Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ohh banum valla sende yorulmuşsundurda tam temizlik olmuş işte darısı bana kocişi bi razı edip badana yaptırsam sonrada temizlikci alıcamda buara hastalık filan olmadı .ah keşke yakın olsaydık yardımı geçde enazından oturup dertleşirdik be kuzum çok iyi olurdu :31:
evet peloşumdan daha iyi haberler alıreız inşallah canım

saol canım anneme gittim epeydir evdeyim hastalık filan bunalmıştım iyi geldi .sen nasılsın canım yumurtlama günlerinmi
?

saol tatlışım çok teşekküğrler evet dün akşam bolca muhabbet ettik özlem giderdik :38:

ayy canım ya çok korkmuşsundur allah korusun insanın aklına neler geliyo
neyse çok şükür sorun yokmuş bazen insan düşünemiyo işte

kuzum benim ya yarın ararım seni sevindim inanki çok teşekkür ederim balım :29:

garibim çok saol bitanem geçti çok şükür allahım kimseyi hasta etmesin
sen neler yapıyosun karşılaşsakda bi özlem gidersek kuzum

ayy maşallah paşamıza hep böyle iyi devam etsin kilo alınca çok daha iyi olcak canım .bitecek bu sıkıntılar inşallah

ay kuzu herkesde aynı sorun var galiba benimkide farklı değil napalım sağlık olsunda

hatun gelemedi evet iğneye filan gittik zaten akşam annemlerdeydik bu saat oldu işte :34:

canom yaa nediyimki üzüldüm gerçektende :43:hayırlısı sakın sıkma tatlı canını birgün otestler tekrardan pozitif olcak cano :48:

canom ya yetişemedim çokda yorulmuşsun galiba aslında iyi olmuştur buara sıkılmıştın .yat dinlen bitanem çok öptüm
cnm benim..yok valla bak üzülmedim kız..herzaman yaptırdıgımda bi boşluk yaşardım bi acaip olurdum ama Allah tarafından heralde,testi bile unutmuşuk kocişle evde resimler çekindik çikirdek yiyoduk diziye bakıyodum dalmışım:9:anaa dedim git adam testi al..istemiysan gitme ben bi ara alırım çıkma bu saatte dedim ama aldı geldi baktıgım gibi attım sehpaya..hayırlısı canom...
cnm akşam geçe kalmadım ben burdaymışsın.ohh oh gezmişsin goncanla ;)
canım test yaptırmışsın ama negatifmiş,önceki yazıları okudum ay hadi inşallah dedim kendi kendime ama bu yazıyı okuyunca üzüldüm yaaa.ayy canım bu saatte yazıyorum eşimden sonra yatmadım uykum tutmadı,şimdi de burnuma patates yemeği kokusu gelıyoo mmm:56::56::56::56:
acıktım sanırım

üzülme bebem ben üzülmedim inanki..şimdi sogana başlıcam kesin karar verdim.hem zayıflatır belkim hemde adetim düzenlenir....ay patates bende çok severim yemegini...sen ama kendini çok uykusuz bırakıon he dikkat et..:38:

günaydın kızlar..hayırlı günler hepinize...

peloşummm altta görüküyon canom naptın ya sevindim dış gebelik degilmiş..valla arayamıyomda..ebuş sagolsun haberdar ediyo...

Son düzenleme:
Canlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...

ayyy canım benim hadi inşallah yaa yaramaz şey gizleniyo bencede:9:inşallah yarın dahada iyi haberlerle gelicen cnm hiç sıkma canını çok öptüm seni pelinim dualarımızdasın:38:

selam kızlar hayırlı sabahlarr. bugun yine pazara gitme günü geldi..
ebrar ablam sormuşsun yumurtlama gününmü diye.valla yumurtlama günümmü kuluçka günümmü bilmiyom :60::60:akşam kasıklarımda sancı vardı götürdüm kocişi :4::60::60:

selam cnm sana da hayrlı sabahlar.senin de mı oyle :( aynen ya benım de kasıklarımda yumurtalıklarda olduğunu hissettiğim agrılarım war adetınden sonra kaçıncı günündesin cnm??

ya bu arada lagrimacım,dün ben atlamışım valla yazını,anneni merak etmişsin ay bian kendimi senin yerine koydum meraktan bayılırdım heralde..geçmiş olsun büyük korku atlatmışsın cnm.

Canlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...
cnm pelinim ya cok merak ettım sen,.allaha şükürler olsun ki kötu haber yokkk:46::46::46::46::46:
ewet nazlanıyordur belki de kendını göstermekte,ne kadarlık olduğunu söyledımı cnm dr<?*
YAA SEN ADET olmadan ç
önce test yapttın ya küçük olmasın çok yawruşun ???dr ne kadrlık dedı?

Ecrinım sagol canım aramıssın annem soyledı tesekkur ederım bu arada oglusun hayırlı olsun saglıklı gelsın ins...derınım onemlı degıl canım ben senı ararım ebosum sagolsun arıyo benı haberlerıde verıyo canım benım ya ıyıkı varsınız hepınızı cok sevıyorum...ben sımdı cıkıyorum gorusmek uzre optum cok...

derinim canımm yaa uykusuz kalmadım.e 12 yı gecerken yattık sabah 7de uyandım.6da uyanmam gerekırken :S yetr o kadar uyku .çok uyuyunca sersem gibii oluyorum.çok sewmıyorum uykuyu benn
benimkisi benım yuzumden geç gidiyo işe 1 haftadır:1::1::1:
telefon alarmlarını kapatıp yanıma lıyormusum.uyandıgımda yatak ıcınde buluyorum telefonlarımı.ama hiç hatırlamıyorum ne zaman kapatıp yanıma aldığımı,üstelik bir arkadaşım da çaldırıyor sabahları mesgule atıyormusum habercaazım yook:1::1::1:
yazın böyle oluyorum anlamadım gitti yaaa kışın hoop 6da ayaktayım yazın neden böyle acep anlamadım

:95::95::95::95:

cnm pelinim ya cok merak ettım sen,.allaha şükürler olsun ki kötu haber yokkk:46::46::46::46::46:
ewet nazlanıyordur belki de kendını göstermekte,ne kadarlık olduğunu söyledımı cnm dr<?*
YAA SEN ADET olmadan ç
önce test yapttın ya küçük olmasın çok yawruşun ???dr ne kadrlık dedı?
canı m kese gözükmediği için ne kadarlık oldugu belli olmaz sanırım
Ecrinım sagol canım aramıssın annem soyledı tesekkur ederım bu arada oglusun hayırlı olsun saglıklı gelsın ins...derınım onemlı degıl canım ben senı ararım ebosum sagolsun arıyo benı haberlerıde verıyo canım benım ya ıyıkı varsınız hepınızı cok sevıyorum...ben sımdı cıkıyorum gorusmek uzre optum cok...
sağol pelinimm evet annenle konustuk[/B]

herkese selamlarrr:3::3::3::3::3:
nasılsınız kızlar???
pelinim canım dikkaat et kendine yat hep olur mu?? öpüyorum seni taze anneee:49::49::49:

Derınım sagol canım allah razı olsun dualarınız ıcın benımde dualarım sızlerle...sevcanım sagol tatlım ins kucukturde gozukmuyodur bebısım...ecrınım degerım 2553 doktor bu degerde gozukmesı gerek dedı ama kucuk oldugu ıcınde gozukmeyebılırmis canım...

derinim canımm yaa uykusuz kalmadım.e 12 yı gecerken yattık sabah 7de uyandım.6da uyanmam gerekırken :S yetr o kadar uyku .çok uyuyunca sersem gibii oluyorum.çok sewmıyorum uykuyu benn
benimkisi benım yuzumden geç gidiyo işe 1 haftadır:1::1::1:
telefon alarmlarını kapatıp yanıma lıyormusum.uyandıgımda yatak ıcınde buluyorum telefonlarımı.ama hiç hatırlamıyorum ne zaman kapatıp yanıma aldığımı,üstelik bir arkadaşım da çaldırıyor sabahları mesgule atıyormusum habercaazım yook:1::1::1:
yazın böyle oluyorum anlamadım gitti yaaa kışın hoop 6da ayaktayım yazın neden böyle acep anlamadım

:95::95::95::95:

he anladım cnm ben hiç uyumadın sandım..geçen gecede oturduk uyumucam dedin ya ondan.dedim...ben gene genelde yazın rahat kalkardım,kışım daha çok uyku bastırırdı,heralde düzeni bozum bende sabahları kafamı zor kaldırıyom..bugün bin kere uyandım kalksam kalkardım bin kerede geri yattım..geç kalıyodum iyice..

canı m kese gözükmediği için ne kadarlık oldugu belli olmaz sanırım

sağol pelinimm evet annenle konustuk[/B]
anladım canım ...
bence çok küçük olduğu için gözükmüyor inşallah da öyledirrr.mercimeğimizzz o bizimmm :))
senin ne kadar kaldı canmm?? ya da ne kadrlıktı?

Derınım sagol canım allah razı olsun dualarınız ıcın benımde dualarım sızlerle...sevcanım sagol tatlım ins kucukturde gozukmuyodur bebısım...ecrınım degerım 2553 doktor bu degerde gozukmesı gerek dedı ama kucuk oldugu ıcınde gozukmeyebılırmis canım...

sagol cnm Allah razı olsun...inş degerlerinde normal gider cnm...herşey çok güzel olsun senin için...:16::16:hee bu arada ben kan testini yaptırdım cnm merak edersen negatif..

cnmm minnacıktır o ondan gözükmüyordur strese sokma kendını sen derinin de dediği gibi dualarımız seninle cnmmm:34::34:

berrin,ecrinsamet,eceden selam kızlar sizede:16:

ya kızlar bugünde sızlanmıyım diyom ama olmuyo yaa.sabah kafamda bi ton agırlıkla uyandım midem altüst heran çıkarıcak gibiyim..1 bardak çayı zor içtim ki normalde birsürü çay içiyorum sabahları...offfffffff:59:beynime agrı çıkıyo gene yavaş yavaş.

Son düzenleme:
he anladım cnm ben hiç uyumadın sandım..geçen gecede oturduk uyumucam dedin ya ondan.dedim...ben gene genelde yazın rahat kalkardım,kışım daha çok uyku bastırırdı,heralde düzeni bozum bende sabahları kafamı zor kaldırıyom..bugün bin kere uyandım kalksam kalkardım bin kerede geri yattım..geç kalıyodum iyice..

anladım cnmmm...
yaa senle oturduk ya ben durdum durdum derinim sabah 5.30 da goncamın yanına gittim.sarıldım ona uyuyakalmışım:9::9::9::9:
sözde uyumayacaktım geç kalmayalım dıye.sonra 7yi 5 geçe uyandık .e be sewcan o saate kadar dayanmıssın yarım saatmı dayanamadın???***:1::1::1:

s.a arkadaslar nasılsınız hep merak ediyorum girmek istiyorum ama misafirim var 3 güdür belki yarın gider. eşimi yarın doktora götürecez dua edin de sonuçlar iyi çıksın hepinizi öpüyorumm

anladım cnmmm...
yaa senle oturduk ya ben durdum durdum derinim sabah 5.30 da goncamın yanına gittim.sarıldım ona uyuyakalmışım:9::9::9::9:
sözde uyumayacaktım geç kalmayalım dıye.sonra 7yi 5 geçe uyandık .e be sewcan o saate kadar dayanmıssın yarım saatmı dayanamadın???***:1::1::1:

delüüüü:9:dün bende çok yorulmuşum nasıl uyuyacagımı şaşırdım.eşin geç kalıyomu 7 de kalkınca?

Back
X