cnm benim..yok valla bak üzülmedim kız..herzaman yaptırdıgımda bi boşluk yaşardım bi acaip olurdum ama Allah tarafından heralde,testi bile unutmuşuk kocişle evde resimler çekindik çikirdek yiyoduk diziye bakıyodum dalmışımohh banum valla sende yorulmuşsundurda tam temizlik olmuş işte darısı bana kocişi bi razı edip badana yaptırsam sonrada temizlikci alıcamda buara hastalık filan olmadı .ah keşke yakın olsaydık yardımı geçde enazından oturup dertleşirdik be kuzum çok iyi olurdu
evet peloşumdan daha iyi haberler alıreız inşallah canım
saol canım anneme gittim epeydir evdeyim hastalık filan bunalmıştım iyi geldi .sen nasılsın canım yumurtlama günlerinmi
?
saol tatlışım çok teşekküğrler evet dün akşam bolca muhabbet ettik özlem giderdik
ayy canım ya çok korkmuşsundur allah korusun insanın aklına neler geliyo
neyse çok şükür sorun yokmuş bazen insan düşünemiyo işte
kuzum benim ya yarın ararım seni sevindim inanki çok teşekkür ederim balım
garibim çok saol bitanem geçti çok şükür allahım kimseyi hasta etmesin
sen neler yapıyosun karşılaşsakda bi özlem gidersek kuzum
ayy maşallah paşamıza hep böyle iyi devam etsin kilo alınca çok daha iyi olcak canım .bitecek bu sıkıntılar inşallah
ay kuzu herkesde aynı sorun var galiba benimkide farklı değil napalım sağlık olsunda
hatun gelemedi evet iğneye filan gittik zaten akşam annemlerdeydik bu saat oldu işte
canom yaa nediyimki üzüldüm gerçektendehayırlısı sakın sıkma tatlı canını birgün otestler tekrardan pozitif olcak cano
canom ya yetişemedim çokda yorulmuşsun galiba aslında iyi olmuştur buara sıkılmıştın .yat dinlen bitanem çok öptüm

cnm akşam geçe kalmadım ben burdaymışsın.ohh oh gezmişsin goncanla
canım test yaptırmışsın ama negatifmiş,önceki yazıları okudum ay hadi inşallah dedim kendi kendime ama bu yazıyı okuyunca üzüldüm yaaa.ayy canım bu saatte yazıyorum eşimden sonra yatmadım uykum tutmadı,şimdi de burnuma patates yemeği kokusu gelıyoo mmm
acıktım sanırım
üzülme bebem ben üzülmedim inanki..şimdi sogana başlıcam kesin karar verdim.hem zayıflatır belkim hemde adetim düzenlenir....ay patates bende çok severim yemegini...sen ama kendini çok uykusuz bırakıon he dikkat et..

günaydın kızlar..hayırlı günler hepinize...
peloşummm altta görüküyon canom naptın ya sevindim dış gebelik degilmiş..valla arayamıyomda..ebuş sagolsun haberdar ediyo...
Son düzenleme: