Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kolay gelsin canım.bende iyiyim çok şükür.yuvarlanıp gidiyoz

benimde eşim çalışıyo bi pazar var o gün giremem genelde.sıkıcı bi gün havada kapalı.:97:

benim eşimin pazar izni 15 günde bi oluyor canım pazrada cok nadir yani burda hawa bi açıyor bi kapıyorr doğal olarak benimde ruhum daralıyor

valla allah eşine sabır versin canım ya sana da tabi insan tek basına çok sıkılıyo yakınların yok mu yanında canım

saol canım AMİNNNNNNN,
malesef kimsem yok burada eşimin işinden dolayı buraya taşındık gerçekten çok zor oluyor ama napalım elden bişide gelmiyor ...

saol canım AMİNNNNNNN,
malesef kimsem yok burada eşimin işinden dolayı buraya taşındık gerçekten çok zor oluyor ama napalım elden bişide gelmiyor ...

seni anlıyorum canım benimde ailemden kimse yok burada sadece eşimin ailesi çok sükür kayınvalidem yetiyo ama bazen insan çok sıkılıyo gercekten eşimde haftasonları evde ondan biras sanslıyım ama sende sıkılma ya bak biz varız dimi ama

saol canım benim gerçektende siz olmasanız zaman hiç geçmezdi ,

sen de bendensin o zaman ben de canım eğer istiyorsa yemem lazım yanı hamıle olmadan daha aş erir gibiyim aynen canım istıyorsa yaparım

cnm benım tabii bı sure dınlensın rahmın ama umutsuz da olma sakın emi! canım ewet hayrlısı boyleymıs sakın çok yıpratma kendını.ok yasını tut ama isyan etme ki boyle bırsey yapmayacagını bılıyorum senın.cnm bnm

cnm ben almayacağım walla bır daha yaaa dayanamaıyorum haddi hesabı yok yapılan testlerınyaa
ay ne hoşuna gıtmıstır anne demesı yawrunun.benım de arkadasın 2kızı war bırı esmer bırı sarısın saırısn olanı dısarı cıktıgımızda benım sanıyorlar cok hoşuma gıdıyor bu

herkeze hayırlı hafta sonları kızlar
pelinim tekrar geçmiş olsun
sana da ıyı haftasonları cnmm

kuzum hani yapmıcaktıntesti yine kendini tutamadın dimi
nese sıkma canını daha erken hayatım :!
canım bakalıM 7 hazıranda hersey bellı olcak ewet tutamadım ya kendımı almayacagım bır daha o gun gıdıp alacagımm

galiba yanlış anladın sen şuan için idrar testinde gözükmesi imkansız dedim tatlım bukadar erken çıkan görmedimde ben yani anca adet günü çıkabilir gebelik

bend e duymadım ablam haklısın.zaten dun gece hayrladım ben gecen hamılelıkte adetten 1 hafta once yapmıstım çıkmamıstı hayrlıısı bakalım buyuk gun 7 hazıran

herkese güzel hafta sonları nasılssınızzz arkadaslarr
sana da iyi haftasonları cnm

bende iyiyim canım sağolasın ütü yapıyorum maleseff
kıs sen maalesef dıyorsun benım en cok sewdıgım iş ütü :)
kadınların sewmedıgı işlerı ben aksıne sewıyorum makınam war ama elımde yıkıyorum bazen bulaşıkları bulasık yıkamayı da cok sewıyorum ay hele çamasır atıyorum ya makınaya heyecan basıyo nasıl sewınıyorum onları camasırlıga asmak fılan cok hosuma gıdıyor

iyiyiz valla canım ev işleriyle uğrasıyorum bu sıcaktaa sen nasılsın canım
cnm orası sıcak mı burada ara ara yağmur yagıyoer :S

hoşgeldin canım evet asırı sıcak hemde yaa ütü yapmak sorun değil ama sıcakta çok bunaltıyo be canım camasır asmayı bende severim şimde asacam hatta gel beraber asalım:)canım bu arada agrıların geçti mi ?

a.s selam canm sağol sen nasılsın
iyi cnm ben de eşim az cıktı ofise gidip gelecek ben de temızledım ewımı işler bitti,oturuyorum...
ewet canm hele sıcakta saç düzlemekfena oluyo yapışıyo saçlar ıyyyy
cnm gelıyom bekle
asalım bırlıkte makınadan cıkınca katlıyorum yarım saat oyle bekletıyorum ben.cok burusuk olmuyor ozaman,ütü bıle gerektırmıyor beyazlar o zaman .benden tiyö
cnm yumurtalıklar agrımıyo şu anda da bel sırt hep ağrı war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…