bir kaç güne bi sonuç alırım herhalde yazarım bakalımm başka şeyler olmasından da endişeleniyorum açıkçası
Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.
Ban145145.teşekkürler..ama aşagıda göremiyorum seni yazıp çıktın sanırım.gördügümde sorucaklarım var evet yardımcı olursan sevinirim.
Canım bu aralar yoğunum mesajda atabilirsin yazarım.........................................
Kızlar bugün duam var gönlümden hepiniz için biran önce annelik duygusunu tatmamız için dua edicem....
Bu arada pelinden haber varmı onuda çok me
rak ediyorum....
Yaa mesaj gitmiyor hep kısa diyor...............
hayırdır yaaa,gene ne bunalımına girdin sen,bi dayakta benden geliyo,habern olsunay bana vuran o ellerı yaradana kurban olayım ben yok arada gelıyor da bısey olacagı yok zaten bu aydan umutlu degılım ben cunku ne akıntı ne bırsey yok yumurtlama olmadı galıba adetım duzene gırer ınsallah dun yıne hamıle bır yakınımı gordum de aglamaktan gozlerım cıktı ondandır bu tutumumeve kapatayım kendımı gecer
canımcok saol bıtanem bende ıkı gundur yapıyom caten ıkısını beklettım bugunkulerı derınım deyınce bekletmemıstım ıcınde ama artk ole yaparım
ablacım saol daha koskoca on uc gunum var onları ole yaparım ınsallah sen nasılsın
EVİTAXcım bende bır pkoluyum merak ettıgın seylerı bana sorabılırsın kendını bu kadar kasma ama stresten cok etkılenıyoruz bılıyorsun ve ben bır kere hamıle kaldım canım
kızlar ben ne dıyecegımı bılmıyorum cok ama cok uzuldum gırer gırer onu okudum ve resmen yıkıldım yaaa ınsallah kolay gecer amelıaytaı ve cabuk toparlanır allah sabırlar versın saglıkla dogurabılecegı evlatlar nasıp etsın bu acıyı hıcbırımıze yasatmasın
bi tane de bende var,ama yapmıcamcnm baktım özele tamamdır
cnm ewet ya olunca hergun yapıyor ınsan.elde değil ama yapmayacagımd edım yaptım ...
iyi geceler cnm yat dınlen sen opuyorum
çatlatma iğnesinden 13 gün sonra kanda baktırabiliyosun,varsa çıkıyo.İnşallah canım.ateşim düştü bu arada bugün ama sadece 36.6 dan 36.4e düştü sence yumurtlama başlamak üzere olabilirmi? ufak bir düşüş ama 10gündür 36.6dan aşagı hiç düşmmişti??? sen biliyomusun çatlatma iğnesinden kaçgün sonra gebelik anlaşılyor.Bildiğim kadarıyla reql gününe kadar beklenmiyor? öylemi??
ay bende çocuklarla çok şen oluyorum,dün arkadaşın çocuğuna benim adım ne dedim,ANNE dedi banacnm anne olsak da buyuyemeyız bız ne dersın<>
ben arkadaslarımız cocuklarıyla neler yapıyorum neler...
hissetme cnm zaten ... :)
zaten arkadaş açıklamış,bizim bi listemiz var.Yada varda 1 haftadır benmi görmüyorum Lütfen biri bizede liste yapsınnn Bakıp bakıp heveslenelimmm....
canım,çok geçmiş olsun,rabbim acılarını dindirsin,en kısa zamanda sağlığına kavuşup,sağlıklı bi hamilelik yaşarsın inşallah.Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...
kuzum hani yapmıcaktın testi yine kendini tutamadın dimicnm ütü yaptım sıkıntıdan gectı bıraz mıskinliğim.bir de test yapıyım dedım gece gece cıkar mı we calşmalardan 1 hafta sonra bılmem tek çizgi çıktı oylesıne yaptım işte,sıkıntıdan
canım bende ateş ölçüyorum şöyle söyleyim sana ;İnşallah canım.ateşim düştü bu arada bugün ama sadece 36.6 dan 36.4e düştü sence yumurtlama başlamak üzere olabilirmi? ufak bir düşüş ama 10gündür 36.6dan aşagı hiç düşmmişti??? sen biliyomusun çatlatma iğnesinden kaçgün sonra gebelik anlaşılyor.Bildiğim kadarıyla reql gününe kadar beklenmiyor? öylemi??
ewet canım war bi liste ama rakadasımız yoğun oldugu için şuan yapılmıyorYada varda 1 haftadır benmi görmüyorum Lütfen biri bizede liste yapsınnn Bakıp bakıp heveslenelimmm....
Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...
saol canım sanada hayırlı hafta sonları olsun ,herkeze hayırlı hafta sonları kızlar
pelinim tekrar geçmiş olsun
nasılsınzı canlar ben iyi diyelim iyi olalaım durumundayım
pelinim rabbim yar ve yardımcın olsun balım
birsenim oğluşumuz iyiymiş çok sevindim canım
diğer kızlar alıntı yapıp tektek cevap vericektim ama buna güzüm yok hepinizi öpüyorum
hayat işte herkezin bir dedi var ama herşey en kısa sürede geçer inş
galiba yanlış anladın sen şuan için idrar testinde gözükmesi imkansız dedim tatlım bukadar erken çıkan görmedimde ben yani anca adet günü çıkabilir gebelik varsadaİMkansız değil çok ''mümkün canım'' az önce yazmıştım.çok var çevremde diye imkansız değil yani tam aksine çok rastlanan bir durum :)
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.girer girmez ebrar ablamın avatarını görünce içim cız etti zaten kötü bişey olduğunu anladım.ama pelinimden kötü haber düşünmemiştim ya okuyunca şaşırdım yanlışmı okudum diye bikaç kez okudum.bu sefer ben çok inanmıştım sağlıklı bir hamileliği olacağına :85:ne dicemi bilmiyorum doğrusu.ameliyat olacakmış demişsiniz nasıl bi ameliyat bu?bir daha dış gebelik yaşamasın diye dimi hiç bilgim yok zaten olsada kafam basmıyo şimdi.Allahım şuan sabır versin pelinimize sağlıkla mutlulukla dönsün aramıza inş.dualarım pelinime inş Rabbim kabul etsinn.
kuzum kıyamam sana inşallah toparlanıcaksın ve yeniden deniyceksin hayırlısıylada kavuşacaksın bebişine dualarım seninle bitanemSelam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...
nasılsınzı canlar ben iyi diyelim iyi olalaım durumundayım
pelinim rabbim yar ve yardımcın olsun balım
birsenim oğluşumuz iyiymiş çok sevindim canım
diğer kızlar alıntı yapıp tektek cevap vericektim ama buna güzüm yok hepinizi öpüyorum
hayat işte herkezin bir dedi var ama herşey en kısa sürede geçer inş
saol canım sanada hayırlı hafta sonları olsun ,
nasılsın bebişin iyi mi ???
iyi olmaya çalışıyoruz canım hepimiz çok üzüldük ama hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyor ,
dediğin gibi herkesin bi derdi war işte RABBİM dermansız dert wermesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun ,
bebeğin nasıl canım herşey yolunda dimi ???
galiba yanlış anladın sen şuan için idrar testinde gözükmesi imkansız dedim tatlım bukadar erken çıkan görmedimde ben yani anca adet günü çıkabilir gebelik varsada
sorma kuzum bende yanlış okudummu diye düşündüm allahım sabır versin peloşumuza diycek söz bulamıyo insan
kuzum kıyamam sana inşallah toparlanıcaksın ve yeniden deniyceksin hayırlısıylada kavuşacaksın bebişine dualarım seninle bitanem
derdam anneciğin nasıl kuzum daha iyidir inşallah
öyle tabi herkesin bir derdi var allahım dermansız dert vermesin
saol canım sanada hayırlı hafta sonları olsun ,
nasılsın bebişin iyi mi ???
iyi olmaya çalışıyoruz canım hepimiz çok üzüldük ama hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyor ,
dediğin gibi herkesin bi derdi war işte RABBİM dermansız dert wermesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun ,
bebeğin nasıl canım herşey yolunda dimi ???
öğle canım mevlam herkezin gecesini gündüze çıkarsın inş
annem aynı balım pek iyi değil yanınada gidemiyorum istemiyo beni sürekli sancım geliyo züntüdenmi bilmiyorum ama kasılıyorum onu üzmekten korkuyorum bakalım belki yarın giderim
ya boncukum nerelerdee bilen varmıı
canım yaa mevla ŞAFİ ismiyle şifa versin dualarımız onunla zaten duasıda tamamlanıyo sayılır enkısa zamanda yapıcaz duasını .inşallah vesile olur kuzum
artık sonlara geldin canım çok normal hayırlısıyla dünyaya gelsin prensesimiz
selam kuzum nasılsın ?
boncuğumun sınabları var ondan gelemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?