• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Tesekkur ederımmm yazdıgınn ıcınn ınsallahh hepımızınn bu duadann sonraa ikizleriii olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr kayınvalıdemde cokk bılıyorr ben evlendımde 4 ay oncee yanıı 7 torunu vardı tekk kaldı yurucek devamı gelcekk dıye dıye bende olmadı kızında olduu 2.5 aylık hamıle gorumcemm 3. Cocugunaa benım esımde kucukk oglu murvetını gorduu eltımde de 3 cocukk var bendende o yzudenn ıstıyorrr olsaaa keske bırann oncedee ne gusell bakarrrrr cunku ustumde eltım eltımın ustunde kayınvalıdemm oturyorr rahat olurummm:69:
rica ederım canım oh oh bakar walla anniiş.rahat edersın canım ;)))
ama stres yapma ok STRES YOK!! BEBEK WARRR!! :34::34:

Bırakamıyorumm sızınle muhabbettı okumayı sevıyorumm yaa hep okurdumm uye olmadann once nıye vakıt kaybetmısımkı uye olmamaklaa ne salakmısımm hee :)

Bırakamıyorumm sızınle muhabbettı okumayı sevıyorumm yaa hep okurdumm uye olmadann once nıye vakıt kaybetmısımkı uye olmamaklaa ne salakmısımm hee :)

ESTAĞFURULLAH CANIM ÖLE DEME :)))
cnm demek hep merak ettıgımız zıyaretçı kısmındakıler sizdinizzz
sizi gidi siziiii
ebroş ablam görüyormusun hanı hep kahve ıkram ederdık bak geldı o arkadaşlarrr:9::9::9:

derinimle akşam vakti msnden görüstük ama gelmedi buraya yorgun heralde kıyamam
anatolia da gelmedı nerdesınız canlar ve diğerlerii demirbaşlar nerdesinizzz???:76::76::76:
lagrima kardelen vs...

hoşgeldın ablam eee yer yaptınız:1::1::1:
şaka bır yana allahım düşürmesin bır daha oralara...
kocişin daha ıyı mı bari?

evet valla öyle oldu sevcanım yaa
eşim daha iyi çok şükür bugün işe gitmeye başladı
allahım hiç kimseleri düşürmesin kuzum
sen napıyosun ?

evet valla öyle oldu sevcanım yaa
eşim daha iyi çok şükür bugün işe gitmeye başladı
allahım hiç kimseleri düşürmesin kuzum
sen napıyosun ?

hadi ayaklanmış maşallah maşallah:65::65::65:
amın ablam amınnn.
napıyım ablam kocişim yanımda uyuyor:1::1::1:
ben de öyle sızlerle sohbet ewdıyorum.bır yandan karın ağrısı töle işte:97::97:
canım bişeyler ıstıyor.ama ney bilmiyorumm.bugun boğazım çok açık üşenmeden kalktım bır tatlı yaptım.ctesı mısafırlıkte yedım aklımda kaldı ben de bu akşam yaptım:56::56::56:
şimdi ondan mı yesem diyorummm

derinimle akşam vakti msnden görüstük ama gelmedi buraya yorgun heralde kıyamam
anatolia da gelmedı nerdesınız canlar ve diğerlerii demirbaşlar nerdesinizzz???:76::76::76:
lagrima kardelen vs...

derinimde gelmedi kardelen az önce buralardaydı ama
anatoliam gelmedievet özledim onuda
lagrimada tatsız galiba biraz

hadi ayaklanmış maşallah maşallah:65::65::65:
amın ablam amınnn.
napıyım ablam kocişim yanımda uyuyor:1::1::1:
ben de öyle sızlerle sohbet ewdıyorum.bır yandan karın ağrısı töle işte:97::97:
canım bişeyler ıstıyor.ama ney bilmiyorumm.bugun boğazım çok açık üşenmeden kalktım bır tatlı yaptım.ctesı mısafırlıkte yedım aklımda kaldı ben de bu akşam yaptım:56::56::56:
şimdi ondan mı yesem diyorummm

evet canım ya şükürler olsun
ay yazık adamlar bizi beklemekden uyuyup kalıyolar
ay sorma inan şuan bende acıktım ne yesem diyorum :1:
tatlı nasılmış versene tarifini

abla pelınım ıcın okuduk o ayrıydı sanırım normal 2 kişiye okunanları derınım mı bıldırecek,sen mi??
ya da olacak mı bu hafta??

evet canım ya şükürler olsun
ay yazık adamlar bizi beklemekden uyuyup kalıyolar
ay sorma inan şuan bende acıktım ne yesem diyorum :1:
tatlı nasılmış versene tarifini

walla abla ama git yatak odasına dıyorum gıtmıyo napıyımmm:1::1::1::1:
ay abla walla gece yemelrıne bayılıyorum yaaa:56::56::56:
ablam çok basıt ama bayıldım ben yaaa
ay tarıf yazarken hamişler gelıyo aklıma ama yapar goncaları bıle onlara basıt tarıf :))))
ablam ben serbetlı tatlı sewmem sutlu ve bu tarzları sewrım herkesın agız tadı yarı yazıyım dene ıstersen;;

2 tatlı 2 ekşi elmayı rendenın ınce tarafıyla rendelıyorum.3 paket petibör biskuviyi elımle unufak yapıp 2 sını aynı kaba atıyorum.(elmanın suyunu bır bardağa alıp ıcebılırsın :)))
sulu olmamalı cok.tarçın,ceviz dövüp atıyorsun ıcıne.fındık da olur sonra bunu harc halıne getırıyorsun.elınde mısket gıbı yuwarlak yapıp hındıstan cewızıne buluyorsun her tarafını.bu kadar yedıgım boyleydı ama kız dedı kı bunun uzerıne cıkolata sos dokunce de guzel oluyorçben cıkolataya bayıldığım ıcın cıkolata sos da doktum resmını cektım face e koydum.buraya koyardım ama nasıl konuluyor bılmıyorum:9::9::9: görüntu de guzel tat da ablam
derınım de petibörü sewıyor onun da hosuna gıder bu tat :)))

yok canım dağılma olmazda bahar geldimi herkese bir rehavet çöküyo bide temizlik filan kimse sık giremiyo
ben mesela nasipse temizliğe başlıycam çok sık giremiycem

haklısın ablam..temızlıge daldın mı gıremıyor ınsan.ay sen tam ıyıles de oyle başla ablam maratona olur mu=?
ben de halıları fılan wercegım eşim tatlıe cıkarken verırız ewde yerler boş beklemeyız dıyor.öyle yapacağım sanırım:44::44:

Back
X