Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırdır yaaa,gene ne bunalımına girdin sen,bi dayakta benden geliyo,habern olsun
cnm baktım özele tamamdır
cnm ewet ya olunca hergun yapıyor ınsan.elde değil ama yapmayacagımd edım yaptım ...
iyi geceler cnm yat dınlen sen opuyorum
bi tane de bende var,ama yapmıcam
çatlatma iğnesinden 13 gün sonra kanda baktırabiliyosun,varsa çıkıyo.
cnm anne olsak da buyuyemeyız bız ne dersın<>
ben arkadaslarımız cocuklarıyla neler yapıyorum neler...
hissetme cnm zaten ... :)
ay bende çocuklarla çok şen oluyorum,dün arkadaşın çocuğuna benim adım ne dedim,ANNE dedi bana
Yada varda 1 haftadır benmi görmüyorum Lütfen biri bizede liste yapsınnn Bakıp bakıp heveslenelimmm....

zaten arkadaş açıklamış,bizim bi listemiz var.
canım,çok geçmiş olsun,rabbim acılarını dindirsin,en kısa zamanda sağlığına kavuşup,sağlıklı bi hamilelik yaşarsın inşallah.

nasılsınzı canlar ben iyi diyelim iyi olalaım durumundayım
pelinim rabbim yar ve yardımcın olsun balım
birsenim oğluşumuz iyiymiş çok sevindim canım
diğer kızlar alıntı yapıp tektek cevap vericektim ama buna güzüm yok hepinizi öpüyorum
hayat işte herkezin bir dedi var ama herşey en kısa sürede geçer inş

kuzum hani yapmıcaktın testi yine kendini tutamadın dimi
nese sıkma canını daha erken hayatım
canım bende ateş ölçüyorum şöyle söyleyim sana ;
adetinin ilk gününden itibaren ölçmeye başla sabah saat 6 ile 8 arası dil altından yataktan hiç kalkmadan ölçmelisin gün içerisindeki ateşini dikkate alma sabah olan geçerli yumurtlamana yakın ateşin genelde sabit olur yumurtanın çatlayacagı bigün önceden ateşin düşer ve çatladıgı gün fırlar cıkar örngn;bi süre 36.2 36.4 bu arada gidiyor diyelim bigün birden 35.7 falan düştü o gün ilişki olsun çünkü spremler içinde canlı kaldıgı için yumoşun çatlamsına hazır olsunlar tüplerde canlı canlı bulunsunlar sonra o günden sonra bide bakmışsınki ateşin 36.8 yada daha yüksek oldugu gün bil ki yumuoşun çatladı o günde ilişki olmalı sonrasında ateşin hep yüksek dewam ederse adet gününe kadar bil ki hamişsin....
Yada varda 1 haftadır benmi görmüyorum Lütfen biri bizede liste yapsınnn Bakıp bakıp heveslenelimmm....

ewet canım war bi liste ama rakadasımız yoğun oldugu için şuan yapılmıyor

canım benim ne desek boş şuan ama RABBİM demekki böyle hayırlı kılmış inş en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur gücünü umudunu hiç kaybetme herşey ALLAHIMDAN bian önce sende sağlığına kawuşursun inşşş RABBİM yardımcın olsun....!!!!

herkeze hayırlı hafta sonları kızlar
pelinim tekrar geçmiş olsun
saol canım sanada hayırlı hafta sonları olsun ,
nasılsın bebişin iyi mi ???

iyi olmaya çalışıyoruz canım hepimiz çok üzüldük ama hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyor ,
dediğin gibi herkesin bi derdi war işte RABBİM dermansız dert wermesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun ,
bebeğin nasıl canım herşey yolunda dimi ???

İMkansız değil çok ''mümkün canım'' az önce yazmıştım.çok var çevremde diye imkansız değil yani tam aksine çok rastlanan bir durum :)
galiba yanlış anladın sen şuan için idrar testinde gözükmesi imkansız dedim tatlım bukadar erken çıkan görmedimde ben yani anca adet günü çıkabilir gebelik varsada

sorma kuzum bende yanlış okudummu diye düşündüm allahım sabır versin peloşumuza diycek söz bulamıyo insan
kuzum kıyamam sana inşallah toparlanıcaksın ve yeniden deniyceksin hayırlısıylada kavuşacaksın bebişine dualarım seninle bitanem

derdam anneciğin nasıl kuzum daha iyidir inşallah
öyle tabi herkesin bir derdi var allahım dermansız dert vermesin

öğle canım hayat gayesi işte bitmiyo
bebeğim şükür iyi inş böğle gider
rabbim herkezin yar ve yardımcısı olsun

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

*****************************KAYRAM*************************13 HAZİRAN***************
*****************************KARDELEN49**********************25 HAZİRAN**************
****************************EBRAR_53************************25 HAZİRAN***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU**************/**********************MIZMIZ*********
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
/*******************ELİXSİRR******************/

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAh

Son düzenleme:

öğle canım mevlam herkezin gecesini gündüze çıkarsın inş
annem aynı balım pek iyi değil yanınada gidemiyorum istemiyo beni sürekli sancım geliyo züntüdenmi bilmiyorum ama kasılıyorum onu üzmekten korkuyorum bakalım belki yarın giderim

iyidir cm sağolasın

canım yaa mevla ŞAFİ ismiyle şifa versin dualarımız onunla zaten duasıda tamamlanıyo sayılır enkısa zamanda yapıcaz duasını .inşallah vesile olur kuzum
artık sonlara geldin canım çok normal hayırlısıyla dünyaya gelsin prensesimiz

saol gülüm mevlam hepinizden binkez razı olsun inş vesile olur ben inanaıyorum
öğle son günler inş ona bişey olmaz rabbim bağışlar onu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…