Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

anamm mm b iliyodumm biliyodummm şükür ALLAHAAA :teytey::teytey:
SAMYELİM ÇOK TEBRİK EDERİM CNM YA ÇOK SEVİNDİMM...

kızlar ben kaçıyom kusura bkmayın yazamıyom alıtıları tuniş durmuyo sizin yerinizede öpücem..mak buşla telde görüştüm bide şimdi..neler diyo telefonda makbuşa görsenizkaydirigubbakcemile3 ö ptüm tekrar görüşürüz canlar.

canom öp benim yerime hatta ısırabilirsinde :))
hadi güle güle cano görüşürüz opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum,,, mağazada işler var...

güle güle kızlar

benim yerime bi güzel sık her bi tarafını,tontiş bacaklarını,kollarını,çok tatlıdır o şimdi yaaa.
derincim görüşürüz canım.

kızlar bende kalkim,işim çok,bende halıları toplayıp,yıkamaya göndercem ama bütün bigün evde durup,bi güzel temizlikte yapamıyorum ki,halılarda mecburen bekliyo öyle.

değer 23 çıkmış, doktor tebrikler dedi, testi erken yaptığımız için böyle çıktı dedi, cuma gel tekrar yapcam dedi....

çok tebrik ederim canım umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsinhihoyyytbu arada elektrik gitti geldi sinir oldumalsanaalsanasmile

tamamdır tatlım Allah'tan bir mani olmazsa yarın okurum inşallah:Saruboceq:

samyelim sende hamileymişsin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğur canım ay benim daha 10 günüm var meraktan çatlıyom ama böyle sizden güzel haberleri alınca benimde içime sanki hamileyim gibi geliyo Allahım hayırısını saglıklısını versin bütün topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…