüyorsun sen öyle dur bakalım daha yolun basındayız elbet evlatlarımız olucak ama bızde onların yanında olucaz gülücez eglenıcez göçüp gıtmekte nedemekmısanliyorum tatlim senii. bende ayni durumdayimm.. bebek fikri aslinda aklimda yokktu esimin isteyisiyle basladii hamile kaldimm aklimda düsünceler vardii nasil olcak diye gelecegi düsünüyordummm sanra ögrendimkii boss gebelikk hayal kirikligi belki bilemiyorum umut olustu. bu kayiptan sonra esimin istegi dahada arttii benim sahib olamama duygusu etraftakiler ayri piskoloji bozuklugu olusturduu.. simdi esimie bakiyorum bakinca ne görüyorum biliyormusunuz bebegimi kaybettigimi esimin istegini benim hirsimi ... bende senin gibi her esime baktigimda her kavga ettigimizdee hep gözümün ünüde hep aklimdaa.. tek bebek icin deill kavga ettigimizde daha bi umutduzluk olusuyor hele etrafinda sevdigin kisiler yoksa sevenin azsa bide o kavgaa inanin niye yasiyorumki dedirtiyorr.. bende benden bi parca olsun tek onu seviymm ben bi parca benm canimdann beni sevenn .. tmm herkes diyor esim beni cok seviyor benimkide beni seviyor ama nereye kadarr??? ölüm geldiginde iki gün sonra beni unutacak kisimi?? evlilik ilerledikce anlasamama kavga artiyorr.. belki beni düsünüyor ama insan oglu bencill nediyimm .. söyle bi düsünncee hersey bos geliyorr ne olursa olsun en sevdigim askim hayatim dedigim kisi bi an oluyorr bi hata yüzünden seni siliyorr adini bile duymak istemiyorkenn...baska düsünceler geliorr .. ben simdi moralim bozuk oldugundan yada baska biseyden deill.. kafamda hep bu fikir bi gün göcüp gitsem kac kisinin yillar sonra aklina gelirim..beni iki gün sonra unutacaklar.. yillar önce baska birisini severken onun icin ölürüm derken baskasiyla tanisip sen benim herseyimsin diyorlar mesala benim esinn bende önceki sevgilisini deli gibi seviyorduu nolduuu benle tanisti iki gün sonra öbürünü unuttuu adini bile anmiyor o kizin yerinde bende olabilirimm .. bunu yasayan bitek ben degilimm eminim eslerimizin haytindaki ilk kisi biz degilizz.. off off bugün cok karamsarimm
kız nerde bızım buralarda mümkün degıl keske ımkan olsa
çok karamsar gödüm senıı neler düşünüyorsun sen öyle dur bakalım daha yolun basındayız elbet evlatlarımız olucak ama bızde onların yanında olucaz gülücez eglenıcez göçüp gıtmekte nedemekmıshem senın yasadıkların herkesın basındadır emın ol allah daha büyük dert vermesın cnm ya hıc ümıdımız olmasaydı ozaman neyapardık güçlü ol karamsar olma lütfen hamıs kaldıgında hatırlatıcam bu sözlerını sana
gecekuşları hayırlı geceler napıyosunuz bakemmm
Eboşum msn açar mısın?
*Ooo slm cnm naslsin??
He valla ablam çok iyi geldi kilo atmam lazım biraz verdim ama olsun daha vermem lazım havvalar çok güzel oldumu yüzme havuzuna gitcezselam tatlışlar hepinize iyi geceler bu gece azcuk geç kaldım
bugün herkesler burdaymış
DERDAM geçmiş olsun kayganaya sanada allahım kolaylık versin ayrıca minişe ismiyle hayırlı bir ömür diliyorum .sen nasılsın desem tuhaf olur yoğunsun .kendini yorma kuzum öptümm
KARDELOŞUM valla 3 gün sonra ghhiç görüşemiycez şu 3 gün içinde bi karşılaşsak diyorumankara yolcusuyum kuzu .buarada karşılaşamasakda kalpler bir kopmak olmadı olmuycakda
BONCUĞUM nasıl sevindim canom yaa gözünaydın darısı bebişe inşallah oda enkısa zamanda gelicek
PELOŞUM bugünde karşılaşamadık malesef birsenin tabiriyle gezekçi oldumcumartespazar olunca evde olmuyorum .canım enkısa zamanda görüşürüz burdasınya artık
TUBİŞ kız demek bisiklete bindin nekadar severim ben yaa ama artık yaşlandım süremem :18:
EGALCİM aklından atmyı başarırsan ne mutlu sana keşke çevrtemizdekiler bıraksada akıldan atabilsek bana herşey bebeği hatırlatıyoyaözlemiştim seni canım
DERİNİM nerde yaa bugün uğramamış merak ettim canomu
buarada İKSİRİM senide öpüyorum selamını aldım
*
slm cnm nasılsın
kızlar yardım lütfen ya birileri vrmı orda
pco ne canım bahseder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?