Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ecrinn bizim burda pazarda göremedim üzüm ama herşeyin olduğu manavlar oluyo orda görmüştüm.istersen alıp yollayayım ?

ebrar_53+ berrin1985 kardelen5233+ rana20 ecrinsamet derdanur
maşallah kızlar kalabalık oldu topik cumartesi herkes işte güçte gezmede olur genelde.nasılsınız ?

valla canım genelde öle evet ama eşim sınava gitti bana ütü yapmak düştü hem calışıp hem sizi takip ediyorum :)sen nasılsın canım

canım kolay gelsin sana bende birazdan çıkıp işlerimi yapıcam sonrada pazarıma gidicem
bizim burda yağmur varya sıcak değil

sen daha burdamısın güle güle demiştik

sağol canımm dün burada da yağıyodu ama yinede asırı sıcak var nefes alamıyorum benim kabus dolu günlerim basladı sanada şimdiden kolay gelsin belki bende giderim pazara

bende iyiyim canım sağolasın ütü yapıyorum maleseff
kolay gelsin canım ...
RANAM ,BERRİNCİM sizler nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah

kardeloşum öptüm görüşürük
saol ablacım iyiyiz şükür
ebrar_53+ berrin1985 kardelen5233+ rana20 ecrinsamet derdanur
maşallah kızlar kalabalık oldu topik cumartesi herkes işte güçte gezmede olur genelde.nasılsınız ?

canım benim eşim genelde hafta sonlarıda çalıştığı için pek bi farkı olmuyor hafta içinden o yüzden bende hep pc başındayım sıkıntıdan patlıyorum ama napıyım

valla canım genelde öle evet ama eşim sınava gitti bana ütü yapmak düştü hem calışıp hem sizi takip ediyorum :)sen nasılsın canım
kolay gelsin canım.bende iyiyim çok şükür.yuvarlanıp gidiyoz
benimde eşim çalışıyo bi pazar var o gün giremem genelde.sıkıcı bi gün havada kapalı.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…