Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canlarımvalla baktım burdasınız geçmişe bakmakl zaman kaybetmek istemedim direk yazıyomkaçamak yapım bugün de dimi...

kardeşimdeydik dogum günüsüydü de...onu kutlamaya gittik.yeni geldik eve.hemen solugu burda aldım...

Eboşş sen napıyosun bakemm
biliyosun balım derin işlerdeyiz boncuğumla
He valla ablam çok iyi geldi kilo atmam lazım biraz verdim ama olsun daha vermem lazım havvalar çok güzel oldumu yüzme havuzuna gitcez yok be ablam sen yaşlı degilsin hepimizden gencsin daha
canım kilo çokmuki benim kadar değilsindir herhalde
ya kuzum ne genci be nerdeyse geldik yolun yarısına
buarada mesajını aldım ama cevap yazamadım başkasına mesaj göndermiştimde hemen ekliycem
ebrarimm canim nasilsinn .. seni özledimmm ne yaslisi kiss dur dahaa erken

canım bende özledim yaa buarada karamsar gördüm seni olmaz iyi olcaz biz yoksa bebişler hiç gelmez

Hosgeldin cnm, kardesinin dogum gunü kutlu olsun nice yıllara bende bes dakka girmeyin aklım hep burda oluyor dışardan bile giresim geliyor

iyi geceler herkese:81::81::81:
hoşgeldin canım kusura bakma azcık geç oldu işim varda biraz yazamıyorum nasılsın gülüm

hoşgeldin canom bende merak etmiştim demek zeynonun doğum günüsüydü nice mutlu senelere inşallah

sabahı zor edicem arkadaşlar acaba hamilemiyim yarın test alıp yapıcam ama daha da adet günüme var en azından 1 hafta ama içimde acayip şüpheler var 3 gündür midem bulanıyo ama kusmuyorum özelliklede sigara içerken önceden hiç olmazdı 3 gündür resmen tiksinti geldii sol tarafımda kasığımda yani ağrı oluyo ara ara sanki bıçak saplanıyo gibi bunlar belirti olabilirmi

h.b canım benim.evet 12 de açıyorum cano.nevar neyok geçmişe bakmadım önemli bişy varmı?

bende bakmadım cnm demek kardeşinin doğum günüydü kutlu olsunn
ayy kız ne dicem tuananın bi resmi vardı kardeşinin facesinde görmüştüm taa ne zamannn elinde yapma çiçek var galiba bayılıyorum o resme yaa, pamuk pamuk yanımda olsa mıncık mıncık ederdim

canım kilo çokmuki benim kadar değilsindir herhalde
ya kuzum ne genci be nerdeyse geldik yolun yarısına
buarada mesajını aldım ama cevap yazamadım başkasına mesaj göndermiştimde hemen ekliycem

ay ablam ask olsun sen hicte yaşlı degilsin maşallah daha gencsin tamam ablam ben arada bakıyorum eklersen zaten görürüm

hoşgeldin canım kusura bakma azcık geç oldu işim varda biraz yazamıyorum nasılsın gülüm

hoşgeldin canom bende merak etmiştim demek zeynonun doğum günüsüydü nice mutlu senelere inşallah

h.b bitanem.evet dogum günüsüydü kardeşçigimin..sarılışıp durduk az duyguluyuzdur da aglarık hemensago lcanım Allah razı olsun...iyiym merak etme.geç geldik sadece...sen naptın cnm iyisin?biraz moralin bozulmuş günde.ah o yaşlı karular yokmuuuu boşver cano hep aynı işte bende yaşıyorum aynısını.dedigin gibi dua etmeleri bile batıyo tövbe yarabbim yaaaa.:95:

hş.b ablacım yoo rica edrm sen işine bak rahat ol lütfen ben ii yim çok şükür sen de iyisindir umarım

Aallah kolaylık versin ablamm hakkınızı helal edinn
He b u arada boncuguma da gözünaydın diiym bebişin doğal yoldan gelecek inş kuzum

canım selam.inşallah hamilesindir..saydıkların hamilelik belirtisi..bide sigara içenler sigaradan tiksiniyo dedigin gibi...ama inş psikolojik degildir...

sagol cnm benim Allah razı olsun senden de...oy o minnoşu bu akşam görsen.bayılırsın..Allahım sanada hepimizede böyle güzel evlatlar nasip etsin inşallah bi ton resmi var cano hangisiydi hatırlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…