kızlar yardım lütfen ya birileri vrmı orda
iyi geceler herkese:81::81::81:
hayırdır cnm ?
Derinimmm hoşgeldin canoo napıyosunn yarın geç gidicen sanırım işe
iyi gecelerrr cnmiyi geceler herkese:81::81::81:
Allah iyilik versin cnm
biliyosun balım derin işlerdeyiz boncuğumlaEboşş sen napıyosun bakemm
canım kilo çokmuki benim kadar değilsindir herhaldeHe valla ablam çok iyi geldi kilo atmam lazım biraz verdim ama olsun daha vermem lazım havvalar çok güzel oldumu yüzme havuzuna gitcezyok be ablam sen yaşlı degilsin hepimizden gencsin daha
ebrarimm canim nasilsinn .. seni özledimmm ne yaslisi kiss dur dahaa erken
Hosgeldin cnm nasılsın iyimisin
selam canlarımvalla baktım burdasınız geçmişe bakmakl zaman kaybetmek istemedim direk yazıyom kaçamak yapım bugün de dimi...
kardeşimdeydik dogum günüsüydü de...onu kutlamaya gittik.yeni geldik eve.hemen solugu burda aldım...
Hosgeldin cnm, kardesinin dogum gunü kutlu olsun nice yıllarabende bes dakka girmeyin aklım hep burda oluyor dışardan bile giresim geliyor
hoşgeldin canım kusura bakma azcık geç oldu işim varda biraz yazamıyorum nasılsın gülümiyi geceler herkese:81::81::81:
selam canlarımvalla baktım burdasınız geçmişe bakmakl zaman kaybetmek istemedim direk yazıyom kaçamak yapım bugün de dimi...
kardeşimdeydik dogum günüsüydü de...onu kutlamaya gittik.yeni geldik eve.hemen solugu burda aldım...
h.b canım benim.evet 12 de açıyorum cano.nevar neyok geçmişe bakmadım önemli bişy varmı?
canım kilo çokmuki benim kadar değilsindir herhalde
ya kuzum ne genci be nerdeyse geldik yolun yarısına
buarada mesajını aldım ama cevap yazamadım başkasına mesaj göndermiştimde hemen ekliycem
hoşgeldin canım kusura bakma azcık geç oldu işim varda biraz yazamıyorum nasılsın gülüm
hoşgeldin canom bende merak etmiştim demek zeynonun doğum günüsüydü nice mutlu senelere inşallah
hoşgeldin canım kusura bakma azcık geç oldu işim varda biraz yazamıyorum nasılsın gülüm
hoşgeldin canom bende merak etmiştim demek zeynonun doğum günüsüydü nice mutlu senelere inşallah
biliyosun balım derin işlerdeyiz boncuğumla
canım kilo çokmuki benim kadar değilsindir herhalde
ya kuzum ne genci be nerdeyse geldik yolun yarısına
buarada mesajını aldım ama cevap yazamadım başkasına mesaj göndermiştimde hemen ekliycem
canım bende özledim yaa buarada karamsar gördüm seni olmaz iyi olcaz biz yoksa bebişler hiç gelmez
hş.b tşk edrm cnm ii yim sen nasıslın
canım selam.inşallah hamilesindir..saydıkların hamilelik belirtisi..bide sigara içenler sigaradan tiksiniyo dedigin gibi...ama inş psikolojik degildir...sabahı zor edicem arkadaşlar acaba hamilemiyim yarın test alıp yapıcam ama daha da adet günüme var en azından 1 hafta ama içimde acayip şüpheler var 3 gündür midem bulanıyo ama kusmuyorum özelliklede sigara içerken önceden hiç olmazdı 3 gündür resmen tiksinti geldii sol tarafımda kasığımda yani ağrı oluyo ara ara sanki bıçak saplanıyo gibi bunlar belirti olabilirmi
bende bakmadım cnm demek kardeşinin doğum günüydü kutlu olsunn
ayy kız ne dicem tuananın bi resmi vardı kardeşinin facesinde görmüştüm taa ne zamannn elinde yapma çiçek var galiba bayılıyorum o resme yaa, pamuk pamuk yanımda olsa mıncık mıncık ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?