• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

walla abla ama git yatak odasına dıyorum gıtmıyo napıyımmm:1::1::1::1:
ay abla walla gece yemelrıne bayılıyorum yaaa:56::56::56:
ablam çok basıt ama bayıldım ben yaaa
ay tarıf yazarken hamişler gelıyo aklıma ama yapar goncaları bıle onlara basıt tarıf :))))
ablam ben serbetlı tatlı sewmem sutlu ve bu tarzları sewrım herkesın agız tadı yarı yazıyım dene ıstersen;;

2 tatlı 2 ekşi elmayı rendenın ınce tarafıyla rendelıyorum.3 paket petibör biskuviyi elımle unufak yapıp 2 sını aynı kaba atıyorum.(elmanın suyunu bır bardağa alıp ıcebılırsın :)))
sulu olmamalı cok.tarçın,ceviz dövüp atıyorsun ıcıne.fındık da olur sonra bunu harc halıne getırıyorsun.elınde mısket gıbı yuwarlak yapıp hındıstan cewızıne buluyorsun her tarafını.bu kadar yedıgım boyleydı ama kız dedı kı bunun uzerıne cıkolata sos dokunce de guzel oluyorçben cıkolataya bayıldığım ıcın cıkolata sos da doktum resmını cektım face e koydum.buraya koyardım ama nasıl konuluyor bılmıyorum:9::9::9: görüntu de guzel tat da ablam
derınım de petibörü sewıyor onun da hosuna gıder bu tat :)))
hımm bende şerbetli ve kakaolu tatlıları sevmem sadece sütlü tatlıları yerim
butarifi ben havuçlu biliyorum aslında elmada güzel olur sapol canım ellerine sağlık

hımm bende şerbetli ve kakaolu tatlıları sevmem sadece sütlü tatlıları yerim
butarifi ben havuçlu biliyorum aslında elmada güzel olur sapol canım ellerine sağlık
afıyet olsun canımmmm ablam :)))
ewet havuclu yemıstım ben ama ona seker konuyor sanırım o da tatlı tutuyor onu bu hem doyurucu hem de guzel oluyor tavsiye ederım:34::34:

selam kızlar,fazla vaktim yok,derincim seni gördüğümden yazıyorum,kuzura bakma dönemedim sana,yoğunluktan ve yorgunluktan unuttuım cano,eğer hala sayı düşüyosa bana okuyayım tatlım.:71:

haklısın ablam..temızlıge daldın mı gıremıyor ınsan.ay sen tam ıyıles de oyle başla ablam maratona olur mu=?
ben de halıları fılan wercegım eşim tatlıe cıkarken verırız ewde yerler boş beklemeyız dıyor.öyle yapacağım sanırım:44::44:

evet bende öyle düşünüyorum canım tatile gitmeden işlerimi bitirmem gerek döndüğümde ramazan oluyo zaten iş yapmak zor oluyo oruçlu
ben yazın hep kaldırıyorum halıları sadece saloınumdaki kalıyo oda misafir gelir diye yoksa kaldırırım onuda iyi oluyo yaa sil geç işte

evet bende öyle düşünüyorum canım tatile gitmeden işlerimi bitirmem gerek döndüğümde ramazan oluyo zaten iş yapmak zor oluyo oruçlu
ben yazın hep kaldırıyorum halıları sadece saloınumdaki kalıyo oda misafir gelir diye yoksa kaldırırım onuda iyi oluyo yaa sil geç işte

ben de oyle dıyorum tatılden gelınce olacakk esımın dedıgı gıbı yaparsak tatıl donusu halılar gelecek :S
ben kaldırmıyorum walla abla.aslında ole yapmak lazım şagy halı benımkıler yakar dıyorum yazın :S kaldırmak lazım öle de eşıme bos gelıyo ew:)) aslında alerjık astımı war senın yaptıgın gıbı yapsak en ıyısı

iyi geceler kızlar...

kardeloş eger okuyabilirsen seninki aynı duruyo listede 30 cnm..gündüz aradın galiba ama ben duymamışım.

ebrarım,sevcanım sizede selam canlar...ebuşum igne yaptırmaya gittiniz demek şifa olsun cnm benim...

uğurboncugum kardelen ve derınım kaynanaşarınız sewıyormus sızı walla yemek muhabbetının uzerıne geldınız:9::9::9:

iyi geceler kızlar...

kardeloş eger okuyabilirsen seninki aynı duruyo listede 30 cnm..gündüz aradın galiba ama ben duymamışım.

ebrarım,sevcanım sizede selam canlar...ebuşum igne yaptırmaya gittiniz demek şifa olsun cnm benim...
selam cannnn...
naptınız mamaları yedınız mı kocişinle???:56::56:

ben de oyle dıyorum tatılden gelınce olacakk esımın dedıgı gıbı yaparsak tatıl donusu halılar gelecek :S
ben kaldırmıyorum walla abla.aslında ole yapmak lazım şagy halı benımkıler yakar dıyorum yazın :S kaldırmak lazım öle de eşıme bos gelıyo ew:)) aslında alerjık astımı war senın yaptıgın gıbı yapsak en ıyısı

aslında iyi oluyo biraz boş oluyo ama benim kilimlerim var onlardan atıyorum onları silkelemekde kolay
yoksa ben halı filan çırpamıyorum kollarım rahatsızda

iyi geceler kızlar...

aramadım,liram yok demek için çağrı attım ki,anlarsın deyüüüüüüü
ay var ya biri okuyabişlse yerime çok sevincem,şu an tekrardan apdest almak gerek,sabahada çok yoğunum,inşallah unutmam diyorum gene.
uğurboncugum kardelen ve derınım kaynanaşarınız sewıyormus sızı walla yemek muhabbetının uzerıne geldınız:9::9::9:

ben almim tatlım,yedi say sen,üç kalori az almanın hesabını yaparkene:30:

aslında iyi oluyo biraz boş oluyo ama benim kilimlerim var onlardan atıyorum onları silkelemekde kolay
yoksa ben halı filan çırpamıyorum kollarım rahatsızda

hmm anladım ablam zaten yasak ya sılıkme olayı ben hıc sılıkmıyorum yıkamaya werıyorum haydeee
kılımım de yok sermeye ewlenırken her odaya halı aldık o kadar cok bos oluyor bısey yokken de...
terlık gıyıyoruz sureklı tak tuk sınır oluyomm:9::9:

iyi geceler kızlar...

selam canom evet iğneye gidiyoz gece gündüz 4 tane kaldı çok şükür
sen naaptın iyimisin

Back
X