Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız sevtun bi daha üzülürsen seni döverim klava: klava: klava:

bende bur alardayım kıslar eşimi bekliyom da gelemedi hala.
güle güle kardelo şum.
birsencim sen ne zaman teste gidicen ki cnm?

inşallah senden de güzel haberler alırız canım:Saruboceq:derin hoşgeldin canıma.s.bende az bir işim vardı hallettim geldim:hulya:

canım ayın 20 si adet tarihim ama dr 25 de gel dedi bakalım ne yapcaz

sgl flancım inşallah hepimiz tez zamanda iyi haberler alırız

kısssslarrr nabiyonuz beni özlediniz mi???? burnuma hamile kokuları geliyor yoksa samyeli hamile mi????

su ve samyeli dimi??? kaç gündür gelemiyorum ama ara ara en azından hamiş falan var mı diye bakmaya geldim.... :lepi: delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: :icecream: zemuszemus zemuszemus

merhaba canlarım evde degilim ablma geldim oglumu sevmeye çıkmam lazım merak ettim ne yaptınız diye bu arada çok sevindim samyelicim allah tamamına erdirir işşallah tez zamanda bizede nasip etsin canım ya artık üzülmek yok canlarım arkadaşlarım beni düşündügünüz için sag olun toparlanmaya çalışıyorum dilerim allahtan kalanlarda tez zamanda hamile kalır ve şişerizsenağlama:CüvCüv::CüvCüv:

su ve samyeli dimi??? kaç gündür gelemiyorum ama ara ara en azından hamiş falan var mı diye bakmaya geldim.... :lepi: delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: :icecream: zemuszemus zemuszemus

evet canım darısı isteyen herkese olsun inşallah onlarda sağ salim alsınlar bebişlerini kucağına:Saruboceq:

AMİNNNNNNNN........ kusura bakmayın biraz geç oldu ama girmeye hiç fırsatım olmadı.... KARDELEN 49 arkadaşım inşallah tez vakitte bebeğin göbüşüne konar....

su ve samyeli kızlar sizi canı gönülden tebrik ediyorum.... İnşallah tez vakitte sağlıklı sıhhatlı bebelerinizi kucağınıza alırsınız.....

Samyeli canım temizlik yapıyordum birden aklıma geldin işi gücü bıraktım pc nin başına koştum...çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ki hamilesin...rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

SU canım senide tebrik ederim...ne güzel evlat hasreti çeken 2 arkadaşımızın daha özlemi sona erdi...rabbim bu yolda uğraşan biz kullarına tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

KIZLAR TEMİZLİĞE DEVAM ETMEM GEREK HAVA BOZMAYA BAŞLADI CAMLARIM YARIDA...HADİN GÖRÜŞÜRÜZZZZZZ

BULUTUN BUGÜN HAMARATLIK GÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

kızlar ben kaçar oğluş okuldan çıkmış onu alacağım hepinizi çok öptümopuyorumnanaktan

kızlarr hormon testimin sonuçları çıkmış,sizce nasıl artık uzman oldunuz tabisiii

Estradiol 34 pg/mL
FSH 6.22 mIU/mL
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.34 mIU/mL
Prolaktin 11.58 ----------------1.9 - 25.0 ng/mL
Serbest T3 --------------------- 2.74 2.5 - 3.9 pg/mL
Serbest T4 0.75 ------------- 0.58 - 1.64 ng/dL
TSH 2.48 ----------------------0.34 - 5.6 uIU/mL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…