ah kuzum bugün bulursam yollayımmı kargoyla gerçek diyorum bak kıyamam sana yaa
selam canımıniçi hoşgeldin evet aslında öyle olurduda bugün benim hiç iş yapasım yok herkesdede aynı durum var galiba
sen napıyosun canım
ecrinn bizim burda pazarda göremedim üzüm ama herşeyin olduğu manavlar oluyo orda görmüştüm.istersen alıp yollayayım ?
RANAM ,BERRİNCİM sizler nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah
kardeloşum öptüm görüşürük
saol canım benim inş
az kaldı canım inş rabbim herlkeze veriri bu duyguyu
nedemek canım çok sevapmış yaa hiç önemi yok inanki ama enkısa zamanda bulursunyok ablam elbet bulurum hiç uğraşma ama cok sağol düşümen yeterli[/B]
ben hariç abla ben işi gücü yaptım yemeğimi yedim oturuyom şimdi.iyiyim çok şükür.
ebrar_53+ berrin1985 kardelen5233+ rana20 ecrinsamet derdanur
maşallah kızlar kalabalık oldu topik cumartesi herkes işte güçte gezmede olur genelde.nasılsınız ?
canım kolay gelsin sana bende birazdan çıkıp işlerimi yapıcam sonrada pazarıma gidicemiyiyiz valla canım ev işleriyle uğrasıyorum bu sıcaktaa sen nasılsın canım
hepiciğinizi öptümmmmmmmmmm
canım kolay gelsin sana bende birazdan çıkıp işlerimi yapıcam sonrada pazarıma gidicem
bizim burda yağmur varya sıcak değil
sen daha burdamısın güle güle demiştik
Bende çıkıyorum kzılae eşim gelir birazdan iyi bakın kendinize öptüm
kolay gelsin canım ...bende iyiyim canım sağolasın ütü yapıyorum maleseff
saol ablacım iyiyiz şükürRANAM ,BERRİNCİM sizler nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah
kardeloşum öptüm görüşürük
ebrar_53+ berrin1985 kardelen5233+ rana20 ecrinsamet derdanur
maşallah kızlar kalabalık oldu topik cumartesi herkes işte güçte gezmede olur genelde.nasılsınız ?
kolay gelsin canım.bende iyiyim çok şükür.yuvarlanıp gidiyozvalla canım genelde öle evet ama eşim sınava gitti bana ütü yapmak düştü hem calışıp hem sizi takip ediyorum :)sen nasılsın canım
benimde eşim çalışıyo bi pazar var o gün giremem genelde.sıkıcı bi gün havada kapalı.:97:kolay gelsin canım ...
saol ablacım iyiyiz şükür
canım benim eşim genelde hafta sonlarıda çalıştığı için pek bi farkı olmuyor hafta içinden o yüzden bende hep pc başındayım sıkıntıdan patlıyorum ama napıyım
kolay gelsin canım.bende iyiyim çok şükür.yuvarlanıp gidiyoz
benimde eşim çalışıyo bi pazar var o gün giremem genelde.sıkıcı bi gün havada kapalı.:97:[/Q sağolasın canım sıcakta hiç cekilmiyo ama ne yapim
allah kolaylıklar versin valla calışmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?