Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla sağolasın canım güzel bi öneri astım tam yazacaktım misafir geldi yarın düğün var bende herseyi bu günden halldediyorum daha yemek yapacam

ay allahım baştan yazını tavşan haşlıyorum dıye okudum
dedim olamaaazzz :))) haslamadan dırek atmıyor musun cnmmm?? tavuk sewmem ama pılaw hergun olsa yerım ellerine sağlık cnmm

ayy bende pilav yiğemiyom tiksinti geldi ama mecbur eşim için yapıyom normalde severdim
yol haşlamadan atmıyyom cnm

valla sağolasın canım güzel bi öneri astım tam yazacaktım misafir geldi yarın düğün var bende herseyi bu günden halldediyorum daha yemek yapacam
rıca cnm
ayy telaşınız war yanii.ewet cnm bitir bugunden yarın misler gibi oturursun...kıpırtılar bıtmıyo kı hıc.çamasır,yemek,temızlık...gitsin kilolarr

ayy bende pilav yiğemiyom tiksinti geldi ama mecbur eşim için yapıyom normalde severdim
yol haşlamadan atmıyyom cnm

aaaa pilav yenmez mi kısss :) cnm zararlımıymıs haşlamadan atmk yoksa???

evet canım ya hiç bitmiyo valla sabahtan beri dönüp duruyorum.canım bende haslayıp yapıyorum ama eşim haslamadan yapılanaı seviyo

iyi ben de cnm kami gitti ofise işte,az işi war da ben de temızledım heryerı oturuyorum
yiyeceklere gönül gezdırıyorum tatlı bişeyler istiyor cnm
geçen sana werdığım tarıften yapabılırım

canım tatlı hiç sevmezdim evlendikten sonra bişey oldu bana adet zamnalarımda çok canım cekiyo bende farklı tarifler arıyorum ya

canım tatlı hiç sevmezdim evlendikten sonra bişey oldu bana adet zamnalarımda çok canım cekiyo bende farklı tarifler arıyorum ya
cnmm ben de sewmem normalde şerbetlı tatlıları fılan eşim de cok sewmez ben hamur ısı ve cıkolatalı tatlıları cok sewerım.şimdi yapıyorum bakma akşama abım we esımın amcaoğlu gelecekler onlar yesin dıye.ay sorma cnm ya ben hep nette arıyorum tarıf war ben de ne tarz arıyorsun?
ewet adet olacagım zaman esıme gelırken çikolata al dıyorum cnm çok cıkolata ıstıyor

canım bende serbetli sevmiyorum sütlü tattlıları filan daha çok seviyorum ama eşim için fark etmiyo hamur işi cok seviyo o

kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum atladıgım vardır mutlaka kusuruma bakmayın...işyerindeyim..bugün cumartesi gelen giden daha fazla.ama dayanamadım yine pc açmadan:)

evett...yine içim acıdı benimde..peline yazdıklarınızı okuyuncada gözlerim doldu...inşallah ebrarımın dedigi gibi bu günlerde geçecek...pelinim ugramışsın...çok geçmiş olsun cnm benim,inşallah bi daha böyle bişy yaşamazsın çok üzgünüm inanki

ebuşum merak etmişsin cnm aradında zaten sagolasın...ya dün gece girdim ben ama çok uykuluydum..açtım bilgisyarı ve iyice açılmasını beklerken uyumuşum bile hemencik..uyandım 3ü geçiyodu..

kardeloşum,ebrarım sogan suyunu bin kere dinledim saraçoglundan ama valla dikkat etmemişin sagolun canlar...bende kayraya yanlış bilgi verdimbende bekletip süzim bari..ya bide sabahları acele yapıyom ya,bu sahkini içemedim mesela...ocaktan aldıgım gibi süzüp sonra soguk suya oturtunca bardak ikiye ayrıldı:26:dünde bi bardagı çatlattım öylebundan sonra öyle yaparım bardaklar gitmez bari.

evitax,inşallah seninde dedigin gibi hazirana anne olma yoluna girersin cnm inşallahhh...yumoşlarında inş büyümüştür hiç büyüdümü noldu diye düşünme belli olmuyo.pkoluların istenildigi kadar büyümez diyede düşünme...benim genelde klomenle büyüyo kendiliginden de çatlıyo...sadece 3-4 ay önce klomene ragmen büyümemişti ama bi üzüntü yaşamıştım tam aşılama üstü..hatta büyümedi diye aşılamayıda yapamadık...kısmet olmadı.

selinacım hoşgelmişsin karşılaşamdık cnm...

jensu test çıkmamış ama belkide erkendir tatlım.

sevcannnn delü seni dayanamadın gene dimi test yapmadandiyene bak demeni bekliyorumerken kuşum erkenn dayan birazcıkın.

birsenimm cnm çok sevindim emranin hortumu çıkmış.inş bi daha takmalarına gerek kalmaz cnm.

kardeloşum,seninde haziran 5 gibimiydi adet kıss..listede geçen ay duruyo ya aklım karuştu..testi sakla yapma hemencik ben gibi bide sewcan gibi

ay aklıma gelmiyo bişi şimdilik...biraz dışarılara bakınayım geliyom kimsede yok zaten

kızlar,benimde kasıklarım çok acımaya başladı olcam sanırım seviniyorum çok ya.sogana iyiki başladım..sökcek inşallahhhhh.bu sabah içemedim bişi olurmu ki:26:

swcan aklıma geldi gene,benim rüy:26:ayı hatırlıyon dimi inşşşş gerçek çıkar cnmmm...bak belirtiler var bakalım inş gebelige çıksın...ama biliyon benimde çok belirti var ama çıkmadı bişi...çok da kaptırmamak gerek dimi kuşum..kaptırmıyosun gerçi ama ister istemez insan herşeyi belirti görüyo

yaa bişi dicem,bugün pc aaçtıgımdan beridir ALEYNA geliyo aklıma niyeyse...inş hayır için geliyodur inş bebiş haberiyle gelecektir...ne durumdaydı en son aleyna onu da unuttum ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…