Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Tebrikler ya nasil takip edebildin, valla ben edemiyorum cok kari$ik ke$ke sistem daha farkli kolay olsaydi, neyse ben olunca fazla ugrayamicam siteye.

derinim canım valla bugün benimde aklıma hep aleyna geldi inş iyi haberlerle döner aramıza
boncuğum gelmiş hoşgeldin canım naber
diğer canlar sizlerden anber

Tebrikler ya nasil takip edebildin, valla ben edemiyorum cok kari$ik ke$ke sistem daha farkli kolay olsaydi, neyse ben olunca fazla ugrayamicam siteye.
valla biz alıştık cnm..arkadaslarımızla birbirimizden haber almadan duramayınca birbirimizi önemsedigimiz için geçmişede sıkı bi şekilde bakıyoruz genelde...yardımcı olabilmek dertleşebilmek için.sistem iyi aslında sana nesi zor geldi:)toplu alıntı yapmayı biliyosan zor degil cnm.bu arada hamileymişsin Allahım kucagına almayı nasip etsin tatlım
derinim canım valla bugün benimde aklıma hep aleyna geldi inş iyi haberlerle döner aramıza

yaaa inşallah cnm hayırdır valla...
bu arada bak yazımda seni unutmuşum kusura bkma kuşum...nasılsın?annen yanında istemiyomuş seni üzülürsün diye dimiannen iyimiymiş biraz daha peki?

Son düzenleme:
cnm selam ya ozlettın kendını gorusemedık!!!
canım ewet dayanamadım cıkmadı bısey ama erkendır belkı de cıkmazsa da napalım hayrlısı kaptırmıyorum cok hatta tek cızgıyı gorunce dedım tamam bu ay da yok bısey
ewet cnm ruyan hep alımda en yakın arkadasım da fal baktırmıs yakında en yakın bırınden bebiş haberı alacaksın demiş ınşallah benımdır o senın de ruyan gercek cıkar...

Evet dogru söyledin :) Bebi$ varmi$$$ :)
ayy cnm cok sewındım hadııı hayrlısı.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın

bende özledim sarı kuşum..bak tamda aklımdan geçiyodu msn açmıyo bu delü diye ki açtın:))geleeeyommmm

gecmiş olsun derdanur annen rahatsızmış ALLAHIM şifa versin canım ben aklınıza mı geldim kızlar cok sevindim adetim yeni bitti İNŞALLAH bu ay ALLAHIM banada nasip eder amin

derinim sagol canım şimdilik bişi yok raporumu alamadım adetimde yeni bitti İNŞALLAH bu ay olur ALLAHIM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH AMİN

hoşgeldin aleynacım...tmm cnm bende merak ettim..son olarak ne dedigini unutmuştum çünkü...inşallah bu ay melegin gelir cnm.

pelin cok gecmiş olsun allahım yakında tekrar anne olmanı nasip etsin canım üzüldüm ne diyceymi bilemiyorum pelin

ınsallah cnmmm bol bol çalışın
allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Su an evdeyım kızlar ins pazartesı ya da salı amelıyat olcam

canim benim,herseyde bir hayir vardir,üzme kendini.rabbim kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin sana.dilerim en yakin zamanda yasadigin aciyi unutturacak hayirli evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…