kolay gelsin canım.bende iyiyim çok şükür.yuvarlanıp gidiyoz
benimde eşim çalışıyo bi pazar var o gün giremem genelde.sıkıcı bi gün havada kapalı.:97:
benim eşimin pazar izni 15 günde bi oluyor canım pazrada cok nadir yani burda hawa bi açıyor bi kapıyorr doğal olarak benimde ruhum daralıyor
valla allah eşine sabır versin canım ya sana da tabi insan tek basına çok sıkılıyo yakınların yok mu yanında canım
saol canım AMİNNNNNNN,
malesef kimsem yok burada eşimin işinden dolayı buraya taşındık gerçekten çok zor oluyor ama napalım elden bişide gelmiyor ...
seni anlıyorum canım benimde ailemden kimse yok burada sadece eşimin ailesi çok sükür kayınvalidem yetiyo ama bazen insan çok sıkılıyo gercekten eşimde haftasonları evde ondan biras sanslıyım ama sende sıkılma ya bak biz varız dimi ama
sen de bendensin o zamanEvet dediğim gibi doktorda ''hafif bir düzensizlik var'' dedi.Da bana çok önemsemiş gibi gelmedi bu durumu.Sende bendensin ozaman genelde öyle olurya saat 8den sonra birşey yemem derler kilo yapar derler =) Benimde boy ve kilo sorunum hiç olmadı çok şükür.Bnim canım kıymetlidir canım istiyorsa üşenmem gecenin 5indede sarma yaparımfalannnn ayhttttt ehehe
Tamam tatlım teşekkürler.iyi gecelerrr
war cnm ugurboncugum arada girip duzenlıyor sne gelelı berı duzenlemedı belkı deYada varda 1 haftadır benmi görmüyorum Lütfen biri bizede liste yapsınnn Bakıp bakıp heveslenelimmm....
cnm benım tabii bı sure dınlensın rahmın ama umutsuz da olma sakın emi! canım ewet hayrlısı boyleymıs sakın çok yıpratma kendını.ok yasını tut ama isyan etme ki boyle bırsey yapmayacagını bılıyorum senın.cnm bnmSelam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...
Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.
Ban145145.teşekkürler..ama aşagıda göremiyorum seni yazıp çıktın sanırım.gördügümde sorucaklarım var evet yardımcı olursan sevinirim.
Canım bu aralar yoğunum mesajda atabilirsin yazarım.........................................
Kızlar bugün duam var gönlümden hepiniz için biran önce annelik duygusunu tatmamız için dua edicem....
Bu arada pelinden haber varmı onuda çok me
rak ediyorum....
Yaa mesaj gitmiyor hep kısa diyor...............
cnm allah razı olsun allah kabul etsın dualarını...
saol canım benim gerçektende siz olmasanız zaman hiç geçmezdi ,
cnm ben almayacağım walla bır daha yaaa dayanamaıyorum haddi hesabı yok yapılan testlerınyaabi tane de bende var,ama yapmıcam
çatlatma iğnesinden 13 gün sonra kanda baktırabiliyosun,varsa çıkıyo.
ay bende çocuklarla çok şen oluyorum,dün arkadaşın çocuğuna benim adım ne dedim,ANNE dedi bana
:
sana da ıyı haftasonları cnmmherkeze hayırlı hafta sonları kızlar
pelinim tekrar geçmiş olsun
canım bakalıM 7 hazıranda hersey bellı olcak ewet tutamadım ya kendımı almayacagım bır daha o gun gıdıp alacagımmkuzum hani yapmıcaktıntesti yine kendini tutamadın dimi
nese sıkma canını daha erken hayatım :!
galiba yanlış anladın sen şuan için idrar testinde gözükmesi imkansız dedim tatlım bukadar erken çıkan görmedimde ben yani anca adet günü çıkabilir gebelik
sana da iyi haftasonları cnmherkese güzel hafta sonları nasılssınızzz arkadaslarr
kıs sen maalesef dıyorsun benım en cok sewdıgım iş ütü :)bende iyiyim canım sağolasın ütü yapıyorum maleseff
cnm orası sıcak mı burada ara ara yağmur yagıyoer :Siyiyiz valla canım ev işleriyle uğrasıyorum bu sıcaktaa sen nasılsın canım
selamlar kızlar nasılsınız??????
cnm ben almayacağım walla bır daha yaaa dayanamaıyorum haddi hesabı yok yapılan testlerınyaa
ay ne hoşuna gıtmıstır anne demesı yawrunun.benım de arkadasın 2kızı war bırı esmer bırı sarısın saırısn olanı dısarı cıktıgımızda benım sanıyorlar cok hoşuma gıdıyor bu
sana da ıyı haftasonları cnmm
canım bakalıM 7 hazıranda hersey bellı olcak ewet tutamadım ya kendımı almayacagım bır daha o gun gıdıp alacagımm
bend e duymadım ablam haklısın.zaten dun gece hayrladım ben gecen hamılelıkte adetten 1 hafta once yapmıstım çıkmamıstıhayrlıısı bakalım buyuk gun 7 hazıran
sana da iyi haftasonları cnm
kıs sen maalesef dıyorsun benım en cok sewdıgım iş ütü :)
kadınların sewmedıgı işlerı ben aksıne sewıyorum makınam war ama elımde yıkıyorum bazen bulaşıkları bulasık yıkamayı da cok sewıyorum ay hele çamasır atıyorum ya makınaya heyecan basıyo nasıl sewınıyorum onları camasırlıga asmak fılan cok hosuma gıdıyor
cnm orası sıcak mı burada ara ara yağmur yagıyoer :S
iyi cnm ben de eşim az cıktı ofise gidip gelecek ben de temızledım ewımı işler bitti,oturuyorum...a.s selam canm sağol sen nasılsın
ewet canm hele sıcakta saç düzlemekhoşgeldin canım evet asırı sıcak hemde yaa ütü yapmak sorun değil ama sıcakta çok bunaltıyo be canım camasır asmayı bende severim şimde asacam hatta gel beraber asalım:)canım bu arada agrıların geçti mi ?
selamlar kızlar nasılsınız??????
benim eşim uyuyo gececi ya aaa
bende yemek yapıyoruM
iyiyiz şeker sen nasılsın ????
mm ne yemek yapıyorsub canm???
Benımkısı bu arlar yemek olaylarına daldı haftasonları ona ait yemek yapmak,beni elletnmıyor,netten hep kebaplara bakıyoBugun ne yapacak bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?