Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk canım ama bende üzüldüm şimdi yaa ne güzel sevinmiştik hayırlısı inşallah ya diyecek söz yok
sorma tatlım yaa nasip işte
allahım tekrardan sevindirsin bizleri peloşumuzuda
canlarım hepinize iyi geceler bende yatıyorum artık sabah tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi.....:54::54::54:

ranam sanada iyi geceler kuzum çok öpüyorum seni

Evet tatlım..ilk öğrendiğimde çok kötüydüm ama iyiyim artık.Baş etmenin yollarını arıyorum..

Bu arada aklıma gelmişken, belki izlemeyenler vardır..SOĞAN KÜRÜ İÇİN 5-6mm lik kistlerde döküyormuş kistleri.onun üzerindeyse küçültüyormuş..Herkezde işe yarramı bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum denemeyenler için..
STRES YOKKK...!!!BEBEK WAR...!!! bu sloganımız canım bunalıp sıkıldıgın zaman aklına bu gelsin ...:34:
canım ya inanki ben 10 yıldır öyle yoruldumki artık tedavi filan düşünemiyorum bile allahım katından versin hepimize

selam canım hoşgeldin
pelinin hamileliği dışgebelikmiş canım moralimiz bozuk oyüzden :43:

çok çok haklısın ablacım inşş en kısa zamanda gelir meleklerimiz bugün kuran okudum hepinize dua ettim RABBİM yar ve yardımcımız olsun aeo ablacım...

canlarım hepinize iyi geceler bende yatıyorum artık sabah tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi.....:54::54::54:

İyi geceler..

anladım canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişin
ben 10 yıl oldu canım :31:

İnşallah..İnşallah..Amin..... Biliyormusun? bugün klomeni bitirdim.yumurtalarım ne durumdadır varmı bir fikin?

Son düzenleme:
kuzum yaa kıyamam sana hadi git dinlen biraz kac gündür uykusuzsun zati öpüyorummmm canım hayırlı geceler rüyanda bebişini görürsün inşşşş....!!!!:54::54::54:
cnm ütü yaptım sıkıntıdan gectı bıraz mıskinliğim.bir de test yapıyım dedım gece gece cıkar mı we calşmalardan 1 hafta sonra bılmem tek çizgi çıktı oylesıne yaptım işte,sıkıntıdan

canım yaa bu ağrıların inşallah hayırlara çıkar çok dikkat et kendine yat dinlen çok öptüm seni
ablam yazdıgım gıbı yaptım test ama cıkarmıydı hemen???

güle güle cnm ya yat dinlen tatlım işallah sabaha bişeyin kalmaz
gittim gerı geldım senın gibi cnmmm :)) yatamadım yatma huyum yok öle dururken sıkıldım yatamadım

ben geldım sen ıyı geceler yazmıssın cnm cıktınmı???

ya cnm daha erken yaa..bak streslenmeye mi başladın gene banamı öyle geliyo:57:belkide benimkide sogandan gelmeye başlamamıştır,oluyodu zaten.
ay bana vuran o ellerı yaradana kurban olayım ben yok arada gelıyor da bısey olacagı yok zaten bu aydan umutlu degılım ben cunku ne akıntı ne bırsey yok yumurtlama olmadı galıba adetım duzene gırer ınsallah dun yıne hamıle bır yakınımı gordum de aglamaktan gozlerım cıktı ondandır bu tutumumeve kapatayım kendımı gecer
kızlar yanlış yapıyosunuz,benim bildiğim,ılıyınca süzülmesi gerekiyo.

yapma yaaaa,çok üzüldüm:14::14::14:

selam garibim,çok üzüldüm yaaaaa
canımcok saol bıtanem bende ıkı gundur yapıyom caten ıkısını beklettım bugunkulerı derınım deyınce bekletmemıstım ıcınde ama artk ole yaparım
canım adetin 2. yada 3. günü gidersen çok daha iyi olur hem hormon tahlili isterse yaptırabilirsinde bide adetliyken yumurtalıklara bakılması daha iyi oluyo

peloşa canım yaa başka bişey yok

canım inşallah geç döllenme filandır gecikirmiydi adetin böyle

tamam tatlışım çok saol mesajını aldım allah razı olsun

sevcanım ya bende öyleyim inanki okadar kötü oldumki duyduğumdan beri :14:allahım sabır versin arkadaşımıza

kızlar selam hepinize
kardeloşum yazınca farkettim DERİNİM VE KAYRAM soğanı ılıyınca süzün yoksa hiç etkisi olmaz saraçoğlu bilhassa söylemişti haberiniz olsun kuzular .şifa olsun size inşallah
ablacım saol daha koskoca on uc gunum var onları ole yaparım ınsallah sen nasılsın

EVİTAXcım bende bır pkoluyum merak ettıgın seylerı bana sorabılırsın kendını bu kadar kasma ama stresten cok etkılenıyoruz bılıyorsun ve ben bır kere hamıle kaldım canım

kızlar ben ne dıyecegımı bılmıyorum cok ama cok uzuldum gırer gırer onu okudum ve resmen yıkıldım yaaa ınsallah kolay gecer amelıaytaı ve cabuk toparlanır allah sabırlar versın saglıkla dogurabılecegı evlatlar nasıp etsın bu acıyı hıcbırımıze yasatmasın

STRES YOKKK...!!!BEBEK WAR...!!! bu sloganımız canım bunalıp sıkıldıgın zaman aklına bu gelsin ...:34:

çok çok haklısın ablacım inşş en kısa zamanda gelir meleklerimiz bugün kuran okudum hepinize dua ettim RABBİM yar ve yardımcımız olsun aeo ablacım...
allahım kabul etsin inşallah razı olsun senden kuzum
sende rabbime emanetsin kuzum
İyi geceler..

İnşallah..İnşallah..Amin..... Biliyormusun? bugün klomeni bitirdim.yumurtalarım ne durumdadır varmı bir fikin?

aa hadi hayırlısı inşallah kocaman olmuştur yumoşun kontrole gittinmi canım çatlatma vurulcakmısın

amin inşallah canım ya daha yeni sayılırım ama tahmin ediyodum böle bekleyeceğimi ben
canım beklemezsin inşallah öyle deme yaa bellimi olur rabbim bilir herşeyi
cnm ütü yaptım sıkıntıdan gectı bıraz mıskinliğim.bir de test yapıyım dedım gece gece cıkar mı we calşmalardan 1 hafta sonra bılmem tek çizgi çıktı oylesıne yaptım işte,sıkıntıdan

ablam yazdıgım gıbı yaptım test ama cıkarmıydı hemen???

gittim gerı geldım senın gibi cnmmm :)) yatamadım yatma huyum yok öle dururken sıkıldım yatamadım

ben geldım sen ıyı geceler yazmıssın cnm cıktınmı???
kuzum daha çok erken ya imkansız çıkması
daha 1 hafta yokmu adetine
ay bana vuran o ellerı yaradana kurban olayım ben yok arada gelıyor da bısey olacagı yok zaten bu aydan umutlu degılım ben cunku ne akıntı ne bırsey yok yumurtlama olmadı galıba adetım duzene gırer ınsallah dun yıne hamıle bır yakınımı gordum de aglamaktan gozlerım cıktı ondandır bu tutumumeve kapatayım kendımı gecer

canımcok saol bıtanem bende ıkı gundur yapıyom caten ıkısını beklettım bugunkulerı derınım deyınce bekletmemıstım ıcınde ama artk ole yaparım

ablacım saol daha koskoca on uc gunum var onları ole yaparım ınsallah sen nasılsın

EVİTAXcım bende bır pkoluyum merak ettıgın seylerı bana sorabılırsın kendını bu kadar kasma ama stresten cok etkılenıyoruz bılıyorsun ve ben bır kere hamıle kaldım canım

kızlar ben ne dıyecegımı bılmıyorum cok ama cok uzuldum gırer gırer onu okudum ve resmen yıkıldım yaaa ınsallah kolay gecer amelıaytaı ve cabuk toparlanır allah sabırlar versın saglıkla dogurabılecegı evlatlar nasıp etsın bu acıyı hıcbırımıze yasatmasın

bende aynen senin durumundayım kuzum sıkkın yani :75:

Canım sennin gününmü geçti. Ben vakıf olamadım olaya..?

berrin1985
swcnprlk
Evitax
rana20
jensu
ablacım
kızlar sızler nasılsınız

İyiyim teşekkürler sen nasılsın??

aa hadi hayırlısı inşallah kocaman olmuştur yumoşun kontrole gittinmi canım çatlatma vurulcakmısın

Amin çok teşekkürler.İnşallah öyle olmuştur..Gidicem canım pazartesi günü klomenler bitsin 2gün bekle 3.gün gel bakıcaz yeteri kadar büyümüşse yumurtalar çatlatma iğnesi yapıcaz dedi.bakalımm beklıyorum..

Tşkrlr.biliyorum yok kasmıyorum..yazdıklarımda öylemi anlaşılıyor bilmiyorum ama iyiyim gayet iyiyim.ee ilk ögrendigimde korktum vs vs ama şimdi hem kendi sağlığım hemde bebeğim için hastalık hakkkında hemen herseyı okuyorum.Ben yumurta takibindeyim tatlım..2güne gidicem doktra bana bu süreçle ilgili bilgidigin ne varsa ANLATSAN yeridir..

İlk aklıma gelen mesela yumurtalarım büyümemişse ki pazartesi benim adet dahil.12.günüm oluyor. büyümeye devam edermi..? Pkolularda genelde kaçıncı gün yumurtlama başlıyor.. Edbardı sanırım bana yumurttlama klomeni bitirdikten 5gün sonra başlıyor diyen..Ogün benim 3.günüm olucakk ee doktor bunu bilmiyormu da beni çagırıyor? Şimdiki en büyük korkum yumurtaların büyümemesi :(

kuzum daha çok erken ya imkansız çıkması
daha 1 hafta yokmu adetine

:
ablam işte benımkısı de iş yaani.dayanamadım yaptım deli gibi ewde test tutmayacağım artık duramıyorum yapıyorum.ablam adetıme 5 gun war.çıkmaz değil mi şimdiden.pekı test cıkmazsa benm ağrılar da diyelım kı hamiş agrıları.testte cıkmassa bu hamıle belırtılerı olur mu şimdiden sence?

öyle tabi de üzülüyorum ya ne garip dimi kimimiz adet olmak için ğrasıyoz kimimiz olduk diye üzülüyoz herseyin hayırlısı her zaman şükredecek bişey var valla
ole canım bende ısterım kı adet olmayım bebek gelsın ama bebek yoksa da adet gelsın yanı o daha buyuk sıkıntı
selam kayram ıyı sen nasılsın cnmm??

ıyı sayılmam canım pelıne cok uzuldum yaaaa

Back
X