Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm bırak hıştırma o zaman uyusun..benımkısı de yanımda uyukluyordu kalktı sıgara içti yatak odasına yattı.kaldık baş başa ;)

,cnm sağol ya sorma bel sırt agrısı kokulara hassasıyet mıde bulantısı,kabızlık,halsizlik ...hepsi war bu aralar ben de çürüğe çıktım.eşime ben de dıyorum gerı ıadem war dıye =)

canım inşallah bebişin habercisidir bu belirtiler bende böle bi beklenti sansı yok malesef bu ay benimde boynum fena doktora gidecem sertleşmiş agrı yapıyo sevcan bu arada bu msj 3 yazısım umarım bu sfer olur

aynı bende öyleyim eşime diyom iyi beğenemişsin çürüküm ben oda diyoki cnm senin her zaman her yerin ağrıyo :9:
bendede hepsi var ama test boş çktı du bakiym 1 gün sonra tekrar yapcm olmasam:21:

he he.ya ben aslında hep suram buram agrıyo demem ama bu cok acı werıyo cnm yaaaa
ay cnmm olmasa bu belırtıler yapmam zaten ama ıste dayanamıyo ınsan

Sadece kaptırma değil üzmede kendini .. Haziranda geliyor bebeklerimizz ozaman hiçbiryerin ağrımaz mutluluktan :))

ay cnm ne guzel dıyorsunn.yok uzmuyorum dedım ya agrılar benı mahvedıyor cnm.yoksa da bıleyım dıyorum gıdeyım nedne oluyor bunlar :S
ama çıkmaz sımdıden bılıyorum test de yaptım ıste neden bılmıyorum :)
hazıran 7 beklıyorum bakalım
sen de ınsallah guzel hbaerler alırsın cnmm

ay cnm ne guzel dıyorsunn.yok uzmuyorum dedım ya agrılar benı mahvedıyor cnm.yoksa da bıleyım dıyorum gıdeyım nedne oluyor bunlar :S
ama çıkmaz sımdıden bılıyorum test de yaptım ıste neden bılmıyorum :)
hazıran 7 beklıyorum bakalım
sen de ınsallah guzel hbaerler alırsın cnmm

İnşallah canım.ateşim düştü bu arada bugün ama sadece 36.6 dan 36.4e düştü sence yumurtlama başlamak üzere olabilirmi? ufak bir düşüş ama 10gündür 36.6dan aşagı hiç düşmmişti??? sen biliyomusun çatlatma iğnesinden kaçgün sonra gebelik anlaşılyor.Bildiğim kadarıyla reql gününe kadar beklenmiyor? öylemi??

Son düzenleme:
canım inşallah bebişin habercisidir bu belirtiler bende böle bi beklenti sansı yok malesef bu ay benimde boynum fena doktora gidecem sertleşmiş agrı yapıyo sevcan bu arada bu msj 3 yazısım umarım bu sfer olur
inşallah cnm hayrlısı...ınsallah wardır gıden yawrumdan sonra cok ıyı gelecek bu bana...
7 hazıranı beklıyorum bakalım.gecen hamıle kaldıgımda hatrladım ewet ewet adetten once test yapmıstım cıkmamaıstı 1 hafta oncesı :D ama adetım gectı 5 gun sonra yapmıstım cıkmıstı.belkı de ondan cıkmamıstır :)) cnm adetın oluyorsa hıc takma bır gun olacak.
cnm ıhmal etme gıt ah bır net öğrensem bebiş war mı yokmu ben de kas,agrılar göğüs fılan hepsıne baktıracagım cnm.ay kendıme nazar degdırdım yasım gıbı hareket etmem neşelı canlıyımdır normalde ama 2 sene oncesıne kadr dıyordum ben hasta olmam dıyee ama yas gectıksa belkı de oluyor bunlar ama bu bel sırt agrıları(şiddetli!) hamılelıkte cok wardı ozamndan kaldı cnm.aglıyordum hamıleyken kasık agrılarıma ve bunlara

inşallah cnm hayrlısı...ınsallah wardır gıden yawrumdan sonra cok ıyı gelecek bu bana...
7 hazıranı beklıyorum bakalım.gecen hamıle kaldıgımda hatrladım ewet ewet adetten once test yapmıstım cıkmamaıstı 1 hafta oncesı :D ama adetım gectı 5 gun sonra yapmıstım cıkmıstı.belkı de ondan cıkmamıstır :)) cnm adetın oluyorsa hıc takma bır gun olacak.
cnm ıhmal etme gıt ah bır net öğrensem bebiş war mı yokmu ben de kas,agrılar göğüs fılan hepsıne baktıracagım cnm.ay kendıme nazar degdırdım yasım gıbı hareket etmem neşelı canlıyımdır normalde ama 2 sene oncesıne kadr dıyordum ben hasta olmam dıyee ama yas gectıksa belkı de oluyor bunlar ama bu bel sırt agrıları(şiddetli!) hamılelıkte cok wardı ozamndan kaldı cnm.aglıyordum hamıleyken kasık agrılarıma ve bunlara

aayy canım benim inşallah hamilesndir ve kucagına alırsın yeğenimizi en azından cekilir olur agrılar valla bende çok hareketliyim bide temizlik yaparken kendimden geciyorum kendimi çok yoruyorum galiba canım ayıp olmazsa kaç yasındasın

İnşallah canım.ateşim düştü bu arada bugün ama sadece 36.6 dan 36.4e düştü sence yumurtlama başlamak üzere olabilirmi? ufak bir düşüş ama 10gündür 36.6dan aşagı hiç düşmmişti??? sen biliyomusun çatlatma iğnesinden kaçgün sonra gebelik anlaşılyor.Bildiğim kadarıyla reql gününe kadar beklenmiyor? öylemi??
cnm ateş ölçme yöntemi hakkında cok sey yazıyor fakat bıldıgım kadarıyla atesın herzamankısınden yuksek ise yumurtlaman olmus demkmiş ertesı gun dusermıs calşma zamanı demekmiş.cnm ınan kı çatlatma ıgnesı yaptırmadıgım ıcın bılgım yok.mantık olarak regl gunune dek beklenmez cnmm dr a sorup emin ol bence.?? soru ısaretlerı kalmasın kafanda

aayy canım benim inşallah hamilesndir ve kucagına alırsın yeğenimizi en azından cekilir olur agrılar valla bende çok hareketliyim bide temizlik yaparken kendimden geciyorum kendimi çok yoruyorum galiba canım ayıp olmazsa kaç yasındasın
cnm inşallah bakalım..hepımız ınsallah tüm topikktekılerrr...
ewet cnm ama bu aralar temızlık yaparken dıkkatlı oluyorum nolur nolmaz...dınlenerek yapmak lazımmıs aslında temızlıgı ama kım uygulayacak!!!!...
cnm neden ayıp olsun.ben sanırım senden 1 yas buyuğum nıck ıne bakılırsa 1984 luyum 27 yanı ;)

cnm inşallah bakalım..hepımız ınsallah tüm topikktekılerrr...
ewet cnm ama bu aralar temızlık yaparken dıkkatlı oluyorum nolur nolmaz...dınlenerek yapmak lazımmıs aslında temızlıgı ama kım uygulayacak!!!!...
cnm neden ayıp olsun.ben sanırım senden 1 yas buyuğum nıck ıne bakılırsa 1984 luyum 27 yanı ;)

evet canım 1 yas var aramızda ama ben anne olmadan büyüyemeyecem galiba hiç yasım gidiyomuş gibi hissedemiyorum

ewet cnm aynennn:9::9:
ay bır yandan nette dolanıyorum ama cogu yerde adetın gecıkmesınden 1 hafta sonra yapılması onerılır gebelık testının yazıyor...bekleyecegım 10 gun daha oyle yapacgım test fılan almayacagımmm:50:

bencede alma canım ben hiç almadım mesela sadece 1 kez yaptım şimdiye kadar oda sırf merakımdan ben herseyi bıraktım valla doktorum folik asit vermişti bebk düşünüyorum diye olmadı diye onu da bıraktım

Back
X