Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayra cım,beni
mde 10 kiloydu fazlalık,çalışıp geldik bu hale,sende gelcen yakın zamanda inşallah
birsen cim,oranın dr u buraya tayin oldu da,dr hakkında bilgi edincektim,ankaraya gelirsem,özelleri düşünürüm tatlışım,devlet olduktan sonra,yerimden kıpırdamanın bi anlamı yok.
derincim,sen niye yoruldun bakim?

ıyıyım kuzum nasıl olayım yaaa ıyıyım cok sukur sen nasılsın babyim
Allah daha iyi etsin cnm..bende iyiyim de yorgunum yaa çok yürüdüm bugün..ordan oraya..
aleykümselam derin hoşbuldum.esinle gezmişsn bzde eşmle cıktık gezdık geldk sonra kavga ettik ps basında cok duruyo diye siimdi ayrı odalarda takılıyoruz
neyse ben cıkıyım gorusuruz kızlar iy aksamlar

anaa,bide dün ettik o yüzden..aslındsa çok durmuyo benimki ama tamamen benim kaprisim:63:bana bakmayıp pc ye dalınca sinirleniyom:57:herüf kırk yılın başı bi okey oynayım dedi burnundan getirdim ama napim.dalıncada hiç kafasını kaldırmıyo gıcık oluyom.

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın herkese iyigeceler sonra gelenlerede selamlar

kayra cım,beni
mde 10 kiloydu fazlalık,çalışıp geldik bu hale,sende gelcen yakın zamanda inşallah
birsen cim,oranın dr u buraya tayin oldu da,dr hakkında bilgi edincektim,ankaraya gelirsem,özelleri düşünürüm tatlışım,devlet olduktan sonra,yerimden kıpırdamanın bi anlamı yok.

cnm,yoruldum vallahi..kaynanamdaydık misafiri vardı ee otur desede ben duramıyom ki.ordan 7 de çıktık koray tutturdu gezelim..aslında pek halim yoktu ama tuttuk yolu...hevesini kırmak istemedim.aslında hava degişikligi oldu iyi geldi ama beden yoıruluyo çok yürüdüm çünkü.

cnm,yoruldum vallahi..kaynanamdaydık misafiri vardı ee otur desede ben duramıyom ki.ordan 7 de çıktık koray tutturdu gezelim..aslında pek halim yoktu ama tuttuk yolu...hevesini kırmak istemedim.aslında hava degişikligi oldu iyi geldi ama beden yoıruluyo çok yürüdüm çünkü.

erkeklerin sadece işte işleri olduğu için,evdeki yorgunluğu olanları anlamıyolar
ama gezmek iyi gelir genede.:10:

selam kızlar iyi akşamlar.kocişle balkonda keyif yapıyorduk kaptım tlfnunu geldim yanınıza.oda anladı hıh bizimki girdi kadınlar kulubune sesi çıkmıyo diyo :1:

kayra cım,beni
ole tabı kusum calısan kazanır ne olcek darısı basımıza
Allah daha iyi etsin cnm..bende iyiyim de yorgunum yaa çok yürüdüm bugün..ordan oraya..

anaa,bide dün ettik o yüzden..aslındsa çok durmuyo benimki ama tamamen benim kaprisim:63:bana bakmayıp pc ye dalınca sinirleniyom:57:herüf kırk yılın başı bi okey oynayım dedi burnundan getirdim ama napim.dalıncada hiç kafasını kaldırmıyo gıcık oluyom.

ah kuzum gezmısın gercı yaaaa yorulsan da degmıstır tahlıl sordum ama gormedın herhalde:9:

kızlar ben yatıyorum,hepinize hayırlı geceler,sabah erken kalkıyorum çünkü.
ebroşta gelse iyi olcekti ama,gelemedi hatun.

aynen öyle kardeloş..ben evde de yoruldum bugün..üstelik gezerken üşüdüm hazırlıksız gittim.eminönüe falan indik...esti çok boynum tutulmazsa iyidir...

ay kayram valla görmedim kuzum sordugunu..zaten tele foto göndermeye ugraşıyom deminden beri.şimdide pc ye atıcam:.o yüzden bakamıyom buraya hemen:)tahlil yaptırdım cnm ama sonucu almadık daha..zaten bişi oldugunu düşünmedigim için sallayıp duruyom unutmuşum bile 10 da kan verdim şimdi geldi aklımıza gidim bari diyo kociş:)

aynen öyle kardeloş..ben evde de yoruldum bugün..üstelik gezerken üşüdüm hazırlıksız gittim.eminönüe falan indik...esti çok boynum tutulmazsa iyidir...

ay kayram valla görmedim kuzum sordugunu..zaten tele foto göndermeye ugraşıyom deminden beri.şimdide pc ye atıcam:.o yüzden bakamıyom buraya hemen:)tahlil yaptırdım cnm ama sonucu almadık daha..zaten bişi oldugunu düşünmedigim için sallayıp duruyom unutmuşum bile 10 da kan verdim şimdi geldi aklımıza gidim bari diyo kociş:)

sen kan mı verdin?ben görmemişim kuzu yaaaa,gönlündeki sonucu alırsın inşallah.:49:

kız taaa ordan eminönüne yürüyerek mi indiniz yoksa?:53:

ay delı yaaa gıtsın tabı alsın sonucunu beklıyom heeeee:52::52::52::52:

güle güle kardelencim.bende çıkıcam tlfndan zor oluyo yanlış yerlere degiyo parmağım.kayram iyi olmanasevindim aynen devam diyorum.kasıklarım çok sancıyo yumurtalaar sinyal veriyo herhalde ben götürem kocişi en iyisi:4:.hepinize iyi geceler öptümm

evet kuzum kan verdim kardeloşum..yok kızz otobüsle gittik delü:)dolaştık çok oralarda..sultanahmet,gülhane falan filen işte..

kayram bekleme cnm yaa seninde işin var...nasılsa haber aslırsın bişi varsa:)

sagol bu arada kardeloşum...Allahım hepimizin gönlündekini versin .

güle güle kardelencim.bende çıkıcam tlfndan zor oluyo yanlış yerlere degiyo parmağım.kayram iyi olmanasevindim aynen devam diyorum.kasıklarım çok sancıyo yumurtalaar sinyal veriyo herhalde ben götürem kocişi en iyisi:4:.hepinize iyi geceler öptümm

tamam canım kendıne ıyı bak keyıflıgeceler kuzu allaha emanet ol:34:

Back
X